2023-05-27 34 瀏覽
🍴 校長燒肉日韓料理 🍴✨抵食火鍋✖️燒肉✨-·燒肉➕火鍋放題 - - - $188咁多嘢食先$188真係好抵!刺身:每次限拎三款🫶🏻但係竟然有赤蝦😍真係可以回本!🤣仲有三文魚、希靈魚、帶子等等有好多款♥️熟食:岀面嘅熟食都有好多款🥰燒賣、茶葉蛋、東風螺等等 重有沙律🥗燒肉+火鍋:配料超多!金沙骨、豬頸肉、雞軟骨、五花肉呢啲基本嘢都有齊!火鍋仲有蟲草花好特別😚仲有帆立貝仔😍正呀-推介指數:8/10———————————————🔺 校長燒肉日韓料理🔺 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖-----------------------
🍴 校長燒肉日韓料理 🍴

✨抵食火鍋✖️燒肉✨

·燒肉➕火鍋放題 - - - $188

咁多嘢食先$188真係好抵!

熟食:
岀面嘅熟食都有好多款🥰燒賣、茶葉蛋、東風螺等等 重有沙律🥗

燒肉+火鍋

推介指數:8/10
———————————————
🔺 校長燒肉日韓料理
🔺 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖
-----------------------

食物質素 燒肉 質素太差,肉類食物只係食到調味料,牛無牛味,肉無肉味,食落去只有成嘴既調味。如果同漢x 比,真係相差10條街。魚生730入位,甘D魚生已經話無貨完左。夜晚末開場已經完場,甘做生意。。。火煱自己去睇其他人既相片環境 坐位比較大飲品選擇比較多, 包括氣水,啤酒,青酒 梅酒等。甜品雖然唔係太多選擇,但相比肉類質素,甜品就顯得比較正常服務 熟食和冷盤都無人去更換或補充有297, 7。。。 埋單280/位甘既價錢,食甘既質素,半價請我都唔會再去
食物質素

燒肉

如果同漢x 比,真係相差10條街。

魚生

火煱

自己去睇其他人既相片

坐位比較大

飲品

選擇比較多, 包括氣水,啤酒,青酒 梅酒等。
甜品

雖然唔係太多選擇,但相比肉類質素,甜品就顯得比較正常

熟食和冷盤都無人去更換或補充

有297
, 7
。。。 埋單280/位
甘既價錢,食甘既質素,半價請我都唔會再去
豬腳 豬耳
青口殼
2023-05-25
👩我最近到了一家觀塘區自助燒烤店用餐,貼近地鐵站,整個體驗讓我感到非常滿足🤗🤗🤗這家餐廳提供了多種美食選擇,包括魚生🐟壽司、豬頸肉🐷、豬軟骨🐖、豬五花、牛排、金沙骨、鴨胸肉🦆、鯖魚🐟等燒烤類食品,還有火鍋🫕和各種配料。除此之外,餐廳還提供了湯🥣、蘿蔔牛腩、點心類,例如小籠包,奶黃包等熟食類食品,以及布丁、雪糕、雪條和冰凍菠蘿片西瓜片等兒時甜品🍨🍦🧁我最喜歡的是他們的燒烤食品。他們的豬頸肉十分鮮嫩,油脂均勻分佈,烤出來的口感非常好。豬軟骨有2種味道,我最愛咖哩味,肉質韌性十足,經過烤製後更是嚼勁十足💯此外,他們的牛排🥩也十分美味,每一口都能感受到肉汁的鮮美滋味。魚生壽司🍣的新鮮度也讓我滿意,配上酸甜的芥末醬汁,更是讓人食指大動😝在火鍋🫕方面,這家餐廳提供了多種配料,包括南瓜、翠玉瓜、3色椒等蔬菜🌽🥬🌶🥒,還有各種菇類和腐皮。配料的種類多樣化,讓我們可以依照個人口味自由搭配,享受到不同的火鍋風味😋😋😋甜品方面,布丁🍮、雪糕雪條🧁🍧和冰凍菠蘿西瓜片等都十分美味,真係超大滿足,咁嘅價錢,可媲美酒店自助餐👍👍👍😄

2023-05-22 2839 瀏覽
提早慶祝母親節,問媽媽想食什麼,她又沒有什麼意見。對我來說,這個情況我一律建議去食放題,保證大家一定有啱食的東西。家人又不想去得太遠,不如就在觀塘附近食吧。位於觀塘廣場的校長燒肉日韓料理就非常適合我們。位置方便,上網更可以先買優惠卷及訂座,一舉兩得。以前覺得任食放題店坐得非常逼狹,但想不到校長的環境非常寬闊,幾乎都是卡位,校長果然重視每位食客的身心感受。餐廳提供的食物比起其他放題店的更加多元化。話明餐廳叫做燒肉日韓料理,所以在這裡可以嚐盡中式、日式、韓式的各種料理。⮬來得就當然要食個要包括刺身的任食套餐吧。校長的刺身有多種選擇,包括赤蝦、虎蝦、赤貝、吞拿魚、希靈魚、三文魚等等。如果你以為校長燒肉的刺身都是一般的,那真是大錯特錯了。我特別喜歡這裡的三文魚腩,師傅幾乎每次必出來的都是三文魚腩的位置,新鮮肥厚。赤蝦、虎蝦都是非常出色。⮬作為重點主角的燒肉,當然不會令人失望。我們是自助形式去到食物區自己夾取,無論是肉類、菜類都是非常多選擇。豬、牛都是燒肉之燒,我就推介大家要encore 韓風大醬牛肉片、孜然香辣厚切豬腩片、一口牛、雞軟骨、雞翼等等。校長非常之貼心地在燒爐上加上一塊牛油紙,變相我
刺身
⮬作為重點主角的燒肉,當然不會令人失望。我們是自助形式去到食物區自己夾取,無論是肉類、菜類都是非常多選擇。豬、牛都是燒肉之燒,我就推介大家要encore 韓風大醬牛肉片、孜然香辣厚切豬腩片、一口牛、雞軟骨、雞翼等等。校長非常之貼心地在燒爐上加上一塊牛油紙,變相我們燒肉時可以避免燒焦,控制火力更加容易。家人亦很喜歡午餐肉、漢堡扒,他們都說可以一次過食盡不同款式的肉類。
燒肉
⮬我接著說,除了燒肉之外,這裡還有火鍋食的,家人都大笑起來。但我們都是主要將蔬菜、蘑菇等等放入去,因為這些都很難燒烤的。有另一個好處就是食完燒肉後,用鍋烚菜來清一清是非常舒服。
火鍋區
火鍋
⮬家人對於自助區感到非常興奮。校長準備的熱食是非常吸引,我相信是不停輪換,我看到的就有大阪燒、燉牛腩、紅腸豬耳、燒雞扒、茶蛋還有些點心。想食奶黃包、燒賣、小籠包等包羅萬有。同家人來食餐好必定能滿足一家大小。
自助區
⮬另外都要一提甜品,校長燒肉除了主打燒肉,但甜品方面無論是選擇還是創意、質素都是好用心。當然有基本的雪糕雪條、糯米糍等,更有蛋糕類、一系列的自家製果凍、布甸和中式熱糖水。小妹更被有心思的甜品之一,各式各樣生果冰而吸引,就似士多賣的菠蘿冰、哈密瓜冰、西瓜冰。天氣熱,食過燒肉馬上食一塊菠蘿冰,簡單透心涼。
甜品區
飲品區除了不同紙包飲品,汽水果汁茶飲,還有一個DIY泡茶區,可以按你想要的功效及味道自製花茶。好有養生效果。
飲品區
要聚餐?一於搵「校長」 啦!
2023-05-07
火鍋區
甜品區
飲品區
2023-05-21 51 瀏覽
最近我去了校長燒肉日韓料理餐廳,被那裡的自助日韓燒烤放題吸引了。餐廳提供的食材種類繁多,從新鮮的刺身到烤熟的肉類和蔬菜,再到美味的甜品,應有盡有。刺身區的虎蝦,赤蝦,希靈魚和馬刀貝都非常新鮮,味道鮮美。我尤其喜歡他們的赤蝦,雖然它們很小,但是它們的味道卻非常濃郁,令人回味無窮。在點心區,他們的叉燒包和小籠包也非常好吃。叉燒包的餡料非常豐富,味道濃郁。小籠包則帶有清爽的鮮湯,皮薄餡多,一口咬下去汁水四溢,讓人欲罷不能。潮州粉果也是一道不錯的選擇,皮薄餡嫩,口感十分好。接下來是最期待的燒烤食材。他們的金沙骨,咖喱雞翅,秘製叉燒,香辣豬頸肉,牛肉,腸仔和魚柳都非常美味。其中,牛肉的口感非常嫩滑,叉燒則帶有一股獨特的香氣。咖喱雞翅也是一道不錯的選擇,咖喱味濃郁,而且烤得非常入味。蔬菜區的菠蘿秋葵、雞脾菇、粟米、翠玉瓜和南瓜都是非常新鮮的,而且味道也非常好。我特別喜歡他們的菠蘿和秋葵,口感清爽,帶有一點點酸甜的味道,很適合作為烤肉的配菜。最後是甜品區,他們的迷你蛋糕,泡芙,啫喱杯,布丁,奶凍和雪糕都非常好吃。我尤其喜歡他們的泡芙和啫喱杯,裡面有一層奶油和水果,口感非常細膩。總的來說,校長燒肉日韓

總的來說,校長燒肉日韓料理自助餐提供的食材種類豐富,味道也非常好。無論是喜歡吃肉還是蔬菜,甜品還是點心,這裡都應有盡有,很適合家庭或朋友聚會啊。
呢一晚同朋友食飯,朋友話想食放題😁可以咩都食下 所以我地揀左位於觀塘🥢真係幾抵食既 校長燒肉日韓料理📍-地點位於觀塘市中心 要留意電梯係需要昤間等架‼️食物方面,有日式火鍋、韓式燒肉、點心、甜品等🥝🍗🥩🥣🥢真係有好多唔同選擇! 我同朋友食得唔多,咩都試少少❣️分別有🔶刺身:三文魚刺身馬刀貝刺身赤貝刺身🟧水果:火龍果小蕃茄西瓜冰🟩火鍋:牛肉香草鯇魚韮菜芋絲蟹柳生菜魚糕壽喜燒湯🟪韓燒:叉燒餃子香辣雞翼牛柳牛排🟥熟食:薯條麥樂雞炸香蕉年糕🟨點心小籠包粉果🟦飲品:大紅袍烏龍茶蜜瓜味荳奶-真係有好多唔同種類呀!💡我覺得點心同物幾有驚喜 好食同好新鮮😋以放題泥講質素好唔錯!✔️同埋韓燒好多魚、肉都可以揀架!-我覺得這間唔一定要好大食既朋友先岩😛因此價錢幾抵 即使細食如我可以食下唔同款好開心!😁不過環境就相對簡單D 同埋熱鬧D⚠️
呢一晚同朋友食飯,朋友話想食放題😁
可以咩都食下 所以我地揀左位於觀塘🥢
真係幾抵食既 校長燒肉日韓料理📍
地點位於觀塘市中心 要留意電梯係需要昤間等架‼️
食物方面,有日式火鍋、韓式燒肉、點心、甜品等🥝🍗🥩🥣🥢
真係有好多唔同選擇!
我同朋友食得唔多,咩都試少少❣️
分別有
蜜瓜味荳奶
真係有好多唔同種類呀!💡
我覺得點心同物幾有驚喜 好食同好新鮮😋
放題泥講質素好唔錯!✔️
同埋韓燒好多魚、肉都可以揀架!
我覺得這間唔一定要好大食既朋友先岩😛
因此價錢幾抵 即使細食如我可以食下唔同款好開心!😁
不過環境就相對簡單D 同埋熱鬧D⚠️
2023-05-20
  • 炸物
已經聽過呢間燒肉店好耐啦,分店都開咗好多間✨今次去到觀塘呢間分店,去到先知除咗燒肉,原來仲可以打邊爐喎🍲不過因為係母親節前夕,所以收咗特別假日嘅價錢($268/2小時) 但我覺得呢個價錢十分抵食✨呢度嘅嘢食同飲品都要出去自助區攞,有過百款食品及飲品咁多,好似食緊自助餐咁‼呢度供應嘅肉類、火鍋配料️、刺身、炸物、點心、熟食等等嘅選擇都好多✨刺身必要瘋狂encore赤蝦,好新鮮又大隻🦐最貼心嘅係連中式湯同糖水都有💕所以一定要留肚上嚟食😂飲品方面🍹當然有大量嘅汽水同紙包飲品啦,但最估唔到嘅係有個美顏養生花茶區,可以自己揀選茶葉再沖茶🫖仲有大量啤酒,最特別嘅係連清酒同梅酒都有🍸

好耐冇食過放題😍😍 今次同男朋友去咗校長燒肉放題,本身見咁抵驚伏,點知性價比超高😮😮!除咗有燒肉之外,仲有刺身壽司同打邊爐,嘢食多到揀唔曬。而且食物質素都好新鮮😛燒肉方面,佢哋有唔同種類嘅肉,包括牛肉、豬肉、雞肉同埋海鮮,每一種都睇得出好吸引😍。其中我最鍾意嘅係佢哋嘅牛肉🐄,肉質好嫩滑,入口即溶。除咗肉之外,佢哋嘅蔬菜同埋蘑菇都好新鮮,我依個食肉獸都覺得好正🤩 燒起黎都好香口😋刺身&壽司方面,佢哋嘅魚類全部都好鮮美,所有都好新鮮!雖然壽司種類唔算太多,但最受歡迎嘅三文魚、吞拿魚、加洲卷等等都有😋🤤 。而且佢哋嘅壽司做得好精緻~✨冇諗過燒肉放題竟然有得打埋邊爐(仲要唔駛加錢!)佢有幾種湯底揀,我最後揀咗壽喜燒🤤 打邊爐嘅食物都有好多種類🤩 真係有排揀🫡除咗食物之外,佢哋嘅飲品都好豐富,包括汽水、茶等等。仲有唔少自製嘅甜品/雪條/雪糕✨,好彩甜品係另一個胃🤤。整體而言,校長燒肉放題係一個性價比超高嘅餐廳,食物質素高,價錢合理,令人一試難忘。我一定會再去!

2023-05-17 76 瀏覽
今晚黎觀塘廣場食校長燒肉放題我地book左7:00pm$228 黃金時段我地被安排坐卡位2個人坐4人位好濶落放題食物種類真係好多好多刺身:有三文魚、吞拿魚、希靈魚、𩶘魚、甜蝦、螺肉等種類比酒店buffet 仲要多冷盤小食:有酸蘿蔔、酸蕎頭、泡菜、蓮藕片、煙三文魚、秋葵、本耳、沙律菜到燒肉邊爐部分一定都係好多選擇啦基本打邊爐嘅丸類已經好齊全燒肉嘅款式都好多本人特別鍾意食佢個雞翼、秘制叉燒同埋雞扒全部肉都醃得好好味 並唔係好似d韓X燒肉咁隻隻肉都一樣味邊爐湯底係自助嘅有2款選擇日式豬骨、壽喜燒我地揀左鴛鴦湯底我個人鍾意壽喜燒甜甜地 好正飲品方面又係爆多選題啤酒都有幾款可以揀唔飲酒嘅都有超過15種無酒精飲品選擇一定滿足到大家燒肉嘅時候服務員會不時幫手換左張燒烤紙好貼心!讚!呢間燒肉店總括而然性價比高咁嘅價錢食到咁多野服務又唔錯過左2個鐘服務員都無趕我地走推介!推介!
今晚黎觀塘廣場食校長燒肉放題
我地book左7:00pm
$228 黃金時段
我地被安排坐卡位
2個人坐4人位好濶落

放題食物種類真係好多好多

刺身
有三文魚、吞拿魚、希靈魚、𩶘魚、甜蝦、螺肉等
種類比酒店buffet 仲要多

冷盤小食:

到燒肉邊爐部分
一定都係好多選擇啦
基本打邊爐嘅丸類已經好齊全
燒肉嘅款式都好多
本人特別鍾意食佢個雞翼、秘制叉燒同埋雞扒
全部肉都醃得好好味

過左2個鐘服務員都無趕我地走
推介!推介!
2023-05-02
2023-05-17 49 瀏覽
近來常常看到校長燒肉日韓料理,就想黎試一次。觀塘分店係觀塘廣場15樓,環境好大好乾淨。除左火鍋,燒肉外,有熟食,壽司,刺生,糖水,甜品,除左罐裝飲品,重有老火湯,茶,酒。前菜小食都有得簡,秋葵,泡菜,沙拉等等火鍋有菜,丸類,菇類,腸仔餐肉重點的魚類,肥牛,梅肉片肥牛肥瘦適中,食左好多燒烤有牛柳,雞排,五花腩,有辣有唔辣熟食有菜,豬紅,炸物等等懶得燒都唔怕重點甜品超多!椰果!雜果!水蜜桃!有幾款奶凍大菜糕,水晶粉唔少得的雪糕!!愛食甜品的一定滿足到。依度食物真的好多,座位大,好適合慢慢食野傾計。重點價錢平!!放題好選擇

除左火鍋,燒肉外,有熟食,壽司,刺生,糖水甜品,除左罐裝飲品,重有老火湯,茶,酒。

前菜小食都有得簡,秋葵,泡菜,沙拉等等

火鍋有菜,丸類,菇類,腸仔餐肉
重點的魚類,肥牛,梅肉片
肥牛肥瘦適中,食左好多

燒烤有牛柳,雞排,五花腩,有辣有唔辣

熟食有菜,豬紅,炸物等等
懶得燒都唔怕

重點甜品超多!
椰果!雜果!水蜜桃!
有幾款奶凍
大菜糕,水晶粉
唔少得的雪糕!!
愛食甜品的一定滿足到。

依度食物真的好多,座位大,好適合慢慢食野傾計。
重點價錢平!!
放題好選擇
2023-05-16 1820 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕話時話,真係好耐冇食燒肉啦!😛講緊嘅係燒肉放題呀!😂今次嚟到觀塘食燒肉放題,😌其實依間餐廳有好多分店,😍母親節嘅時候我就同我嘅母親大人喺觀塘分店呢度食啦!😋話明係母親節依度,梗係全場滿座啦,🤩好彩我哋有一早訂位咋!🤪我哋食午市嘅時間,😌真係座無虛席!🥹食物嘅款式真係有好多,😏肉類蔬菜類,甚至一小食都有!😤一坐低梗係去食刺身先啦!🤩我最鍾意嘅就係佢哋嘅三文魚,😋厚切之餘,🥳仲好新鮮,食到好香嘅魚油香!😛食完刺身就去咗拎肉類啦!🥰肉類嘅選擇真係有好多,雞肉牛肉豬肉都有!😗醃製類又或者係原汁原味都有!😉我每一樣都拎咗啲,五花肉同埋牛五花,🤪我都encore咗幾次,😏香辣豬頸肉同埋韓風大醬牛肉片醃得好入味,😍唔會太鹹 食到肉嘅香味!😆如果想有一啲刺激嘅味道,🥰又或者想辣啲就可以喺調味料區加一啲辣椒粉,😚咁樣又有唔同嘅風味啦!🤓蔬菜類,海鮮類,丸類都可以喺自助區夾!😏呢啲嘢食可以燒嚟食,😜都可以整返個火鍋湯底,打邊爐!😝打邊爐最後嘅滿足一定係來自於碳水化合物,😉呢度有唔同嘅麵類,可以自由選擇!😌係咪估唔到燒肉店都有點心呢?🤪其實我都估唔到!😂不過佢哋幾點心款式都幾多,😌
🌕Hello我係Moon🌕
話時話,真係好耐冇食燒肉啦!😛講緊嘅係燒肉放題呀!😂

韓風大醬牛肉片

香辣豬頸肉

係咪估唔到燒肉店都有點心呢?🤪其實我都估唔到!😂不過佢哋幾點心款式都幾多,😌燒賣同埋奶皇包都係值得推薦嘅!🥰

食到最後食埋甜品先走,就啱啦!😙呢度嘅甜品選擇真係大人細路都啱食!😎我幾鍾意奶凍,冰冰涼涼仲好smooth添!😏

🌕最後MoonMoon好滿意依間烤肉店,款式多又有質素,埋單嘅時候,人均都係200左右,間唔中食返餐,夠晒滿足啦!🌕
2023-05-14
5 分鐘 (堂食)
韓風大醬牛肉片
香辣豬頸肉
2023-05-16 60 瀏覽
同仔仔上完堂經過觀塘廣場見到校長燒肉的banner覺得幾吸引。有燒肉、火鍋、刺身又有熟食、點心,仲有養生花茶都只係二百幾蚊。食物方面分為日韓燒肉和火鍋。有過百種食物和飲品放題。肉類種類繁多,有一口牛、雞扒、豬頸肉、雞翼等豬牛羊魚全部經過醃製。另外,也有很多蔬菜類提供,例如:菇類、菜類、三色椒、秋葵等。刺身方面有希靈魚、八爪魚片、榮螺、三文魚等,亦有壽司提供。另一邊廂,有中國特色點心例如小籠包、迷你奶黃包、燒賣等。至於甜品,有啫喱、布甸、芝士餅、泡芙等。熟食有滷水美食、薯條、香蕉年糕等。而火鍋區就有烏冬、米粉、牛丸,芝心丸、貢丸、金菇等。另外,飲品櫃有可樂、檸檬茶等紙包及罐裝汽水。最值得推介係美顏養生花茶區,有菊花、柑桔、玫瑰、陳皮、茉莉等自由配搭。
同仔仔上完堂經過觀塘廣場見到校長燒肉的banner覺得幾吸引。有燒肉、火鍋刺身又有熟食、點心,仲有養生花茶都只係二百幾蚊。

另外,飲品櫃有可樂、檸檬茶等紙包及罐裝汽水。

2023-05-13
5 分鐘 (堂食)
2023-05-14 59 瀏覽
趁住放假約咗朋友嚟到觀塘呢間日韓燒肉餐廳,之前同老竇嚟餐廳食過,覺得好好味😋今次再嚟幫襯~餐廳有燒肉類同火鍋類選擇,仲有唔同種類嘅刺身,好吸引~刺身類有三文魚🍣北寄貝,魚子壽司等等~刺身食落都幾新鮮,三文魚肉質幾嫩滑,幾鍾意蟹子壽司燒肉類自助區有唔款式嘅燒肉選擇,有雞肉,牛肉,豬肉等等~佢係醃製好嘅肉類,燒完之後食落覺得好Juicy,有好多肉汁流出來火鍋類除咗燒肉仲可以打邊爐🍲有好多蔬菜選擇,淥熟嚟食幾健康~肉類都可以淥熟嚟食,同樣咁好味😋點心類自助區有幾款點心選擇,有流沙包等等~都唔錯甜品類有雪條,啫喱,布甸等等嘅選擇~仲有糯米糍等等,都幾吸引

燒肉類

點心類
自助區有幾款點心選擇,有流沙包等等~都唔錯

甜品
有雪條,啫喱,布甸等等嘅選擇~仲有糯米糍等等,都幾吸引
2023-05-12
平日19:00到達還可以walk in有位,每位$228加一,食足兩小時。店內座位好多,每張枱已備燒烤爐及火鍋電磁爐。所有食物、飲品、打邊爐煲及湯底都係自助。🌀沙律區🥗有數款沙律菜,前菜有泡菜、蕎頭、醃青瓜等等。🌀刺身區🍣試了三文魚腩及大蝦,味道可以,但壽司就一般。🌀熟食區🍲驚喜有點心,同茶葉蛋,試了小龍包同茶葉蛋,唔錯!🌀肉類區🍖🥩好多款醃肉:牛肉、豬肉、雞肉、海鮮,都有水準,肉質嫩。🌀飲品區🧃有酒精飲品,有罐裝汽水、紙包飲品及自家茶包。🌀甜品區🧁🍨除中式糖水,有多款蛋糕仔,還有雪條雪糕,意外有榴槤雪條,好好味😋。雖然地方大,但燒肉嘅油煙有啲難散去,有待改善;燒肉同打邊爐好難同時間兼顧,所以最後只能專注燒肉。生日月,可全單88折,但加一須以正價計。
平日19:00到達還可以walk in有位
,每位$228加一,食足兩小時。

店內座位好多,

🌀沙律區🥗
有數款沙律菜,前菜有泡菜、蕎頭、醃青瓜等等。

🌀刺身區🍣
試了三文魚腩及大蝦,味道可以,但壽司就一般。

🌀熟食區🍲
驚喜有點心,同茶葉蛋,試了小龍包同茶葉蛋,唔錯!

🌀肉類區🍖🥩
好多款醃肉:牛肉、豬肉、雞肉、海鮮,都有水準,肉質嫩。

🌀飲品區🧃
有酒精飲品,有罐裝汽水、紙包飲品及自家茶包。

🌀甜品區🧁🍨

。生日月,可全單88折
,但加一須以正價計。

2023-05-02
慶祝紀念
生日
  • 燒肉
😎觀塘廣場 校長燒肉日韓料理😎同朋友講開好耐冇食燒肉,於是就搵咗呢一間校長燒肉日韓料理,我見佢有齊火鍋、燒肉、刺身嘅放題,而且午市都唔貴,每人$200都唔使,就可以食齊三款放題,所以就同朋友嚟大開食戒😙。燒肉同火鍋料都超級多款!仲有熟食區、點心區、甜品區、飲品區,每一個區都有好多嘅選擇!最鍾意食燒孜然雞翼、燒豬五花、燒一口牛、燒翠玉瓜、同埋燒菠蘿。呢度嘅火候好足夠,鐵板溫度夠高,可以燒到啲肉有焦香同埋脆邊,超級正。孜然雞翼真係冇得頂,做到外面脆,入面肉質鮮嫩,一次過食咗幾隻停唔到😋😋!甜品都有好多款揀,最鍾意木瓜牛奶布甸,同埋榴槤布甸。抹茶味嗰個蛋糕仔都好好食😋!想講性價比真係好高,選擇多,味道好,環境寬敞闊落,服務態度都好好。$200遊走真係好難得!
😎觀塘廣場 校長燒肉日韓料理😎

同朋友講開好耐冇食燒肉,
於是就搵咗呢一間校長燒肉日韓料理,
我見佢有齊火鍋、燒肉、刺身放題
而且午市都唔貴,每人$200都唔使,
就可以食齊三款放題
所以就同朋友嚟大開食戒😙。

燒肉同火鍋料都超級多款!

仲有熟食區、點心區、甜品區、飲品區,
每一個區都有好多嘅選擇!