2023-08-16
神木日本料理不用加一~味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)午市套餐☄️特選壽司定食配烏冬 $98超級滿足😍有足足8舊不同款式的壽司,仲有烏冬🤤再配有茶碗蒸、味噌湯~我最中意就係咩都有得食dd,壽司都幾新鮮,烏冬彈牙,茶碗蒸d蛋好滑☺️✅☀️鰻蒲燒定食 $98一整條鰻魚蓋過了白飯,打卡打卡!鰻魚上的醬汁調味剛好,唔會過鹹/冇味,拎黎配飯都好味,另外令我幾驚喜既係仲有薯蓉,我第一次見薯蓉與蟹籽、紅蘿蔔、青豆、粟米相搭配,食落會多左口感&層次,誠意十足☺️☄️三色刺身 $28有帆立貝x2、三文魚x2、赤蝦x1,新鮮好味,自己特別推薦赤蝦🤤我覺得中意食刺身既朋友好值得加,28蚊咋喎😋抵食!☀️唐揚雞塊(2件) $12大大粒,新鮮炸起☺️雞塊都好滑,足矣~❤️🔥性價比高的日式料理~❤️🔥記得book定位先去呀,我平日lunch去都好full❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
不用加一~
三色刺身
☄️三色刺身 $28
唐揚雞塊
☀️唐揚雞塊(2件) $12
大大粒,新鮮炸起☺️雞塊都好滑,足矣~
❤️🔥性價比高的日式料理~
❤️🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~