介紹返💁🏻‍♀️。。🇯🇵 燒肉火鍋放題 在銅鑼灣 🇯🇵。校長燒肉日韓料理 Captain Japanese & Korean Restaurant 。觀塘廣場15樓B號舖。晚市120分鐘放題 All You Can Eat Dinner不包刺身。7pm前離座 時段。HKD148 + 10% @ 星期一至五 。HKD168 + 10% @ 星期六日,公眾假期及前夕包刺身。7pm前離座 時段。HKD178 + 10% @ 星期一至五 。HKD188 + 10% @ 星期六日/公眾假期及前夕7.15pm 至 9.15pm 時段。HKD228 + 10% @ 星期一至五 。HKD248 + 10% @ 星期六日/公眾假期及前夕8.30pm 至 10.30pm 時段。HKD188 + 10% @ 星期一至五 。HKD198 + 10% @ 星期六日/公眾假期及前夕🤫 話說前兩日飯腳仔陪我過觀塘廣場買啲電子嘢然後望到竟然樓上有間燒肉放題每人百幾蚊都搞得掂😲一於上去試一試佢虛實🤫 一入餐廳你會即時見到大堂中央有好似酒店Buffet咁有唔同Area放置咗唔同風味嘅熟食同飲料..有炸物嘅區域啦..咖哩角炸
介紹返💁🏻‍♀️

。HKD248 + 10% @ 星期六日/公眾假期及前夕

8.30pm 至 10.30pm 時段
。HKD188 + 10% @ 星期一至五
。HKD198 + 10% @ 星期六日/公眾假期及前夕

🤫 一入餐廳你會即時見到大堂中央有好似酒店Buffet咁有唔同Area放置咗唔同風味嘅熟食同飲料..有炸物嘅區域啦..咖哩角炸香蕉年糕炸蝦片同炸雲吞都有..而且有大光燈射住Keep得住食物嘅溫度同香脆..個人就幾推介炸雲吞..炸雲吞個皮勁薄勁脆口..我都食咗好幾粒
🤫 然後旁邊係中式點心區..燒賣粉果小籠包奶皇包都有..而中間張不規則大枱就有唔同嘅熟食蔬菜..最Surprise嘅除咗有老火湯仲有羅漢果茶俾你下吓火
🤫 另外刺身壽司都有幾多選擇..正正常常質素啦..當然泡菜漬物呢類都會有..兼且個人最欣賞嘅就係哩度獨有嘅養生花茶區..選擇之多簡直眼花撩亂.. 最緊要係你可以自由配搭一大壺拎返埋位慢慢飲
🤫 再行去旁邊少少就會見到超懷舊開放式自由夾嘅韓燒同火鍋配料..係有三張大橫枱嘅選擇㗎~醃好哂嘅肉類扒類有成十零廿種起碼..就好似雞翼都分別有土匪味同蒜香口味..而所有燒烤肉類入面個人就比較鐘意佢哋嘅香草魚柳嘞~除此之外佢哋嘅薄切豬五花我亦都會推介..你可以好似我咁將豬五花燒至乾身然後放一陣..佢就會變成勁脆口嘅煙肉㗎啦..簡直食唔停口呀
🤫 仲有喎..喺燒肉嘅同時唔好唔記得喺外邊拎埋個一人一鍋返埋位打邊爐食肥牛喎..花枝丸牛丸龍蝦丸都一應俱全
🤫 最後甜品方面..雪條雪糕選擇多..飯腳仔兒時回憶嘅蜜爪嘅雪糕又有..連我鍾意嘅豆腐味都有..而且同其他放題一樣嘅啫喱呀蛋糕呀布甸呀嗰啲當然都有啦
🤫 老實講..以一個咁抵嘅價錢可以食到咁多元化嘅放題其實都冇乜嘢可以比佢更加性價比..而且校長燒肉地方之大..隨時上嚟開餐都應該唔駛驚冇位..侍應們都會定時定候幫手換燒烤紙..絕對係糧尾欣物..甚至係好多學生哥嘅欣物
。。
翻兜指數:🙆🏻‍♀️ (5個🙆🏻‍♀️為翻兜爆燈)
。。
2023-05-09
觀塘校長燒肉位於觀塘廣場 見佢人均二百幾蚊就有得燒肉加打邊爐 仲有得任攞刺身 感覺好抵食就去左試🤩 上到去地方好大 食物種類好多 仲要擺放好整齊分哂類 有個大大嘅霓虹燈牌等大家一搵就搵到想攞嘅食物🤓✿ 燒烤佢個爐有張燒烤紙俾你墊住嚟燒 唔怕會痴底食物有好多選擇 肉類有牛肉 豬肉 雞肉🥩 魚類有大大條秋刀魚同魚柳🐟 大部份經過醃製 醃得好入味!佢哋嘅肉質都唔錯 仲有多款嘅醬汁同調味料比你自由配搭🙌🏻特別推介牛五花 五花腩 雞軟骨同雞翼😝 ✿ 火鍋火鍋湯底係以自助形式自己倒落去 湯底有四款選擇 我哋就揀咗豬骨同壽喜燒湯底🍲火鍋配料有唔同嘅丸類同蔬菜 索哂湯底嘅味道 唔錯👍🏻✿ 刺身 店員比左張刺身貼紙我地去自取刺身 每次可以攞三款🐟即切刺身有八款 包括赤蝦 北寄貝 馬刀貝 八爪魚 仿鮑片等等十分十分推薦赤蝦!佢地嘅赤蝦好大隻 食落冇腥味 好鮮甜同新鮮🦐另外除咗刺身之外 亦有手握壽司同卷物選擇🍣✿ 熟食估唔到熟食種類都有好多 而且會不停轉款補充 每次出去攞嘢食都好有驚喜🤣推介燴牛尾同大阪燒!好好味👅另外仲有幾款老火湯飲 好多選擇😄✿ 甜品及飲品甜品又係勁多選擇 有成三個雪櫃都係擺甜品😍 有唔

✿ 燒烤

✿ 熟食
推介燴牛尾同大阪燒!好好味👅
另外仲有幾款老火湯飲 好多選擇😄

甜品及飲品
甜品又係勁多選擇 有成三個雪櫃都係擺甜品😍 有唔同味道嘅布丁 泡芙 糯米糍 雪糕等等 全部都好想試晒🤤🤤
飲品方面都有好多選擇 由茶類去到酒類都有
最特別嘅係佢哋有個養生花茶區 可以自己沖花茶嚟飲💐 花茶種類有好多 亦寫上唔同花草嘅配搭同功效 好細心!
食到飽嘅時候飲返杯花茶 解油膩一流🫖
2023-05-06 57 瀏覽
第一次過來這間店舖度有很多很多不同種類的美食,比外面坊間的多很多很多款,除了有他主打的韓式炙上烤肉還有火鍋,食材非常多選擇 花多眼亂行前一點點可以看到日式料理包括前菜刺身壽司卷物等等,旁邊還有沙律吧以及凍豆腐可以開胃,旁邊還有一個點心區有很多點心可以選擇味道不錯值得推薦,在旁邊有中湯西湯以及甜品選擇很多當然少不了後面的甜品櫃除了雪糕還有很多自家製甜品款式琳瑯滿目,同時亦要非常讚賞 欣賞他關顧客戶的服務態度真的非常好。
2023-05-04
2023-05-06 74 瀏覽
今日嚟到呢間觀塘廣場上面嘅校長燒肉,入到去已經感受到好熱情嘅招待同埋好熱鬧嘅環境。佢哋所有嘅肉質都係新鮮,而且有部份肉類都經過特殊嘅醃製味道10分特殊,烤嘅時候唔單單只要唔會黐住。仲唔會影響其中嘅口感。除咗肉類本身嘅突出之外,仲有好多熟食,同埋新鮮嘅水果都係10分好味。特別係佢哋嘅點心。有燒賣,有粉果,仲有小籠包。味道完全係同外邊專門店食嘅冇乜大出入。如果你唔想燒肉嘅話,仲可以呢一個小小嘅鍋去做壽喜燒,可以將佢哋肥美嘅牛肉擺入嗰個小火鍋度配合佢哋獨特嘅醬汁,令到你有唔一樣嘅體驗。希望大家都可以喺度尋求你哋嘅驚喜同埋快樂
2023-05-05
  • 炸物
  • 熟食
2023-05-02 101 瀏覽
之前聽朋友提過校長燒肉,今日去開觀塘,就過黎試一下,位置好搵,地鐵站一出就到。餐廳位置夠闊落,坐得唔會逼。坐低先食左魚生刺身,赤蝦好大隻,好鮮甜,仲有三文魚,好美味,夠晒肥美🥰,推薦食呢兩樣。涼拌菜都唔少,我超鍾意食佢嘅筍,肉厚,爽脆😍,啲姜在享用了燒肉等美食後再食,即時覺得清爽無比,無咁滯😌,除左涼拌菜,仲有沙律可以選擇,都較為新鮮。肉類選擇都多,有各種魚,各式肉丸,牛扒,豬扒等,蔬菜類,菌類,餃子,麵,烏冬等等,打邊爐➕韓燒➕魚生刺身壽司,仲有啲熟食可以選擇,你想點都得,一次過滿足你三個願望🤣飲品可以選擇嘅品種也不少,有花茶,有汽水、果汁,啤酒等,總有一款適合你。飯後甜品,除左雪糕,仲有果凍,蛋糕等,我選擇左呢四個口味嘅雪糕,每款都唔係好甜,最喜歡的是綠茶及豆腐口味,綠茶口味好清爽,口感不膩,豆腐口味豆香味足,入口即融👌

餐廳位置夠闊落,坐得唔會逼。

2023-04-30 80 瀏覽
校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)地址: 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖今日想食燒肉,平時食得多又想食好多款式嘅我就一定會選擇食放題。一個價錢有得食曬唔同肉類、小食、甜品同飲品等等。餐廳地方闊落, 裝修新穎,而且設有不同的主題區, 是一班朋友聊天的好地方。今日朋友生日我哋約咗嚟校長燒肉慶祝, 生日優惠全單人頭費88折,真係好吸引。我地食咗唔少野,等我抽幾樣介紹一下。1)小食方面都有好多選擇,有齊點心、刺身、沙律等等。 點心用蒸籠裝着,保持溫度,熱辣辣; 刺身大大件,非常鮮味,口感一流。2)豬五花:豬五花好肥美, 肥瘦相間,燒嚟食一流!油脂感豐富,燒耐少少,外皮仲會變脆,非常可口。3)豬排:豬排大大塊又厚肉,調味足夠,食落軟淋,有肉汁。4)豬頸肉:豬頸肉充滿油脂感!肉質食落柔軟彈牙,令人食個不停。5)雞軟骨粒:連雞軟骨都有,有驚喜!而且雞軟骨用咗咖喱作調味,食落爽口彈牙之餘,再帶點惹味。6)雞排:雞排大大塊,肉質好滑,燒完後食更加香。(7)雞翼:雞翼够大隻,啲肉好滑,但要注意要燒耐少少,入面唔熟。8)肥牛:肥牛好正!肥膏同肉嘅比例剛剛好,食落油脂感十足。9)牛仔骨:牛仔骨肉質軟淋,唔會
校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
地址: 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖
3)豬排:豬排大大塊又厚肉,調味足夠,食落軟淋,有肉汁。
6)雞排:雞排大大塊,肉質好滑,燒完後食更加香。
8)肥牛:肥牛好正!肥膏同肉嘅比例剛剛好,食落油脂感十足。
9)牛仔骨:牛仔骨肉質軟淋,唔會韌,牛肉味濃。
10) 芝士腸:芝士腸係脆皮嗰款,燒完後芝士醬呈流心,好芝味。
11)翠肉瓜:蔬菜類選擇非常豐富,有香菇、洋蔥、南瓜等等。我最鍾意燒翠肉瓜,翠肉瓜新鮮,充滿肉汁。
12)甜品:我就食咗泡芙同都腐花。泡芙:係一口size,入面忌廉鮮好香滑,奶味十足。
豆腐花:豆腐花好滑,豆味充足。

2023-04-26 60 瀏覽
我最近真的是癡迷上了放題餐廳的美食。在觀塘校長烤肉放題餐廳內,我真的感受到了"應有盡有"這個詞的真正含義。這裡除了燒肉、火鍋和熟食外,還有各式各樣的配菜、湯品和甜品。這讓我在享受美食的同時,也感受到了高品質的服務。首先,我要讚揚食材的新鮮度。所有的肉類、海鮮和蔬菜都是當天購買的,讓我在品嚐時能夠充分感受到食材的鮮味。此外,店家還特別醃製了一些肉類,讓它們更加入味。特別是烤牛肉和牛排,它的醃料讓我一口接一口,完全停不下來,實在是太好吃了。其次,讓我來談談服務。店員非常熱情和友善,不僅在點餐時詳細介紹了每種菜式,還會定時上菜,確保食物能夠保持新鮮熱度。此外,店內的環境也非常整潔,桌椅舒適,這都讓我有了更好的用餐體驗。最後,這裡的價格非常實惠,尤其是對於放題餐廳來說,真的是非常具有性價比的。我想,對於喜愛美食的人來說,這裡將是一個非常好的選擇。
我最近真的是癡迷上了放題餐廳的美食。

校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場) (觀塘)觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖親戚聚會好地方,適逢過時過節總要約大一班親戚朋友去食飯,有要求嘅親戚朋友, OpenRice揀間多like既實冇死,就算有死都係OpenRice嘅錯,不是我的錯😎。今次揀咗間觀塘廣場樓上,每人圍番都係百零二百蚊,同平時係酒樓清蒸石班一雞兩味一圍親戚朋友坐喺度你眼望我眼既百零二百蚊舒服得多,燒烤火鍋熟食乜都有,很忙地各自出去羅野野食,將你眼望我眼既機會減到最低,食物種類得多,啱晒阿叔阿e,甜品雪糕都好多選擇,小朋友超鍾意。餐廳門外有一大個Iron Man打卡位,餐廳座位寬敞,入邊都有好多Iron Man嘅公仔擺設大人小朋友都鍾意。有唔同區域非常多野揀,過百種食物,燒肉區、火鍋區、壽司剌身區、熟食區、甜品區、等等有個美顏養生花茶區,超多種茶俾你揀,有熱水同茶壺自家沖,食到飽時可以解下油,推介。燒肉區有原條秋刀魚,秋刀魚的滋味,貓跟我都想瞭解,不錯火鍋區Refill得很快,會轉不同野食壽司剌身區要叫大蝦!沙律區熟食區豬紅幾好食甜品區飲品區有日本啤酒,特式香港本地出產既飲品總括而言,一家大細親戚朋友啱聚會既地方。
校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場) (觀塘)
觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖

燒肉區
有原條秋刀魚,秋刀魚的滋味,貓跟我都想瞭解,不錯

火鍋
Refill得很快,會轉不同野食

壽司剌身區
要叫大蝦!

沙律區

熟食區
豬紅幾好食

甜品

飲品區
有日本啤酒,特式香港本地出產既飲品

總括而言,一家大細親戚朋友啱聚會既地方。
2023-04-25 48 瀏覽
好耐無食過放題啦🥰今次同家人去咗觀塘校長燒肉日韓料理大吃一番。校長燒肉係觀塘廣場,位置好方便。餐廳內空間寬敞,好舒適。入面亦都唔多油煙☺️ 我地晚上7:15入場,係黃金時段,包埋刺身任食。我地都係主打燒肉和刺身。亦有用食材打邊爐。燒肉之中,金沙骨同黑椒一口牛係我地最中意嘅肉類。金沙骨非常入味,肉嫩鮮美,而黑椒一口牛帶有濃郁的黑椒味道,肉質都十分嫩滑。刺身方面選擇都非常多,新鮮美味,其中三文魚和北寄貝最吸引。三文魚鮮嫩多汁,北寄貝彈牙有嚼口。食食下見到隔離枱係到炒王子麵。雖然我地已經好飽,但見到都流曬口水🤭另外餐廳仲有不少熟食、甜品、雪糕。最後食返粒雪米滋完結呢一餐,真係飽到上心口🤣.【校長燒肉日韓料理 】📌觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖

【校長燒肉日韓料理 】
📌觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖
2023-04-24 58 瀏覽
💛 #觀塘 #校長燒肉放題早前Happy Friday同男朋友去咗食「校長燒肉」😚 🍲 火鍋呢間餐廳提供多款火鍋湯底,由清淡嘅雞湯到麻辣湯都有,滿足唔同嘅口味需要。啲湯底仲好鮮甜添 😋🥓 燒肉我好鍾意佢哋嘅牛肉🤩 呢度嘅幾款牛肉肉質鮮美,燒烤出嚟嘅味道更加濃郁🤤 啲燒肉可以同埋多款嘅醬汁同調味料配搭,味道更加自由發揮🤭 我都推介佢哋嘅雞肉,肉質唔會太柴,唔會肥膩🤤🍣 刺身生魚片鮮味十足,我特別鍾意肥美嘅三文魚同鮮甜嘅螺片,拎咗三四次haha😆整個餐廳環境亦好闊落、好舒適,仲要價錢超抵,成人午市$128至$178、晚市$148至$228咋☺🤩 鍾意食燒肉放題嘅你唔好放過🥳
💛 #觀塘 #校長燒肉放題

午餐
  • 熟食
  • 炸物
2023-04-21 79 瀏覽
行觀塘廣場, 睇緊d電子產品, 見到𨋢口有校長燒肉火鍋自助餐, 價錢相當吸引, 晚餐(包刺生) 7點前離座又平D,剛好行到攰攰地, 早食早享受~嘩, 樓上地方都好大, 二人都可以安排坐四人卡座,正👍🏻👍🏻先看看刺生區: 三文魚、赤貝、墨魚、榮螺片、八爪魚、赤蝦、虎蝦、希靈魚、鮑片, 真係食幾轉都已經回本韓式燒烤區種類更多:秋刀魚、台灣腸、魚柳、雞中翼、雞排、牛柳粒、金沙骨、豬頸肉、豬扒...我真係每樣都試一件, 好喜歡佢地每款肉可以做到唔同嘅味道, 推介金沙骨同牛柳粒, 好食到要encore😋😋火煱嘅煱物:芝心丸、芝心魚旦、牛丸、 貢丸、翠玉瓜、 南瓜、 秋葵、 蘿蔔、韭菜、餃子、蕃茄....食完肉再食下蔬菜, 均衡返真好😉😉仲有一些熱食, 沙律吧, 炸物、啤酒、汽水...講唔得哂啦😍😍😍但不得不讚甜品區, 好體貼, 每款份量都係少少的一杯或一件, 可以試好多唔同種類嘅甜品, 又不會太浪費, 個雪糕雪條櫃, 款式多到令人眼花瞭亂~😁😁我用盡了兩小時不停燒, 不停滾, 不停食, 不停飲, 脹爆肚皮哂!非常滿足!$200左右(張單寫千賀水產, 唔知係咪之前個名呢)可以任飲任食, 仲要有埋刺
$200左右(張單寫千賀水產, 唔知係咪之前個名呢)可以任飲任食, 仲要有埋刺生喎, 點解可以咁抵????
`
2023-04-21 70 瀏覽
今日洗完消費券,咁當然想食好D, 即刻就諗起呢一間校長燒肉, 呢間校長燒肉放題餐廳真係幾豐富啊,魚生款款都好鮮美,特別係啲赤蝦、馬刀貝同鮑片,真係唔好錯過。D螺片、三文魚同八爪魚都好新鮮,食落好嚼口。除咗魚生,呢度仲有好多款式嘅丸丸啊,豬肉丸、芝心魚蛋、香菇貢丸同牛筋丸等等,仲有啲辣口味嘅火辣牛丸,都算幾多丸!肉類亦都唔少,啲金沙骨、豬頸肉、豬五花、豬腩片、牛肉片、梅肉片等等,其中啲香辣豬頸肉同秘製叉燒特別受歡迎。啲香草雞同咖哩雞中翼都好好味,啱晒雞肉控。仲有啲小吃啊,例如飯糰、手捲、日式餃子等等。而啲雞軟骨棒餃子就特別之處啦,咬落去嗰啲嚼勁好棒,好好食。總括而言,呢間燒肉放題餐廳真係好多款式好食,真係一個唔錯嘅放題選擇! 而且我覺得佢價錢都算大眾化。 最重要就係啤酒係任飲的。

2023-04-19 1838 瀏覽
地址-校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖有日係觀塘行完街後,拖住疲憊的軀殼去搵野食,朋友提議食燒肉,我當然冇所謂啦,點知去到好有驚喜,地方大之餘,食物種類多,仲要分晒類咁,好容易就去左唔同區域攞野食。💋熟食,好肚餓,當然搵D熟食醫下肚啦,熟食種類好多,我揀左燒賣,小籠包,白汁青口,白菜仔同西蘭花等,味道唔錯,而且食落都唔覺焗到老晒,D蔬菜仲保持到一定的爽脆感,唔錯,除左呢D外,仲有老火湯同麵豉湯飲,飲過都覺得幾好飲。💋火鍋,呢度D火鍋湯底有4款比我地選擇,我地揀左豬骨湯底同埋壽喜燒湯底,自助形式自己倒落去,佢櫃裡都有D膠壼放係度,比人添湯之用,我地揀左炸枝竹,牛肉等黎淥黎食,佢D枝竹索盡湯底的美味。💋刺身及壽司,呢度有一區係專FOR刺身同壽司的,我地憑“刺身貼紙”去自取,每次只能攞三款刺身,不得不提佢D赤蝦勁大隻,我地攞完又攞,絕對係回本之選!而佢D壽司真係師傅手握的,D飯唔會死實,唔錯。💋燒烤,終於講到燒烤,佢個爐係有張紙墊住黎燒,咁就唔會有衛生問題,又會少D機會燒燶的機會,唔錯,強烈推介佢個黑椒一口牛!做得非常之出色,肥瘦均稱外,D黑椒又唔會蓋過一口
地址-校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖

💋刺身壽司,呢度有一區係專FOR刺身壽司的,我地憑“刺身貼紙”去自取,每次只能攞三款刺身,不得不提佢D赤蝦勁大隻,我地攞完又攞,絕對係回本之選!而佢D壽司真係師傅手握的,D飯唔會死實,唔錯。

💋燒烤,終於講到燒烤,佢個爐係有張紙墊住黎燒,咁就唔會有衛生問題,又會少D機會燒燶的機會,唔錯,強烈推介佢個黑椒一口牛!做得非常之出色,肥瘦均稱外,D黑椒又唔會蓋過一口牛的牛味,再係面層撒上黑椒粉,味道會提升唔少!而佢個菠蘿又係好正,可能經過左燒烤,有D焦糖化的效果,令到菠蘿更甜,佢D五花腩切到好薄,薄到透光咁,燒完後肥膩感消失晒,燒到勁脆身,好正!

💋飲品同甜品,佢有多個雪櫃放左唔同的飲品,仲有花茶比人去沖,又有梅酒同清酒比人飲,但我地唔飲酒,所以唔知質素如何,至於甜品方面,因為太飽關係,淨係食左D雪米糍就算,但其實仲有雪糕,豆腐花等選擇,真係勁多。

2023-04-16 141 瀏覽
個人會比較推薦一些想吃比較平宜的自助餐和放題的人士,有老一輩比較喜歡吃中餐和熟食的家庭。🔻食物評價🔻🫕烤肉:可以燒烤的食物種類也挺多的,不會有太多肥肉🍣刺身:有基本的三文魚、希靈魚、赤貝、虎蝦…可能是因為保存的溫度不夠低,所以個人覺得不夠新鮮,如果是剛剛從冰箱拿出來的會比較好🥲🍨甜品:種類不太多,多數也是奶凍和啫喱傷心沒有我最喜歡的雪糕🥲🍹飲品:基本的汽水紙包飲品也有比較特別的是有個養生茶區,所以因應自己的需求加入不同的茶葉和材料火鍋/中餐那些就沒有嘗試,因為也吃不了那麼多😂💡可以在沙律區拿一些生菜包住酸蘿蔔和烤肉包起一起吃,好好味而且冇咁容易食膩!🔻價錢🔻有三個套餐可以選擇燒烤豐富自助餐 $138燒烤火鍋自助餐 $158燒烤火鍋刺身自助餐 $188 «選擇了這一個分別就是可以到不同的區域取不同的食物,越貴的選擇越多。例如刺身區🍣,只有選擇了最貴的“燒烤火鍋刺身自助餐”的客人,才能透過展示手上的“升級刺身通行証”去取得刺身。
個人會比較推薦一些想吃比較平宜的自助餐放題的人士,有老一輩比較喜歡吃中餐和熟食的家庭。

🔻食物評價🔻

🫕烤肉:
可以燒烤的食物種類也挺多的,不會有太多肥肉

🍣刺身
有基本的三文魚、希靈魚、赤貝、虎蝦…

🍨甜品
種類不太多,多數也是奶凍和啫喱
傷心沒有我最喜歡的雪糕🥲

🍹飲品:
基本的汽水紙包飲品也有

火鍋/中餐那些就沒有嘗試,因為也吃不了那麼多😂

🔻價錢🔻
有三個套餐可以選擇
燒烤豐富自助餐 $138
燒烤火鍋自助餐 $158
燒烤火鍋刺身自助餐 $188 «選擇了這一個

2023-04-16
2023-04-15 59 瀏覽
一間集合左燒肉、火鍋、刺身任飲任食放題,價錢仲要好親民CP值極高!先講嗰個刺身,除咗三文魚嘅之外仲有好大隻嘅虎蝦,同埋希靈魚等等⋯⋯全部都好新鮮!之後到火鍋方面,湯底裏面有屋最鍾意嘅壽喜燒湯底,仲有勁多火鍋配料,當中係有蟲草花添!我就好鍾意食呢一樣嘢啦!燒肉方面嘅選擇非常之多,其中有多春魚,同埋鯖魚,任燒唔嬲!加上燒烤爐上面有油紙係上面,咁就唔驚燒到爛晒啦!除咗呢三樣之外,佢哋都設有熟食區,入邊有大量美食當中仲有中式點心,我都忍唔住帶咗小籠包同埋叉燒包!飲品方面,有勁多嘢諗選擇當中仲有一支支嘅果汁先生俾大家飲,真係要啜啖先!😘加上場地有大啦,裝修獨特又乾淨!
一間集合左燒肉、火鍋刺身任飲任食放題,價錢仲要好親民CP值極高!

加上場地有大啦,裝修獨特又乾淨!