2024-07-22 844 瀏覽
見到新開事業期間立即去試新嘢,一入到去張枱已經油淋淋,員工忘記俾俾個QR code落單,而且發現個燒烤網係沒有更換,比返上一手個網我哋用,最緊要是個爐太接近個網根本燒燶晒,就算點燒都會燶晒 ,所以根本不用去!而且上餐好慢,加上服務員很多都是後生男女,應該沒有太多經驗?根本沒有用心去營運間公司因為事業期間已經這麼沒有誠意,根本就純粹開嚟搵傻豬入去食!只會覺得佢想跟另一一間日本燒肉公司,但係根本服務,同埋食品追唔上!
根本沒有用心去營運間公司
因為事業期間已經這麼沒有誠意,根本就純粹開嚟搵傻豬入去食!
星期三行街路過,見到一人烤肉新開業,門口還有張貼一元牛舌,霖住都幾抵入去試下,入去做低問職員1元牛舌要點操作,結果被告知要2人以上才能有1元牛舌,所以只能自己默默點了個98元的200g雞腿肉跟牛五花的套餐,另外揀左3個醬汁,其實當時吃無咩人,所以霖住應該會好快上餐,結果等左大概十分鐘有多,餐先上到黎,我睇份餐比我噶第一感覺就係唔夠重量,而且牛五花勁薄!!!因為當時坐左入邊噶位置,而爐噶開關起對面,自己不方便開爐,所以叫店員開,結果店員開到好大火就走開左,肉一放落去就即時燶邊,一陣臭油煙味,店員行過見到大火完全沒反應,就睇住你亂手亂腳,實在自己頂唔順了,起身行過對面關到最細火,但是都仲係好容易燶,而且3个酱汁都非常难吃……只可以講哩餐飯吃得勁狼狽⋯⋯而標題寫室內BBQ係因為真系勁大煙,就好似火災現場錦樣⋯⋯真系拿錢穩罪受⋯⋯如果唔係因為系統最低要一星,否則覺得半星都唔值⋯⋯

如果唔係因為系統最低要一星,否則覺得半星都唔值⋯⋯
2024-07-17
15 分鐘 (堂食)
2024-07-19 739 瀏覽
新開張經過,見到一蚊牛舌,就入去諗住試吓入到去問職員係唔係有一蚊牛舌!個職員答我冇依回事,轉頭又同我講今日冇做呢個優惠,咁點解門口要有咁嘅宣傳?之後點野食,普通叫咗一份牛五花$48其實開頭賣相都OK ,但係一夾起片肉,就覺得超級超級薄,平時我都有去食一人燒肉,但係從來未試過咁薄,每一啖完全唔知食緊咩沙律,普通到冇得普通,完全唔夠沙律汁乾哽麵豉湯無味白飯,係完全食唔出日本米感覺牛舌唯一係可以算好食,可能厚切嘅原因吧職員服務態度超差,好似欠咗佢哋咁,問佢哋嘢唔知,就算有其他同事知,態度超輕佻,好似欠咗佢哋,叫佢哋幫我調教一下唔好咁大火,完全冇理會我,全程我食一啖,然後即刻夾起嚿肉,不停重複,完全冇一個享受食嘢嘅機會簡直貼錢攞爛受
新開張經過,見到一蚊牛舌,就入去諗住試吓
入到去問職員係唔係有一蚊牛舌!
之後點野食,普通叫咗一份牛五花$48
沙律,普通到冇得普通,完全唔夠沙律汁乾哽
麵豉湯無味
白飯,係完全食唔出日本米感覺
牛舌唯一係可以算好食,可能厚切嘅原因吧

簡直貼錢攞爛受
牛五花100g