2024-02-18
新春🎊要食好啲,又嚟咗旺角🚇呢間極尚大喜屋食返餐勁嘅!我每一次嚟都會有🤩新驚喜,因為佢哋嘅菜式會不停更新👍,尤其新春一段期間有啲菜式好有🎉賀年迎春嘅感覺!呢度嘅💪自助區又大又寬敞,今次嚟仲😍發現佢哋新增咗多款中式🧆點心添。金湯慢煮鮑魚花膠盛🥰用咗原隻鮑魚製作,加上花膠同埋香菇🍄,感覺已經好似好名貴既菜式🤤,可以任食真係好誇張,😆特別係鮑魚嫩口易咬而且都幾重鮑魚鮮味😋,真係令人感到驚喜!上湯翡翠百合螺片有原隻🐚螺殼上碟,望落真係好高級好似🏨酒店宴會菜式咁,螺片薄身又爽口🤤,啖啖都充滿鮮味好好食!秘製🍛咖喱慢煮羊肉伴手工薄餅🫓充滿印度風情,個慢煮咖哩🐑好濃郁,咖哩辣🌶️度都有返咁上下,配合印式薄餅🫓真係拍得住出邊嘅印度🇮🇳餐廳。🐟刺身水準依舊十分鮮味,而且有🦀松葉蟹腳食,啱晒我口味😋。壽司🍣款式又多又豐富,絕對係食🇯🇵日式放題不可或缺嘅。而且有埋多款😍唔同口味嘅 Häagen-Dazs 雪糕🍨任食,真係大滿足呀😆!
🐟刺身水準依舊十分鮮味,而且有🦀松葉蟹腳食,啱晒我口味😋。
壽司🍣款式又多又豐富,絕對係食🇯🇵日式放題不可或缺嘅。