2016-09-22
今個中秋節係平日, 放左工一大伙人想燒野食, 想乾手淨腳就一定係揀市區BBQ, 上網見呢間樂園食評口碑唔錯, 不過似樓上CAFE多D, 話有BBQ服務, 半信半疑打去問, 原來佢地係二樓有個露台仔可以俾人燒野食, 之後入面會有返張冷氣枱你坐, 膽粗粗BOOK 左, 一行十二人!! 每位$238 任飲任食我都試過唔少市區BBQ 有係天台或露台, 但以食物質素款式, 價錢, 衞生黎講, 這裡是最好的, 唔好係時間只係可以去到12點, 想玩耐D都唔得, 同埋佢個露台唔大, 燒野食係網燒唔係大家用叉吉黎燒個隻, 幾個人負責去燒就得, 所以成晚太部份時間我地都係室內玩同吹水.講返食物, 有豬扒, 牛扒, 雞扒, 豬頸肉呢D大路野, 醃得好入味, 最驚喜係有牛肉串, 真係其他BBQ場未食過, 而且燒出黎係超好食, 好香黑椒味, 肉質彈牙, 有咬口得黎唔會硬, 好食! 蔬菜款式好多, 有茄子, 南瓜, 脆肉瓜, 雞脾菇, 金菇, 粟米等等, 我地用錫紙只係加蒜蓉牛油一齊 包住去燒, 蔬菜大雜燴就大功告成, 十分方便又好食, 最緊要D蔬菜新鮮! 燒到膩灑食返咁多蔬菜中和下當晚因為中秋節, 燒到咁上下
一行十二人!! 每位$238 任飲任食
當晚因為中秋節, 燒到咁上下, 店員仲送左個生果盤俾我地應節, 真係食過最有誠意同最好食既市區BBQ!!