2020-02-16
牛大人上網見到呢間好多好評,餐廳新開張已經好旺埸, 室內設計大部份用木嘅桌椅,都幾特式,而且第一個感覺好光猛、乾淨,仲無迫夾感坐得好舒服,食店乾淨 , 坐得舒服 , 仲有紙巾同餐車擺放食物 飲品牛大人自家製既洛神花茶、菊花普洱、桂花烏龍等有個茶包係入面 , 真材實料,味道唔會太甜又健康。!仲有麥仔茶,like佢地社交平台仲可以免費送黑糖珍珠鮮奶。熟食特別推薦鹽酥雞,好香脆鬆軟,唔太油及唔會太辣肉類全部肉類都很新鮮,特別是安格斯牛焯一焯已經食得,口感鮮嫩軟滑,另外推介美國極黑牛肩胛甜品最後每人可叫一杯movenpick 雪糕食材由台灣直送 , 夠曬正宗,而且超滿足既吃到飽,充滿住台灣風味#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging
飲品
熟食
特別推薦鹽酥雞,好香脆鬆軟,唔太油及唔會太辣
肉類
甜品
最後每人可叫一杯movenpick 雪糕
#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging #newblogpost #instablogger #me #followme #comment💬 #like4me #smile #igers #hkig