2022-09-18
Yakiniku 801鮮紅色嘅招牌非常搶眼,有好多唔同嘅肉類選擇,呢度簡直係食肉獸嘅天堂👼卡位非常舒服,抽油煙機系統好好,食完都唔會成身肉味。神盛燒肉盛合150g,分別有特上牛胸腹肉、腹前牛小排、牛板腱肉,個人特別喜歡牛小排,牛肉品質非常上乖,肉質軟稔香嫩。牛板腱肉處於牛肩胛部位, 入口充滿油香✨隨set加配嘅冷麵酸甜冰涼,麵質口感煙靭,非常推薦,可以去除油膩🧊另外推介嘅部位係特上厚切牛板腱肉,厚切牛肉味非常濃郁,肉質結實,口感十足。鍾意食牛舌嘅你,仲可以叫牛舌盛,有分single/ double,我哋叫咗double,份量真係超級超級多,好抵食,牛舌好高質!作為內臟愛好者,估唔到呢度竟然有!當然要試吓,分別點左辛辣味噌味牛腸、辛辣味噌雞心,辛辣調味增強惹味,食材準備得非常乾淨衛生。店舖非常細心,更準備圍裙比客人,整個用餐體驗非常良好