2021-12-31 113 瀏覽
天后開了沒多久的夢幻、充滿少女心西式小店。呢度的食物選擇多,而且還吃到充滿驚喜的烤雞。大推薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸。原隻烤雞份量十足,而且賣相已經相當吸引!一上檯就已經香氣撲鼻,烤雞皮脆肉嫩好juicy,果香十足,配上鹹香的西班牙辣肉腸,味道豐富。除了烤雞,其他例如pizza都值得一試。試了一個pizza有海膽、魚子醬、蟹肉、混合芝士配意式番茄醬。材料豐富,鮮味十足!芝士拉絲很好吃。白酒香蒜辣蝦重酒香又惹味,配麵包吃很是配搭。芝士大蝦魷魚天婦羅香脆可口,大蝦魷魚爽口,重點在於黑松露沙律醬,香口不少。甜品點了精選蛋糕,當日的蛋糕是芒果芝士蛋糕。芝士蛋糕好軟滑,芒果果肉很多,很香甜。飲品試了兩款milkshake,沖繩海鹽和芒果口味就不過不失,但賣相少女心滿滿,適合打卡。
天后開了沒多久的夢幻、充滿少女心西式小店。

呢度的食物選擇多,而且還吃到充滿驚喜的烤雞。

大推薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸。

原隻烤雞份量十足,而且賣相已經相當吸引!

除了烤雞,其他例如pizza都值得一試。

材料豐富,鮮味十足!芝士拉絲很好吃。

白酒香蒜辣蝦重酒香又惹味,配麵包吃很是配搭。

甜品點了精選蛋糕,當日的蛋糕是芒果芝士蛋糕。

芝士蛋糕好軟滑,芒果果肉很多,很香甜。

一段時間冇去天后估唔到開咗間充滿玩味嘅餐廳,餐廳主打🍕薄餅、🍝意粉同奶昔🥛。裝修用咗夢幻粉藍做主調,加入玩味元素好啱打卡,就連餐牌嘅設計都做得好靚!.📍日式咖哩脆炸薯條, 配太陽蛋/溫泉蛋Japanese Curry Fries, Fried Egg/Onsen Egg幼身薯條炸得唔油膩🍟,加咗芝士、溫泉蛋同日式咖喱食落味道唔錯,夠大碟又惹味!.📍白酒香蒜辣蝦 Spicy Garlic Gambas White Wine sauce大蝦一共有6隻,爽口彈牙好新鮮🦐。個白酒香蒜汁辣味突出🌶,配上脆身薄多士🍞幾好食!.📍海膽, 松露海膽牛油醬, 白酒, 帕馬森芝士, 日式芥辣味素, 意式寬扁面Truffle Fresh Fettuccine & Uni闊條麵口感偏腍,不過醬汁好濃郁又creamy,每條麵都沾滿醬汁🤟🏻😚。黑松露味唔強但落咗白酒夠晒香。最驚喜嘅係上邊嘅海膽唔單止厚creamy仲食到鮮甜味🧡,高質過好多日本餐廳🇯🇵,好有驚喜😍。.📍巴馬火腿,鮮梨,白酒,藍芝士,精選混合芝士,燒焦糖洋蔥,火箭菜 Prosciutto Pear Blue Cheese 🍕Pizza一客8件,可以2

📍日式咖哩脆炸薯條, 配太陽蛋/溫泉蛋

📍白酒香蒜辣蝦

Prosciutto Pear Blue Cheese
🍕Pizza一客8件,可以2-3人分享。乾脆嘅麵包底食落唔油膩,最特別喺加上藍芝士、混合芝士、巴馬火腿、梨、焦糖洋蔥同火箭菜做餡料,估唔到個組合會咁match😍。藍芝士一向味道強烈🧀,加上parama ham🐖咸香味更加強,聰明地配上梨🍐同焦糖洋蔥🧅,食落會清爽啲,平衡番嗰味,如果好似我哋咁係重口味人士應該會鍾意。

📍Cake of the Day 精選蛋糕
芒果芝士蛋糕配上Oreo餅底🍰,表面再加咗個拖肥糖鹽醬。芝士蛋糕味道都幾好,不過個醬汁鹹咗啲,扣咗啲分。

📍S’more Oreo
📍Mango Margarita
奶昔都喺呢度好出名嘅Item,我哋試咗一杯Oreo、一杯芒果味。個賣相夠晒Igable,仲加咗個窩夫筒落去。前者好重朱古力味夠晒香滑🍫,後者甜咗啲芒果味唔夠真🥭, 唔係咁啱口味。

/烤烤屋🇭🇰/#sa天后篇 ➖➖➖<少女心爆棚西式餐廳🤩>➖➖➖早兩個月經開天后嘅時候其實已經知呢間餐廳望到門口嘅招牌同門面覺得好搶眼! 以粉色做主調 岩晒少女心嘅大家餐廳主打西式菜 部分係fusion 菜聽講佢地嘅milkshake 都好出名 所以都想試下果然係幾吸睛 岩晒少女打卡💁🏻‍♀️➖➖➖1️⃣希臘瑞可塔芝士沙律 $98好耐無食咁多菜 入面加左啲醋 幾開胃亦加左ricotta cheese 無咁單調~芝士味會偏向清啲❣️➖➖➖2️⃣秘製梅酒番茄醬魷魚 | 墨西哥辣椒 $138 入面主要食到啲魷魚圈 加左辣椒辣辣地幾惹味另外番茄酸味都會食到~酒味唔算好突出配上烘脆方包幾岩口味 不過食物較多汁最後無食晒🤣🤣➖➖➖3️⃣海膽魚子醬蟹肉pizza $295 🌟Pizza 都有好多款可以揀 有啲就係classic 亦有fusion 💫 個人推薦fusion !! 面頭鋪左海膽同魚子醬 夾蟹肉 幾新鮮加上混合芝士~ 唔會太過濃烈蓋過pizza 而批皮可能放耐左 有啲腍 但都幾軟熟!➖➖➖4️⃣薑燒香甜蘋果西班牙肉腸橙酒烤雞 $360 🌟雞肉幾嫩 唔會好鞋口💁🏻‍♀️ 雖然無加啲咩汁但加左橙
/烤烤屋🇭🇰/
#sa天后篇
<少女心爆棚西式餐廳🤩>
早兩個月經開天后嘅時候其實已經知呢間餐廳
望到門口嘅招牌同門面覺得好搶眼!
以粉色做主調 岩晒少女心嘅大家
餐廳主打西式菜 部分係fusion 菜
聽講佢地嘅milkshake 都好出名 所以都想試下
果然係幾吸睛 岩晒少女打卡💁🏻‍♀️

1️⃣希臘瑞可塔芝士沙律 $98
好耐無食咁多菜 入面加左啲醋 幾開胃
亦加左ricotta cheese 無咁單調~
芝士味會偏向清啲❣️

2️⃣秘製梅酒番茄醬魷魚 | 墨西哥辣椒 $138
入面主要食到啲魷魚圈 加左辣椒辣辣地幾惹味
另外番茄酸味都會食到~酒味唔算好突出
配上烘脆方包幾岩口味 不過食物較多汁
最後無食晒🤣🤣

3️⃣海膽魚子醬蟹肉pizza $295 🌟
Pizza 都有好多款可以揀 有啲就係classic
亦有fusion 💫 個人推薦fusion !!
面頭鋪左海膽同魚子醬 夾蟹肉 幾新鮮
加上混合芝士~ 唔會太過濃烈蓋過pizza
而批皮可能放耐左 有啲腍 但都幾軟熟!

4️⃣薑燒香甜蘋果西班牙肉腸橙酒烤雞 $360 🌟
雞肉幾嫩 唔會好鞋口💁🏻‍♀️ 雖然無加啲咩汁
但加左橙酒橙片會食到橙味 蘋果味就唔算好突出 另外仲有啲香腸片tim 兩人share 岩岩好

5️⃣affogato ~$65
第一次食海鹽雪糕味嘅affogato
顏色好靚 加左啲彩虹糖碎 帶少少煙燻味
配上越南冷萃咖啡☕️ 咖啡味都幾夠

6️⃣S’more Oreo $108
雪糕筒入面會有雲尼拿朱古力雪糕、Oreo 、棉花糖 朱古力雪糕味較濃! 夠晒邪惡🧛🏻‍♀️
會較沖繩海鹽雪糕嗰款甜!

7️⃣okinawa pop $108
呢款相對無咁heavy!!
雪糕同affogato 嗰款一樣
同樣會有啲糖碎同心心綿花糖粒
夠晒少女心❣️打卡都好靚~
不過個雪糕筒浸腍左質感就麻麻地

2021-12-16 78 瀏覽
呢度少女心爆棚,打卡一流!食物質素都唔錯,適合一班朋友去聚會。1️⃣希臘瑞可塔芝士沙律 $98沙律🥗健康惹味。🙆🏻‍♀️美味指數:7.12/102️⃣秘制梅酒蕃茄醬魷魚+墨西哥辣椒 $145用秘制梅酒配搭蕃茄醬魷魚味道獨特。墨西哥辣椒配上多士香口惹味。🙆🏻‍♀️美味指數:7/103️⃣海膽魚子醬蟹肉薄餅 $285呢個薄餅好矜貴,材料有:海膽,魚子醬,蟹肉,精選混合芝士,意式蕃茄醬,香蔥。鮮甜嘅海膽,帶有魚子嘅鹹香味,蟹肉味香濃。薄餅餅底較薄身,煙靭有咬口。🙆🏻‍♀️美味指數:7.55/104️⃣Okinawa Pop 🥤 $98Okinawa sea salt ice cream, pop candy and more...帶鹹香味嘅沖繩海鹽雪糕,味道較為清新,唔會有膩嘅感覺。🙆🏻‍♀️美味指數:7.32/105️⃣S’more Oreo $105vanilla & chocolate ice cream, oreo, marshmallow, and more…質感細滑,味道稍為較甜,鐘意食甜野嘅你就啱晒啦。🙆🏻‍♀️美味指數:7/106️⃣薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸 $360烤雞有煙燻嘅香氣。素食飼養既法
[天后 ~ 烤烤屋 Tori-za Ten]

1️⃣希臘瑞可塔芝士沙律 $98
沙律🥗健康惹味。
🙆🏻‍♀️美味指數:7.12/10

2️⃣秘制梅酒蕃茄醬魷魚+墨西哥辣椒 $145
🙆🏻‍♀️美味指數:7/10

3️⃣海膽魚子醬蟹肉薄餅 $285
🙆🏻‍♀️美味指數:7.55/10

4️⃣Okinawa Pop 🥤 $98
帶鹹香味嘅沖繩海鹽雪糕,味道較為清新,唔會有膩嘅感覺。
🙆🏻‍♀️美味指數:7.32/10

5️⃣S’more Oreo $105
質感細滑,味道稍為較甜,鐘意食甜野嘅你就啱晒啦。
🙆🏻‍♀️美味指數:7/10

6️⃣薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸 $360
烤雞有煙燻嘅香氣。素食飼養既法國烤雞配上薑燒香橙蘋果,雞肉軟腍帶果香味。
🙆🏻‍♀️美味指數:7.32/10

7️⃣Affogato 沖繩海鹽雪糕,越南冷萃咖啡
沖繩海鹽雪糕魯配上越南冷萃咖啡☕️,配合得淋漓盡致!
🙆🏻‍♀️美味指數:7.34/10

烤烤屋 Tori-za Ten (天后)
地址🐾:天后電氣道66號地舖
Tori-Za Ten 烤烤屋 📍天后充滿少女心💕既打卡餐廳,主打烤雞(Tori)、薄餅(PizZA) 等西日Fusion菜🏰8.8/10📸門口bar枱設計霓虹燈打卡位,點影都咁型咁靚!😍全餐廳都充滿玩味心思設計,真係要慢慢去發掘🎥/👅7.5/10🍤芝士大蝦魷魚天婦羅配黑松露沙律醬記得滴埋檸檬汁🍋就更加開胃啦✨香蜜蘋果醋西班牙辣肉腸味道鹹香,口感豐富,略嫌油膩感重左少少🤏如果配啤酒🍻就一流lah ~🍕Prosciutto Pear Blue Cheese 巴馬火腿,鮮梨,白酒,藍芝士,精選混合芝士,燒焦糖洋蔥,火箭菜,超豐富配料!香味突出嘅blue cheese 🧀 同Parma ham配上清甜既鮮梨🍐,味道新奇地夾!鹹甜鹹甜咁樣,忍唔住又食多一件都唔覺得膩!🍝Truffle Fresh Fettuccine & Uni 超大方份量既海膽,加上松露海膽牛油醬、白酒、帕馬森芝士、日式芥辣味素意式寬扁面,味道方面好得意😎係有d似魚柳包既醬!醬汁非常creamy 包裹住每一條意粉💦🍧Affogato 夢幻藍色既沖繩海鹽雪糕🍦配上越南冷萃咖啡☕️充滿玩味既甜品😋
Tori-Za Ten 烤烤屋 📍天后

✨香蜜蘋果醋西班牙辣肉腸

🍕Prosciutto Pear Blue Cheese

🍧Affogato
2021-12-09 94 瀏覽
><友人喺社交平台見到呢間餐廳嘅介紹就話要book位一齊食🤣七味辛辣雞翼($88)雞翼大隻厚身 外皮金黃香脆內裏嫩滑有肉汁 調味可以再辣d香蜜蘋果醋西班牙辣肉腸($138)鹹香嘅辣肉腸用蘋果醋調味變得清新而不膩 配上烘過嘅薄脆多士 非常開胃嘅小食自家製威士忌忌廉蕃茄香煎日式餃子配新鮮瑞可達芝士 ($155)意大利雲吞變奏版 以飽滿肉餡日式餃子代替醬汁creamy濃郁 又有Ricotta半溶化中海膽魚子醬蟹肉薄餅($285)批底比較薄身 食完唔會好快飽膩每塊中央放上海膽同魚子醬而且啖啖都食到蟹肉S'more Oreo 奶昔 ($108)雖然叫奶昔 但其實係奶昔雪糕放入威化筒中上面灑滿星星糖霜同彩虹朱古力碎仲有兩隻gummy bear Oreo同棉花糖甜甜嘅少女風 朱古力雪糕溶成奶昔之後飲到有oreo碎碎 好邪惡但好夾甜品嗌咗沖繩海鹽雪糕同是日芒果芝士蛋糕雪糕呈淺藍色好靚 甜中帶點鹹香 ><><><><><><><><><>
友人喺社交平台見到呢間餐廳嘅介紹
就話要book位一齊食🤣
七味辛辣雞翼($88)
雞翼大隻厚身 外皮金黃香脆
內裏嫩滑有肉汁 調味可以再辣d
香蜜蘋果醋西班牙辣肉腸($138)
鹹香嘅辣肉腸用蘋果醋調味
變得清新而不膩 配上烘過嘅薄脆多士
非常開胃嘅小食
意大利雲吞變奏版 以飽滿肉餡日式餃子代替
醬汁creamy濃郁 又有Ricotta半溶化中
海膽魚子醬蟹肉薄餅($285)
批底比較薄身 食完唔會好快飽膩
每塊中央放上海膽同魚子醬
而且啖啖都食到蟹肉
S'more Oreo 奶昔 ($108)
雖然叫奶昔 但其實係奶昔雪糕放入威化筒中
><><><><><><><><><><><><><
烤烤屋
天后電氣道66號地舖
2021-12-09 61 瀏覽
—走過大街小巷 俾呢間充滿少女風打卡裝修吸引fusion煮法得嚟 材料配搭又幾夾 脆炸芝士西班牙辣肉腸意大利飯波波球($92)炸至脆身嘅飯粒混合餡料流心芝士咀嚼時仍食到脆卜卜嘅口感亦帶點香辣秘製梅酒蕃茄醬魷魚+墨西哥辣椒($145)用梅酒配搭幾特別 食落甜啲清新啲淨係個蕃茄醬用嚟配啲多士 都可以食到好多塊薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸 ($360)店員打開蓋時燒香咗嘅rosemary味撲鼻而來同時為烤雞增添一層煙燻氣息雞肉軟腍皮薄 配上清爽香橙蘋果片Prosciutto pear blue cheese pizza ($220)巴馬火腿 /白酒燉鮮梨/藍芝士 /混合芝士/ 燒焦糖洋葱/ 火箭菜大家不約而同稱讚呢款pizza食到好食嘅藍芝士之餘 梨瓣係亮點 其爽腍清甜可解膩 所以食多塊都冇問題Pompelmo rosa / Lemon soda($68)店員話係意大利入口嘅梳打 一般超市少見 西柚味突出 但唔係假生果味 入口清新——————————————————烤烤屋 天后電氣道66號地舖

走過大街小巷 俾呢間充滿少女風打卡裝修吸引
fusion煮法得嚟 材料配搭又幾夾
脆炸芝士西班牙辣肉腸意大利飯波波球($92)
炸至脆身嘅飯粒混合餡料流心芝士
咀嚼時仍食到脆卜卜嘅口感亦帶點香辣
秘製梅酒蕃茄醬魷魚+墨西哥辣椒($145)
用梅酒配搭幾特別 食落甜啲清新啲
淨係個蕃茄醬用嚟配啲多士
都可以食到好多塊
薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸 ($360)
店員打開蓋時燒香咗嘅rosemary味撲鼻而來
——————————————————
烤烤屋
天后電氣道66號地舖
2021-12-07 72 瀏覽
和朋友們到港島玩完後四處覓食,看到這間新開的烤烤屋環境玩味十足,便決定一試。飲品選擇了Gin Tonic, 易入口得來有香草香氣,感覺很清爽。朋友點了Oreo 朱古力Milkshare ,雪糕筒賣相很好看,很適合打卡! 前菜我們選了七味辛辣雞翼。雞翼新鮮炸起,每隻都炸得脹卜卜!食起來十分香脆,啖啖肉,而且有七味粉,所以帶點香香辣辣感覺,很惹味!另外點的梅酒蕃茄醬魷魚也不錯,魷魚軟糯得來爽口,加上甜甜酸酸的梅酒番茄醬,感覺好清新,亦有食到墨西哥辣椒的香辣,味道和層次都很豐富。接著便是店員推薦的薑燒香橙蘋果烤雞了。店員一打開蓋,便傳來陣陣香草迷迭香燒過的香氣,整隻烤雞烤得金黃肥美,雞中塞滿香草,亦鋪滿西班牙辣肉腸、青蘋果和橙片,賣相十分吸引! 店員待我們拍照後亦會幫我們切件,食起來很方便。烤雞最好食是雞皮部分,燒得很香脆,而且雞肉亦算嫩滑,加上惹味的辣肉腸,食起來味道也不會單調。Pizza 選擇也挺多,我們選了巴馬火腿芝士鮮梨薄餅,配搭很特別!Pizza有幾款芝士,其中藍芝士味道濃郁突出,和Parma Ham很配合!而火焰過的梨片很清甜,亦可中和芝士的膩感,很好吃!最後我點了杯沖繩海鹽雪糕

最後我點了杯沖繩海鹽雪糕,原來是藍色一球雪糕,加上糖碎和軟身糖,很夢幻!雪糕有陣陣咸香味,卻不會太過,很有趣的味道。

整體來說,餐廳食材配搭有誠意,賣相和味道都不錯。
銅鑼灣行左成日街,穿過維園諗住去天后覓食,發現電氣道呢度新開左間 充滿粉藍少女心既打卡餐廳主打烤雞(Tori)、薄餅(PizZA) 第一(Ten),當中亦唔少得意粉、小食、美式奶昔等!環境方面,設兩枱隱私度高既粉藍玩味打卡位,門口都有一個吧枱設計霓虹燈打卡櫥窗位,有一種穿梭粉藍列車時空既感覺!✍🏻/食評/- - - Pizza (NUEVA) 新味覺特色系列 - - - 🍕Prosciutto Pear Blue Cheese $220 👅7.2/10用上巴馬火腿,鮮梨,白酒,藍芝士,精選混合芝士,燒焦糖洋蔥,火箭菜,配料方面係幾豐富,而且一份Pizza可以切到6-8塊!口感方面,餅底採用薄身質地,餅邊會有輕輕厚身感,食落脆卜卜帶少許鬆軟口感!芝士味道融入薄底,有火腿鹹香、同鮮梨清甜香!整體唔會覺得膩!🍕Uni Caviar Crab Meat Pizza 海膽魚子醬蟹肉薄餅 $285 👅7.7/10呢款薄餅相對高貴,用上海膽、魚子醬、蟹肉、精選混合芝士、意式蕃茄醬同香蔥,海膽都幾鮮甜,仲帶有少少魚子鹹香,中間蟹肉會比較集中,食落啖啖矜貴,帶輕輕蕃茄香!🍕Wagyu Beef Gr

✍🏻/食評/

🍕Wagyu Beef Grilled Peaches Japanese Curry 日式咖哩燒甜桃和牛薄餅 $288 👅7.8/10
個人幾中意呢款!選用澳洲和牛碎同香燒甜桃,鋪滿整個薄餅,再加入日式咖喱、日式飯素,整體咖喱味濃郁惹味,比較新派同獨特既薄餅選擇!

- - - Classic Pizza 經典系列 - - -
🍕7 Cheesin (seven cheeses) $245 👅7/10
其實經典系列既Pizza 大概128-178價位,唯獨呢款價錢相對貴少少,係因為佢地用左足足7款唔同既芝士,分別有精選混合芝士(車打芝士,意大利軟芝士),鮮水牛芝士,巴馬臣芝士,是日兩款芝士,藍芝士,瑞可塔芝士! 食落有層次卻錯綜複雜,如果有拉絲效果,或者薄底有番少少厚度,會更滋味惹味!

- - - Pasta - - -
🍝Green Spinach Fresh Tagliatelle Crab & Ikura 蟹肉三文魚子菠菜寬扁面配自制白酒忌廉醬 $185 👅7.5/10
扁意粉質感軟身卻不失嚼感,嚼感creamy帶輕輕白酒香,三文魚子蟹肉增添鹹甜鮮香,整體清新不膩,有多少少蟹肉就perfect 喇!

🍝Truffle Fresh Fettuccine & Uni $238 👅7.5/10
用上海膽,、松露海膽牛油醬、白酒、帕馬森芝士、日式芥辣味素既意式寬扁面,呢款牛油、味素同芝士幾出味,配上海膽,整體Creamy索汁!兩款Pazta都唔錯!

- - - Rotiserie 香燒烤烤雞 - - -
🍗Ginger Orange Apple Chicken & Orange Liqueur Chorizo薑燒香橙蘋果烤雞配橙酒西班牙辣肉腸 $360 👅8/10
用上素食飼養既法國雞 ,上枱已聞到雞香,食落肉質相當滑嫩鮮甜,帶輕輕薑燒香橙蘋果香,但整體鮮嫩香口很不錯,聽師傅講都幾考功夫,而成隻雞份量都好足!

- - - Pizza 精選推介披薩 - - -
🍕 Flammkuchen $350 (3+ pax) 👅7/10
呢個以四方盤盛載住既火焰薄餅真係比較少見,相當邪惡,而且份量驚人!用上煙肉、焦糖洋蔥、精選什錦芝士同蜜糖希臘乳酪醬,味道方面,煙肉同芝士鹹香好濃郁,仲有澎湃拉絲效果,佢既質地偏濕潤,餅皮薄身同偏淋身!略嫌油膩感重左少少4,個人覺得4-6個都得,每人Share 一件冇咁膩!

- - - Drinks - - -
🥤Milkshake
揀左海鹽同朱古力棉花糖奶昔兩款,奶昔入面仲有唔少配料,如啤啤糖,粒粒棉花糖,窩夫脆餅等,質感偏奶滑狀,偏甜,但幾中意海鹽個款鹹鹹到海藍色好靚!

🔆/整體黎講/
當日同一大班朋友食飯慶祝,佢地既卡位可以坐到6個人,餐廳環境充滿少女x玩味氣氛,影相打卡確實不錯!配合薄餅、烤雞、奶昔既美食,都有一種置身歐美既異國Cafe風情!整體食物水準不錯,卡位坐得舒適!!
2021-10-10 347 瀏覽
Got three dishes best being the starter, japanese curry cheese fries with sunny side up egg. The gambas for 150hkd under delivered on flavor for that price. The pizza though it said it was margherita was more like a cheese pizza. The crust, sauce and cheese all lacked something, just a very standard pizza. I think this is probably the only visit it will get from me. The service was good from the staff as it was soft opening time but I found it a bit strange they didn’t offer a tap water option and could only buy still/sparkling, the place ain’t that fancy.
  • Japanese  Curry  Cheese  Fries  w/  Egg