2022-06-22 536 瀏覽
平日7:30已經開始要排隊喇,好誇張啊。環境感覺好開揚,座位寬敞,咁啱我坐喺沙發位,好舒服。服務10分滿分有11分,就算出面排隊,我哋食完傾左陣計,都冇黑面趕我哋走。*泰式蛋包金邊粉伴蝦 $92Pad thai 2.0,蛋包金邊粉!賣相特別,基本嘅豆干、芽菜、花生碎都有齊,但味道單一普通,而且味道偏甜,冇咗魚露嘅鹹香味。冬蔭公魚蝦湯 $88落order嘅時候講低咗唔好整咁辣,所以佢的確唔係好辣。冬蔭公湯鮮味十足,微酸微微辣,個人希望可以多啲酸,飲落有一陳微甜嘅後勁。馬拉盞炒通菜 $72食泰菜必叫之一,通菜炒到有啲爽脆,而且唔會油腍腍,但馬拉盞嘅蝦醬味略為淡左啲。黃咖哩牛根腩 $92黃咖哩味道溫和,所用嘅辣椒嘅量比紅、綠咖哩少好多,味道偏向係甜多過辣,如果你唔食得辣,黃咖哩啱晒你。牛根腩份量都唔少,部分帶筋,但煮得唔夠腍,肉質略為硬啲。*香蔥蒜蓉包 $36麵包帶蒜香而且唔會烘到乾,就係為咗索晒啲咖哩汁。
泰式蛋包金邊粉伴蝦 $92
泰式蛋包金邊粉伴蝦

冬蔭公魚蝦湯 $88
冬蔭公魚蝦湯

馬拉盞炒通菜 $72
馬拉盞炒通菜

黃咖哩牛根腩 $92
香蔥蒜蓉包 $36
麵包帶蒜香而且唔會烘到乾,就係為咗索晒啲咖哩汁。
黃咖哩牛根腩

2022-06-16
冬蔭公魚蝦湯
馬拉盞炒通菜
黃咖哩牛根腩
2022-06-21 249 瀏覽
#chowweisik鹹一🐾黃咖喱牛筋腩|$92牛筋腩肉質有咬口,亦有好多骨膠原入邊都有好多蔬菜啱啱好配埋下面嘅油酥餅就非常夾一🐾印度油酥餅|$36正常發揮,要趁熱食~一🐾馬拉盞炒芥蘭|$75熱辣辣馬拉盞嘅味道都好香好爽脆!👍一🐾冬陰功海鮮湯粉|$85冬陰功湯底未算辣酸酸辣辣,微辣程度入邊都有好多菇菌,大蝦,兩隻青口比較特別係用粗河😻 一🐾炭燒豬頸肉|$82一上檯都有啲失望🙈份量比起其他舖頭都比較少如果多人食就應該唔太夠冇咩特別,可以嗌其他肉類一 🚏 泰屋 (旺角)旺角彌敦道726號2樓一🧍🏻‍♀️座位都冇限時,可以慢慢食成間餐廳都有空間感食吓野吹水呢個地方唔錯
#chowweisik鹹

🐾黃咖喱牛筋腩|$92
牛筋腩肉質有咬口,亦有好多骨膠原
入邊都有好多蔬菜啱啱好
配埋下面嘅油酥餅就非常夾

🐾印度油酥餅|$36
正常發揮,要趁熱食~

🐾馬拉盞炒芥蘭|$75
熱辣辣馬拉盞嘅味道都好香
好爽脆!👍

🐾冬陰功海鮮湯粉|$85
冬陰功湯底未算辣
酸酸辣辣,微辣程度
入邊都有好多菇菌,大蝦,兩隻青口
比較特別係用粗河😻

🐾炭燒豬頸肉|$82
一上檯都有啲失望🙈
份量比起其他舖頭都比較少
如果多人食就應該唔太夠
冇咩特別,可以嗌其他肉類

🚏
泰屋 (旺角)
旺角彌敦道726號2樓

🧍🏻‍♀️座位都冇限時,可以慢慢食
成間餐廳都有空間感
食吓野吹水呢個地方唔錯
2022-06-21 165 瀏覽
好抵食好抵食,性價比超高嘅泰國嘢‼️ 1️⃣芒果沙冰 $38 - 必要推介係佢杯沙冰先,真材實料,一飲就知😂 同埋會飲上癮,因為真係好好味🥰 收呢個價錢我覺得都好抵🫶🏻2️⃣原個菠蘿海鮮炒飯 $98 - 食返我兒時嘅味道,細嗰屋企人帶我去食泰國嘢,一定會叫菠蘿炒飯🤓🍍有肉鬆面,有提子乾、新鮮菠蘿、腰果同海鮮🤓3️⃣黃金咖哩軟殻蟹 $178 - 佢啲咖哩真係好好食,唔一定要跟軟殻蟹,配其他都得,但一定一定要食咖哩,仲要有啲飯撈汁更理想😋估唔到咁多軟殼蟹🤓 都好抵食🥹4️⃣鮮雜果黑珍珠涼粉 $32 - 有西瓜🍉、菠蘿🍍、芒果🥭涼粉,可以一試🥰5️⃣千層糕 $13 - 係熱食,好煙煙韌韌,好好食,係一舊大正方形開二😋 都幾抵🤓6️⃣椰汁西米糕 $13 - 凍食,今日唯一相對來講失色嘅甜品,但味道都okay最緊要嘅係7點開始就多人,最好book定枱‼️ 估唔到呢類樓上舖都咁多人😳 又抵又好食🥰
好抵食好抵食,性價比超高嘅泰國嘢‼️

• 原個菠蘿海鮮炒飯
  • 芒果沙冰
  • 千層糕
  • 黃金咖哩軟殻蟹
2022-06-13 232 瀏覽
馬拉盞炒通菜🔥香辣馬拉盞鹹香惹味,通菜量多,炒得好鮮嫩。香噴噴,非常吸引!.炭燒豬頸肉🐷嫩滑質感,更有焦香嘅誘惑,爽口彈牙、香口又滋味,好有曼谷街頭feel、炭香四溢,正宗泰式燒豬頸肉味道!.冬蔭功鮮蝦湯🇹🇭最經典的泰國菜,一定沒有人會反對❤酸酸辣辣嘅湯,更有菇菌、海鮮和大量香料,帶上小辣,回味無窮。.鐵板辣椒膏花甲,炒好的辣椒醬🌶口感油潤,香辣,醬香濃郁~😙.#旺角 #旺角美食 #泰國菜

鐵板辣椒膏花甲,炒好的辣椒醬🌶口感油潤,香辣,醬香濃郁~😙
#旺角 #旺角美食 #泰國菜
2022-06-07 270 瀏覽
環境寬敞,空間感足,座位舒服!👉🏻迷你小食雙拼 $85揀左魚餅同蝦餅,炸得香脆,肉質彈牙結實,配埋甜酸醬,絕配!👉🏻冬陰公鮮蝦湯 $88(細)夠2-3人飲,非常香口濃郁,唔算好辣,大蝦好鮮,好多秀珍菇同蕃茄仔,好入味亦好開胃!👉🏻農夫包咖喱軟殼蟹 $218大到成個蛋糕咁!一切開流心咖喱湧岀!個包一d都唔硬,有空氣感,用黎點咖哩汁一流!軟殼蟹好多件,外脆內軟,正!👉🏻泰屋特飲 $38係椰汁,入面有馬蹄、西米、芒果等,好足料,好清新!

環境寬敞,空間感足,座位舒服!

👉🏻迷你小食雙拼 $85
揀左魚餅同蝦餅,炸得香脆,肉質彈牙結實,配埋甜酸醬,絕配!

👉🏻冬陰公鮮蝦湯 $88(細)

👉🏻農夫包咖喱軟殼蟹 $218

👉🏻泰屋特飲 $38
係椰汁,入面有馬蹄、西米、芒果等,好足料,好清新!
2022-06-07 163 瀏覽
之前跟朋友去彌敦道726食飯,發現整棟樓也是食肆。見到一樓有泰國菜,上次路過想入去食晚餐,但全院滿座。今個weekend三連休,早早book了枱,誓要食得到。今次跟好肉的朋友仔一齊食。他急不及待點了滿桌都是肉。。我也爭取了一道青咖喱雜菜!雖然肉很多,但全部也很有泰國風味:魚餅🐟魚餅外面煎得非常脆口,肉質彈牙,魚肉裏面有非常多香料,所以吃起來很清新。沙嗲串燒🍢點了牛和雞。兩者也腌得非常入味。配上沙嗲醬汁,食得過癮。細冬陰功鮮蝦湯🦐我本身唔太好啦,都有點擔心會否非常之啦。但是他這個冬陰功湯辣得來帶點點酸,加上海鮮非常新鮮,這個湯令人很開胃。青咖喱雜菜x蒜蓉包🍲🥖每一次食泰國餐廳,我也會選擇青咖喱,看看餐廳的真功夫。這個青咖喱很有香料的味道,也不算太辣,雜菜的種類也很多。蒜蓉包夠乾脆,牛油非常之香,配上青咖喱汁,一流之選。泰式鮮鱸魚🐠這條魚的份量非常之大,牠是直接放在火爐上燒着。而且配菜也多,有粉絲和菇。另外也會配上一客湯,火爐燒着的時候湯汁會減少,所以附上的湯就可以澆上魚,不會燒乾。與吃得出是非常新鮮,因為肉質彈牙,不會像其他店般鬆散,香茅這些香料也非常入味。所以這條魚是非常值得嘗試。泰式

魚餅🐟

沙嗲串燒🍢
點了牛和雞。兩者也腌得非常入味。配上沙嗲醬汁,食得過癮。

細冬陰功鮮蝦湯🦐

青咖喱雜菜x蒜蓉包🍲🥖

泰式鮮鱸魚🐠

泰式蝦醬炒鮮魷🦑
沒想到這一段的份量是那麼大,先有的數量也很多,蝦醬鹹得來很有泰國風味,整個組合不錯。因為是海鮮,吃多了也不膩。

泰式牛肉炒粉絲🍝
這個是我最喜歡的菜式,因為粉絲的卡路里比較低,吃多了也不感覺得到會胖了很多。炒的是什麼肉不重要,仲要是粉絲的味道。估計香料是蝦醬,所以鹹得來非常惹味。

飲品🍹
我點了芒果沙冰,朋友點了椰汁沙冰。我也喝了他幾口。沙冰打得非常幼滑,學下去口感非常之smooth。最重要係很重鮮果味,沒有溝入太多水。

今次點得太多嘢食,所以冇空間再食甜品,所以下次來一定要食甜品。這店除了食物美味之外,餐廳環境也很舒適。因為沒有限時,我們坐了很久。如果同朋友食飯聚會傾偈,呢間餐廳係非常好嘅選擇。
2022-06-06 4703 瀏覽
泰屋網上評價不錯地點十分方便,旺角地鐵站附近,位於彌敦道726大廈,之前經過726大廈都已經心郁郁試一下呢間泰菜,價錢相宜,海鮮選擇比較多。今晚就早早訂位來試一試。兩人預訂不會食太多,但是因為菜單款式多不勝數,叫下一樣叫下多一樣,兩人叫左十款樣連兩杯沙冰。主食比較濃郁,炸魚餅,串燒,海鮮,炒粉絲。另外,青咖哩雜菜,椰香濃,微辣型,加上蒜茸多士是絕配。炸魚餅:魚肉加入香料,魚肉鮮味。👍👍蝦醬炒鮮魷:香濃蝦醬,比較野味。👍👍👍足料冬陰公湯:酸辣加上濃濃大頭蝦,飲到蝦膏味,可口醒胃。👍👍👍👍野味沙爹串燒,唔會鞋口,要趁熱食👍👍👍牛肉炒粉絲: 足料,靚牛,唔油膩,,算有鑊氣。👍👍👍👍主角是泰式鱸魚:可選辣同唔辣,加入肉碎及泰式香料,如香茅,醃菜等等,好野味。鱸魚鮮味嫩口。👍👍👍👍👍第二主角,青咖喱什錦菜配蒜茸多士,絕配,必試。👍👍👍👍👍必試沙冰:鮮果攪拌,啖啖鮮果味👍👍👍👍👍以芒果🥭椰汁沙冰為今晚嘅句號。

炸魚餅:魚肉加入香料,魚肉鮮味。👍👍

蝦醬炒鮮魷:香濃蝦醬,比較野味。👍👍👍

野味沙爹串燒,唔會鞋口,要趁熱食👍👍👍

牛肉炒粉絲: 足料,靚牛,唔油膩,,算有鑊氣。👍👍👍👍

第二主角,青咖喱什錦菜配蒜茸多士,絕配,必試。
👍👍👍👍👍

必試沙冰:
鮮果攪拌,啖啖鮮果味👍👍👍👍👍
以芒果🥭椰汁沙冰為今晚嘅句號。

• 芒果沙冰
2022-06-05 158 瀏覽
講起對泰國嘢嘅熱情呢通常都係有幾個因素,😋對味道香味嘅要求,另外就係對椰子類嘅產品充滿熱誠。 所以一講到食泰國嘢除咗有最出名嘅九龍城之外喺街度遇到任何一間都唔可以放棄,😗食勻晒每一個國家每一間餐廳呢一個先至係人生終極目標, 咁首先一定係喺經常都去到嘅MK作開始😜泰國新鮮椰青— 🥥來到食泰國菜點少得飲番個椰青呢?好神奇呢一度嘅椰青除咗水份充足之外椰子味非常突出。🥥平時嘅椰青水傾向都係有少少椰子味,但呢一度呢一個椰青年裏面嘅椰蓉都係充滿椰香,又清新又甜,適合食之後落嚟嘅任何一味菜🥥串燒白鱔— 🐟頭盤通常都係柚子沙律或者其他冷盤,但其實呢一度嘅串燒亦都係一個非常熱門嘅開始,呢一款串燒白鱔一咬就已經係成條鱔嘅啖啖肉,另外再加上同鰻魚差唔多嘅燒汁,🐟雖然冇鰻魚咁重味道但比鰻魚更滑更爽🥢泰屋甜品拼盤— 🥭無論之前食咗幾濃味道嘅嘢食包括咖喱都好,當然唔錯過任何泰國甜品啦,直接叫呢一個甜品拼盤就最方便又唔使煩,😋基本上款式又多而且滿足晒幾個願望。 例如有深受追捧嘅芒果糯米飯,🥭芒果甜又多汁,黑白糯米各有優勢,🍚黑糯米追求更粒粒分明嘅感覺,反而白糯米融合咗椰汁嘅精華就變到更煙韌更系正, 🍚另外仲有椰汁斑

泰屋甜品拼盤— 🥭無論之前食咗幾濃味道嘅嘢食包括咖喱都好,當然唔錯過任何泰國甜品啦,直接叫呢一個甜品拼盤就最方便又唔使煩,😋基本上款式又多而且滿足晒幾個願望。 例如有深受追捧嘅芒果糯米飯,🥭芒果甜又多汁,黑白糯米各有優勢,🍚黑糯米追求更粒粒分明嘅感覺,反而白糯米融合咗椰汁嘅精華就變到更煙韌更系正, 🍚另外仲有椰汁斑蘭糕,綠白橫間顯得有特色而且味道亦都相對地更突出,另外一個特別嘅甜品就係椰汁木薯,好似食緊紫薯嘅質地但係又似大甲芋頭,😗食落去第一啖就似兩個嘅混合體,咁特別嘅甜品真係泰國獨有嘅味道😋

泰屋 (旺角)
旺角彌敦道726號2樓
2022-05-30 176 瀏覽
今日經過旺角想食泰國野,網上見到呢間價錢都幾吸引,我地就上黎食啦。最近鍾意食炒嘢,我就點左泰式肥牛炒河 $58夠火候,帶點辣味好開胃,加埋肥牛炒,好味道!油而不膩👍喜歡食雞肉嘅胃,當然唔會放過任何食雞嘅機會啦,今次可以貪心d,今日食埋海南雞豬手飯 $68海南雞好好食,口感夠滑,唔會肥膩,豬手唔會肥,食落口都唔會覺得有罪惡感😝三色冰+$10 珍多冰+10跟餐凍飲加$10,熱辣辣,一定要飲凍野,飲完即刻舒服曬
最近鍾意食炒嘢,我就點左
泰式肥牛炒河 $58
夠火候,帶點辣味好開胃,加埋肥牛炒,好味道!油而不膩👍
海南雞豬手飯 $68
三色冰+$10 珍多冰+10
跟餐凍飲加$10,熱辣辣,一定要飲凍野,飲完即刻舒服曬

2022-05-30 616 瀏覽
收工同朋友食泰菜一上去都坐滿晒人非常熱鬧醃肉碎生菜包 88肉碎香辣惹味充滿泰式風情的香料配試清新爽脆既生菜🥬酸酸辣辣非常開胃炭燒豬頸肉 82爽口彈牙 香口又惹味外層香脆 炭香四溢再配上泰式酸辣汁食泰國菜必叫!泰式生蝦刺身 108作為前菜小食生蝦新鮮 肉質厚肉彈牙配埋生蒜同辣椒一齊食加生蝦蘸汁 好食😋原個菠蘿海鮮炒飯 98材料豐富有青口魷魚仲有粒粒菠蘿飯底帶有少少甜味 色香味俱全珍多冰 35 菠蘿冰 35 最後加上特色野飲 🧃
收工同朋友食泰菜

珍多冰

珍多冰 35 菠蘿冰 35
最後加上特色野飲 🧃
2022-05-29 107 瀏覽
餐廳內裝潢充滿泰式風情,食物價錢合理,味道不錯呀,值得一試!❇️椰子鮮雞湯❇️青咖喱雞❇️原個椰盅海鮮焗飯❇️馬拉盞炒通菊❇️焗蒜蓉包❇️泰屋特飲(值得試試,有豐富材料👍)❇️龍眼冰
2022-05-28 91 瀏覽
好耐無食泰國菜,呢間地理位置方便,位於彌敦道,方便易搵。餐廳周圍既人食嘅野都好似好好食喎,但我地只有2個人,都唔可以食太多,唯有精選幾種特別想食架啦。黃咖喱牛筋腩黃咖哩唔會太辣,唔似普通咖哩粉開出來。牛筋腩份量唔少,而且有咬口唔會太林,充滿骨膠原嘅感覺。最正既係另外叫嘅蒜蓉包,超級香脆,沾上咖哩汁,真係無得頂,好想安哥多幾件。海鮮炒貴刁開頭唔知乜嘢係貴刁,所以想試下,上枱嘅時候就覺得外貌有啲似河粉,味道食落就有啲似乾炒牛河,但比較濕潤,同偏油。海鮮配料亦都好足夠,有大蝦,魷魚等。整個味道唔錯。炭燒豬頸肉比較失色嘅菜色,豬肉燒得好乾,肉質好嚡,唔推薦。侍應服務唔錯,一叫都盡量提供協助,衛生環境都尚可。
好耐無食泰國菜,呢間地理位置方便,位於彌敦道,方便易搵。

黃咖喱牛筋腩

海鮮炒貴刁

炭燒豬頸肉
比較失色嘅菜色,豬肉燒得好乾,肉質好嚡,唔推薦。

侍應服務唔錯,一叫都盡量提供協助,衛生環境都尚可。
旺角鬧市中性價比高的泰式美食😘 Sawadee Thai 泰屋☕ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5  💰CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5  🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻/5  🛋 環境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5好驚喜喺彌敦道呢度有間泰國餐廳,可以舒服舒舒服服坐低食lunch。 食物方面個價錢都非常化算,食物份量都可以,估唔到嘅係冬陰功湯做餐湯,仲要落足料味道不錯。泰式肥牛炒河😋😋😋 用咗我最鍾意嘅闊河粉炒,而調味方面都係用,而調味方面都係用咗泰國嘅香料,唔係一般既廣東炒河。乾炒泰國金邊粉😋😋 有唔同嘅海鮮炒,味道同份量都唔錯。推介一大班朋友聚會去食,可以坐得舒舒服服咁傾計。人均消費 : $65

☕ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
💰CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻/5
🛋 環境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5

泰式肥牛炒河😋😋😋
乾炒泰國金邊粉😋😋

乾炒泰國金邊粉😋😋
 有唔同嘅海鮮炒,味道同份量都唔錯。

推介一大班朋友聚會去食,可以坐得舒舒服服咁傾計。

人均消費 : $65
2022-05-21
  • 泰式肥牛炒河😋😋😋
2022-05-21 163 瀏覽
泰屋 Sawadee Thai旺角726都有唔少餐廳揀 今日就試下呢度既泰式餐廳旺角天橋隔嚟 地鐵站行過黎都好快室內環境都見有特別既擺設同裝修夜晚6點半 已經開始陸續多人椒鹽鮮魷😝 $85 大件抵食椒鹽料係自己炒 味道調到好香口 鮮魷舊舊都好厚 又大塊 口感厚實 配椒鹽好夾美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️原個椰盅海鮮焗飯 $88成係原隻椰盅送上黎 椰盅好大個 入邊係滿滿既炒飯 面頭會加左椰汁 椰汁多到都流出黎 吸引眼球成個飯都有椰子香味 海鮮有蝦🦐,青口同魷魚 有兩隻大大隻青口係面頭美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️炭燒金沙骨 $88金沙骨烤得幾香 總共有5舊 肉質都幾嫩滑美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️芒果糯米飯🥭 $40用左黑白嘅糯米 芒果有半隻 芒果都好甜加上椰漿令糯米更加容易入口美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️椰汁冰🥤 $38泰式飲品既傳統 偏甜椰汁味道都夠濃 熱熱地飲 好清爽熱泰式奶茶☕泰式奶茶味幾香 泰式奶茶偏甜🍴整體評價:泰國菜真係幾開胃😍椒鹽鮮魷出色 送飯真係一流原個椰盅海鮮焗飯 打卡真係好岩 好吸引眼球推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️——————————————————————————————📌 旺角彌敦道726號2樓⏰ 12:00
泰屋 Sawadee Thai

椒鹽料係自己炒 味道調到好香口
鮮魷舊舊都好厚 又大塊 口感厚實 配椒鹽好夾
美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

原個椰盅海鮮焗飯 $88
成個飯都有椰子香味 海鮮有蝦🦐,青口同魷魚
有兩隻大大隻青口係面頭

推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️

📌 旺角彌敦道726號2樓
⏰ 12:00 - 23:30

付款方式
Visa Master AlipayHK 支付寶 現金 AE 銀聯
2022-05-19 120 瀏覽
สวัสดี🇹🇭🙏🏻平時扮泰國口音就多,估唔到好嘅泰國餐廳都食唔少!即刻睇下有咩今日介紹~(🤙🏻正到要encore,👍🏻好味道,👌🏻尚可,🫶🏻賣飛佛favorite) 🫶🏻🤙🏻芒果🥭鴛鴦糯米飯 $48凍芒果 甜度適中 清新解膩 一半係紫米飯 保健養生 白色糯米飯🍚 口感粒粒分明 椰汁多而濃郁🤙🏻原個菠蘿🍍海鮮炒飯 $98滿足口腹之慾,又有視覺享受 蝦、青口、菠蘿粒、炒腰果、脆肉鬆、三色豆、青瓜同蕃茄片、雞蛋絲👍🏻珍多冰 $35主要係椰汁🥥 不過飲晒成杯唔會滯,綠色啫喱條份量好夠,飲到底都仲有淨,唔錯。👍🏻迷你小食雙拼 (頭盤)$ 85魚餅+素春卷。魚餅口感似錂魚肉彈牙,重香茅味,有黑胡椒少少辣,是店家推介的。脆炸素春卷,有粉絲、木耳蘿蔔絲,沾上泰式酸醬好吃。👌🏻干炒泰式蛋包金邊粉 $92網紋蛋包實,賣相不錯,伴4-5隻蝦 🍤蛋絲較多,選用較幼身的金邊粉。地址:彌敦道726號 2/F 前往方法:旺角站B3出口,上天橋過對面1分鐘步程就到。

🫶🏻🤙🏻芒果🥭鴛鴦糯米飯 $48

🤙🏻原個菠蘿🍍海鮮炒飯 $98

👍🏻珍多冰 $35

👍🏻迷你小食雙拼 (頭盤)$ 85

👌🏻干炒泰式蛋包金邊粉 $92

地址:彌敦道726號 2/F
前往方法:旺角站B3出口,上天橋過對面1分鐘步程就到。
2022-05-19
  • 鮮芒果糯米飯