2024-08-24
早幾日有個朋友外國返黎,以前成日一齊玩,兩個最鍾意就係去食牛大人,而家大家都結婚生左小朋友,好耐冇見,一於再回憶下🤣🤣我地揀食極上和牛餐,餐廳即時送上和牛牛丸,一人兩粒,入口油脂豐富勁彈牙🤤套餐包括QR code四十多種食物同自助吧幾十款丸類、蔬菜🥬熱食嘅滷肉飯等,我地點左好多款唔同嘅牛肉,每款都各有特色,岩曬唔同口味嘅朋友☺️另外必食推介仲有佢哋嘅蝦,大大隻,好新鮮好彈牙🤤🤤我哋仲有一個大發現,就係而家牛大人同Dreyer’s聯乘,晚市可以任食雪糕雪條,好吸引🤣啲小朋友勁興奮😆而我哋大人見到餐廳推出水蜜桃🍑hoegaarden,一樣勁想飲,一人點左一杯,訴說下湊仔經🤭🤭今次去到發現牛大人仍然keep到水準,食物質素同服務態度都無下降到,俾返個like👍📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓#牛大人 #火鍋控 #極上和牛 #觀塘美食 #鱷魚恤中心 #美食推介 #美食博主 #blogger #foodie #hotpot #masterbeefhk #Yummy #觀塘好去處
📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓