2020-09-16
最近因為疫情關係, 少咗出街食飯散心等等嘅活動抗疫努力係唔會白費嘅~~終於等到可以食一餐飯嘅機會啦! 有朋友就推介嚟這個熊熊的童話世界盡情放鬆壓力一入到去嘅環境非常寬闊, 見到好多熊熊公仔呀!!size大細各有不同都有, 影相打卡真係一流呀~今次服務員仲將熊仔放隔離凳 🐻🐻🐻 可以影到同熊仔嘅合照, 有一直陪住食飯。 童真幻想嘅感覺即刻返番嚟,真係超開心除此之外,餐廳個景色就係對住溜冰場的上一層 可以邊睇人花式一邊享用美食~~今次2個人直接選擇 Set for two~因為二人套餐真係超抵食,夜晚300唔洗就得!✨歐陸式龍湯兩客 + 牛油法包前菜可以三選一, 各有特色的焗制美食,有茄子、蘆筍同田螺呀…🤭鍾意食海鮮嘅我哋最後選擇了:💞法式香草牛油焗田螺田螺味道鮮甜, 食欲馬上出曬黎終於來到主角的扒類,可以四選一~今次就Order了:💛燒味國穀飼厚切小牛扒拌醋漬野菌聽朋友推介medium熟度就剛剛好👍🏻入口感覺軟淋淋,好有融化的和味呀~而且醬汁秘製醋, 酸酸甜甜的好嘢味Ps記住要襯熱食先會食到牛味嘅香濃😍意粉/飯類就五選一,成個set都算多選擇呀,肯定有款中到最愛~🌟 芝士焗蜜桃汁去骨雞腿
少咗出街食飯散心等等嘅活動
抗疫努力係唔會白費嘅~~
終於等到可以食一餐飯嘅機會啦!
有朋友就推介嚟這個熊熊的童話世界盡情放鬆壓力
一入到去嘅環境非常寬闊, 見到好多熊熊公仔呀!!
size大細各有不同都有, 影相打卡真係一流呀~
童真幻想嘅感覺即刻返番嚟,真係超開心
除此之外,
餐廳個景色就係對住溜冰場的上一層
可以邊睇人花式一邊享用美食~~
今次2個人直接選擇 Set for two~
因為二人套餐真係超抵食,夜晚300唔洗就得!
✨歐陸式龍湯兩客 + 牛油法包
🤭鍾意食海鮮嘅我哋最後選擇了:
💞法式香草牛油焗田螺
田螺味道鮮甜, 食欲馬上出曬黎
終於來到主角的扒類,可以四選一~
今次就Order了:
💛燒味國穀飼厚切小牛扒拌醋漬野菌
聽朋友推介medium熟度就剛剛好👍🏻
入口感覺軟淋淋,好有融化的和味呀~
而且醬汁秘製醋, 酸酸甜甜的好嘢味
Ps記住要襯熱食先會食到牛味嘅香濃😍
🌟 芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯
酸酸甜甜~開胃美味
芝士焗融曬係醬汁內,超級邪惡😋
✨甜品是4選1雪糕球, 想食其他有得升級。
心太軟只係加 $18蚊, 甜品達人嘅我當然要try try😍
真係特別中意切落去流心的畫面,好療愈🤭