2022-05-29 150 瀏覽
2/5First roll too much sauce, can’t taste the eel.Bean curd sushi, not bad, the sauce helps a lot, if not some of the the sashimi is actually tasteless. The minced chicken stick, I don’t think is house made, which means it doesn’t taste nice.The grill rice ball, they just use a gas gun to torch it alittle and say is grill? I didn’t eat this and just leave it on the table. I mean at least pan fried it to crispy maybe?
2/5

2022-05-20 84 瀏覽
堂食解封後4人team lunch 同事揀左呢間喺公司附近嘅餐廳🍴睇得出餐廳頗花心思佈置成恐龍主題/公園,食野之餘提供食客影相同打卡位我地分別食腐皮壽司、銀鱈魚同富貴lunch set落單後大約10分鐘,率先登場嘅係腐皮餐set A,包括:蟹膏三文魚籽、炙燒蟹沙律、柚子胡椒油甘魚蓉、和風汁帶子、明太子厚燒玉子(同事覺得明太子好辣)望落份量好少,我地4個女仔都諗緊下午茶要食咩,但同事食完又覺得好飽,因為腐皮內有好大舊飯,雖然腐皮壽司係招牌菜,但同事只係話ok喇,如果唔洗錢就可以再食(味道似乎好一般)再隔5分鐘銀鱈魚餐登場,魚比較薄,同事覺得味道一般同時野飲都黎齊:咖啡、西村焙茶朱古力同焙茶楓糖拿鐵飲朱古力嘅同事表示,完全無朱古力味,只有奶茶味至於楓糖拿鐵,我覺得唔太甜,係茶味香濃嘅奶茶,幾好飲,但唔熱,只係微暖,如果食完飯先飲就會變凍飲前後等左半個鐘,富貴餐終於到,刺身飯準備時間耐過煎魚,係幾意想不到前菜:蒜味海帶+腐皮非專業食評,由最好味開始順序列寫:左口魚裙邊:香滑肥美油嫩帶子:只有半片,清甜,解凍做得不錯炙燒吞拿魚:以豉油調味,無筋,唔腥厚燒玉子:厚實得黎夠滑蝦:一般,唔算好新鮮,

我地分別食腐皮壽司、銀鱈魚同富貴lunch set

再隔5分鐘銀鱈魚餐登場,魚比較薄,同事覺得味道一般

同時野飲都黎齊:咖啡、西村焙茶朱古力同焙茶楓糖拿鐵

飲朱古力嘅同事表示,完全無朱古力味,只有奶茶味

前菜:蒜味海帶+腐皮

非專業食評,由最好味開始順序列寫:
左口魚裙邊:香滑肥美油嫩
帶子:只有半片,清甜,解凍做得不錯
炙燒吞拿魚:以豉油調味,無筋,唔腥
厚燒玉子:厚實得黎夠滑
蝦:一般,唔算好新鮮,題外話,如果蝦頭唔靚,我係餐廳我會選擇唔擺出黎,因為視覺有機會影響味覺,會令人先入為主覺得成個飯都唔新鮮
吞拿魚蓉:無味道,我以為可以撈飯食,但結果係要用wasabi / 醃生薑撈魚蓉黎食
三文魚籽:以為可以撈飯食,但比較腥,搞唔掂
壽司飯:偏酸和濕,醋味濃

整體而言,味道中下,性價比唔高
2022-05-16
2022-05-16 66 瀏覽
呢間餐廳嘅裝修一流,好似入咗去森林咁樣嘢食亦都好有水準,去到食咗腐皮壽司,都有普通壽司,兩款都好食。個人就最鍾意佢個蟹膏甜蝦腐皮壽司,好有鮮味。下面呢個壽司嘅明太子上面嗰個醬油漬就略嫌太鹹,其他都好好食。
呢間餐廳嘅裝修一流,好似入咗去森林咁樣

個人就最鍾意佢個蟹膏甜蝦腐皮壽司,好有鮮味。

2022-04-24
10 分鐘 (堂食)
2022-05-13 75 瀏覽
係無訂位既情況下~可以係  食左個快brunch🦖 今日一定係好日子啦🤓------------------------------灸燒左口魚蟹膏飯🌟9/10真係足料到啖啖都可以食到,唔會食到最底變白飯。一碗份量足以餵飽一個女士了🤰🏼腐皮壽司(甜蝦蟹膏 & 炸蝦)🌟9/10件件都好飽滿,超多料, 觧味係口裡面大爆發呀😍💣炸物拼盤🌟6/10除左牛肉串幾好,其他都一般。由於趕住交枱,完全唔記得左影相好快食完就走了🏃🏼‍♂️整體🌟8/10問心唔算主打既平民價了, 不過整體質素好好都係值得呢個價既. 想食既記得要提早book 位了睇左呢到係咪覺得點解,去到為食龍都唔試下卷物呢?因為佢地已經轉左menu了🥲再有機會一定要去試‼️‼️
係無訂位既情況下~

可以係  食左個快brunch🦖 今日一定係好日子啦🤓

灸燒左口魚蟹膏飯

🌟9/10

真係足料到啖啖都可以食到,唔會食到最底變白飯。

一碗份量足以餵飽一個女士了🤰🏼

腐皮壽司

(甜蝦蟹膏 & 炸蝦)

🌟9/10

件件都好飽滿,超多料, 觧味係口裡面大爆發呀😍💣

炸物拼盤

🌟6/10

除左牛肉串幾好,其他都一般。

由於趕住交枱,完全唔記得左影相

好快食完就走了🏃🏼‍♂️

整體🌟8/10

問心唔算主打既平民價了, 不過整體質素好好

都係值得呢個價既. 想食既記得要提早book 位了

再有機會一定要去試‼️‼️
2021-06-20
  • 灸燒左口魚蟹膏飯
  • 腐皮壽司
2022-05-08 84 瀏覽
ℍ𝔸ℙℙ𝕐 𝕄𝕆𝕋ℍ𝔼ℝ𝕊 𝔻𝔸𝕐🌹為食龍🦕 森林系餐廳🤟🏻爆餡腐皮壽司必食🍣每一款都好吸引🦖我最愛甜蝦蟹膏果款🧡兩款卷物又係正到不得了西雅圖鬼妹: salmon再加滿滿的avocado 🤝 夠fresh 🙂加州海賊王: mentaiko and snapper 🍣💕.餐廳嘅佈置係好似置身響森林裏面一樣🦖🦕🫰環境優美嘢食好味🌹💕如果我都好鍾意食日本嘢嘅朋友仔可以絕對值得試下🧡*****************************📍𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟:為食龍 (中環)中環些利街2-4號LL Tower地舖及1樓
ℍ𝔸ℙℙ𝕐 𝕄𝕆𝕋ℍ𝔼ℝ𝕊 𝔻𝔸𝕐🌹
環境優美嘢食好味🌹💕
如果我都好鍾意食日本嘢嘅朋友仔可以絕對值得試下🧡
*****************************
📍𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟:
為食龍 (中環)
中環些利街2-4號LL Tower地舖及1樓
  • 西雅圖鬼妹
  • 腐皮壽司
  • 蟹膏甜蝦
2022-05-03 109 瀏覽
第一次黎既時候walk in,點知full 曬。所以第二次去一早book定,終於可以試下啦呢間餐廳有乜特別,就係主打日式腐皮壽司。一行4人,叫左12件腐皮壽司、一份蜜糖芥茉炸雞、蟹膏蟹子燴飯同4杯野飲先講吓腐皮壽司,我哋分別叫咗炙燒檸汁帶子、甜蝦蟹膏、炙燒芝士玉子燒等等。原本頗抗拒腐皮壽司嘅我,覺得非常有驚喜因為魚生係新鮮,而且醋飯係拿捏得非常好,令我對腐皮壽司改觀蜜糖芥末炸雞,雞炸到外皮好香脆,惹味又開胃既醬汁又唔會多到整淋外皮,所以剛剛好。至於蟹膏蟹子燴飯則平平無奇,沒有什麼太大嘅特別。

因為魚生係新鮮,而且醋飯係拿捏得非常好,令我對腐皮壽司改觀
2022-04-10 275 瀏覽
之前網上睇過有好多好評 諗住經過試下實冇死 點知中大伏上左樓落咗單等左好耐都未有野食 見到個待應喺隔離兩張枱搬翻啲野食俾我地😅心諗乜事 個侍應仲要粒聲唔出若無其事咁上菜大佬啊嗰兩三碟野食上咗去隔離枱成五分鐘有多 你先驚覺自己上錯菜 仲要若無其事咁搬過黎??我已經唔期望你會幫我換過啲嘢食 費事加我料啦 但你一句唔好意思都冇???見到咁嘅場面已經冇乜胃口食然後啲嘢食仲要好普通 完全配唔上個價錢 芝士雞肉烏冬更加可以話係難食🥴🥴埋單仲要加一盛為$586 多謝晒 總之冇下次
之前網上睇過有好多好評 諗住經過試下實冇死 點知中大伏

埋單仲要加一盛為$586 多謝晒 總之冇下次
2022-04-10
為食龍 Hungry Dino 是一間恐龍主題的餐廳,主打腐皮壽司之前在銅鑼灣時已經想試,但最終關了門也沒吃到幸好之後在中環開店便可以再找個機會去,不過試過兩次即興walk-in都滿座所以今次還是乖乖地上網訂位就非常順利,是吃12點開始的午市。餐廳分為兩層,地舖就是接待和廚房位置,用餐地點在1樓。除了周圍可見的恐龍,店內用上不少綠色植物作為點綴,猶如置身在侏羅紀公園一整面的落地玻璃讓環境顯得更為寫意,個人很喜歡高枱和梳化位!說到腐皮壽司就一共有12款且都是單點,想全部都試一次可能要來多次才可以囉最後選了其中最想的五款,柚子左口魚 ($33)、炙燒檸汁帶子 ($36)、蔥吞拿魚拖羅蓉 ($34)、明太子芝士蛋黃三文魚 ($35)、芝士蟹籽厚燒玉子 ($29),滿滿的饀料,還沒有開吃單看貌相已經好吸引!在我吃的三款中,我最推介蔥吞拿魚拖羅蓉!除了綿滑入口即溶的拖羅蓉,還有魚味濃郁又甘香的吞拿魚。喜歡吃吞拿魚的一定要選這個喔!配上甜甜的腐皮和圓潤飽滿的飯,很滿足!其次會推介炙燒檸汁帶子,肥美鮮甜的帶子在口感和味道上也沒得輸。最後我還吃了芝士蟹籽厚燒玉子,比較不喜歡是用車打芝士,吃起來有點太膩
之前在銅鑼灣時已經想試,但最終關了門也沒吃到

餐廳分為兩層,地舖就是接待和廚房位置,用餐地點在1樓。

最後選了其中最想的五款,柚子左口魚 ($33)炙燒檸汁帶子 ($36)
蔥吞拿魚拖羅蓉 ($34)明太子芝士蛋黃三文魚 ($35)芝士蟹籽厚燒玉子 ($29)
滿滿的饀料,還沒有開吃單看貌相已經好吸引!
腐皮壽司 - 柚子左口魚、炙燒檸汁帶子
蔥吞拿魚拖羅蓉腐皮壽司
腐皮壽司 - 明太子芝士蛋黃三文魚、芝士蟹籽厚燒玉子

在我吃的三款中,我最推介蔥吞拿魚拖羅蓉!
配上甜甜的腐皮和圓潤飽滿的飯,很滿足!
最後我還吃了芝士蟹籽厚燒玉子,比較不喜歡是用車打芝士,吃起來有點太膩。
蔥吞拿魚拖羅蓉腐皮壽司

由於現在堂食只能2人,所以烏冬、飯類都沒選就點了 - 和風水晶沙律 ($136)
底層是爽脆水晶菜,再配上角切刺身,不算有特別驚喜。
和風水晶沙律
題外話/補充資料: 腐皮壽司的價錢有點進取,印象中有午市定食, 但可能因為疫情關係就暫時不見了? 如果之後會有返可能價錢會比較推動我再來吃過和試試其他。
2022-03-26
腐皮壽司 - 柚子左口魚、炙燒檸汁帶子
蔥吞拿魚拖羅蓉腐皮壽司
Happy Friday 無得出街食 但可以係屋企開心食既 😊 我哋琴晚就買咗中環為食龍🦖 佢哋既日式fusion菜🍱🍣🥡我哋食咗3月團購二人餐 Hungry for two✌🏻 $4xx/2 (佢哋ig有menu) 仲有兩款出名嘅卷物🥢Hungry for two 有🥑牛油果沙律🥗,蠔🦪,兩款腐皮壽司(🍋柚子油甘魚、柚子左口魚🐟),粉紅菲菲三文魚卷,野菌雞肉醬油炒飯 同埋 炸雞窩夫🧇🤣 仲有兩杯烏龍茶🥤🥤左口魚好滑 魚油香配埋壽司飯好好味🤤 炒飯份量好足夠 食落啖啖都有雞肉🤩如果想輕食或者兩個人都細食,呢個晚餐就應該啱啱好啦! 至於我哋兩個大hungry仲叫多兩款熱門必食嘅Roll:夏威夷肥仔👨🏽‍🦱&西雅圖鬼妹👩🏻‍🦰 個人覺得如果兩個人食又想食幾款 建議叫Half ($7x-8x) 啱啱好🤪 買咗Whole($13x-150) 既我哋真係食到🤰🏻🤣 夏威夷肥仔裏面有芝士粒同鰻魚,上面加埋溶化嘅芝士,咬落每一啖都係🧀🤩你係芝士迷一定要食呢個! 就咁食一兩舊真係會膩,不過如果你叫埋炒飯 可以試吓撈埋啲飯一齊食🤣好味到可以食多幾舊😆 而西雅圖鬼妹就啱晒三文魚愛好者🤨🐟 燒三文魚裏面有🌶

而西雅圖鬼妹就啱晒三文魚愛好者🤨🐟 燒三文魚裏面有🌶泡菜同牛油果🥑 呢個組合真係好有新鮮感🤣 我哋覺得呢兩款都係必食🤤

之前book唔到堂食既me 可以叫外賣返屋企食嚕🥡😆 選擇困難症又可以買團購set🍱無論食咩我哋都特別推薦買埋佢哋必食嘅為食卷物🤩 肥肥到不會令你失望😋滿意滿意
2022-03-22 143 瀏覽
🦕去到餐廳感覺似置身侏羅紀公園 店內用大量綠色植物及小恐龍裝飾佈置 好鍾意落地大玻璃窗 非常富有特色 暖暖的陽光透過玻璃窗照入餐廳內 好chill的一個下午❤️朋友們對此店食物評價比較兩極 係上周末終於親身去試試😃腐皮壽司都比平時見到的大件 餐廳就每款腐皮壽司都已有合適的配搭及調味 🦀炙燒蟹膏燒玉子$32玉子加埋芝士的配搭 用火槍燒過 日本蟹膏帶咸香 平時其實對玉子及腐皮無特別喜愛 本以為味道會乏味但原來配搭有驚喜 大推🍋炙燒檸汁帶子$36帶子上有沙律醬 配合清爽青檸汁 味道層次豐富 配搭得啱啱好🐟柚子左口魚$33左口魚尤其肥美 略略炙燒過 油脂感十足 同柚子的味道好夾 大滿足🧀明太子芝士蛋黃三文魚 $35三文魚足料 味道鹹鹹甜甜 好食但無咩特別而明太子醬亦蓋過左三文魚味道 🐠柚子胡椒油甘魚蓉 $29酸甜柚子加胡椒嘅辛辣 帶出到油甘魚鮮甜嘅魚肉味 非常開胃 🍣辣吞拿魚茸 (4 件)$82吞拿魚茸足料 但不太食得出辣嘅感覺 食物價錢比較進取 但餐廳既裝潢及食物既配搭會令你感受到用心推薦大人小朋友搵日去餐廳 感受一下置身原始叢林及品嚐爆餡壽司為食龍📍 中環些利街2-4號LL Tower地
🦕去到餐廳感覺似置身侏羅紀公園

食物價錢比較進取 但餐廳既裝潢及食物既配搭會令你感受到用心

為食龍
📍 中環些利街2-4號LL Tower地舖及1樓
2022-03-21 124 瀏覽
最近先發現餐廳有團購和送餐服務,我哋點左兩種食物,一份腐皮combo..有腐皮壽司12件,每款有兩件,包括明太子蛋黃三文魚,八爪魚他他,有子胡椒油甘魚,蟹沙律,左口魚,同埋燒玉子~份量好多,兩個人都食得飽!一個係bento box..內有海膽醬三文魚子烏冬(👍),炸蝦,明太子三文魚他他,黑松露滑蛋,燒鰻魚,吉列蠔,免治雞肉棒,日式炒野菌!打開外賣盒嘅一刻,簡直驚為天人,賣相實在太靚了!味道方面,相當有水準,希望有機會可以親身去餐廳試吓!

外賣送餐
2022-03-20 134 瀏覽
Hungry Dino🦖𝕋𝕙𝕖 𝕁𝕦𝕣𝕒𝕤𝕤𝕚𝕔 ℙ𝕒𝕣𝕜 𝕒𝕞𝕠𝕟𝕘 𝕥𝕙𝕖 𝕙𝕦𝕤𝕥𝕝𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝕓𝕦𝕤𝕥𝕝𝕖 𝕠𝕗 ℍ𝕠𝕟𝕘 𝕂𝕠𝕟𝕘🦕🍣❤️𝙄𝙛 𝙨𝙪𝙨𝙝𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙨𝙚𝙖𝙬𝙚𝙚𝙙 𝙬𝙧𝙖𝙥𝙨 𝙨𝙤𝙪𝙣𝙙 𝙩𝙤𝙤 𝙢𝙖𝙞𝙣𝙨𝙩𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙣𝙤𝙬𝙖𝙙𝙖𝙮𝙨, 𝙝𝙤𝙬 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙩𝙮𝙥𝙚 𝙤𝙛 𝙨𝙪𝙨𝙝𝙞 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙧𝙖𝙥𝙥𝙚𝙙 𝙞𝙣 𝙗𝙚𝙖𝙣 𝙘𝙪𝙧𝙙/𝙩𝙤𝙛𝙪? 𝘿𝙖𝙯𝙯𝙡𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙝𝙞𝙣𝙩𝙨 𝙤𝙛 𝙡𝙚𝙖𝙛𝙮 𝙜𝙧𝙚𝙚𝙣𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙤𝙤𝙙 𝙞𝙣 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡, 𝙃𝙪𝙣𝙜𝙧𝙮 𝘿𝙞𝙣𝙤 𝙞𝙨 𝙖 𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙣 𝙛𝙪𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙘𝙖𝙛𝙚 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙧𝙫𝙚𝙨 𝙪𝙣𝙞𝙦𝙪𝙚 𝙨𝙪𝙨𝙝𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙗𝙚𝙖𝙣 𝙘𝙪𝙧𝙙, 𝙖𝙧𝙩𝙞𝙨𝙖𝙣𝙖𝙡 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚𝙨, 𝙙𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙖𝙗𝙡𝙚 𝙨𝙣𝙖𝙘𝙠𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙙𝙚𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩𝙛𝙪𝙡 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩𝙨.🇯🇵👹☕️🍰EGG WITH CHEESE AND FLYING FISH ROE HKD 29🧀🦀芝⼠蟹籽厚燒⽟⼦SCALLOP WITH LIMEHKD 36 🍋炙燒檸汁帶⼦SEARED RED SH
Hungry Dino

HKD 29🧀🦀
芝⼠蟹籽厚燒⽟⼦

SCALLOP WITH LIME
HKD 36 🍋
炙燒檸汁帶⼦

SEARED RED SHRIMP WITH GARLIC BUTTER 🦐🧈
HKD 35
⽜油蒜香⾚蝦

MINCED TUNA WITH SPRING ONION
HKD 34 🐟🐠
蔥吞拿⿂拖羅蓉

SPICY SALMON
HKD 34 🍣
辣味三⽂⿂

SOY SAUCE WITH GARLIC FRIED CHICKEN 🍗🧄
HKD89
蒜香醬油炸雞

MILK FOAM OOLONG WITH MOCHI BALLS
HKD 62 🥛
奶蓋白玉烏龍
2022-03-06 292 瀏覽
睇IG見到賣相好吸引,一心諗住過海外賣自取試下。。。點知。。。。我要同大家分享。。。外賣水準超級無敵差!!!!腐皮唔甜,無晒水份!!!!舊飯無日本醋味,又勁大舊,一pat野咁!!!!魚生仲要唔新鮮!!!!!調味唔好食。。。好失望。。。好失望。。。好失望。。。好失望。。。好失望。。。好差。。。。好差。。。。成$5xx,16舊。。。完全唔值咁貴!!!!超級不推介!!!!得個樣。。。無內涵。。。大家留肚食其他野。。。。。。。。
外賣水準超級無敵差!!!!
腐皮唔甜,無晒水份!!!!
舊飯無日本醋味,又勁大舊,一pat野咁!!!!
魚生仲要唔新鮮!!!!!
調味唔好食。。。
成$5xx,16舊。。。完全唔值咁貴!!!!
超級不推介!!!!
得個樣。。。無內涵。。。
大家留肚食其他野。。。。。。。。
2022-03-06
外賣自取
2022-03-02 138 瀏覽
日式鰻魚蛋包飯原條鰻魚賣相吸引,鰻魚肉夠厚身,加上香甜蒲燒醬汁,見到都口水流,半熟雞蛋口感滑溜,份量夠曬大份,二人share食剛剛好。腐皮壽司壽司選用日本腐皮,會先用高湯浸過以降低甜度,更可襯托出海鮮嘅鮮味,海鮮用料新鮮,壽司飯選用日本米,口感軟糯。
日式鰻魚蛋包飯

腐皮壽司
-<<🦖🍣>>喺中環大舖開張嗰時已經試過一次餐廳裝修好靚 色彩繽紛用恐龍為主題仲係良心小店~幫襯過三四次💛.1️⃣腐皮壽司 | ~$30/pc | 8.5/10大推蟹膏甜蝦同辣味三文魚‼️魚生用料新鮮👍🏼調味唔會過火腐皮甜甜地 忍唔住一件接一件無論份量同味道都有驚喜🥰.2️⃣銀雪魚西京燒 | $168 | 6.2/10油脂感重 但魚肉偏乾🙈呢個價位會期望鮮美嫩滑啲嘅魚~份量偏細 唔太推介👀建議可以投資多啲落壽司🙋🏻‍♀️.3️⃣西檸蜜糖單骨雞翼 | $79 | 7.2/10炸到好香脆🔥又唔會太厚粉 好惹味~賣相都幾精緻💕.4️⃣雞軟骨餃子 | $69 | 7/10擺盆幾工整✨皮有啲過厚~內有雞肉+軟骨~覺得可以再爽脆啲🙈食落同一般豬肉餃冇乜分別👀驚喜不大.📍為食龍 Hungry Dino中環些利街2-4號LL Tower地舖及1樓.#jacstomach_中環#jacstomach_日式#中環 #中環美食 #良心小店 #良心食店 #香港人加油 #香港加油 #相機食先 #食好西 #必食
<<🦖🍣>>
腐皮甜甜地 忍唔住一件接一件
無論份量同味道都有驚喜🥰
2️⃣銀雪魚西京燒 | $168 | 6.2/10
油脂感重 但魚肉偏乾🙈
呢個價位會期望鮮美嫩滑啲嘅魚~
份量偏細 唔太推介👀
建議可以投資多啲落壽司🙋🏻‍♀️
3️⃣西檸蜜糖單骨雞翼 | $79 | 7.2/10
炸到好香脆🔥又唔會太厚粉
好惹味~賣相都幾精緻💕
4️⃣雞軟骨餃子 | $69 | 7/10
擺盆幾工整✨皮有啲過厚~
內有雞肉+軟骨~覺得可以再爽脆啲🙈
食落同一般豬肉餃冇乜分別👀驚喜不大