2023-02-26
2人套餐有唔同組合我今次揀Ver.3($359)🔸芝士蛋蒜和牛漢堡扒(M Size)x2🔸月見味噌牛丼飯🔸罐裝飲品x2上菜嗰陣店員會講解食法,首先將一細舊漢堡扒擺喺熱石上面壓平,每邊煎大約3秒就食得,當熱石唔再熱嘅時候可以叫店員換一個新嘅☺️▫️芝士蛋蒜和牛漢堡扒👉🏻 會跟埋麵豉湯、 芝麻醬菜沙律、鹽、醬汁同泡菜👉🏻 漢堡扒牛味好重,夾埋燶邊蛋、芝士碎同香蒜,好香口好惹味。 我個人分別試咗點醬汁同鹽,都係鍾意食牛既原味,煎完外脆內Juicy🤩大家不妨將蒜片輕輕燒一燒,口感會更加正😋⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 月見味噌牛丼飯👉🏻牛肉份量超級多!多到見唔到啲飯😂肉質一啲都唔會乾身,沾滿味噌汁,再撈埋生蛋,洋蔥同切碎咗嘅菇,口感好豐富🙆🏻♀️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 蜂蜜生薑茶(+$10)👉🏻甜度適中,生薑好暖胃,好啱中和吓油膩感⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 西柚特飲(+$18)👉🏻超級大杯直頭夠2 個人份量😮味道酸酸甜甜好Fresh⭐️⭐️⭐️⭐️❗️值得一讚係佢個抽煙系統做得幾好,食完都唔會成陣燒肉味,同埋店員係好主動幫你換熱石☺️——————評分:8/10.平圴消費:~$200
🔸芝士蛋蒜和牛漢堡扒(M Size)x2
🔸月見味噌牛丼飯
🔸罐裝飲品x2
▫️芝士蛋蒜和牛漢堡扒
👉🏻 會跟埋麵豉湯、 芝麻醬菜沙律、鹽、醬汁同泡菜
▫️ 月見味噌牛丼飯
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 蜂蜜生薑茶(+$10)
👉🏻甜度適中,生薑好暖胃,好啱中和吓油膩感
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 西柚特飲(+$18)
👉🏻超級大杯直頭夠2 個人份量😮味道酸酸甜甜好Fresh
——————