招聘中
$16,000-$19,000
$18,000-$27,000
月薪
2022-06-27 161 瀏覽
🌸尖沙咀台式格調火鍋🌸湊湊🍲近日台式火鍋店「湊湊」迎來6週年,推出清新鍋 - 「清涼椰子雞鍋」,今天我便相約好友到了位於尖沙咀的「 湊湊」火鍋分店 -品嚐這款全新登場湯底❗湊湊火鍋茶憩引領“火鍋+茶憩”的行業變革,主打“臺式有料火鍋”和正宗臺式現搖茶,高人氣“臺式麻辣鍋”和大紅袍珍珠奶茶。餐廳鋪面寬敞,裝修精美有格調,座位寬敞舒適,座位舒適、空間感大、打卡一流!餐廳位於高層,能飽覽尖沙咀至維港一帶景色❗店員十分親切殷勤有禮,不時收拾碗碟以保持枱面潔淨。我們一行2人點了以下餐點:1️⃣🌟湯底 - 鴛鴦鍋今次點了鴛鴦鍋,可以同一時間品嚐2款口味的湯底:🐓清涼椰子雞鍋 $138這款湯底含有清新椰子水及椰肉,鮮嫩的雞肉能充份吸收椰子精華,帶淡淡椰香,還有清新檸檬葉,上湯清甜滋味。🌶臺式麻辣鍋 $138壹式麻辣鍋選用心雞骨同牛骨再輔以多種養生中草藥材濃縮熬制,集「麻辣醇辛甘香」六種風味於一身,選用此湯底還可以享有無限鴨血豆腐添加,湯底更可直接飲用❗2️⃣🌟配菜🐂頂級美國牛肩胛肉 $168頂級美國牛肩胛肉肉質嫩滑,雪花分佈均勻,入口即溶,口感完全不會韌,。🍄竹笙 $88鮮竹笙質感軟綿,能充份吸收湯底精華。
🌸尖沙咀台式格調火鍋🌸湊湊🍲

鴛鴦鍋

2️⃣🌟配菜

🐂頂級美國牛肩胛肉 $168

🍄竹笙 $88
鮮竹笙質感軟綿,能充份吸收湯底精華。

🐟芝麻斑魚片 $128
芝麻斑魚片賣相精美,擺盤呈花型,魚肉肉質香滑,魚肉鮮嫩。
芝麻斑魚片

🍭海鮮棒棒糖 $59
以新鮮海鮮製成的海鮮棒棒糖,味道鮮香滋味,質感彈牙。

🦐手工蝦滑 $68
手打蝦滑質感彈牙,充滿濃郁鮮鮮蝦滋味。

🐂精制牛筋丸 $49
牛筋丸富有激濃郁的牛香味,口感爽口彈牙。

🍢企鵝丸(墨魚漿製)$59
企鵝丸賣相可愛,以墨魚漿製作,質感彈牙,集色、香,味於一身!
企鵝丸

🐓鹽酥雞 $58
鹽酥雞炸得香酥脆口,外皮香脆可口,雞肉肉質香嫩,鹹度適中。

3️⃣🌟大紅袍珍珠奶茶 $33
這是火鍋店的皇牌茶飲,非常大杯!以特選的大紅袍茶葉泡製,味道醇厚潤甜,搭配彈牙晶瑩的木薯粉珍珠,甜而不泹漏。

4️⃣🌟翡翠檸檬茶 $28
以新鮮檸檬汁配合甘香醇厚的紅茶製成,味道酸酸甜甜,非常醒胃,消暑解膩一流❗️

5️⃣🌟自助小料台 $19@
自助小料台含有多款火鍋醬料、清甜水果如切片西瓜、哈蜜瓜及前菜小食等。

6️⃣🌟貴妃烏龍茶、乳酸沙冰及梅子茶凍
入座有甘香味濃貴妃烏龍茶、還有解膩幼滑乳酸沙冰及晶瑩梅子茶凍。
貴妃烏龍茶

美味指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
賣相指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
抵食指數:⭕⭕⭕⭕️
5⭕️為滿分

總括而言,此餐廳的食物質素高,火鍋配料多元化,還有多款湯底及配菜,座位寬敞,裝修精美有格調,餐廳地點鄰近尖東站,絕對是尖沙咀一帶高質台式火鍋之選❗

📍湊湊火鍋‧茶憩 (K11 Musea) (尖沙咀):尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea6樓608-609號舖
2022-06-26
  • 大紅袍珍珠奶茶
  • 鹽酥雞
  • 竹笙
2022-06-09 737 瀏覽
🍲湊湊火鍋‧茶憩🍲📍:尖沙咀梳士巴利道K11 Musea6樓608-609號舖⏰:11:00am-11:30pm呢間久仰大名好耐嘅湊湊火鍋 今日終於有時間過去試吓 同屋企人大約六點入座 已經座無虛席 所以過嚟記得要訂座👍🏻佢哋有早鳥優惠 下午6時前埋單及離座可享85折優惠😍🔸環境、服務方面🔸餐廳位於k11 Musea比較新淨 一入去充滿古式古風既佈置 環境比較暗 感覺好幽靜 置身係野外般😆座位闊落舒適 梳化位好大 空間感足👍🏻出面仲有自助小料台 多達20多款醬料提供 有我最鍾意嘅沙茶醬、海鮮醬等 另外亦都供應米飯、水果、前菜👍🏻店員嘅服務都好好 會不定時過嚟收碗碟 亦都會幫我哋隨時加湯 感覺好親切、友善!🔸食物方面🔸🥘鴛鴦鍋(清涼椰子雞鍋+台式麻辣火鍋)每款鍋底都好吸引 點左一個辣 一個唔辣😍<清涼椰子雞鍋>🔸優惠🔸可以66折加購指定新品一客(3選1:竹笙/鹽酥雞/風味湊湊)呢款系湊湊新鍋 鍋底加入左清甜椰子水和椰肉 加埋鮮嫩的雞肉吸收椰子精華 入口陣陣椰香味 另外加埋檸檬葉提升香氣🍃夏天飲真系滋潤解渴👍🏻<台式麻辣火鍋>用左雞骨同牛骨小火慢燉6小時高湯
🍲湊湊火鍋‧茶憩🍲

⏰:11:00am-11:30pm

🔸環境、服務方面🔸

🔸食物方面🔸
🥘鴛鴦鍋(清涼椰子雞鍋+台式麻辣火鍋)
每款鍋底都好吸引 點左一個辣 一個唔辣😍
<清涼椰子雞鍋>
🔸優惠🔸可以66折加購指定新品一客
(3選1:竹笙/鹽酥雞/風味湊湊)
<台式麻辣火鍋>
用左雞骨同牛骨小火慢燉6小時高湯 再加入以不同種類既中草藥材濃縮熬制多2小時 總共用8小時烹調一鍋正宗嘅台式麻辣火鍋😍充滿左陣陣既麻香味 湯底更可直接飲用😆值得一提 叫呢款鍋底 可無限添加鴨血同豆腐👍🏻

🐮伊比利亞黑豬肉、無骨雞腿肉、頂級美國牛肩胛
肉類方面我哋叫左呢三款 抵食之餘大大份 每一片都好大塊 紋理清晰 一睇就知唔係比雪藏貨你👍🏻
牛肩胛有肉味 放落去20至30秒就食得 軟淋得黎有咬口 好快比我清晒😂
豬肉片肥瘦均勻 食落好爽口 再點埋我自己調製嘅靈魂醬汁👍🏻

🐧企鵝丸(墨魚漿製)
呢一款有驚喜 企鵝丸打卡一流 造型精緻之外 味道亦都唔差!係用咗黑白嘅墨魚漿製成 彈牙有鮮味 中間分左一半 營造出企鵝咁外型 好特別🙈

🦑飛鱼籽墨魚滑
味道唔錯 飛魚籽嘅口感爽脆 加埋彈牙嘅墨魚滑 口感一流
🐟巴沙魚
魚肉好嫩滑無骨 新鮮唔腥 唔使淥太耐 好厚身 加埋醬汁一齊食啖啖肉!
🐽黃金條酥
呢一個炸肉條 好香脆 一上枱熱辣辣 就咁當小食/放落去火鍋到煮淋食一樣惹味😍 係我食火鍋必食既菜式!

🧀芝士魚腐
佢哋而家做緊活動 英文全名裏面有‘C’‘O’‘U’ 其中一個英文字嘅話 就會贈送一碟 魚腐好軟熟 裏面有滿滿嘅流心芝士 鹹香得來 索晒湯底嘅精華!

🧋大紅袍珍珠奶茶
茶葉香氣醇厚 馥鬱潤甜 搭配低溫熬煮的木薯粉珍珠 晶瑩剔透 煙韌彈牙🥰
🍍乳酸沙冰+ 梅子茶凍
食到最後嘅時候 店員會奉上呢兩款免費既甜品 酸酸甜甜嘅口感 清涼解渴!

2022-06-08
3天前 0 瀏覽
之前一直有食覺得好味同啲嘢食好得意 呢排去食返 啲服務態度同食物質素差咗好多 服務員傲慢 串串地食物質素明顯變低(尤其是海鮮)之前好鍾意食三文魚而家算了 連啲湯底都好似冇之前咁好味 總之食得唔安樂 唔推介 我諗都應該唔會再去 寧願去食海底撈…
Book咗6:30,諗住8號波冇乜人,咁5:45埋去問吓入唔入到啦。點知三個Staff喺門口吹水,同佢講book咗6:30,其中一個女staff西曬面咁話稍等。過咗15分鐘再問,就話可以入。我想問你係咪阻住你吹水呀?K11 MUSEA 咁嘅服務態度?喺門口同你講,依家6:00入座,入咗起計兩小時。咁我明白食到8點啦。叫人落單,個個都越叫越走,想問係咪有特別句子先會應機?等咗5分鐘先有人落單,乜嘢餐廳要等5分鐘?出到去混醬區,個地滑捋捋,好明顯冇拖過,好似去到好舊式好污糟嘅餐廳咁。老實講價錢唔平㗎喎,個裝修已經好似坐監咁,個地下仲要咁污糟。食到7:30,話要埋單。明白呀早半個鐘,但係冇人行埋你提早講last order,然後就直接埋單。(可能係人哋公司特色啦)7:55又有個女仔走埋嚟:要食快啲啦!就夠鐘啦!其實個枱面仲有大半杯嘢未飲,半盤海鮮未落。咁我聽到佢咁樣講,就全部掉晒落去啦,咁都要時間滾㗎!食完飲完8:00,個女仔8:03又行埋嚟:出面人齊啦,麻煩你快啲離開啦。我睇返張單,3條友食咗2000蚊,仲要催住趕你走,出到出面,個個喺度飲緊珍珠奶茶,唔見有人等位。其實入邊有吉枱,需唔需要

我睇返張單,3條友食咗2000蚊,仲要催住趕你走,出到出面,個個喺度飲緊珍珠奶茶,唔見有人等位。其實入邊有吉枱,需唔需要催得咁急呢?

據我所知正常餐廳都會有5至10分鐘俾人緩衝,呢間係直頭要你提早走!

個鍋睇落就好大,其實就好淺水,四隻蟶子就冇咗一半位啦,我想淥快啲都冇啦。

想問出面人齊關我咩事?
你唔識得同個客講等多陣執緊枱嘅?
我係咪要留時間俾你執枱?
咁我留時間俾你執枱,係咪食唔足兩個鐘?

6天前
  • 冇菜式值得推介
  • 服務差到極點
2022-06-23 48 瀏覽
大熱天打邊爐,同冬天食雪糕一樣咁爽😋很喜歡來這裏打邊爐,已忘記第幾次來了🤷🏻‍♀️喜歡這裏環境好,食物好,服務好👍🏻👍🏻👍🏻調味吧有好多醬料選擇,有兩款前菜小吃和水果,還有肉燥飯呢!今次仍然叫了每次必食的麻辣鴨血豆腐和新品椰子雞鍋(勵志鍋)台式麻辣火鍋麻辣鴨血豆腐仍然好好食😋,滿滿麻辣香又不搶喉,食完又可refill👍🏻椰子雞鍋好正,陣陣椰香味,入口清甜,雞肉也鮮嫩,用來烚菜真的一流🤤,但我當湯飲了兩碗😋兩款前菜麻油爽魚皮和海帶都好好吃😋另外叫了鹽酥雞,香脆嫩滑,蔬菜籃-很多蔬菜種類和很新鮮🥰魚皮餃很不錯😋貢丸一般伊比利亞黑豬很香👍🏻響鈴很香豆味,但未煮已經淋了😌職員會不定時過來收拾,主動問需不需要加湯,加鴨血豆腐,中段時會送上乳酸沙冰清喉,最後還有梅子茶凍解渴那裏的飲品好大杯,因為掛住食忘記了影相🤣而這次還是吃不到花膠鍋,因未有貨😌下次再來吧
大熱天打邊爐,同冬天食雪糕一樣咁爽😋

很喜歡來這裏打邊爐,已忘記第幾次來了🤷🏻‍♀️
喜歡這裏環境好,食物好,服務好👍🏻👍🏻👍🏻

調味吧有好多醬料選擇,有兩款前菜小吃和水果,還有肉燥飯呢!

今次仍然叫了每次必食的麻辣鴨血豆腐和新品椰子雞鍋

(勵志鍋)台式麻辣火鍋

兩款前菜麻油爽魚皮和海帶都好好吃😋
另外叫了鹽酥雞,香脆嫩滑,

蔬菜籃-很多蔬菜種類和很新鮮🥰
魚皮餃很不錯😋
貢丸一般
伊比利亞黑豬很香👍🏻
響鈴很香豆味,但未煮已經淋了😌

那裏的飲品好大杯,因為掛住食忘記了影相🤣
而這次還是吃不到花膠鍋,因未有貨😌下次再來吧
2022-06-21 0 瀏覽
Muses既湊湊火鍋比起其他分店裝修靚好多,空間好闊落而且每枱都係一個獨立嘅用餐空間。當晚等候時間都幾長,星期五晚足足等咗兩個半小時以上先入座,所以真係建議大家訂咗位先去啦。食物方面個人認為唔錯,但唔算好出色。譬如佢嘅海鮮還好啦,唔算特別鮮甜。羊肉牛肉等等配咗麻辣湯底都唔錯👍🏻👍🏻不過唯一真係一般嘅係上菜時間比較慢,火鍋嚟到之後都冇食物直至有第一盤食物上菜嘅時候我哋已經要加湯🥲🥲🥲其餘飲品等等都要追單。。
食物方面個人認為唔錯,但唔算好出色。

2022-06-21 0 瀏覽
今次跟朋友去咗食湊湊火鍋。其實我一直以為係臭臭鍋😂點知原來唔係嗰回事即刻放鬆晒😂湊湊火鍋係台灣嘅火鍋店,食物質素唔錯。我哋嗰晚揀咗一半鴨血湯底一半椰子雞湯,肉類,海鮮同丸類都叫咗一啲。牛肉就非常唔錯,比一般嘅肥牛好食。嗰晚都食得幾飽,因為除咗枱面上嘅火鍋材料之外仲可以去出面任添前菜小食同埋滷肉飯😂😂佢有個企鵝太好得意,好似好多人都有叫其實佢就係一款墨魚丸。不過我哋就俾佢俾既外表吸引咗,但果晚實在叫得太多丸類啦😂
牛肉就非常唔錯,比一般嘅肥牛好食。

2022-06-16 117 瀏覽
湊湊新鍋登場 - 清新鍋 - 「清涼椰子雞鍋」🥥🐓打邊爐,湯底最重要✌🏻湊湊係我每次去都可以keep 住個水準👍兩款湯底都可以直接飲湊湊將新加坡限定鍋底「清涼椰子雞鍋」, 延伸到香港發售! 新鍋底加入清新椰子水及椰肉, 鮮嫩的雞肉吸收椰子精華, 入口陣陣椰香飄散, 另外更加入檸檬葉提升香氣, 營造出清爽的獨特滋味。我當湯咁飲,個雞好滑,,椰子肉爽口香甜😘勵志鍋 - 「台式麻辣火鍋」 皇牌推介唔使講,必叫,鴨血豆腐任加,辣度啱啱好唔使點醬料已經好好味。雞骨同牛骨小火慢燉6小時高湯,再輔以不同種類的中草藥材濃縮熬制多2小時,集結「麻辣醇辛甘香」六種風味。🌶🧋點解可以咁好飲招牌茶飲/大杯-大紅袍珍珠奶茶特選的大紅袍茶葉香氣醇厚,馥鬱潤甜,搭配低溫熬煮的木薯粉珍珠,超彈牙煙靭。我朋友叫左杯蜜桃🍑QQ茶、唔甜,QQ好似啫喱咁好好味。因為好多嘢想食, 我哋叫到成枱都係餸有冇小企鵝丸呀有海鮮棒,有新鮮帶子,有炸魚皮幫我牛肉同埋豬肉都好好食呀,風味湊湊係新推超好味,滷水味好香嘅少少辣辣地好醒胃!除咗食物質素,湊湊最強服務同貼心小驚喜。😍台式服務 (入座有貴妃烏龍茶、鴨血豆腐無限添加、自助小料台-款式超
湊湊新鍋登場 - 清新鍋 - 「清涼椰子雞鍋」🥥🐓

勵志鍋 - 「台式麻辣火鍋」

🧋點解可以咁好飲

招牌茶飲/大杯-大紅袍珍珠奶茶
我朋友叫左杯蜜桃🍑QQ茶、唔甜,QQ好似啫喱咁好好味。

除咗食物質素,湊湊最強服務同貼心小驚喜。
😍台式服務 (入座有貴妃烏龍茶、鴨血豆腐無限添加、自助小料台-款式超多)
😍附送乳酸沙冰同梅子茶凍
😍 k-11 musea 店好大又有感,等候區都特別舒服。坐得舒服,好igable

#coucouhotpothk #湊湊火鍋 #湊湊六週年
@coucouhotpothk
2022-06-04 280 瀏覽
入座時,前枱服務員已經講明1.5小時交枱,我哋都明白嘅。6:00入座,坐咗一陣,店員先問要咩湯底,再叫店員落單時,店員先話用QR code落單,佢冇提前講,咁樣已經冇咗15分鐘。6:30個湯先滾,仲要半鍋滾,半鍋唔滾。6:55店員已經行黎話埋咗張單先,7:00份活蝦先送到。同行朋友已經倒唒食埋落鍋到,盡量7:30交枱俾佢,但係佢個鍋又滾得慢,個店員服務質素已經差,對答態度唔好,剩係識吹交枱,有空枱都吹。
2022-06-04
2022-06-04 237 瀏覽
之前只食過荃灣嗰間,今次試k11 musea分店,雖然訂左枱職員較忙等一陣先有人帶位,環境舒服食物質素唔錯。叫左椰子雞同麻辣鴨血鴛鴦湯底、牛肩肉、黑毛豬、企鵝丸、芝士魚腐、松阪魚糕、時蔬拼盤、墨魚仔…,粉量充足三個女仔食夠晒飽,叫職員加湯加鴨血都好快手,甜品梅子果涷好好味😋 限時120分鐘入座前有講,食到90分鐘提早埋單,職員都有禮貌,整體感覺舒服過荃灣店
2022-06-04
琴日同friend食生日飯,我哋今次揀咗湊湊火鍋。 原來揀邊間分店都好有學問㗎,有啲餐廳係勁負評、有啲餐廳係讚到飛起,我哋都刨左幾篇文最後揀左環境勁「高級」嘅K11 Musea的分店。 餐廳而家做緊六點前埋單有八五折咁我哋就揀咗星期六下晝去食。*因為未上過上面食肆餐廳嗰啲樓層,我哋足足喺G/F兜咗10分鐘先搵到上6樓既lift🙄餐廳都安排咗窗口位俾我哋,咁啱係最後嘅角落,個私隱度都幾高,我哋傾偈大聲少少又唔怕嘈到人哋😅 佢有限時用餐時間兩小時。餐廳有提供圍裙俾我哋等我哋唔洗彈污糟件衫。自助醬料吧嗰度仲有海帶同麻油爽魚皮可以自己拎,麻油爽魚皮正喎👍,我哋足足攞咗四次😅我哋揀咗鴛鴦鍋要麻辣鍋同花膠雞鍋,湯底一上枱,店員叫我哋先飲咗雞湯,個湯好好飲好濃,原來花膠「雞」個雞係雞粒,仲有迷你鮑魚仔同冬菇,花膠好似唔係好覺,可能煲溶咗?但係有魚肚😏我哋叫咗大約10樣火鍋料:飛魚籽墨魚滑海鮮棒棒糖丸類拼盤羊肉鴨腸鹽酥雞炸魚皮萵筍牛小排魔芋條仲有必叫嘅台式飲品香梅綠茶凍普洱鐵觀音奶茶綠茶latte食到咁上下佢俾咗杯乳酸沙冰我哋話可以解渴。 但係網上見人地仲有梅子茶凍㗎喎,點解我哋冇嘅?今餐埋單$13x

餐廳有提供圍裙俾我哋等我哋唔洗彈污糟件衫。

我哋叫咗大約10樣火鍋料:
仲有必叫嘅台式飲品
香梅綠茶凍
普洱鐵觀音奶茶
綠茶latte

今餐埋單$13xx.
其實晏晝食都好,除咗平啲之外,食飽仲可以出海旁吹下涼風慢慢散步消化下~

2022-05-22 318 瀏覽
訂座時沒有提及要限時入座前亦沒有提及要限時直至點菜一刻店員才講話限時兩小時Ok fine 都坐低左啦 可以say no咩食到1.5小時時已經遞帳單上嚟準時2小時過嚟叫你交枱當時仲係成枱食物 吾係坐喺度hea店員一開口就話夠鐘 啲嘢食可以幫你打包?? 打包火鍋料?? 咁我當初做咩要堂食??然後我哋同店員講比少少時間拿拿聲食埋就走結果每5分鐘過嚟叫你交枱趕你走態度仲係好差衰過茶餐廳 唔會再幫襯同場加映:隔籬枱一樣夠鐘即刻趕你走連蛋糕都唔比個客人切 要佢哋影完相原個入返落個盒度帶返走餐廳政策極度有問題😤😤😤
訂座時沒有提及要限時
入座前亦沒有提及要限時
直至點菜一刻店員才講話限時兩小時
Ok fine 都坐低左啦 可以say no咩
食到1.5小時時已經遞帳單上嚟
準時2小時過嚟叫你交枱
當時仲係成枱食物 吾係坐喺度hea
店員一開口就話夠鐘 啲嘢食可以幫你打包
?? 打包火鍋料?? 咁我當初做咩要堂食??
然後我哋同店員講比少少時間拿拿聲食埋就走
連蛋糕都唔比個客人切
要佢哋影完相原個入返落個盒度帶返走
餐廳政策極度有問題😤😤😤
2022-05-01 509 瀏覽
大紅袍珍珠奶茶好飲,我們吃得太飽,上一杯兩份,侍應還幫我們分為兩杯,每杯有紅豆冰咁大。滷肉飯任食,小看他,非常美味,是我吃過最好吃的滷肉飯。鴨血和豆腐就不在話下,企鵝墨魚滑就打給別樹,但味道一般。喂
2022-04-27 461 瀏覽
I had high expectations of this place as I heard this place was packed and people would have to line up for a long time...the huge number of branches already gave me false confidence in the placeAs soon as you walk in, you're amazed by the interior decoration of the restaurant. However, the moment the waitress speaks, you ready know their customer service level is bad. She just blurted out a whole bunch of info without articulating, and when I asked her to repeat, she asked me to ask someone els

As soon as you walk in, you're amazed by the interior decoration of the restaurant. However, the moment the waitress speaks, you ready know their customer service level is bad. She just blurted out a whole bunch of info without articulating, and when I asked her to repeat, she asked me to ask someone else...?!
throughout the meal, we had asked a few other servers for either more water for out hotpot, or more hot tea, or to add some items. Every single server were basically operating in a robotic mode and speaking in monotone.

The worst thing was the soup base. We got the taiwanese ma la pot, and for some reason, it kept clogging up and becoming this thick paste which resembled gelatin, and with the color, it looked like a big chunk of duck blood
the lamb and the beef we ordered were only just ok for the price, te only thing good about this meal was the cute appearance of their squid balls which came in little penguin figures.
2022-04-21 382 瀏覽
我買了一杯荔枝綠茶QQ 和一杯 香梅紅茶,結果 香梅紅茶給錯我奶茶,向員工反映,員工不但沒有導歉,她知道出錯重做另一杯野,再比我既係一杯甜度極高已經係糖漿級不能入口的奇怪飲品給我,朋友話不如再同佢講,我覺得都冇用其實佢係一心想玩嘢趕客。而且全程黑面。 自問我落單時都好好禮貌唔該前唔該後,條女就黑晒面咁,如果真係咁唔想做就唔好返工啦。話哂你地公司晌K11 musea, 點會咁差態度。我哋兩個買埋嘢飲都差唔多70蚊,諗住同間公司投訴結果冇人理我哋。
我買了一杯荔枝綠茶QQ 和一杯 香梅紅茶,
結果 香梅紅茶給錯我奶茶,向員工反映,
而且全程黑面。

我哋兩個買埋嘢飲都差唔多70蚊,
諗住同間公司投訴結果冇人理我哋。

外賣自取