2025-03-29
火鍋湯底有10多款式選擇 有紅燒牛骨湯、酸菜鍋、麻辣、鳳梨雞、蕃茄、養生濃湯等 而且最近推出咗幾款期間限定 最後我地簡左好多人食既魚白湯三文魚豆腐鍋 味道清甜 而且材料好足 作為火鍋湯底 同牛肉真系好夾而且佢哋嘅鮑魚都係任 有幾款口味選擇-除咗和牛之外 佢哋嘅豬肉都好好食 食落口感濃郁 而且香味十足 真係忍唔住食多幾塊🔥🔥而且佢哋有多款台式食物 都好新鮮 食左好多款式 例如海蝦、蜆、炸雞、蝦餃、凍豆腐等 而且仲有限定推出嘅鬼馬油炸鬼😋脆卜卜又香 個人最推薦佢哋嘅台式香腸 香腸配埋蒜片一齊食 口感一流 岩晒我地呢呢啲想試多啲唔同款式既人!!-雪糕都可以任食 仲有Kitkat同埋雀巢脆皮曲奇等 仲有佢哋新推出嘅Moveenpick芒果雪葩 而且味道選擇好多‼️
而且佢哋嘅鮑魚都係任 有幾款口味選擇