2018-03-05
平時都唔寫食評,就係睇人寫果d食評,見呢間好評都算多就揀左呢間同家姐預祝生日,但結果完全唔係果回事,所以決定要寫我第一篇的食評。一家人訂左8點枱,去到點知佢岩岩俾左張枱另一家人,因為我地訂的時候講左會有bb車,點知walk in果家人咁岩又有bb車,d職員又無check booking同人數就以為係佢地book咗。好彩我地岩岩到就先轉番俾我地。服務態度方面:叫男經理幫我地成家影張相,俾完部電話佢之後,埋位未ready就已經影左,之後即刻俾番部電話我地就想走結果張相係濛哂的,無一個人的樣係睇到。麻煩佢影多一張,就一就影埋個bb (因為佢係bb車訓梗教) 點知又係一秒影完話「影唔到就唔到」就俾番電話我地態度非常差。食物質素方面:大部分食物都係麻麻地相都無點影。馬拉𥵃炒椰菜苗跟本唔係苗,係勁大塊菜葉泰式炒通菜炒得太咸咖哩炒蟹,蟹無問題,但咖哩好hea金邊粉,呢個無問題叫3個白飯,勁耐先黎問男經理有無漏單,又話無,但係見到我地追完單先即刻去拎俾我地。總結: 唔會再幫襯了,寧願俾貴d食其他餐廳的泰國野
服務態度方面:
食物質素方面:
大部分食物都係麻麻地相都無點影。
馬拉𥵃炒椰菜苗跟本唔係苗,係勁大塊菜葉
泰式炒通菜炒得太咸
咖哩炒蟹
咖哩炒蟹,蟹無問題,但咖哩好hea
炒金邊粉
金邊粉,呢個無問題
總結: 唔會再幫襯了,寧願俾貴d食其他餐廳的泰國野