2018-02-16
今年唔想比幾倍價錢共渡情人節,我地寧願用同樣價錢預早幾日食放題啦。男朋友成日讚殿大喜屋有幾好食,所以一早book好位。平日放工只食到夜場,8:30pm開始,10:45 last order,可能食到11:30吧。由於booking全滿,Walk in客要等有人放飛機先有機會有後備位。熱清酒都有得飲刺身處處都有唔多講,介紹特色食物啦~外面的自取區竟然有蟹鉗任取,好貼心已經拆殼很方便。明太子玉子燒超驚喜,明太子無混沙律醬之餘,份量仲好多。師傅無燒太熟,食落仍有蛋汁花之戀,燕窩花之戀,拖羅壽司,安康魚肝壽司,非常吸引,飯團都只係一口份量。食到9點即製海膽手卷出爐,一見到有人拎住我即刻去排隊。一人最多可以拎兩件,海膽好大塊仲夠新鮮,口中久久回甘。椰子燉雞湯一打開好香椰肉味呀~用左老雞同雪耳煲,冬天飲好滋補黑松露炒飯用左挖空的蕃茄裝住。入面有金菇,青椒粒,同好多黑松露碎。的骰唔會迫你食飽,其實味道唔錯,只係差些鹽份。食過咁多間放題,得殿先提供milk top雪糕。招牌牛奶海鹽味濃濃奶香,食極都唔厭。其他仲有牛奶雪條,榴槤波,movenpick的楓糖合桃味,haagen daz草莓和summer
熱清酒都有得飲
刺身處處都有唔多講,介紹特色食物啦~
外面的自取區竟然有蟹鉗任取,好貼心已經拆殼很方便。
海膽手卷
其他仲有牛奶雪條,榴槤波,movenpick的楓糖合桃味,haagen daz草莓和summer berries味。後者食到大半已被一掃而空了....