2017-08-08
同朋友喺太子游完水,當然要補充番啲體力,而且大家都非常肚餓,呢個時候最啱就係去食任食,感覺係最回本的,哈哈。 大約七點去到商場,見到門口已經有人排隊,最搞笑嘅係旁邊餐廳一個人都冇,都係嘅,埋單都係$170左右一個人,仲抵食過散叫嘅餐廳。嗰日係平日,入面都坐到爆曬,走嘅時候門口都有人等緊。我地點左最Basic嗰款$158 ,有美國肥牛,豚肉任食,最重要嘅一點係啤酒任飲🍺,朋友見到都發晒光。坐低左冇耐個湯底,蕃茄濃蝦🦐湯就上咗嚟,雖然係平價放題,但咁嘅價錢來講,牛肉同豚肉嘅質素都不錯,肉類係任點任食,我哋兩個人前後叫咗八碟,個人認為牛肉比豚肉滑,其他嘅配料就一般啦。食到最咪就係食雪糕🍨,佢嘅乳酪雪糕唔錯,酸酸地好開胃。限時90分鐘,個人認為就啱啱好,食到一個鐘左右其實都已經飽🤤,再坐低休息一陣就啱啱好出去買單。
嗰日係平日,入面都坐到爆曬,走嘅時候門口都有人等緊。
食到最咪就係食雪糕🍨,佢嘅乳酪雪糕唔錯,酸酸地好開胃。