2022-09-10
今日出咗尖沙咀行街,行到攰就搵嘢食啦🤪但又諗唔到食乜!咁啱經開見到有間食放題嘅😂咁就一於揀佢啦😚哩間放題叫「殿 大喜屋」,地方非常大,位置都幾闊落坐得都舒服😌 自取食物嘅位置選擇都好多,有沙律吧,有凍青口同蝦🦐餃子🥟麻辣螺🐚非常好食💓仲有椰子雞湯,圓肉杞子燉雪耳🤤 最正仲有即叫即做海膽手卷,海膽好鮮甜啊😋甜品方便有Movepick雪糕,韓國雪條,或者雪糕機自己動手製作都我😌 甜品櫃入面有成10幾款甜品,最吸引我嘅係布丁燒🍮同朱古力糯米糍🍫 有樣嘢一定一定一定要介紹返,一般放題都只係得普通飲品再加啤酒🍻但哩度竟然有清酒🍶燒酒同白酒任飲👍🏻鍾意飲酒嘅朋友一定不能錯過🥰落單叫嘢食都係掃QR Code ,除咗平時有嘅刺身壽司🍣天婦羅🍤燒物串燒之外👍🏻 仲有粉絲扇貝,豚骨拉麵,牛肉烏冬😚 真心勁多嘢食,而且全部都高水準😚哩間放題真係又抵又多嘢食仲好高質😝性價比極高啊😚 下次一定要再嚟食😋