2024-04-03 34 瀏覽
呢個鋪企轉手都比較快,久不久就會轉一間新餐廳lunch time嘅時候佢都比較最多人排隊,本身有諗過上網或者打電話落order但係根本就冇舖頭電話號碼,去到嘅時候都只係自助㩒機落單,因為基本上職員冇時間去serve你如果唔係叫咗一個手抓餅但係前後都要等咗半個鐘,對於打工仔嚟講係勁曬時間而且個餅完全唔好食,個餅底純粹係超市急凍,即看到表面有脆,但完全冇層次感,冇鬆化嘅口感明明係叫咗肉鬆芝士蛋,但係完全食唔出有芝士味
呢個鋪企轉手都比較快,久不久就會轉一間新餐廳

明明係叫咗肉鬆芝士蛋,但係完全食唔出有芝士味

2023-10-11 84 瀏覽
見咁多人 comment 幾好,又試下佢,但可能咁啱我唔係咁好彩…啱啱收工過去買外賣,可能時間比較夜(7:30pm左右? 員工有禮貌,落單,攞外賣全程都無咩問題。 但食物嘅質素就…1) 胡麻醬手撕雞冷麵: 麵淋溼溼,好似放咗一段時間咁2) 香腸肉鬆手抓餅: 手抓餅唔香,生菜睇到唔新鮮3) 韓烤牛肉便當: 烤牛燶晒,餅… 好難食4) 鹽酥豬排便當: 鹽酥豬排OK,但餅都係好難食…5) 塔香鹽酥雞: 呢個OK,咁多樣嘢入面,呢個最得6) 黑白撈撈: 爆珠,珍珠,芋圓都好似未熟咁…7) 珍珠奶茶: 呢個最慘,未食過咁難食嘅珍珠,好似入咗雪櫃幾日咁…可能真係咁啱我唔好彩 *嘢食就無影相,為有post 單

1) 胡麻醬手撕雞冷麵: 麵淋溼溼,好似放咗一段時間咁
2) 香腸肉鬆手抓餅: 手抓餅唔香,生菜睇到唔新鮮
3) 韓烤牛肉便當: 烤牛燶晒,餅… 好難食
4) 鹽酥豬排便當: 鹽酥豬排OK,但餅都係好難食…
5) 塔香鹽酥雞: 呢個OK,咁多樣嘢入面,呢個最得
6) 黑白撈撈: 爆珠,珍珠,芋圓都好似未熟咁…

可能真係咁啱我唔好彩

*嘢食就無影相,為有post 單
2023-10-11
10 分鐘 (外賣自取)
2023-09-07 136 瀏覽
去D2 place行街,攰佐就想直接打包嘢返屋企食。係三樓見到呢間秘撈,專門做外賣嘅,見menu幾吸引,睇價錢覺得性價比都幾高,就係呢度買佐先返。我見都幾多人來幫襯,所以除佐可以人工落單之外,仲可以櫃機自助落單。呢個要俾like。見到其實都有啲套餐幾抵食,比如兩個手抓餅送一杯撈麵,不過屋企人想樣樣都試下,就點佐好多唔同嘢。台式經典滷肉飯、川式撈麵、手抓餅等等,屋企人一齊share,都話好好味。😁下次再來。
2023-08-26 113 瀏覽
呢間係🛍️外賣店,但都有張🪑枱俾人企喺度食,適合香港人快速嘅節奏~係充滿台灣風味,我今日就一於拎啲外賣返屋企🐣胡麻醬手撕雞冷麵 $36 手撕雞日式胡麻醬冷麵 ,清清爽爽,大小至愛~ 麵條係比較有新嘅,拎上手時已經pack 左喺手搖杯入面好衛生 ,亦都食得方便~🐔塔香鹽酥雞 $28 係無骨雞腿肉,食得出醃料有豉油、五香粉等,炸得酥脆。九層塔及香蒜香味迷人,食落口香脆但唔油膩。🌭台灣香腸配生蒜 $38,經典既配搭,香腸切成一片片好多塊呀🥯芝土肉鬆手抓餅 $38 手抓餅皮金黃香脆,厚身有咬口,上手時夠晒熱辣辣! 再叫左兩個甜品🍋青檸蜂蜜愛玉 $23,呢個健康食品有果膠膠原質、高纖膳食纖維、促進新陳代謝,有口感酸味味,透心涼好暢快🍧黑白撈撈 $40 爱玉 •仙草 • 白玉 •丸子芋面 • 爆珠 • 珍珠 好多配料,店員仲仔細咁樣鋪排,我最鍾意啲丸子🥭芒果菲士 $28🧋炭培烏龍珍珠奶茶 $24

再叫左兩個甜品

🍧黑白撈撈 $40 爱玉 •仙草 • 白玉 •丸子

🥭芒果菲士 $28
🧋炭培烏龍珍珠奶茶 $24
2023-08-21 93 瀏覽
收工去佐D2行下,上到二期三樓見到好多嘢食。一上到lift就見到間新嘢,🤭兼隔住玻璃窗見到好吸引,一于試試。👅台式古早味滷肉便當💰48 +💰8珍珠奶茶 我本人摯愛嘅經典搭配,滷肉量多又多汁,撈飯食勁香,加埋只滷蛋🥚、小小菜,夠曬飽。👅蒜辣鷄排手抓餅💰32 + 💰14荔枝茉莉茶手抓餅好大份,有内層錫紙外賣袋裝住保溫,入邊🐓鷄排啖啖肉。加配特飲都有半價,荔枝茉莉呢杯好清新解膩,推薦推薦啊。👅川味撈麵我地點佐兩款,豬大腸豬肚撈麵💰46,牛舌牛肚老麵💰48,個辣味好正宗。大大碗撈麵,好有嚼口,入邊仲有青瓜切絲同芽菜,食落會有更加豐富嘅層次感,唔會膩。👅小食我地仲點佐麻辣豬肚💰26,台式大雞排💰28,假日雪梨特飲💰28。性價比真係好高,選擇多多,有台式、韓式、川式,有辣有吾辣。雖然無堂食,净係得外賣,但係真係啱曬拎翻去一路煲劇一路食。😝🍴秘撈Loading📍荔枝角D2 Place Two 3樓313號

👅台式古早味滷肉便當💰48 +💰8珍珠奶茶

👅蒜辣鷄排手抓餅💰32 + 💰14荔枝茉莉茶

👅川味撈麵

👅小食

🍴秘撈Loading
📍荔枝角D2 Place Two 3樓313號
2023-08-17
  • 蒜辣雞排手抓餅
.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【荔枝角杯仔撈麵🥤|外賣落錯單店員無服務】雖然見到網上好多正評,唔知係唔係因為大家堂食,令到我今次叫外賣嘅落差有啲大….🐨麻辣口水汁手撕雞冷麵 $36推薦度:⭐️⭐️⭐️麻辣味都好分明,而且麵質就好好,混埋食凍凍地好特別… 配埋手撕雞口感更豐富,雞肉好嫩滑無雪味 杯仔裝有得打下卡,但就應該唔係俾我飲掛,又冇比餐具我,唔知係環保定係漏咗.🐨芝士肉鬆手抓餅 $38推薦度:⭐️⭐️小編嗰日鋪面其實冇咩客,唔知係唔係好多線上單?令到我都等左好耐先拎到,而且小編佢仲要俾錯咗手抓餅,所以第一口已經有啲失望… 加上,可能唔係即食,令到個手抓餅變到好硬… 另外,唔知係唔係肉鬆味出啲,唔係好食到芝士味… 佢仲夾多咗塊生菜,應該係想增加口感,但就令到芝士肉鬆好似做左配角-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----秘撈📍地址:荔枝角長順街15號D2 Place 二期3樓313號舖🐨推薦度:😋😋/5 💰人均價格:$50-100🪸環境:👾👾🗣️服務:👍🏻📸食物打卡度:💡💡💡💡🛠️分類:#HTB荔枝角 #HTB川菜 #HTB外賣店.#荔枝角
.#foodie #hk #hkfoodie
🪸環境:👾👾
🗣️服務:👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB荔枝角 #HTB川菜 #HTB外賣店
#荔枝角美食 #荔枝角 #外賣店 #川菜 #手抓餅 #冷麵 #杯仔撈麵 #杯仔 #美食推介
15 分鐘 (外賣自取)
2023-08-07 73 瀏覽
D2 Place開左一間新店🗣️我地一於試下好唔好食好食可以多d幫襯又多一個選擇💁‍♀️👅手抓餅味道不錯,入面d沙律醬好多,同香腸味好夾,可惜餅比較厚,如果可以薄d脆d會更好🥲👅鹽酥雞份量都多,鹽酥雞大大件,味道岩岩好,唔會太咸,而且都幾脆,味道不錯👌👅手撕雞撈麵麵用個膠杯裝住,倒出嚟份量都好多,一個女仔食係會食唔曬。雖然份量多,可惜無咩胡麻醬味,變得失色左,如果d醬多d濃味d,可能會完全唔同🥲
D2 Place開左一間新店🗣️

👅鹽酥雞

👅手撕雞撈麵

• 麻辣口水汁手撕雞冷麵
2023-07-26 723 瀏覽
最近朋友話D2有間台灣美食天花板,今日就試下係咪,費話少講,食評即到~🥡古早味滷肉便當 $48小辣,海量五花肉好多,配咸酸菜、醃青瓜、椰菜、滷水蛋,份量多到兩個人食絕對冇問題+$8珍珠奶茶(阿薩姆/烏龍/香芋)珍珠Q彈,煙韌,揀咗正常甜正常冰,阿薩姆奶茶,甜度+茶味啱啱好🥡香腸肉鬆手抓餅 $38千層手抓餅夠酥脆,入面有台灣香腸、肉鬆、蛋餅、生菜配上海量沙律醬,每食一啖都爆餡,夠晒澎湃!✨以上3款均可升級套餐飲品加$6奶茶,加$8珍珠奶茶,半價升級是特色飲品✨✨惠顧任何2款手抓餅即送一杯指定杯杯撈✨——🥡麻辣口水汁手撕雞冷麵 $36揀咗正常辣味,夠麻夠辣,麵質煙韌彈牙,配上切件上嘅手撕雞,份量都夠🥡胡麻醬手撕雞冷麵 $36怕食辣嘅就可以嗌胡麻醬(芝麻醬),夠香夠濃,一樣都係切件手撕雞配上冷麵,啱晒熱到冇胃口食嘢嘅你~🥡炸甜不辣 $24份量多,夠煙韌👍🏽🥡塔香鹽酥雞 $28炸過九層塔配上脆卜卜嘅鹽酥雞,簡直就係錦上添花,話咁快就食晒🥡台灣香腸配生蒜 $38台灣香腸簡直就係必叫,好味Overall 嚟講真心唔錯,各方面都做得出色!最中意係手抓餅有台灣嘅味道,撈麵即撈再封口,夠晒衛生又食得放心

🥡古早味滷肉便當 $48
古早味滷肉便當
小辣,海量五花肉好多,配咸酸菜、醃青瓜、椰菜、
古早味滷肉便當
滷水蛋,份量多到兩個人食絕對冇問題

+$8珍珠奶茶(阿薩姆/烏龍/香芋)

🥡香腸肉鬆手抓餅 $38

塔香鹽酥雞

🥡塔香鹽酥雞 $28
台灣香腸配生蒜

🥡台灣香腸配生蒜 $38
台灣香腸簡直就係必叫,好味

Overall 嚟講真心唔錯,各方面都做得出色!最中意係手抓餅有台灣嘅味道,撈麵即撈再封口,夠晒衛生又食得放心。而且全程kiosks落單或cashier 都係「不收現金」!超方便快捷又唔洗接觸到銀紙~ 中意食地道台灣美食嘅你仲唔快d嚟試~

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼

🥢秘撈 (荔枝角)
🥡荔枝角長順街15號D2 Place 二期3樓313號舖
麻辣口水汁手撕雞冷麵
2023-07-25
8 分鐘 (堂食)
麻辣口水汁/胡麻醬手撕雞冷麵
炸甜不辣
塔香鹽酥雞
台灣香腸配生蒜
麻辣口水汁手撕雞冷麵
  • 阿薩姆珍珠奶茶
  • 胡麻醬手撕雞冷麵
2023-07-23 129 瀏覽
想試下呢間新鋪,點左塔香鹽酥雞做下午茶🍗 塔香鹽酥雞即點即炸,夠哂熱辣辣,外面酥脆,炸粉唔算厚,雞肉滑,外脆內軟,九層塔又脆卜卜,佐酒好正📍秘撈loading

想試下呢間新鋪,點左塔香鹽酥雞做下午茶

🍗 塔香鹽酥雞

📍秘撈loading
2023-07-17 210 瀏覽
今日去咗長沙灣茘枝角見客,之後去咗D2 Place 二期,諗住上去搵嘢食,經過一間外賣店叫秘撈,主打台灣及四川菜,天氣咁熱,食啲辣野會開胃啲,餐牌上的食物都好岩我胃口,一於買返屋企食。鹽酥雞香腸便當,鹽酥雞外皮酥脆飄香,肉質鮮嫩可口;香腸口感紮實,嚼勁十足,煙韌多汁,還有原隻滷蛋相當入味,重有蔬菜、酸菜和青瓜,相當豐富。所有主食都有汽水送。鐵路滷排骨便當,滷過的排骨軟嫩多汁又入味。亦配有滷蛋、蔬菜、青瓜、酸菜和汽水。胡麻醬手撕雞冷麵 ,手撕雞冷吃的味道很清新。雞肉鮮甜美味。配上香濃的芝麻醬,很是開胃。 微涼的麵條質感有咬口,每一條麵條都沾滿胡麻醬,十分惹味。香腸肉鬆手抓餅,手抓餅金黃香脆,內裡餡料有台灣香腸、肉鬆和生菜,層次感豐富又美味。麻辣豬耳,豬耳爽口彈牙,經滷製後再配上麻辣醬汁。 切成幼絲的豬耳口感爽脆,既麻且辣的味道,十分開胃。麻辣牛肚,牛肚爽口夠入味,麻得過癮、辣的回味!川味手撕雞(小辣),川味結合了椒麻香及酸辣的帶勁滋味,將鮮甜又多汁的雞肉手撕成絲條狀,搭配小黃瓜的爽脆口感,淋上特製的椒麻醬汁,真的是色香味俱全!

麻辣牛肚,牛肚爽口夠入味,麻得過癮、辣的回味!

2023-07-09 171 瀏覽
D2 Place 外賣小店Loading, 估唔到外賣質素幾有驚喜,外賣便當飯盒有台式也有韓式,本身已經跟可樂,跟台式珍珠奶茶都只係加幾蚊,抵到爛。當然仲有其他小食同川味冷麵,無論係想食飽定當下午茶都有選擇啊~-韓烤牛肉便當牛肉份量比得多,而且牛肉汁都幾入味,撈飯幾唔錯,-仲有 泡菜波菜雞蛋醃黃瓜等做前菜,外賣便當都 一絲不苟。唔想食牛可以揀韓烤五花腩便當,用洋蔥炒過的 五花腩超惹味,完全停唔到口。想食台式的可以揀鐵路滷排骨便當滷排骨稍稍炸過,外脆內juicy,配滷蛋同醃菜,滿滿台式風味。-香腸肉鬆手抓餅加餸或者唔想食咁多飯可以叫手抓餅啊台式香腸咬落香脆爆晒汁,同酥香的手抓餅非常match-炸甜不辣都煙韌唔錯吃-叫埋四川手撕雞冷麵,大大杯帶微辣,有肉香夠惹味-除左珍珠奶茶,呢到仲有炭焙烏龍珍珠奶茶等等同埋黑糖芋圓仙草,做甜品dessert 簡直非常一流。

D2 Place 外賣小店Loading,

估唔到外賣質素幾有驚喜,

外賣便當飯盒有台式也有韓式,
本身已經跟可樂,

跟台式珍珠奶茶都只係加幾蚊,
抵到爛。
當然仲有其他小食同川味冷麵,
無論係想食飽定當下午茶都有選擇啊~
韓烤牛肉便當

牛肉份量比得多,而且牛肉汁都幾入味,撈飯幾唔錯,

仲有 泡菜波菜雞蛋醃黃瓜等做前菜,

外賣便當都 一絲不苟。

唔想食牛可以揀韓烤五花腩便當,

用洋蔥炒過的 五花腩超惹味,

完全停唔到口。
想食台式的可以揀鐵路滷排骨便當

滷排骨稍稍炸過,外脆內juicy,

配滷蛋同醃菜,

滿滿台式風味。
加餸或者唔想食咁多飯可以叫手抓餅啊

台式香腸咬落香脆爆晒汁,

同酥香的手抓餅非常match

炸甜不辣都煙韌唔錯吃
叫埋四川手撕雞冷麵,

大大杯帶微辣,有肉香夠惹味

除左珍珠奶茶,

呢到仲有炭焙烏龍珍珠奶茶等等同埋黑糖芋圓仙草,

甜品dessert 簡直非常一流。
2023-07-01 156 瀏覽
放工想放縱一下 食啲邪惡嘅嘢😈梗係要來試吓👍🏻==============================🥓台灣香腸配生蒜 所有叫嘅嘢都係即叫即做 台灣腸配埋蒜香簡直係升華到另一個層次🥰🌮香腸肉鬆手抓餅脆 薄餅牛油香撲鼻❤️餡料有肉鬆台灣腸煎蛋沙律醬生菜😮可想言之個澎湃程度係幾高📈大大啖咬落去😻滿足到不得之了😍就算外賣返到屋企都一樣咁好食😛🍝牛舌牛肚撈麵 麻辣得黎唔會搶咗牛舌嘅香味🤩非常之出色嘅撈麵🐄🐣鹽酥炸雞 有九層塔嘅加持🌿簡直好似去咗台灣夜市咁🤩🧋芋香奶茶 大大推介🉐嗰陣芋頭香味撲鼻🌸好滿足💯==============================平時喺屋企想叫外賣唔知叫咩好🤔呢一間都係錯嘅選擇🤗
放工想放縱一下 食啲邪惡嘅嘢😈梗係要來試吓👍🏻
🐣鹽酥炸雞 有九層塔嘅加持🌿簡直好似去咗台灣夜市咁🤩
🧋芋香奶茶 大大推介🉐嗰陣芋頭香味撲鼻🌸好滿足💯
平時喺屋企想叫外賣唔知叫咩好🤔呢一間都係錯嘅選擇🤗
2023-06-30 119 瀏覽
秘撈 荔枝角長順街15號D2 Place 二期3樓313號舖可能係全港首創杯裝撈冷麵! 係D2 Place 二期3樓一上電梯就見到台食外賣店 現場設有幾張圓台企位麻辣口水汁手撕雞冷麵 $ 36來自四川的特色美食,搭配麻辣口水汁和手撕雞肉口感爽口,口水汁辣味十足 記得撈多幾下先食塔香鹽酥雞 $ 28將雞肉裹上粉漿炸至金黃色,再加上特殊的香料與調味料製成外酥內嫩,口感香脆 一啖一粒 小食佐酒之選台式大雞排 $ 28肉質鬆軟 即叫即炸係要D時間炸完 可以同店員講聲要咩調味粉 辣味自己揀黑糖芋圓仙草 $ 23口感Q彈,甜度適中 23元就可以食到碗芋圓仙草外賣自取拎返屋企食夠晒方便黑白撈撈 $ 40呢個係甜品中嘅旗艦級 乜都有愛玉 仙草 白玉 丸子 芋圓 爆珠 珍珠
荔枝角長順街15號D2 Place 二期3樓313號舖

可能係全港首創杯裝撈冷麵!
係D2 Place 二期3樓一上電梯就見到
台食外賣店 現場設有幾張圓台企位

麻辣口水汁手撕雞冷麵 $ 36
來自四川的特色美食,搭配麻辣口水汁和手撕雞肉
口感爽口,口水汁辣味十足 記得撈多幾下先食

塔香鹽酥雞 $ 28
將雞肉裹上粉漿炸至金黃色,再加上特殊的香料與調味料製成
外酥內嫩,口感香脆 一啖一粒 小食佐酒之選

台式大雞排 $ 28

外賣自取拎返屋企食夠晒方便

黑白撈撈 $ 40
呢個係甜品中嘅旗艦級 乜都有
愛玉 仙草 白玉 丸子 芋圓 爆珠 珍珠
秘撈.韓台川混合式好味便當平日工作已經夠忙,還老是加班所以關於建立秘撈事業,想都沒有想過就是那天在D2 Place覓食後四處逛逛,看到有家叫秘撈,覺得還蠻有意思喜歡自助的,可以用點餐機點餐機 可以 選擇要不要 撈麵 配料:走蔥   走芫茜  走花生手調飲品  冰度可以選擇:正常 少冰 走冰甜度可以選擇:正常 少甜 走甜追加:爆珠/ 仙草今天又要做外賣妹,還好的是大家都想吃輕食所以我就建議大家試試這家店大大個宣傳新店開業優惠杯杯撈麵買2送1這個優惠好吸引本來叫這個不錯但有些人想吃便當所以如果我在6/21前來一定要用上買2送1優惠朋友說我叫胡麻醬手撕雞冷麵 呢個杯杯撈麵+ OOHA 白桃烏龍味汽水是Mirror + Anson Lo組合讓她想起Mirror我問為什麼,她說他們的團歌rumours歌詞:胡麻胡麻她的是雪櫃冷笑話鼻祖,個gag非常爛而OOHA 白桃烏龍味汽水 的代言人 是Anson Lo但我的胡麻醬手撕雞冷麵非常對味對胃胡麻醬香,加我摯愛芫茜,調味最好雞,係肥雞有麻油香味手撕雞,啖啖肉冷麵彈牙青瓜絲夾埋冷麵撈住食多一層口感另一種滋味與風味這個就是我那天的目標現在吃到,好開心白桃
秘撈.韓台川混合式好味便當

平日工作已經夠忙,還老是加班
所以關於建立秘撈事業,想都沒有想過
就是那天在D2 Place覓食後四處逛逛,
看到有家叫秘撈,覺得還蠻有意思

喜歡自助的,可以用點餐機
手調飲品  冰度可以選擇:正常 少冰 走冰
甜度可以選擇:正常 少甜 走甜
追加:爆珠/ 仙草

今天又要做外賣妹,還好的是
大家都想吃輕食

所以如果我在6/21前來
一定要用上買2送1優惠

是Mirror + Anson Lo組合
讓她想起Mirror
我問為什麼,她說他們的團歌rumours
歌詞:胡麻胡麻
她的是雪櫃冷笑話鼻祖,個gag非常爛
而OOHA 白桃烏龍味汽水 的代言人 是Anson Lo
但我的胡麻醬手撕雞冷麵非常對味對胃
胡麻醬香,加我摯愛芫茜,
調味最好

夠似她在台灣當時吃的味道
還有一顆滷蛋 及 醃青瓜 作拌菜
就是夠古早味
再飲一口炭培烏龍珍珠奶茶
要不是在辦公室吃,仿佛回到台灣

另一位美女就點了韓烤牛肉便當
幾 芒果菲士
這個美女最近就是愛上JISOO《Flower》學跳學唱
所以連吃東西都要和韓風聯繫上
幸好這家店可以滿足她
她最愛的菠菜與醃白蘿蔔,韓國泡菜&大豆芽
香噴噴的韓烤牛肉配白飯
她說她要變JISOO
真的好好笑

大家一同分享 三雞---塔香鹽酥雞,台式大雞排 及 麻辣雞腎
塔香鹽酥雞 內 有 炸脆的九層塔
脆口好吃
鹽酥雞外脆內有汁
讓我想起士林夜市了
台式大雞排 不用一整塊上
就是可以方便大家一起分享
麻辣雞腎,夠麻辣,有夠爽
如果是星期六,大家不用上班,佐酒一流

桂花白玉小丸子冰粉
快人一步,理想達到

荔枝角長順街15號
D2 Place 二期3樓313號舖
2023-06-13 1041 瀏覽
D2最近開咗一間全新嘅外賣店 主打多款台式, 韓式, 川式小食同便當🇹🇼🇰🇷🇨🇳 全部都大大份 性價比好高 簡直係附近上班族嘅福音💼.📌泡菜豚肉便當 $48估唔到有咁多豚肉片 係五花腩片 食落唔算太鞋口 脂肪位仲幾爽彈🐽再撈埋酸辣泡菜同洋蔥 甜甜辣辣 好惹味🧅韓式便當會配埋四款韓式伴菜 有麻油菠菜同大豆芽, 泡菜, 酸蘿蔔 勁豐富 $50唔洗 超抵食🤩不過建議買完就即刻食 如果唔係白飯就會索晒泡菜汁淋晒💦.📌麻辣口水汁手撕雞冷麵(少辣) $36嗌左少辣 辣中帶少少麻 唔食得辣都接受到🌶️冷麵一杯睇落好少 但食落都好多 麵質爽彈煙韌 好有咬口🍜但有少少鹼水味🤏🏻手撕雞係切件雞肉 肉質嫩滑雞皮爽口🐓.📌芝士肉鬆手抓餅 $38手抓餅係蔥油餅 厚身又大塊 煙煙韌韌 又香口🌮內餡係雜錦芝士碎, 肉鬆, 煎蛋, 生菜同沙律醬 超足料🥰肉鬆好香甜 煎蛋帶微微蛋香 生菜夠爽脆 加埋沙律醬 簡單配搭 已經好好食🐽🍳🥬不過芝士存在感偏低 唔太食到🧀️.📌麻辣豬耳 $26豬耳麻辣香味十足 好爽脆👂🏻底下面仲有青瓜 酸酸地 好似手拍黃瓜咁 好開胃🥒.📌川味手撕雞 $58手撕雞同冷麵嗰款一樣嘅 麻辣口水汁另上 就咁

📌泡菜豚肉便當 $48
泡菜豚肉便當

📌麻辣口水汁手撕雞冷麵(少辣) $36
麻辣口水汁手撕雞冷麵(少辣)

📌芝士肉鬆手抓餅 $38
芝士肉鬆手抓餅

📌麻辣豬耳 $26
麻辣豬耳

📌川味手撕雞 $58
手撕雞同冷麵嗰款一樣嘅 麻辣口水汁另上 就咁試左一試啲雞肉 零調味都冇雪藏味 更加食到雞肉香🐔加埋川味辣汁 好惹味🌶️底下面仲有青瓜同白蘿蔔絲 夾埋一齊食 好清爽🥒
川味手撕雞

📌黑白撈撈 $40
配料超豐富 有齊: 愛玉, 仙草, 白玉丸子, 芋圓, 爆珠, 珍珠 選擇困難症就最啱😍愛玉同仙草滑捋捋又爽彈 愛玉仲有啲檸檬香 好清新🍋白玉丸子同三色芋圓好軟糯🍡芋圓食到淡淡番薯, 芋頭, 紫薯清甜味 唔錯喎🍠爆珠咬開酸酸地 好醒胃😝珍珠好煙韌 加埋黑糖水底 成個甜品超有口感 好滿足🖤
黑白撈撈

📌石榴莫希托(走冰少甜) $28
全日套餐會送汽水 可以半價升級特色飲品🥤石榴莫希托用左清爽梳打水做base 再加酸酸甜甜嘅石榴糖漿 配埋薄荷葉同青檸 好refreshing✨
石榴莫希托

📌荔枝茉莉茶(走冰少甜) $28
茉莉茶好清香 荔枝糖漿唔算好甜 果味幾濃 飲落幾清新🍵
荔枝茉莉茶
泡菜豚肉便當
麻辣口水汁手撕雞冷麵(少辣)
芝士肉鬆手抓餅
麻辣豬耳