2024-02-08
位於觀塘嘅呢間😍炑八韓烤親子餐廳,真係深受大小朋友歡迎😆一入門口已經見到波波池遊戲房😍有滑梯、廚房玩具、軟積木同大型公仔🧸小朋友見到真係超開心丫行入少少喺遊戲房旁邊仲有得借👘韓服比小朋友着住打卡添📸食物方面當然唔少得有小朋友最鍾意嘅兒童餐啦🤭先嚟✨龍年行運小跑車入面有紫菜粟米粒飯、野骨雞翼、魚糕串、水果、西蘭花🥦✨花團錦簇造型飯團花花造型嘅飯團🍙好味得嚟又colourful 🥰加埋雞鎚、薯條🍟 左手一件飯團🍙右手一隻雞鎚🍗睇見都覺得開心😆😆✨韓國公主賀歲蛋包意粉🍝蛋包飯食得多,今次試吓呢個蛋包意粉都幾有新鮮感🥰最鍾意佢個醬汁調味剛剛好又唔會太酸👍🏻燒肉特別推介呢款✨王者牛肋骨👍🏻👍🏻一支長長嘅牛肋骨,開頭真係無從入手🤣好彩店員會協助幫手燒,肉質軟淋入味👍🏻👍🏻✨長牛舌燒起嚟肉質爽口油香十足👍🏻👍🏻✨雪花厚切五花肉五花肉燒到微微焦脆,食超嚟唔會好油膩之餘,脆脆地夠香口最後點少得甜品同飲品🥰✨熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕窩夫即叫即製🥰熱辣辣脆卜卜配搭金橘酸酸甜甜,清新又解膩👍🏻飲品方面就嗌咗杯熱嘅✨暖意洋洋朱古力比小朋友飲🥰面上仲有棉花糖添✨大橘大利柑橘奶昔酸酸甜甜夠清爽✨Kitkat 朱古力
真係深受大小朋友歡迎😆
一入門口已經見到波波池遊戲房😍
有滑梯、廚房玩具、軟積木同大型公仔🧸小朋友見到真係超開心丫
行入少少喺遊戲房旁邊仲有得借
👘韓服比小朋友着住打卡添📸
食物方面當然唔少得有小朋友最鍾意嘅兒童餐啦🤭
先嚟✨龍年行運小跑車
入面有紫菜粟米粒飯、野骨雞翼、魚糕串、水果、西蘭花🥦
✨花團錦簇造型飯團
左手一件飯團🍙右手一隻雞鎚🍗
睇見都覺得開心😆😆
✨韓國公主賀歲蛋包意粉🍝
燒肉特別推介呢款
✨王者牛肋骨👍🏻👍🏻
一支長長嘅牛肋骨,開頭真係無從入手🤣好彩店員會協助幫手燒,
肉質軟淋入味👍🏻👍🏻
✨長牛舌
燒起嚟肉質爽口油香十足👍🏻👍🏻
✨雪花厚切五花肉
五花肉燒到微微焦脆,食超嚟唔會好油膩之餘,脆脆地夠香口
最後點少得甜品同飲品🥰
✨熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕
窩夫即叫即製🥰熱辣辣脆卜卜
配搭金橘酸酸甜甜,清新又解膩👍🏻
飲品方面就嗌咗杯熱嘅
✨暖意洋洋朱古力
比小朋友飲🥰面上仲有棉花糖添
✨大橘大利柑橘奶昔
酸酸甜甜夠清爽
✨Kitkat 朱古力忌廉沙冰
朱古力味夠晒濃郁,加埋頂上邊嘅cream 靚得來仲可以中和甜度🥰
埋單嘅時候🥰每位小朋友仲有一個金幣可以喺門口扭蛋換禮物添