2022-11-23
✔️日本室津蠔(四隻)$180每隻蠔都勁厚肉🥰 佢嘅海水味唔算重 餐廳就加咗酸汁同埋蘿蔔蓉係面作調味 食落十分之開胃😍近期做緊周年限定嘅優惠 都幾抵食😝✔️三文魚腩刺身 $58每件都超級肥美 油脂感Max‼️ 完全冇雪藏味 好推薦😋✔️柚子鹽燒自鱔 $68講唔停覺得呢個係全晚最好食嘅😝 白鱔外皮燒到香脆 而下層嘅肉有彈性🤩 柚子味就唔係太重 不過已經係超級好食‼️✔️北海道海膽壽司 $178海膽份量超級慷慨 味道十分之鮮甜😋 完全唔會有異味或者苦味 如果個紫菜脆身啲就perfect 啦~✔️佐賀和牛壽司 $128食落唔會有血腥味☺️ 不過講唔停覺得和牛生食始終少咗d油脂 燒咗嘅應該會更加好食🙈✔️牛舌串 $38呢款性價比幾高 牛舌唔會太薄😚 燒到好香 口感爽彈唔韌😛✔️和牛串 $98呢款和牛屬於係比較重肉味🥩 質地唔係入口即融嗰款所以唔會話太油膩🙆🏻♀️✔️帆立貝壽司 $88✔️牡丹蝦壽司 $88
✔️日本室津蠔(四隻)$180
✔️三文魚腩刺身 $58