2008-05-31
是咁的 見噤多好評,唱到噤出名,今日特登去試la叫左雙層芝士漢堡,炸脾,凍0茶真係失望而回個雙層芝士漢堡,賣相麻麻唔可以怪佢,舖頭仔好難整到大快餐店果d噤靚噤好睇麵包同芝士都係一般貨,呢個唔多講主打係塊扒,塊扒,整到一大舊,係就係多汁,但老老實實,多水就真塊扒吃唔到咩肉味,同埋好林,好似吃緊酒樓果d山竹牛肉噤d醬係沙律醬,呢個無意見,可能係呢間野既特色la仲有係個包好細,比m記普通芝士漢堡分量仲細dd總括黎講,雖然佢賣得算平,但整體黎講,係唔合格lo另一樣係炸脾,見佢即叫即整,滿懷希望la點知希望越大,失望越大份量方面不過不失即叫即整,新鮮就必定ga la但咬落去,d肉淡而無味再咬啖皮試下,又咸過頭成個炸脾,都唔知有無用野"葉"過皮咸肉淡都係果句,雖然係平,唔可以要求佢 蔗渣o既價錢,燒鵝o既味道但就真係蔗渣o既價錢,蔗渣o既味道lo凍0茶,唔講la普普通通係香港mos,burger king ,freshness,Triple O 果d我都吃過雖然價錢呢樣係無得比但有樣野叫做 值回票價人地貴,係貴得有道理呢間野賣點係即叫即整但mos都係即叫即整(吃過,都係唔太推介)即叫即整呢個賣點,
是咁的
見噤多好評,唱到噤出名,今日特登去試la
叫左雙層芝士漢堡,炸脾,凍0茶
真係失望而回
麵包同芝士都係一般貨,呢個唔多講
塊扒吃唔到咩肉味,同埋好林,好似吃緊酒樓果d山竹牛肉噤
d醬係沙律醬,呢個無意見,可能係呢間野既特色la
仲有係個包好細,比m記普通芝士漢堡分量仲細dd
總括黎講,雖然佢賣得算平,但整體黎講,係唔合格lo
另一樣係炸脾,見佢即叫即整,滿懷希望la
點知希望越大,失望越大
份量方面不過不失
即叫即整,新鮮就必定ga la
但咬落去,d肉淡而無味
再咬啖皮試下,又咸過頭
成個炸脾,都唔知有無用野"葉"過
皮咸肉淡
都係果句,雖然係平,
唔可以要求佢 蔗渣o既價錢,燒鵝o既味道
但就真係蔗渣o既價錢,蔗渣o既味道lo
凍0茶,唔講la
普普通通
雖然價錢呢樣係無得比
但有樣野叫做 值回票價
人地貴,係貴得有道理
呢間野賣點係即叫即整
但mos都係即叫即整(吃過,都係唔太推介)
即叫即整呢個賣點,都唔算得係咩
時新噤出名,長期噤多好評,係咪原因我就唔知la
可能係其他人覺得好食,又或者係出名之後,越做越差
吃完呢餐
真係忍唔住要係好評如潮既餐廳,比一個劣評lo