Tori-Za Ten 烤烤屋 📍天后充滿少女心💕既打卡餐廳,主打烤雞(Tori)、薄餅(PizZA) 等西日Fusion菜🏰8.8/10📸門口bar枱設計霓虹燈打卡位,點影都咁型咁靚!😍全餐廳都充滿玩味心思設計,真係要慢慢去發掘🎥/👅7.5/10🍤芝士大蝦魷魚天婦羅配黑松露沙律醬記得滴埋檸檬汁🍋就更加開胃啦✨香蜜蘋果醋西班牙辣肉腸味道鹹香,口感豐富,略嫌油膩感重左少少🤏如果配啤酒🍻就一流lah ~🍕Prosciutto Pear Blue Cheese 巴馬火腿,鮮梨,白酒,藍芝士,精選混合芝士,燒焦糖洋蔥,火箭菜,超豐富配料!香味突出嘅blue cheese 🧀 同Parma ham配上清甜既鮮梨🍐,味道新奇地夾!鹹甜鹹甜咁樣,忍唔住又食多一件都唔覺得膩!🍝Truffle Fresh Fettuccine & Uni 超大方份量既海膽,加上松露海膽牛油醬、白酒、帕馬森芝士、日式芥辣味素意式寬扁面,味道方面好得意😎係有d似魚柳包既醬!醬汁非常creamy 包裹住每一條意粉💦🍧Affogato 夢幻藍色既沖繩海鹽雪糕🍦配上越南冷萃咖啡☕️充滿玩味既甜品😋
Tori-Za Ten 烤烤屋 📍天后

🏰8.8/10