2009-04-21
4個人去食dinner,叫左個$49套餐. starter有脆蝦棒, 唔係好多蝦, 不過都可以既, main course係白咖哩豬扒飯, 有香茅味豬扒, 有3件, 好中意個白咖哩, 好好好好味. drink 係荔枝紅茶. um, 太甜, 個味有d假. 仲有芒果布甸做甜品, 個味都係有d假.我就好中意個main course,同佢d service都幾好.我有個frd第一次去, 見到佢個d buttons 好得意, 成日係到玩,不斷叫人加水, 不過d staff都ok, 明知佢玩野都加水比我地. 加分.不過佢唔好既係, 上茶既時間,上左個frd 個starter, 之後上我個main course 個豬扒, 要我等, 個次序好次係錯晒. 有個frd個meal仲要係到我地差唔多食晒先到.要左個coke, 用左30 分中先有. (咩coke唔係開can就得ga咩??)不過overall都ok喇.
叫左個$49套餐.
starter有脆蝦棒, 唔係好多蝦, 不過都可以既,
drink 係荔枝紅茶. um, 太甜, 個味有d假.
仲有芒果布甸做甜品, 個味都係有d假.
我就好中意個main course,
同佢d service都幾好.
不過佢唔好既係, 上茶既時間,
上左個frd 個starter, 之後上我個main course 個豬扒, [冇比個飯我] 要我等,
不過overall都ok喇.