瀛豐放題料理專門店

2023-12-19 47 瀏覽
我同男朋友一向都好鍾意食大閘蟹今次仲揾到間放題任食😈😈店員姐姐好好,比左個好舒服嘅位比我地☺️今次食嘅都係公蟹,我本身都係鍾意食公因為鍾意食入面d啫喱狀東東😋雖然蟹膏未至於去到超爆但係份量都OK,無咩異味👍再值得一讚嘅係就算夠鐘(就嚟收工)店員都無趕我哋走可能因為知道我食得慢,仲有幾隻食緊😂😂真係好好🥹🥹
我同男朋友一向都好鍾意食大閘蟹
今次仲揾到間放題任食😈😈

店員姐姐好好,比左個好舒服嘅位比我地☺️

今次食嘅都係公蟹,我本身都係鍾意食公
因為鍾意食入面d啫喱狀東東😋
雖然蟹膏未至於去到超爆
但係份量都OK,無咩異味👍

再值得一讚嘅係就算夠鐘(就嚟收工)
店員都無趕我哋走
可能因為知道我食得慢,仲有幾隻食緊😂😂
真係好好🥹🥹
想試呢間好耐架啦,因為放題有成180款港、日、泰嘢食,仲要而家有埋大閘蟹,價錢都係$499食足兩個鐘,如果晏晝食仲可以食足三個鐘添,老公超鍾意大閘蟹,一坐低即刻order左六隻先,我仲即刻叫咗半打生蠔,同埋海膽帶子刺身都揀咗好多款,仲要排得好靚,我哋食咗北海道角螺、珍寶赤蝦、三文魚、油甘魚、希靈魚、八爪魚、馬刀貝、赤貝,不過都係食得一轉,因為仲揀咗其他小食炸物我地都試咗好多有泰式肉碎包,麻辣小龍蝦、辣椒膏炒蜆、芝麻炸雞翼、辣酒煮花螺,仲要啲份量都唔少,其實食到都七七八八,但係又仲想食……見到有一口壽司,呢個非常好,超少飯又可以食多兩件,所以又食咗一口海膽壽司,一口鰻魚、七味雞軟骨、紫心香芋丸、泰式燒元貝同埋冬陰公蝦湯,好誇張一食放題真係會超飽,我哋仲要飲啤酒,真係飽到上心口服務方面我覺得幾好,keep住幫我哋換骨碟,又提我哋有蟹醋同埋有薑絲,呢個抵讚

2023-12-04
2023-12-13 147 瀏覽
@yingfeng_food📍10th Floor, Kyoto Plaza, 491-499 Lockhart Road, Causeway Bay-A few days ago, I went to have a buffet again. This time, I went to the one in Causeway Bay, which is conveniently located near the MTR station! When I arrived, I noticed that they had renovated the place and added many more seating areas. It was much more comfortable. 🫶🏻 As for the food, they still offered unlimited servings of oysters, scallops with sea urchin, and even Thai cuisine, which was very special.🔥😍-Scallops
[Ying Feng Buffet Restaurant, Causeway Bay] @yingfeng_food

Scallops with Sea Urchin
The scallops were large, fresh, and sweet, enveloping the sea urchin. There was absolutely no fishy taste, and each bite was an exquisite enjoyment. 🫶🏻🫶🏻

Oysters
The Japanese oysters were large and creamy, with little to no briny taste. I ended up having several of them, and they were so satisfying. 😂😂 My friend and I even had six oysters each. It was fantastic.🔥

As for sashimi, they had salmon, scallops, red shrimp, sweet shrimp, tuna, amberjack, and more, all of which were rich and fresh. From the cooked food section, there were many delicious Thai dishes, such as raw shrimp and stir-fried water spinach, which are definitely worth a try!
到年尾特別多聚會,身邊特別多大胃王,搵間高質少少的放題,都係唔錯嘅選擇,今次特別揀咗去銅鑼灣嘅瀛豐,地方就腳食物質素屬於中上,種類豐富,壽司、刺身、天婦羅、串燒都有齊哂,味道也認真唔錯,值得去試下,期間限定仲可以追加升級版放題-任食大閘蟹、即開生蠔、原隻海膽帶子等,好耐冇試過咁盡興‌‎又到了大閘蟹當造的季節,一次過仲可以品嘗約重4両的清蒸大閘蟹,每一隻都斤兩十足,多膏多肉,一邊食刺身一邊食大閘蟹真係未試過最關心的是刺身夠唔夠新鮮,三文魚、甜蝦、帶子、北寄貝樣樣都有,最緊要係食材有質素,刺身質素真係唔錯的,超易回本 .‌‎熟食方面,除了平時常見的炸物,個人來說最推薦泰式料理,包括炒通菜、冬蔭功湯、味道拍得住唔少泰國餐廳,另外仲食咗鰻魚炒飯,粒粒分明炒得唔錯差啲唔記得咗 仲食咗麻辣小龍蝦平時買細細盒都成舊水今次都食咗唔少食得辣嘅話 一定要試其實放題最開心係一次過食到唔同嘅嘢而且大家口味即使唔同都食得好開心時間方面都好足夠飲品自助區有齊各款樽裝罐裝飲品,款式超過20種,當日因為upgrade咗所以仲可以飲Hoegaarden和Stella 生啤 甜品方面很多選擇,抹茶芭菲杯唔會太甜,同壽司郎
到年尾特別多聚會,身邊特別多大胃王,搵間高質少少的放題,都係唔錯嘅選擇,今次特別揀咗去銅鑼灣嘅瀛豐,地方就腳食物質素屬於中上,種類豐富,壽司刺身、天婦羅、串燒都有齊哂,味道也認真唔錯,值得去試下,期間限定仲可以追加升級版放題-任食大閘蟹、即開生蠔、原隻海膽帶子等,好耐冇試過咁盡興
‌‎

其實放題最開心係一次過食到唔同嘅嘢
而且大家口味即使唔同
都食得好開心
時間方面都好足夠

甜品方面很多選擇,抹茶芭菲杯唔會太甜,同壽司郎有少少似,完美!最後,榴槤控一定要試吓榴槤糯米糍🥞 仲有數之不盡既甜品,焦糖燉蛋和楊枝甘露,食唔停口!

—————————————————

銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓

—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodphotography #foodgasm #lunch #dinner #foodstagram #hotpot #allyoucaneat #放題 #吃到飽
___
🥇Follow @eathkgirls
#eathkgirls
  • 刺身
  • 麻辣小龍蝦
  • 鰻魚炒飯
2023-12-12 42 瀏覽
捉緊大閘蟹的尾巴🦀今年選擇咗任食大閘蟹瀛豐除咗大閘蟹、生蠔、刺身壽司仲有泰式美食同燒烤 一次滿足唔同風味💕呢度嘅大閘蟹都幾大隻㗎!應該都有三兩半而且都幾多膏 我自己就最鍾意食公蟹喺享受任食大閘蟹嘅同時,瀛豐餐廳都會提供舒適嘅用餐環境同埋優質嘅服務,俾你可以全心投入美食嘅享受。無論係同家人、朋友一齊品味美味嘅大閘蟹,定係商務餐會等場合,瀛豐餐廳都會滿足你嘅需求,提供滿意嘅用餐體驗瀛豐放題料理專門店 📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
捉緊大閘蟹的尾巴🦀

今年選擇咗任食大閘蟹
瀛豐除咗大閘蟹、生蠔、刺身壽司
仲有泰式美食同燒烤 一次滿足唔同風味💕

呢度嘅大閘蟹都幾大隻㗎!應該都有三兩半
而且都幾多膏 我自己就最鍾意食公蟹

瀛豐放題料理專門店
📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
呢間係日泰放題🇯🇵🇹🇭星期一至四晚市放題6-8pm$259 +$138就升級任食生蠔➕海膽帶子刺身🔥每年呢個時候都有大閘蟹放題 $499/2小時起佢座位好闊落舒服啲staff手腳幾快🥤外面有飲品區同冷盤區 飲品都唔少選擇冷盤區係一啲泰式冷盤居多例如手撕雞、泰式鳳爪~ 選擇都好多🦀大閘蟹大概係4両左右嘅 呢轉全公蟹隻隻都有膏 我地呢轉白膏比較多😚其實我食3隻已經覺得攰大家食到咁多好厲害😂😂我食蟹一定想飲翻薑茶呢到有常溫/凍黑糖薑母茶罐裝~🐟🐠🐙個升級刺身拼盤船大到嚇親😂佢嘅刺身款式有成13款 好多又夠新鮮~ 大家可以試完再嗌自己鍾意食嘅刺身 👍🏻有我鍾意嘅三文魚、三文魚子、帶子、大蝦另外覺得佢嘅貝類都幾爽口 😋🦪升級咗仲有任食蠔同帶子海膽食 !!個蠔正常size 都厚肉 仲有任食帶子配海膽 口感甜滑 🥹其他選擇都好多食完咁多凍涼食物 都想嗌翻多啲熱嘢🇯🇵日式天婦羅、燒秋刀魚、左口魚壽司等等🇹🇭就嗌左串燒、燒豬頸肉等等味道都唔錯😋 好記得泰式燒元貝好好味 好飽滿又冇 Encore左幾次😋最後因為食太多肉所以嗌左嘅炒通菜食😂2個鐘食得好豐富星期一嚟都好full 而且個個都食大閘蟹放題🦀😹
呢間係日泰放題🇯🇵🇹🇭

啲staff手腳幾快

🥤
外面有飲品區同冷盤區 飲品都唔少選擇
冷盤區係一啲泰式冷盤居多
例如手撕雞、泰式鳳爪~ 選擇都好多

🦀
大閘蟹大概係4両左右嘅 呢轉全公蟹
隻隻都有膏 我地呢轉白膏比較多😚
其實我食3隻已經覺得攰
大家食到咁多好厲害😂😂
我食蟹一定想飲翻薑茶
呢到有常溫/凍黑糖薑母茶罐裝~

🐟🐠🐙
個升級刺身拼盤船大到嚇親😂
佢嘅刺身款式有成13款 好多又夠新鮮~
大家可以試完再嗌自己鍾意食嘅刺身 👍🏻
有我鍾意嘅三文魚、三文魚子、帶子、大蝦
另外覺得佢嘅貝類都幾爽口 😋

🦪
升級咗仲有任食蠔同帶子海膽食 !!
個蠔正常size 都厚肉
仲有任食帶子配海膽 口感甜滑 🥹

其他選擇都好多
食完咁多凍涼食物 都想嗌翻多啲熱嘢
🇯🇵日式天婦羅、燒秋刀魚、左口魚壽司等等
🇹🇭就嗌左串燒、燒豬頸肉等等
味道都唔錯😋

好記得泰式燒元貝好好味 好飽滿又冇 Encore左幾次😋
最後因為食太多肉所以嗌左嘅炒通菜食😂

2個鐘食得好豐富
星期一嚟都好full 而且個個都食大閘蟹放題🦀😹
2023-12-11 54 瀏覽
唔講廢話😁極力推介以下:~前菜沙律~⭐️泰式鳳爪、海蜇已去骨,唔辣但好入味,口感爽彈嘅開胃冷盤~刺身~⭐️海膽帶子幾款海膽食物當中,帶子夾海膽最原汁原味,入口軟滑即溶⭐️生蠔即榨檸汁+香草茄醬依然鮮味十足~壽司~⭐️ 鮮菠蘿大蝦卷有菠蘿,好夾😂無得輸~熟食~⭐️ 泰式燒元貝大隻,即燒,經典香蒜調味,最受歡迎之一!⭐️燒菠蘿香氣誘人,微酸清甜,友人至愛~炸物~⭐️鹹蛋黃炒薯條(一份)薯條係啱炸起,粗身外脆,內軟部分係熱辣辣薯蓉,鹽冇落咁多反而突出咗蛋黃嘅香,可以破例唔點茄醬。~串燒~⭐️鹽燒雞腎椒鹽適中,口感爽韌~甜品~⭐️榴連糯米糍饀多足料濃味🥹有陣榴連香喺嘴入面流連忘返,正!⭐️香芋布丁勁濃郁香芋味,唔甜,口感嫩滑creamy
唔講廢話😁極力推介以下:

~前菜沙律~
⭐️泰式鳳爪、海蜇
已去骨,唔辣但好入味,口感爽彈嘅開胃冷盤

刺身
⭐️海膽帶子
幾款海膽食物當中,帶子夾海膽最原汁原味,入口軟滑即溶

⭐️生蠔
即榨檸汁+香草茄醬依然鮮味十足

壽司
⭐️ 鮮菠蘿大蝦卷
有菠蘿,好夾😂無得輸

~熟食~
⭐️ 泰式燒元貝
大隻,即燒,經典香蒜調味,最受歡迎之一!

⭐️燒菠蘿
香氣誘人,微酸清甜,友人至愛

~炸物~
⭐️鹹蛋黃炒薯條(一份)

~串燒~
⭐️鹽燒雞腎
椒鹽適中,口感爽韌

甜品
⭐️榴連糯米糍
饀多足料濃味🥹有陣榴連香喺嘴入面流連忘返,正!

⭐️香芋布丁
勁濃郁香芋味,唔甜,口感嫩滑creamy
2023-12-11
下午茶
  • 榴連糯米糍
2023-12-09 38 瀏覽
又到食大閘蟹嘅時候喇!上年食過呢到嘅任食覺得好抵,所以今年又encore😍雪糕、甜品、飲品同前菜都係自助形式去拎,種類都幾多一開始order左六隻蟹慢慢食,而個餐仲包埋海膽帶子同埋生蠔,帶子厚身鮮甜,海膽一啲都唔腥,好食,而愛食生蠔嘅朋友都覺得啲蠔雖然唔係好大隻,但夠新鮮,好快已經ko哂到今次既重點大閘蟹了,雖然唔係好大隻,但係每隻嘅膏都好多,夠creamy夠鮮,而我亦都唔會浪費一定拆埋啲肉圠食,肉質都新鮮唔會有味,好滿足呢😋刺身船大隻到嚇親我哋😂好多唔同種類嘅壽司齊哂,魚亦夠新鮮我哋仲叫左唔同嘅食物,但因為種類太多,實在叫唔晒,但order咗啲食物質素都唔錯椒鹽豆腐外皮夠脆入面夠滑,雞軟骨唔會太乾身,壽司方面都叫左幾款,最欣賞佢係一口鰻魚,細細件得來但又滿足你想食鰻魚嘅心願,正😄食到飽一飽,最後梗係要食返啲甜品作一個完結,金車非常之滿意,下年再繼續😋

雪糕、甜品、飲品同前菜都係自助形式去拎,種類都幾多

刺身船大隻到嚇親我哋😂好多唔同種類嘅壽司齊哂,魚亦夠新鮮

一直都好想係甘食大閘蟹,最近小編👧🏻發現瀛豐放題係有泰式風味的放題,可以升級任食大閘蟹,真係見到都吸引,同場更加可再升級任食生蠔和海膽帶子。餐廳環境闊落,仲有齊自助食區食、自助飲品區域。$499升級任食大閘蟹、$138升級任食生蠔、$118升級海膽帶子。⭐大閘蟹大閘蟹新鮮,肉質豐潤,濃郁的蟹黃和鮮甜的蟹肉。蟹黃濃郁而豐富,帶有微妙的甜味,搭配上鮮亮的薑絲和醋,更令人上穩。⭐生蠔生蠔新鮮、肉質豐潤,濃郁的鮮味,帶有淡淡的海鹽味,加點茄汁食,甜甜地幾好食。⭐海膽帶子帶子肉質鮮嫩,口感豐富,加上配搭的海膽,海膽香氣增添左鮮甜味。⭐刺身類刺身有珍寶赤蝦、三文魚、醬油吞拿魚、油甘魚、馬刀貝、赤貝、白玉貝、角螺、希靈魚、鮑魚片、八爪魚等等,好多選擇呀!食落每樣都新鮮爽甜,完全沒有雪味,小篇特別喜歡醬油吞拿魚,點上泰式酸辣醬,好正。⭐串燒串燒有雞牛豬泰式風味串燒,肉質燒到好嫩滑,而且即叫即燒,外皮蕉香脆口。⭐燒物特別推介燒元貝,元貝好大隻,帶子燒到蕉香蕉香好惹味。⭐天婦羅有大蝦、茄子、薯仔、南瓜、蟹柳等天婦羅,選擇不多,但勝在即叫即炸,脆卜卜,好味。⭐泰式料理和味一口牛有驚喜,牛肉嫩口,好好食,好有

⭐大閘蟹
大閘蟹新鮮,肉質豐潤,濃郁的蟹黃和鮮甜的蟹肉。

⭐生蠔
生蠔新鮮、肉質豐潤,濃郁的鮮味,帶有淡淡的海鹽味,

加點茄汁食,甜甜地幾好食。

⭐海膽帶子
帶子肉質鮮嫩,口感豐富,

加上配搭的海膽,海膽香氣增添左鮮甜味。

刺身

⭐串燒
串燒有雞牛豬泰式風味串燒,肉質燒到好嫩滑,

而且即叫即燒,外皮蕉香脆口。

⭐燒物

特別推介燒元貝,元貝好大隻,帶子燒到蕉香蕉香好惹味。

⭐天婦羅

⭐泰式料理

和味一口牛有驚喜,牛肉嫩口,好好食,好有泰式小抄風味。仲有抄蜆、抄墨魚須、抄菜都係推薦之選。
  • 海膽帶子
【性價比超高的大閘蟹放題】 朋友帶吃,認真不錯!大閘蟹雖然不算大隻,約三四兩左右,但是新鮮,所有上枱的都沒有一隻壞掉👍而且上的速度算快,對比以往吃的餐廳,今次大閘蟹放題體驗算是痛快!餐廳有泰日料理,淺嚐,不錯,聽聞還有生蠔放題,可以一試! 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
【性價比超高的大閘蟹放題

銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓

2023-12-05 67 瀏覽
踏入秋冬嘅季節🤭點可以錯過食大閘蟹嘅機會😆今次就帶咗屋企人去銅鑼灣嘅瀛豐食放題😆除咗可以任食兩個鐘大閘蟹之外仲有多款刺身、壽司、燒物、泰式料理同一品料理🥘足足超過180款選擇($499/位)🔆逢星期五、六、日嘅中午時段🔆更可以仼食‼️3個鐘‼️如果🥰鍾意食生蠔🦪海膽帆立貝嘅話,可以+$138 upgrade仼食添🥰🤭坐低第一件事‼️ 記得即刻落一轉🦀大閘蟹先🤭因為即叫即蒸都要啲時間㗎兩個人一轉食到6隻😆😆😆每隻🦀足足4兩重😍而且隻隻打開都勁多膏咬落口感軟糯😍超滿足✨生蠔🦪都相當唔錯,咬落爽口得嚟👍🏻👍🏻重海水味😋而海膽帶子都粒粒飽滿夠鮮甜熱食方面,佢哋仲比較多特別嘅款式選擇🤭例如: 麻辣小龍蝦🦞、辣膏炒蜆、泰式生菜包🥬、酸辣手撕雞、辣酒煮花螺、泰式鹵水豬手、鰻魚炒飯…等等細細一碟,啱曬我每款都可以試吓🤭近門口位置,自助區仲有前菜冷盤、飲品櫃同甜品櫃🍧 食完大閘蟹最啱就飲番杯黑糖薑母茶🥰 如果有埋熱飲就更好啦😝
踏入秋冬嘅季節🤭
點可以錯過食大閘蟹嘅機會😆
今次就帶咗屋企人去銅鑼灣嘅
瀛豐食放題😆
除咗可以任食兩個鐘大閘蟹之外
仲有多款刺身壽司、燒物、
泰式料理同一品料理🥘足足超過180款選擇
($499/位)

🔆逢星期五、六、日嘅中午時段🔆
更可以仼食‼️3個鐘‼️

如果🥰鍾意食生蠔🦪海膽帆立貝嘅話,
可以+$138 upgrade仼食添🥰

🤭
坐低第一件事‼️ 記得即刻落一轉🦀大閘蟹先🤭
因為即叫即蒸都要啲時間㗎
兩個人一轉食到6隻😆😆😆
每隻🦀足足4兩重😍而且隻隻打開都勁多膏
咬落口感軟糯😍超滿足

✨生蠔🦪都相當唔錯,
咬落爽口得嚟👍🏻👍🏻重海水味😋
而海膽帶子都粒粒飽滿夠鮮甜

熱食方面,佢哋仲比較多特別嘅款式選擇🤭
例如: 麻辣小龍蝦🦞、辣膏炒蜆、泰式生菜包🥬、
酸辣手撕雞、辣酒煮花螺、
泰式鹵水豬手、鰻魚炒飯…等等
細細一碟,啱曬我每款都可以試吓🤭

近門口位置,自助區仲有前菜冷盤、飲品櫃同甜品櫃🍧
食完大閘蟹最啱就飲番杯黑糖薑母茶🥰
如果有埋熱飲就更好啦😝
  • 海膽帶子
適逢早前生日,朋友帶我到位於銅鑼灣的瀛豐放題料理專門店慶祝生日。原來餐廳現正推出HK$499三小時任食大閘蟹+放題,目測應該是4兩重的大閘蟹,大閘蟹即叫即蒸,雖然每只都是公蟹,但蟹膏金黃香濃,只只爆膏。除咗大閘蟹之外,唔夠喉仲可以加$138 升級追加任食生蠔、海膽帶子,啖啖嫩肉的日本帶子包著海膽令我非常驚喜,爽嫩鮮甜,非常美味,為此,感謝愛我的朋友🤭。除左主角大閘蟹之外,放題還可以任食超過 200 款美食,包括刺身、壽司、燒物、泰式料理等。樣樣都唔錯,尤其系火炙壽司,細細舊又好香。另外炒菜都非常推介,估唔到都有鑊氣😂。而自助區提供多款沙律,如泰式酸辣鳳爪,芝麻八爪魚,涼拌海蜇、麻辣帶子裙邊等。泰式酸辣鳳爪好好食,酸爽開胃,我夾左2次😆。最後一定要食埋甜品 & 雪糕,畫上完美既ending 😙,大滿足!

除左主角大閘蟹之外,放題還可以任食超過 200 款美食,包括刺身壽司、燒物、泰式料理等。樣樣都唔錯,尤其系火炙壽司,細細舊又好香。另外炒菜都非常推介,估唔到都有鑊氣😂。

2023-11-27
慶祝紀念
生日
2023-11-30 3639 瀏覽
黎都銅鑼灣 大家一定會見到有好多唔同種類嘅放題餐廳 但係有一間我一直都深深好想推薦俾大家 就係 瀛豐放題料理專門店 呢度餐廳位置唔算太多 但勝在位置夠寬敞,而且燈光好足夠 環境亦都好乾淨 呢度主打港日泰美食 而且依家係大閘蟹季節 餐廳亦都熱烈推介大閘蟹放題 今次就同朋友 叫咗大閘蟹放題 試試佢! 大閘蟹🦀🦀🦀 $499/2小時起呢度嘅大閘蟹都係即叫即蒸 每一隻都爆曬膏 非常邪惡 蟹膏同白膏嘅份量都好多 非常之鮮甜黐口 鍾意食蟹嘅朋友一定會食到停唔到口除咗大閘蟹之外,呢度嘅刺身生蠔亦都係非常之出色 餐廳會先上一盤生蠔 再加海膽帶子 然後再上一盤刺身船生蠔🦪生蠔雖然細隻啲啲但係非常新鮮而且有淡淡嘅海水鹹味 加醬汁同檸檬汁一齊食 非常開胃海膽帶子鮮甜帶子夾住新鮮海膽 一啖擺入口 係最高既享受刺身船🚤非常華麗嘅擺盤 上面有唔同嘅刺身 有珍寶赤蝦 油甘魚 醬油漬吞拿魚 三文魚 馬刀貝 八爪魚 白玉貝 北海道角螺 希靈魚 等唔同刺身 個人推薦珍寶赤蝦 油甘魚同埋馬刀貝 赤蝦鮮甜肉質彈牙 油甘魚魚油味濃郁 馬刀貝肉質爽口 大家食完就可以根據自己嘅喜愛不停encore!

大閘蟹🦀🦀🦀 $499/2小時起

生蠔🦪

海膽帶子
鮮甜帶子夾住新鮮海膽 一啖擺入口 係最高既享受

刺身船🚤
  • 刺身
2023-11-28 131 瀏覽
環境衞生幾好,2個人可坐4人位唔錯。但性價比高真係吹大左,每人晚餐3舊水,最慘係D 熟食真係走曬單,特別係貴果D, 等左半個鐘唔黎真係唔知落唔落多次好,最慘係叫10盤黎得3,4盤又唔係走曬....電子落單都可以咁真係一肚火。最重點係單40分鐘埋單,last order (早30分stop) 既單黎得一碟炸雞蛋,其他D 蝦,串燒冇黎,不愉快經驗不過公道講句,壽司同冷盤就上得快。
環境衞生幾好,2個人可坐4人位唔錯。

不過公道講句,壽司同冷盤就上得快。
2023-11-27 75 瀏覽
瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣).▪️$499兩小時大閘蟹任食放題▪️.新裝修後整體環境都舒服左好多,位置寬落左,店員執野都好勤力! 食放題個人覺得執碟執得快都好重要!.適逢大閘蟹季節,有得任食真係好正雖然唔係好大隻但都夠多膏.刺身拼盤係一黎就有齊全部,包括三文魚,鮑片,大蝦,螺片,馬刀貝等。另外仲有帶子海膽(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).小食炸物都有好多選擇,仲有蟹子沙律,壽司,生蝦,蝦餅等,食物種類同個價錢都算成正比.出面仲有甜品櫃,tiramisu木糠布甸等.📌 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓

▪️$499兩小時大閘蟹任食放題▪️
適逢大閘蟹季節,有得任食真係好正
雖然唔係好大隻但都夠多膏

另外仲有帶子海膽(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

出面仲有甜品櫃,tiramisu木糠布甸等
📌 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓