2018-09-14
近排好火紅既卜卜蜆,所以約左2個朋友一齊去試下呢間卜卜蜆可以係openrice 網上訂位,咁就book左夜晚9點半98蚊一鍋冬陰功卜卜蜆,頭半個鍾仲可以免費加蜆一開始我地先食左蜆先。。。食食下越黎越咸,跟住再加第一次蜆,佢d 蜆連埋d 蜆既水一齊幫我地加左落個鍋度。。。。我懷疑個d 係海水。。。haha....因為成個鍋都越黎越咸。。。到第2次加蜆時,佢幫我地加左d 清湯。。。咁就冇咁咸。。。至於其他配料就正正常常,吾算好好味。。。價錢都吾算平。。。3個人食左4百幾5百蚊。。。但一d都吾飽既d侍應亦都吾醒目。。。我地去到坐底吾比menu..要自己問佢攞。。。。比完menu又吾比筆。。。。又要問佢攞。。。。。成台蜆殼又吾理。。。。最基本不過既金菇又賣曬。。仲要餐廳只收現金,有d 吾方便
98蚊一鍋冬陰功卜卜蜆,頭半個鍾仲可以免費加蜆
最基本不過既金菇又賣曬。。
仲要餐廳只收現金,有d 吾方便