2019-06-07 1738 瀏覽
自助山之冷盤篇🦐🦞🦀忙碌工作之後 有時都想獎勵下自己見到咁多既野食 真係好滿足👐🏻.呢到分好多個區域中🇨🇳日🇯🇵西式🇺🇸東南亞🇻🇳🇹🇭樣樣都有每個國家菜式都自成一角 係小編暫時唯一Encore既自助餐😉.前菜有沙律 醃菜 冷麵 日式小碟 選擇非常之多仲有Parma ham加上蜜瓜係小編最愛🥰.海鮮有即開生蠔呢個價錢有三款新鮮得黎有啖啖海水味同好creamy既生蠔 平時食得唔多既小編 都encore左幾次👍🏻其他海鮮有麵包蟹 長腳蟹 大蝦同龍蝦蝦類略為一般 蟹既質素不俗海水味偏重👌🏼.總括黎講 淨係凍食 呢到既選擇真係應有盡有😱生蠔係必食既海鮮之選😋.人均消費:$600推介指數:👅👅👅👅👅👅👅👅(8/10)Encore指數:🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻(7/10)
自助山之冷盤篇🦐🦞🦀

蝦類略為一般 蟹既質素不俗海水味偏重👌🏼

總括黎講 淨係凍食 呢到既選擇真係應有盡有😱
生蠔係必食既海鮮之選😋

人均消費:$600
推介指數:👅👅👅👅👅👅👅👅(8/10)
Encore指數:🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻(7/10)
2019-06-02 1586 瀏覽
今晚細佬請食飯……提早幫爸爸慶祝父親節……所以食夜晚· 自助餐…… 又睇下午餐同晚餐嘅分別先……夜晚會多少少貴價嘢食……刺身帶子…… 凍波士頓龍蝦……燒羊架…… 燒黑毛豬…… 生蠔會比午餐多一款……普遍食物保持高水準……甜品同埋呢個嘅沙律5星生蠔有鮮甜味( 因為比較多人攞, 供不應求) ……4星西式熱盤…… 今晚嗰個粟米忌廉湯比較甜咗少少, 其他熱食味到ok 燒牛肉燒羊扒生熟程度控制得十分好……4星中式熱盤…… 相比之下就係比較失色嘅一個部份…… 蝦餃個皮好厚好粉…… 佢有一個限時片皮鴨…… 味道就一般……3星職員服務態度都好有禮貌, 收碟速度都非常之快……4星
今晚細佬請食飯……
提早幫爸爸慶祝父親節……
所以食夜晚· 自助餐……
又睇下午餐同晚餐嘅分別先……
夜晚會多少少貴價嘢食……
刺身帶子…… 凍波士頓龍蝦……
燒羊架…… 燒黑毛豬…… 生蠔會比午餐多一款……
普遍食物保持高水準……
甜品同埋呢個嘅沙律5星

生蠔有鮮甜味( 因為比較多人攞, 供不應求) ……4星

職員服務態度都好有禮貌, 收碟速度都非常之快……4星

2019-06-01
2019-05-22 1873 瀏覽
週末黎到啦,好想吃好多唔同品種葛甜食啊,要慰勞下自己葛胃,仲要享受下難得葛小假期,係網上見到openrice裡面葛普慶餐廳The Astor,店內推介葛火鍋] 下午茶自助餐,眼睛都係度閃緊啦,喳喳霖call上閨蜜一齊去佐敦穩尼間店然後點上一份!捏個黑白朱古力火鍋有超過20款配料讓食客選擇,仲有多款葛新鮮水果、曲奇餅、蛋糕、棉花糖及蛋糕等,讓你自由發揮;點上暖暖葛巧克力醬吃翻淡,真係別具一番風味!掛得吃忘記咗影翻張靚相,鐘意吃巧克力又想吃多品種甜食葛朋友們,推介黎試一下哦!
週末黎到啦,好想吃好多唔同品種葛甜食啊,要慰勞下自己葛胃,仲要享受下難得葛小假期,係網上見到openrice裡面葛普慶餐廳The Astor,店內推介葛[雪糕X朱古力火鍋] 下午茶自助餐,眼睛都係度閃緊啦,喳喳霖call上閨蜜一齊去佐敦穩尼間店然後點上一份!捏個黑白朱古力火鍋有超過20款配料讓食客選擇,仲有多款葛新鮮水果、曲奇餅、蛋糕、棉花糖及蛋糕等,讓你自由發揮;點上暖暖葛巧克力醬吃翻淡,真係別具一番風味!掛得吃忘記咗影翻張靚相,鐘意吃巧克力又想吃多品種甜食葛朋友們,推介黎試一下哦!
10 分鐘 (堂食)
2019-05-15 3100 瀏覽
喜歡吃雪糕的你必定要試試由5月1日至9月30日期間限定的Movenpick 雪糕火鍋任食, 可以無限添加, 雪糕口味多達10款多❤ 而且生果, 棉花糖等配料也是無限添加的.當然除了雪糕火鍋後, 還有其他款式的熟食和甜品. 熟食方面比較推介迷你牛肉漢堡, 泰式小食區等…… 雖然tea buffet沒有刺身壽司等食物供應, 但其他熟食及甜品亦有很多選擇. 另外亦有一個靚靚飲品區, 有好多特色熱飲凍飲可選擇呢💙 古法八寶茶, 鹹檸七, 奶蓋芝士普洱……

2019-05-12
  • Movenpick 雪糕
2019-05-13 2506 瀏覽
一向鐘情 tea buffet,知這間剛開始有,就立即來試,食物枱分散了四週,差點走漏眼。先來最吸引是炸魚薯條,因枱上見很多不同味道的調味鹽,和漿汁可加在薯條上好似好多選擇咁魚肉很滑,薯條洋蔥圈都有點硬,但應是新鲜薯仔做很少有鷄肶冇咩味,炆牛面肉就很夠味,夠淋碟上蛋糕全都好味,有水準朱古力噴泉已冇吸引力了,換成朱古力火煱就很唔同喇,很期待的,可惜朱古力質數問題未能有脆皮,只得出煙韌皮同埋冇咩朱古力味有D失望飲品位昰水吧形式,支裝汽水,咖啡茶,重有特飲,試了奶蓋烏龍茶,可惜茶冇味再加上淡忌廉,很怪炒牛河很好,但蔗蝦,春卷是急凍货,重有打開蒸籠有好香的馬拉糕味,見賣相不佳本來放棄,最後都試了,果然係傳統茶樓馬拉糕味首推tea buffet食物水準錯,雖然冇任何優惠都會想再去,好過優惠了又將貨就價啦。

魚肉很滑,薯條洋蔥圈都有點硬,但應是新鲜薯仔做很少有

鷄肶冇咩味,炆牛面肉就很夠味,夠淋

碟上蛋糕全都好味,有水準

有D失望

炒牛河很好
,但蔗蝦,春卷是急凍货

2019-05-11
母親節
2019-05-03 14341 瀏覽
本人雖然大食, 但係就好少食自助餐因為怕迫,又驚排隊,熱門回本食物人頭湧湧,又要爭又要搶,唔係本小姐風格今次肯同朋友來普慶食自助餐,最主要係睇中佢個場夠大,食物擺放嘅區域分得好散,唔會所有人迫埋同一個地方而去到實際環境亦好舒適,除左取蠔的counter長期要排隊(都係十個八個)其他如涷海鮮、刺身,都係冇乜人雖然係閒日,但都座滿8成,但攞野食都係好容易凍海鮮要有嘅都有開邊龍蝦有3款, 包括原味同2款有調味嘅仲有淨龍蝦鉗,雪場蟹腳,大蝦,青口等等cold cut方面有, 風乾火腿都係源源不絕自助餐一定要有嘅烤牛肉同羊架, 我冇食, 因為太多款刺身唔使排隊任攞, 仲有日式串燒、天婦羅都係即燒即炸有個印度corner甜品counter, 其實仲有雪糕, 同埋朱古力truffle、糖果counter點心有幾款仲有粉麵檔加$168有紅白酒, sparkling wine同sake任飲本人計過, 飲到3杯就回本不過奇怪嘅係, 唔包啤酒, 要逐杯叫可能啤酒飲得多, 成本可能仲貴整體來說,自助餐體驗很好, 因為地方闊落,唔會難民搶食咁,而且選擇很多,每樣食物的質素也不差雖然冇信用卡之類的折扣, 但他本來

今次肯同朋友來普慶食自助餐,最主要係睇中佢個場夠大,
食物擺放嘅區域分得好散,唔會所有人迫埋同一個地方

雖然係閒日,但都座滿8成,但攞野食都係好容易

凍海鮮要有嘅都有
開邊龍蝦有3款, 包括原味同2款有調味嘅
仲有淨龍蝦鉗,雪場蟹腳,大蝦,青口等等
cold cut方面有, 風乾火腿都係源源不絕
自助餐一定要有嘅烤牛肉同羊架, 我冇食, 因為太多款
刺身唔使排隊任攞, 仲有日式串燒、天婦羅都係即燒即炸
有個印度corner

點心有幾款

仲有粉麵檔
本人計過, 飲到3杯就回本
不過奇怪嘅係, 唔包啤酒, 要逐杯叫
可能啤酒飲得多, 成本可能仲貴

雖然冇信用卡之類的折扣, 但他本來只是500多元,是中價位,加埋wine package, 大約$780, 許多晚巿自助餐都係咁上下價位

如果食brunch, 應該更抵
2019-04-29
2019-05-03 3380 瀏覽
平時都比較少食自助餐,因為一來眼闊肚窄,二來又怕餐廳會將貨就價,往往都未必可以享受到高質素的食物。但這間餐廳似乎打破我狹窄既觀念。先從整體餐廳佈局去睇,餐廳不同的食物區清楚分明,而且分佈得比較廣,有助分散人流。雖然平日去食,食客其實都唔少,但就無發生過人撞人、肘撞肘既不愉快事件。基本上拎野食都唔駛等咁濟。而呢度既服務都算幾好,一到步就主動招呼你。一路帶位時又會閒聊幾句。在用餐期間,職員亦會主動了解用餐感覺,食物質素及可以改善的地方。不容否認,服務上的確似一間五星級酒店,而唔係放題餐廳。係細節上,令人感覺舒服。除此之外,亦會見到大廚主動檢查食物的消耗及新鮮程度。可見廚師亦認真對待自助餐盤內的食物。回到主題,由於掛住食野既關係,食物相就比較少。凍海鮮類,有青口,藍青口,凍虎蝦,凍蝦,鍾拿蟹,小龍蝦。比較可取既係凍虎蝦同青口。青口比藍青口更鮮美。凍虎蝦夠新鮮,啲肉漲卜卜又彈牙。不得不提既係燒烤海鮮類。燒大蝦同蟹腳唔錯。仲有燒生蠔、翠玉瓜同菠蘿。燒大蝦好香。同埋旁邊有多款辣粉同海鹽俾你選擇。燒烤類又點止海鮮。係日式食品方面,刺身就唔駛講。串燒都算幾好,夠熱夠新鮮,唔會燒定好多而等到凍哂俾人。除
回到主題,由於掛住食野既關係,食物相就比較少。

燒大蝦好香。同埋旁邊有多款辣粉同海鹽俾你選擇。

除咗串燒之外,最值得推介既就係天婦羅。即場炸出黎,夠熱夠脆已經贏哂出面既放題。推介蕃薯同茄子。蝦天婦羅都唔錯。 而個天婦羅醬汁可以自取,重點係啲醬汁都係少少熱,算係另一個驚喜。

至於其他熱盤,羊架好食過牛扒。亞洲食品區既香辣海鮮窩,如果你食得辣,你一定會中意。當然,印度食品區亦係另一個選擇。
講到尾,一定係甜品區。超過8款movenpick雪糕。又係自助軟雪糕機玩。最令人驚喜既,當然係有數款靚芝士可以俾你品嘗。

題外話,由於當日生蠔貨源問題,無生蠔供應,改為免費升級任飲紅白酒( house wine),啤酒(樽裝),汽水,奶茶檸茶咖啡等等,算係唔錯,反正lunch buffet 再食生蠔就未必食到其他野。

總結,食物質素以自助餐黎講幾好,服務態度自然有善,環境算係少數自助餐餐廳比較舒服(安排到Car seat)。性價比高,值得一試!
2019-04-30
紀念日
  • 天婦羅
第一次來這間酒店吃自助餐,需提前打電話預約~ 未進入大堂,已被酒店門外的斑馬所吸引要吃自助餐的話,便要乘升降機往下或沿著樓梯往下一層,在平台位俯瞰自助餐用餐位置十分漂亮呢這個自助餐場劃分了好幾區,並非如其他酒店自助餐區域般集中。我頗喜歡此種分散美食區域的設計,人流也能跟著分散~首先來介紹一下他的凍海鮮區,有很大隻的蠔、虎蝦、鱈蟹蟹腳、龍蝦、青口等等:旁邊有沙律區,款式很多,也有出面自助餐較少提供的醃製食物,如醃蘿蔔、黃瓜等。有壽司及刺身區:有印度烤餅、咖哩牛羊豬區:有羊架、西冷牛扒區:另外還有不少區,但因為太肚餓,因此未有影完所有美食區有中式湯同西式湯: 很足料!最後,以極好吃的甜品作結!pancake超有蛋香味,再配haagen dazs雪糕,必吃haagen dazs雪糕有很多款,正!

壽司刺身區:

有印度烤餅、咖哩牛羊豬區:

有羊架、西冷牛扒區:

另外還有不少區,但因為太肚餓,因此未有影完所有美食區

有中式湯同西式湯: 很足料!

haagen dazs雪糕有很多款,正!
2019-04-27
2019-04-20 3090 瀏覽
呢晚同老婆阿仔黎食自助餐,我地早到, 但仍可以先入座,趁未開始前率先睇下有咩食,又可以影下相.呢度食物種類真係好多而且好齊,食物質素亦唔錯,價錢亦合理,所以好值得黎試下.侍應生及廚部的人員普遍都年青, 外型也不錯, 而且笑容滿面, 態度熱情(尤其係天婦羅的師傅), 實在係難得一見. 今次的主題係黑毛豬, 當眼處已放滿黑毛豬的菜色, 其中最最好味係呢個, 至今仍很回味! 肉味濃厚, 亦帶香烤的味道, 而口感爽脆, 忍唔住食左幾轉, 真係好好味....呢度無論是海鮮, 沙律, 咖喱, 甚至甜品, 都各自附有大量不同種類的調味或配料, 任君配搭. 至於呢d就係用黎配肉, 加少少鹽係肉上面增添了美味.今次的甜品主題係櫻花. 櫻花味道不合我地的口味, 所以感受唔太大, 縱使顏色及賣相都可愛. 小小的梳乎厘班戟, 非常好味, 呢個要食.幾年前開始流行detox water, 出面賣一小樽都要幾十元, 呢度可以任飲.阿仔食左有五碟... 黎自助餐竟然淨係食呢個...碟碟皆豐富.
呢晚同老婆阿仔黎食自助餐,
我地早到, 但仍可以先入座,
趁未開始前率先睇下有咩食,
又可以影下相.

呢度食物種類真係好多而且好齊,
食物質素亦唔錯,
價錢亦合理,
所以好值得黎試下.

侍應生及廚部的人員普遍都年青,
外型也不錯, 而且笑容滿面,
態度熱情(尤其係天婦羅的師傅), 實在係難得一見.

慢烤黑毛豬柳伴鼠尾草

阿仔食左有五碟... 黎自助餐竟然淨係食呢個...

碟碟皆豐富.

2019-04-06
慢烤黑毛豬柳伴鼠尾草
2019-04-12 40084 瀏覽
得知逸東酒店上年翻新完,有萬呎新場自助餐,一直都好想去試下,藉著男朋友生日,一早book左個lunch buffet同佢慶祝!餐廳裝修走懷舊風,有別於一般自助餐格局,裡面有多張梳化位、高枱和長枱。食物分別散落係場內不同區域,種類款式亦有很多,多到感覺好似食緊dinner buffet咁!因為今日係平曰,加埋一每人都只係3百頭,環境加上食物質素,性價比係甚高!離遠都聞到燒蝦ge香味,眼見個個人經過都忍唔到夾幾隻,蝦身仲係大大隻!好少lunch buffet會有生蠔食,呢到ge生蠔即開,所以確保新鮮,每人每次限拎2隻。生蠔比較細隻,係間中有1-2隻先比較大隻,入口雖然唔算好creamy,但真係好鮮味,海水味亦重。呢到仲有燒味和中湯,配給份量都幾多。叉燒就不過不失,肉質唔夠嫩,亦燒得唔夠香。而刺身方面,印象最深刻就係吞拿魚同甜蝦。先講吞拿魚,平時係出面食到ge肉質都係偏鞋口,而呢到係有入口即溶ge感覺!而甜蝦係未mock殼,感覺比較新鮮,每隻甜蝦都有好多蝦籽,入口好鮮甜!我都encore左幾次。燒牛肉同燒羊架都好出色,燒得好嫩,肉汁仲keep住!甜品方面款式都算多,雪糕係movenpick,

離遠都聞到燒蝦ge香味
,眼見個個人經過都忍唔到夾幾隻,蝦身仲係大大隻!

,海水味亦重。

呢到仲有燒味和中湯,配給份量都幾多。

叉燒就不過不失,肉質唔夠嫩,亦燒得唔夠香。

!我都encore左幾次

燒牛肉同燒羊架都好出色,燒得好嫩,肉汁仲keep住

甜品方面款式都算多,雪糕係movenpick
,而且仲有8種味道揀!這個慶祝生日的buffet,男朋友就表示很滿意

2019-04-10
$327.8 (午餐)
生日
好耐無食buffet,見舊年逸東酒店翻新完都未去過,就趁屋企人生日去 The Astor 大吃特吃一餐成人每位$595長者小童$435 (加一服務費)Buffet 六點半開始,我地早左十分鐘到,已經有好多枱坐定定等開餐。呢度地方好大,一共分八個美食區,就算要排隊都唔會迫迫夾夾。八大美食區分別係海鮮及沙律區、海魚燒烤區、刺身及壽司區、天婦羅及串燒區、亞洲及印度風味區、西式美食區、甜品專區和中式燒味區。一開始大家都專攻冷盤 - 龍蝦、刺身、生蠔。雖然要排下隊,不過好快就到,好快就可以埋位開餐。龍蝦🦞長腳蟹🦀 大大隻好多肉,好鮮甜。6款選擇刺身我食左4款都好新鮮肥美 - 三文魚、油甘魚、北寄貝、帶子,另外仲有希靈魚同八爪魚。冷盤我都食左2 round,即刻抵哂日式美食唔少得天婦羅同串串,呢度炸得/ 燒得剛剛好,所以都好多人排隊。除左壽司🍣同刺身,呢區仲有好多冷小碟,實有一款岩口味。食左好多海鮮同魚生,真係飽左八成熱燻我都無食,但值得一提既係呢度有好多唔同味道嘅鹽選擇,有啲味道仲好特別添,紅酒味啦🍷、espresso ☕、抹茶🍵味等等,放響唔同嘅區域,配肉類、串燒、天婦羅都好好味㗎食到中間,侍

成人每位$595
長者小童$435 (加一服務費)

八大美食區分別係海鮮及沙律區、海魚燒烤區、刺身壽司區、天婦羅及串燒區、亞洲及印度風味區、西式美食區、甜品專區和中式燒味區。

冷盤我都食左2 round,即刻抵哂

食左好多海鮮同魚生,真係飽左八成

食到中間,侍應走埋嚟話有片皮鴨

於是我哋又一窩蜂走去排隊嚕,順手仲攞埋海南雞飯添,味道一般般啦🤭

泥到最後梗係介紹甜品

呢度嘅選擇真係有好多,有軟雪糕啦🍦🍦、好多款嘅朱古力🍫🍫、窩夫、Pancake🥞、各款蛋糕🍰,Movenpick嘅選擇超過10款,好正🤤🤤
威士忌酒心朱古力

總括

呢度真係好多嘢食,去多一次先食得勻所有嘢。亞洲及印度風味區嘅咖喱真係好香,但我真係食唔落嚕,下次下次啦😁
波士頓龍蝦
2019-04-08 35979 瀏覽
今日來了最近很多人讚的普慶餐廳,逸東酒店吃過多次,現在才知道開了普慶。在裝修方面有點懷舊,很多地方有狗狗擺設,最喜歡是地方很大,坐位都分開不同區域,梳化設計很有家感覺而且因為食物都在不同區域,排隊都會比較好,因為在不同位置不會塞滿人行不到自助午餐連加一,星期日$402一位,非常經濟。可以吃到生蠔,麵包蟹,龍蝦仔,大蝦,青口。煙三文魚,燒鯖魚……燒烤區 專門燒大蝦,茄子,脆肉瓜,票米,菠蘿,銀杏,雞肉……印度咖哩區和薄餅中式燒味區和老火湯日式壽司刺身而最好吃添加2次是燒羊架,外脆燒香,內裏粉嫩有肉汁,而且不韌有咬口。甜品有10款以上雪糕可考慮比較特別冧酒提子和青檸雪葩,前者甜甜帶酒味道就是很浪漫感覺,後者青檸醒神開胃,像檸檬一樣帶淺淺綠色。一切比想像中更好得多,真的要表楊一下

自助午餐連加一,星期日$402一位,非常經濟。
可以吃到生蠔,麵包蟹,龍蝦仔,大蝦,青口。
煙三文魚,燒鯖魚……

串燒

印度咖哩區和薄餅
中式燒味區和老火湯
日式壽司刺身

壽司

甜品有10款以上

甜品一覽

一切比想像中更好得多,真的要表楊一下
凍蝦,麵包蟹,龍蝦仔
  • 麵包蟹
  • 西冷牛扒
  • 燒羊架
2019-04-08 2148 瀏覽
終於試到呢間大部分人都話好嘅自助餐我就覺得真係一般般首先生蠔超級細隻非常小肉所以只係攞咗一次就冇第二次。另外其他海鮮都係普普通通。其實間餐廳地方唔細但選擇不多。最後甜品都好小款式所以咁嘅價錢但質素真係好一般所以應該冇下次啦
2019-04-07
2019-04-07 2879 瀏覽
普慶餐廳裝修後,見食評一直都唔錯,又見 youtube都有食評介紹,做足功課。裝修前既差,一於少理,唔伏當贏既心態去試。約咗姊妹們去……原味龍蝦食咗1隻半好好味,佢既肉質 蟹鉗唔太硬, 用牙都得播,咁當然要睇自己D牙有幾有牙力喇,要小心D,因為依家整牙都唔平架食海膽,一定只有跟手卷冇得揀。拎咗3轉。其實我食自助餐都唔太好海鮮既,但唔知點解今晚專攻咗海鮮,食肉獸既我今晚冇食牛。片皮鴨但佢既麵皮較厚,但都拎咗兩轉燒腩仔皮好脆成晚唔咪好見有 蝦餃。呢兩款既任飲,但個人就覺得麻麻地環境 寬敞燒物 廚師燒得好有心機。燒雞翼真係自細鍾意食,真係燒得好好食。旁邊有 天婦羅甜品有好多選擇,有 pancake,M字雪糕同自家製既軟雪糕……另外,要讚下餐廳既員工好有♥ 有水準,好主動同客人講野。感覺唔會死氣沉沉, 係說話 速度比較快,可以慢慢講。會再 嚟。
約咗姊妹們去……

原味龍蝦
食咗1隻半好好味,佢既肉質

食海膽,一定只有跟手卷
冇得揀。拎咗3轉。

片皮鴨
但佢既麵皮較厚,但都拎咗兩轉
燒腩仔皮好脆

成晚唔咪好見有 蝦餃。

呢兩款既任飲,但個人就覺得麻麻地

環境 寬敞

燒物

會再 嚟。
2019-04-01
2019-04-04 2012 瀏覽
食物安排食物種類很多,擺放位置分隔得宜,唔洗迫埋一齊拎野食!食物質素生蠔有自助餐不常見產地,雖然細細隻但新鮮甜美。魚生種類不算多,但亦算新鮮。天婦羅即炸好脆!甜品同candy bar 都有好多選擇,crepes亦算可以,仲有movenpick雪糕,多種口味。肉類即切,生熟度適中。服務多次打電話改預約,服務員亦好有耐性好有禮貌,值得嘉許!收碟亦好快手,每次食完都無污漕碟係枱總結黎講算係性價比合理嘅自助餐。
食物安排
食物種類很多,擺放位置分隔得宜,唔洗迫埋一齊拎野食!

食物質素
生蠔有自助餐不常見產地,雖然細細隻但新鮮甜美。
魚生種類不算多,但亦算新鮮。天婦羅即炸好脆!
肉類即切,生熟度適中。

總結黎講算係性價比合理嘅自助餐
2019-04-03