招聘中
$22,000+
月薪 (面議)
2021-04-26 102 瀏覽
銅鑼灣店新出既bagel 有不同口味同配搭 仲有吐司供選擇⁣⁣▫️拉芝貝果💰68⁣↬每個bagel都會印上隨機文字 或者可以加💰28寫想寫既字或者英文字母 貝果可以揀味 有原味/蕃茄/洋蔥 當日冇哂原味就揀左洋蔥 但食落都冇咩洋蔥味 同埋好似焗耐左少少 個外皮有啲硬同埋燶左 Bagel質感有啲麵包 可能因為未放涼就食 芝士拉絲效果做得唔錯 有啲似食緊芝心批個邊 但就唔夠重芝士味⁣⁣ᐠ ♥︎ ᐟ呢個價錢食一個bagel真係冇咩特別 有啲失望 總結係去甜品舖都係食番刨冰安全啲(。•᎔•。)⁣⁣

▫️拉芝貝果💰68⁣
拉芝貝果

呢間小店主打刨冰🍧,之前已經介紹過(有興趣可搵返之前個review)🤣!今次試佢新出兩款印有字嘅「貝果系列🥯」😳,食嘅時候十級肚餓-3-,點知店員真係幫我印左個「餓」字🦥:-1️⃣「拉芝貝果🧀🥯($68) 」-拉絲 Bagel你又見過味呢❓😈mozzarella cheese拉絲效果一流 🧀‼️(要趁熱食),bagel帶點蒜香🧄,焗到似多士咁脆,佢成功將健康食品變到好邪惡😂👅~Cheese bagel : crunchy bagel with a perfect cheese pull that makes it super cheesy👍🏻-2️⃣「Oreo麻糬貝果🍪🥯($38)」(全新限定)-Oreo控見到真係好興奮🤘🏻👻,整體居然唔甜,但mochi偏淋身,Oreo碎超多不過個味都唔太出✨,bagel同樣焗到好脆😳~Oreo mochi bagel: crunchy bagel with smooth mochi and Oreo crunch-3️⃣「綠茶凍紅豆奶茶🧋($36)」-冇攪勻都飲到紅豆味🔴,綠茶凍清新🍵,配搭唔錯😛~Matcha jelly and red bean milk te
1️⃣「拉芝貝果🧀🥯($68) 」
2️⃣「Oreo麻糬貝果🍪🥯($38)」(全新限定)
3️⃣「綠茶凍紅豆奶茶🧋($36)」
冇攪勻都飲到紅豆味🔴,綠茶凍清新🍵,配搭唔錯😛~Matcha jelly and red bean milk tea :milk tea goes well with red bean, quite refreshing
⚠️:「潮文字E」及「貝果系列」午市都有供應,堂食/外賣都可以
2021-04-25 35 瀏覽
筆者曾懷疑甜姨姨是長居於甜品店內,因差不多每次光顧都能看見她在忙東忙西的身影🤨。縱然她的生活很忙,她並沒有忽略家人和社會上發生的事。在這四月天,阿姨以女兒的名字隆重推出「🦄獨角獸小公主Joslin」刨冰,將這個注入母親愛和祝福的甜品,作為生日禮物送給親愛的她。🦄獨角獸小公主Joslin ($148)✨獨角獸造型蛋糕棒及粉紅基調的組合非常漂亮,非常少女心!✨蛋糕棒由白朱古力及牛油孖寶蛋糕組成,幸好筆者是白朱古力迷,總算能招架得住!😂✨刨冰的部分處處有驚喜!澆上黑車厘子乳酪的刨冰甜酸味並列,頗開胃;內裏是充滿童年情懷的爆炸糖、草莓脆脆、紅絨曲奇脆脆和彩虹啫喱。✨酥脆、狂野、滑順等多重豐富口感,於口中漸濃漸變,連綿不絕地衝擊味蕾!喜歡❤️!總結(5分滿分)餐廳環境🖼🖼🖼🖼🖼餐廳服務🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻食物賣相🌸🌸🌸🌸🌸味道質素👅👅👅👅👅整體價錢💸💸💸性價比值⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️

🦄獨角獸小公主Joslin ($148)

✨獨角獸造型蛋糕棒及粉紅基調的組合非常漂亮,非常少女心!

總結(5分滿分)
餐廳環境🖼🖼🖼🖼🖼
餐廳服務🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻
食物賣相🌸🌸🌸🌸🌸
味道質素👅👅👅👅👅
整體價錢💸💸💸
性價比值⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️
2021-04-17
2021-04-22 95 瀏覽
朋友講左好耐銅鑼灣開左分店,好想試!今日終於的起心肝去試下,一坐低見到 menu 新出既 kitkat 刨冰🍧已經心動,加上頭先晚餐又唔夠飽,於是決定 order 一樣鹹既食物,再加個刨冰。睇完 menu 我揀左個煙三文魚牛油果三文治、加個 kitkat 刨冰。嘩!嘩!嘩!個三文治一上枱,我同朋友即刻相機食先,真心靚💜超足料 🥪點解咁講,因為係出面食過好多都好伏,係用牛油果醬,但呢間,真係良心店,三文治裏面既牛油果一d都唔呃人,係半個新鮮牛油果,我同朋友食完個三文治都飽哂😋😋😋到個刨冰🍧出場,我地兩個大叫左聲 有冇咁大個呀。。。。。點食得哂🤣🤣成個頭咁大🍧🍧心諗都係冰姐,溶左當水飲,實食得哂。點知食到中段,驚喜黎啦🎉🎉🎉唔係得面2條 kitkat 咁簡單,裏面係用 kitkat mix 刨冰,再加個大既雪糕球,簡直不得了!仲未完,仲有個 kitkat 做既醬可以加落去,整個刨冰真係唔失禮!滿滿既 kitkat 味👍🏻👍🏻👍🏻一定要再食多次😋😋
限定 Kitkat  刨冰
2021-04-22
3 分鐘 (堂食)
限定 Kitkat  刨冰
  • Kitkat  刨冰
  • 煙三文魚牛油果三文治
2021-04-22 64 瀏覽
早前草根食在銅鑼灣已經介紹過銅鑼灣出名嘅甜品#黃店 甜姨姨新推出咗「潮文字E」🥪 同「貝果系列」🥯。繼上次出咗爆芝拉絲貝果後,今次在下一城推出埋Oreo麻糬Bagel❤️,由午市開始供應,堂食/外賣都可以嫁!.📍 Oreo麻糬BagelBagel一如以往夠煙韌,帶微微鹹味。中間加左一大嚿麻糬,口感冰涼入口溶化,另外配有唔少Oreo碎,係一個幾有趣嘅甜品。每份Bagel 都會富有一個隨機嘅字或者可以加$28 寫上你專屬嘅心情。.📍拉芝貝果貝果煙韌🥯,已經切開左一粒粒方便食用,中間夾咗大量拉絲芝士帶有鹹香味道唔錯。. 📍綠茶凍紅豆奶茶飲品唔會過甜,底部有唔少紅豆蓉同紅豆粒,所以成杯嘢紅豆味都幾突出,加上落咗綠茶凍,口感滑溜整體都幾消暑。.
📍 Oreo麻糬Bagel

📍拉芝貝果

📍綠茶凍紅豆奶茶

2021-04-22 51 瀏覽
【甜姨姨私房甜品】銅鑼灣分店的「潮文字E」三文治,可於吐司印上自選字句,玩味十足。最近還推出了Bagel版本,共7款口味可選。"拉芝貝果"以焦糖洋蔥製作,外皮烘得香脆,內裡煙韌帶嚼勁,微鹹中散發洋葱酥香。餡料充滿水牛芝士,襯熱食可做出拉絲效果。"Oreo麻糬貝果"麻糬雪白質感偏軟糯,味道與牛奶布丁有幾分相似。面層灑上大量OREO餅碎,更添層次感。每份Bagel 已包括隨機字句,今次是"正"及"型"。食客亦可加HK$28 自訂專屬,限1個中文字或3個英文字母。貝果套餐加$28可配"綠茶凍紅豆奶茶"。綠茶凍口感Q彈,味道清新。加上紅豆,整體甜度適中,伴著Bagel吃,也挺飽肚。

2021-04-20 1110 瀏覽
上次介紹過香港好小食到既日式刨冰,係銅鑼灣近年好熱鬧嘅希雲街入面,今次都係同區銅鑼灣,呢間鋪位前身其實係人氣甜品鋪主打龍眼刨冰,呢家就變成銅鑼灣另一間甜品。呢家甜姨姨其實之前介紹過,佢總店係天后,最出名係芒果甜品,而呢間銅鑼灣分店除左保留天后既甜品外,仲有銅鑼灣分店獨有既日式刨冰,而且味道款式多元化,仲加入左港式元素,例如黃到金嘅楊枝甘露、奶醬多等,有時有啲限定口味好似開心果、kitkat。-🍧 醬爆💰98(👅: 8.5/10)同shari shari份量差唔多,都係可以兩個人share嘅份量,因為佢有限每人最低消費40,其實店舖都係諗住兩個人share一個刨冰。對比起shari shari,呢度嘅刨冰係比較易散,或者可能係我粗魯,啲冰係咁跌落張枱度,不過依度既冰同刨冰機聽講都係用日本。刨冰食落都磨到幾碎,唔係大家食到嘅一粒粒碎冰,入口都會化成水,不過對比shari shari好似略嫌唔夠綿密,但其實已經係一個好食嘅刨冰。醬爆隻口味姐係奶醬多口味,刨冰上面係花生醬,食落花生味幾重,但味道會比較單薄,食到後期會覺得有啲膩,如果佢可以雙拼口味會更好,不過刨冰食到底,味道會越嚟越稀,可能因為

🍧 醬爆💰98(👅: 8.5/10)
醬爆

醬爆隻口味姐係奶醬多口味,刨冰上面係花生醬,食落花生味幾重,但味道會比較單薄,食到後期會覺得有啲膩,如果佢可以雙拼口味會更好,不過刨冰食到底,味道會越嚟越稀,可能因為咁所以佢另外提供左一個小杯既煉奶。
刨冰上面有舊西多士,識落就唔算特別,刨冰中間會有啲餅碎,令到刨冰口感唔會單調,有少少似shari shari,不過shari shari係集中喺底部。刨冰嘅底部有一個牛奶布甸,不過味道就唔算好出眾。
🍧 黑極💰98(👅: 8/10)
黑極

黑極係黑芝麻豆腐口味,刨冰嘅質感同醬爆一樣,刨冰食落黑芝麻味係有,有少少似將芝麻糊變做刨冰,食落有芝麻香,而且有啲沙沙嘅口感,不過略嫌可能黑芝麻嘅味未夠重,感覺比起奶醬多唔夠好食,或者唔夠重味。
刨冰上面白色嘅係豆腐奶蓋,食落豆腐味幾香,而刨冰嘅底層仲有芝麻雪糕同豆腐花,所以唔會成個都係刨冰食到悶,但要食到底層先有可能已經好飽,如果雪糕同豆腐花喺中間出現,或者將成個刨冰整細啲會更好。

🌟每個刨冰嘅價錢都係98-118,價錢會略比shari shari貴一啲,但份量都係適合兩個人share食,都係一個合理嘅甜品價錢,都係難得好食有質素嘅刨冰,而且係良心小店。鍾意食日式刨冰嘅你,係銅鑼灣就已經有兩個選擇。
👅味道: 8.5/10
🍴環境: 7/10
💰消費: $98 (服務費: NA)
❗每人最低消費$40
❗只有銅鑼灣分店有刨冰
2021-03-13
5 分鐘 (堂食)
$98 (宵夜)
醬爆
黑極
2021-04-18 643 瀏覽
天氣開始熱,又到了瘋狂吃甜品的日子,朋友經常說要吃綿綿冰,奈何現在已經很少有真的很綿的冰,但這裡的日式刨冰確實很綿,加上很多特別口味,所以特別和嘴叼朋友來吃~~獨角獸🦄小公主Joslin $148這裡每個月都會有特色口味推出,超夢幻又可愛的獨角獸刨冰是最新口味,和其他口味不同,它還多了頂部的marble蛋糕,嚴格而言這是2款甜品!刨冰本身是車厘子+士多啤梨味,還有健康的希臘乳酪,之前都很怕車厘子會有藥水味,但因為乳酪的清新和士多啤梨醬的甜完全沒有藥水味,加上一邊吃爆炸糖一邊爆充滿玩味~最有驚喜是啫喱完全不是隨便調,甜味彈牙口感剛剛好,配上很少見的velvet cookie和士多啤梨乾,整個甜品真的很清新~上面的蛋糕每個部份都是人手製作,充滿濃郁牛油味,小朋友應該會很喜歡!心太軟 $68 (4月份優惠$48) 朱古力控朋友說吃完甜的要吃濃濃的朱古力中和一下,剛好見到心太軟,吃過後我強烈建議大家如果人多的話真的可以兩款一起叫來吃,很神奇,一口心太軟一口刨冰的話心太軟味道會再提升,而且這裡的心太軟鹹味比較突出,更能吃到可可的香濃,上面的蛋白糖入口即融,和刨冰都很搭,我和朋友都覺得很有趣,和刨

獨角獸🦄小公主Joslin $148

心太軟 $68 (4月份優惠$48)

朱古力控朋友說吃完甜的要吃濃濃的朱古力中和一下,剛好見到心太軟,吃過後我強烈建議大家如果人多的話真的可以兩款一起叫來吃,很神奇,一口心太軟一口刨冰的話心太軟味道會再提升,而且這裡的心太軟鹹味比較突出,更能吃到可可的香濃,上面的蛋白糖入口即融,和刨冰都很搭,我和朋友都覺得很有趣,和刨冰一起吃竟然會有這種豐富的感覺,大家有機會一定要吃吃看~
2021-04-18 51 瀏覽
經開銅鑼灣就去人氣高企的cafe食過輕晚餐先極品煙燻三文魚牛油果用料十足,三文魚大件又肥美,牛油果足夠,生菜翠綠,加上沙律醬,很滋味,我改貝果,因為我覺得很少地方有bagel。貝果夠韌度,有咬口,所以配搭都唔錯。拉芝貝果好熱,小心燙手,我等佢一陣先至拉起芝士,貝果切開部份,加入mozzarella,夠軟身,柔軟的芝士拉得好高,貝果咸咸地,都好夾。加$28 寫你專屬心情(限一個中文字或3個英文字母,額外需時15分鐘)Oreo 豆腐奶蓋仙草紅茶Oreo 豆腐奶蓋珍珠奶茶Oreo餅碎鋪面,唔算太甜,豆腐奶蓋很香濃豆味,茶底香濃,老公中意珍珠煙韌,我中意仙草,自家製作,很軟滑,層次好豐富。我們兩公婆都有個胃For 甜品,好養生食熱甜品。即撞木桶豆腐花豆花充滿豆香,嫩滑到不得了,食到近底都仲係熱既。豆花沒有出水,非常好。芋圓八寶紫米露芋圓煙韌,紫米露加上椰汁很香濃,紅豆蓉,薏米,珍珠等等,用料好豐富
經開銅鑼灣就去人氣高企的cafe食過輕晚餐先

極品煙燻三文魚牛油果

Oreo 豆腐奶蓋仙草紅茶
Oreo 豆腐奶蓋珍珠奶茶

我們兩公婆都有個胃For 甜品,好養生食熱甜品

芋圓八寶紫米露

2021-04-17 90 瀏覽
事源係咁既,小編一向對椰奶敏感。會死o個隻,所以我出街食飯一向好小心,見到餐牌寫話乜芒果椰汁xxx我一定唔敢試,因為驚even話走椰汁椰奶都可能會出錯。最近見到呢間黃店當然想幫襯啦,因為黃店甜品唔多,通常去西環間嚐甜想甜,銅鑼灣就唔多覺。見佢餐牌🈶️芒果黑糯米,而冇寫芒果椰汁黑糯米(通常出面都會寫芒果椰汁黑糯米既所以我通常唔敢試)佢仲要標榜係全素,即係肯定冇奶製品啦,咁小編就放出order一個試下。又係openrice落單,已經寫🉐️清清楚楚唔要椰汁椰奶任何奶類製品,去拎外賣既時候都係小編大安旨意,又唔睇啦,以後真係要揭黎睇呀!否則就好似小編咁返到中環office至發現佢地犯呢d極度低級錯誤,又要落返銅鑼灣投訴佢同埋退番錢真係好激氣好唔開心,雖然個店員哥哥已經say曬sorry,但係我仍然好鬼慶呀!係你一句sorry大曬吖!我仲敢食你地d野咩,亂黎既!你地可能覺得我小事化大,但如果🈶️食物敏感既人就會明白係會有幾激動就算政治立場相同,但置我於死地既人絕對唔會係我同道

就算政治立場相同,但置我於死地既人絕對唔會係我同道
餐牌係咪應該寫番芒果椰汁黑糯米呢?
2021-04-09
  • 過敏致死芒果椰汁黑糯米
2021-04-15 103 瀏覽
講起刨冰 相信唔少人嘅wish list入面都一定有位於銅記嘅甜姨姨 見到佢嘅超巨型刨冰加超多好評 點忍到唔去試下呢❤️ 除咗食刨冰 我仲試咗蕨餅同埋豆腐花 全部都好唔錯!第一次食完嗰陣甜姨姨仲好nice咁同我哋講bye bye 又問我哋好唔好食 好親切🤣📍黑極~黑芝麻豆腐刨冰因為鍾意食芝麻甜品 所以最想食就係呢個 結果係比想像中更好食! 我朋友用「愈食愈有驚喜」去形容佢 因為就咁睇係唔會知道晒佢嘅盧山真面目 好似掘寶藏咁 愈食愈發掘到更多寶物🤣最頂有粒好脆口嘅芝麻花生糖 刨冰入面有芝麻花生碎 再食就會見到黑芝麻雪糕 最底仲有豆腐布丁 一個刨冰可以食到咁多嘢 會唔會太正😍重點係全部都好夾又唔會話好甜 好值得去試! 📍夠薑菠蘿刨冰最頂有一朵好靚嘅菠蘿乾花 可惜硬咗少少 本身期望刨冰會有薑嘅辣味 不過反而被甜味蓋過咗 額外提供薑汁亦略甜 相信呢個刨冰一定包含咗甜姨姨對姜濤無限嘅愛 食嘅時候都甜到入晒心🤣 食食下就會食到菠蘿果粒 豆腐花 椰果粒同埋蒟蒻粒 唔食到最後都唔知有咁多料! 口感都好豐富 亦都平衡返甜味📍紅豆抹茶蕨餅本身好鍾意食蕨餅 所以喺IG見到佢推出嗰陣就決定要試! 蕨餅好煙韌 加

📍黑極~黑芝麻豆腐刨冰

📍夠薑菠蘿刨冰

📍紅豆抹茶蕨餅
本身好鍾意食蕨餅 所以喺IG見到佢推出嗰陣就決定要試! 蕨餅好煙韌 加埋紅豆一齊好夾 話咁快就食晒啦😭

📍即撞木桶豆腐花
食咗咁多凍嘢 係時候要食返啲熱嘢暖下個胃 呢個豆腐花用木桶裝住好靚又可以保溫 豆腐好嫩滑😍 而黃糖另外裝起 可以按個人喜好去加 非常貼心!
紅豆抹茶蕨餅
2021-01-28
紅豆抹茶蕨餅
2021-04-15 165 瀏覽
甜姨姨每個月都有新口味刨冰 真係食都食唔切!3月份推出咗400次髒髒冰 好特別啊 一定要試下啦!📍🍫400次髒髒冰🍫呢個係同kitkat合作嘅刨冰 賣相極之吸引 好fluffy嘅400次咖啡好似奶蓋咁鋪喺朱古力刨冰上面 夾埋kitkat一齊食味道極之濃郁 但又唔會甜到漏上個post形容黑極~黑芝麻豆腐刨冰似掘寶藏 今次朱古力粉加埋內藏嘅金黃色kitkat脆脆 就令我諗起掘金🤣不過因為呢款刨冰嘅賣相實在吸引 上碟時已經將所有quali show晒出嚟 而食到最後未有其他驚喜出現 變咗有少少單調 但朱古力控絕對值得一試❤️📍小王子jaden(芋頭+椰子)刨冰我哋仲食咗2月份推出嘅小王子刨冰💙刨冰因為加咗碟豆花而呈現淡藍色 加埋大大個黃冠 非常吸睛 淋上粉紫色嘅芋頭醬 漸變色超級靚啊😍 椰香好突出 配埋中間嘅椰子脆脆一齊食好夾 食到最底仲有芋泥同西米 芋泥好好食❤️ 📍Oero豆腐奶蓋仙草紅茶睇相見到oreo上面有葉扮盆裁 仲諗住打卡呃下like 但原來上碟係唔會有塊葉嘅🤣奶蓋雖然有啲稀 但豆腐味好濃郁 不過啲冰多得滯 每潷一羹都潷到好多冰 少少防礙到我食奶蓋 後尾我哋整走咗啲冰再飲 就發覺啲茶

📍🍫400次髒髒冰🍫

📍小王子jaden(芋頭+椰子)刨冰
我哋仲食咗2月份推出嘅小王子刨冰💙

📍Oero豆腐奶蓋仙草紅茶
奶蓋雖然有啲稀 但豆腐味好濃郁 不過啲冰多得滯 每潷一羹都潷到好多冰 少少防礙到我食奶蓋 後尾我哋整走咗啲冰再飲 就發覺啲茶又太甜🙈
Oero豆腐奶蓋仙草紅茶
2021-02-28
2021-04-12 50 瀏覽
冰品世一٩(。˃ ᵕ ˂ )و一向食開Shari Shari 對甜姨姨係乜感覺(sorry 對shari shari中毒太深 無視左其他舖🥲咁啱見到有foodie推介甜姨姨期間限定既獨角獸粉紅冰🦄️覺得幾吸引就去試下🤪點知去到心大心細見到另一個冰仲想試⸜(◍ ´꒳` ◍)⸝奶醬脆多 $98見到係人氣No.1同埋咁港式而揀既冰😂真係估佢唔到 花生醬配冰會咁好食😋上面有塊細吐司🍞配合返主題😙吐司下面係豆腐cream 中和返整體花生醬味食到中間會有花生粉不過煉奶比較稀 食到尾唔係好夠味😕🥸留意返打完卡快啲食啦 因為個冰既融化速度同香港沉淪差唔多(店主話嫁 不過我諗香港人都會認同🙂(非廣告)食個陣見到隔離枱個妹妹用個app買有優惠 我down左都唔記得用(꒪⌓꒪)宜家啲妹妹真識精打細算🤣甜姨姨私房甜品 (耀華街) (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街11號地舖
冰品世一٩(。˃ ᵕ ˂ )و

吐司下面係豆腐cream 中和返整體花生醬味
食到中間會有花生粉
不過煉奶比較稀 食到尾唔係好夠味😕

宜家啲妹妹真識精打細算🤣

甜姨姨私房甜品 (耀華街) (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街11號地舖
朋友成日話甜姨姨係好食嘅港式刨冰,今次行過銅鑼灣終於食到了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)朱古力森林 (薄荷特濃朱古力)成個冰好大好圓 份量好大 女仔2 個人share 就啱啱好~ 本身會怕朱古力好甜,但神奇地係好香好濃朱古力味而甜度係啱啱好 薄荷味都好出 (如果平時鐘意薄荷雪糕就一定會鐘意~)同埋仲有一小杯朱古力漿喺食到最一半嘅時候加,所以唔會食到一半就無味~冰口感好綿好細滑,有啲入口即融嘅感覺🤩  冰入面仲有好多oreo 脆脆,mix埋冰一齊食口感好有層次~另外,最出色位係刨冰上面豆腐味嘅岩漿,加落朱古力呢個配好新鮮,然後都出奇地夾!🧚🏼

2021-04-10
2021-04-11 91 瀏覽
依到有文字嘅三文治「潮文治E」系列同埋Bagel「貝果系列」,真係夠晒創意~而且仲好滋味添🤤 🥯貝果系列每個Bagel 上面可以印1個字,店家會安排1個隨機字印上去~都好得意㗎🥳我2個Bagel,1個印咗「威」,1個印咗「呀」~威呀👏🏻😝😍或者可以加$28 印上你想寫嘅字💗限1個中文字/3個英文字母,另額外需時15分鐘。▫️ 🧀 拉芝貝果芝士迷一定要試試「拉芝貝果」,熱烘烘端上來已經飄來一陣芝味,趁熱拉拉出澎湃芝士~真夠極度邪惡🧀😈入口有濃郁嘅芝士香❗️好正呀❗️▫️Oreo麻糬貝果係全新限定嘅Bagel口味,裡面有震騰騰嘅Oreo麻糬內餡,煙煙韌韌,而Bagel脆皮軟Q👏🏻一試難忘呀🥳🧋綠茶凍紅豆奶茶 份量好大😍奶茶夾着紅豆香💗內有片片綠茶凍和紅豆粒粒~口感增層次。

🥯貝果系列

▫️ 🧀 拉芝貝果