2023-11-25
🐮黑牛壽喜燒燉飯套餐$526感受到關西風壽喜燒既味道,真係好有日本🇯🇵既風味😚😚先整左焦糖加埋牛油,放埋安格斯混黑毛和牛🐮🐮點住蛋汁食一流牙🤤🤤除左真心好食 無野可以再補充拉💯💯食完牛加埋洋蔥、豆腐、冬菇、本菇、大白菜煮!食完菜,等啲醬汁收得返少量就可以落飯煮😍個飯係吸晒所有精華🤩🤩佢加埋啲奶油落去,超𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲‼️‼️🤤💯前菜:日本生蠔好甜😋~~無唸到生蠔都好高質🫣串燒拼盤牛舌 $48見𝐎𝐩𝐞𝐧𝐫𝐢𝐜𝐞好多推薦,試下係咪真係甘好食,串燒係驚艷左我🤯🤯要encore啲串燒😢牛舌勁厚!!!性價比極高😍啖啖肉又軟霖霖😋串燒拼盤係有海蝦、菠蘿、冬菇、秋葵、雞翼、五花腩,五花腩都係超大舊‼️‼️肉汁豐盛😍雞翼調味好出色,有啲似土匪雞翼,唔夠味仲可以點墨西哥辣醬,好有風味,我覺得佢似Tabasco+余均益辣醬味😆好過癮!🍓士多啤梨、番石榴水果茶 +$28叫左少甜真係岩岩好!比例好!好似解膩👏
前菜:日本生蠔
好甜😋~~無唸到生蠔都好高質🫣