2023-03-20
估唔到係牛頭角都食到一間咁有質素自家經營嘅餐廳,店員一腳踢已經夠勁,仲會好nice同客人傾吓偈,餐牌食物性價比好高,有意粉、有漢堡包,仲有小食可以點,全部都係即叫即整,佢仲要無手寫落單,全靠記憶,幾勁下🤣雖然地方唔大,坐到幾pair客人,但入面最令我意想不到係竟然有隻店主養嘅貓🐈隻貓貓仲要好乖任摸唔嬲,一路等食一路有貓玩,勁開心😻._.🐂|和牛漢堡|🐂和牛扒似質腍身,材料好豐富,大大個漢堡,我一口都咬唔到,好貼心提供埋紙張可以拎住個漢堡食,唔洗咁狼背配菜跌到周圍都係👍🏻·🍔|芝士牛肉漢堡|🍔牛肉雖然唔係和牛,但好香濃,肉質腍身,個芝士係黃色車打芝士💛係我最愛,加埋好fresh又大塊嘅蕃茄,食到好滿足💕·🥔|黑松露醬配粗薯條|🥔薯條望住新鮮熱辣咁炸好,金黃又香脆,再配埋黑松露醬,趁熱辣辣辣脆卜卜好食到停唔到口🤩·🐥|椒鹽雞軟骨|🐥雞軟身嘅椒鹽好夠味,又係炸到好香脆✨·🍢|沙嗲雞髀肉串|🍢啖啖雞髀肉,仲有香濃嘅沙嗲係面頭,仲有啲黑胡椒,味道又係好正,而且價錢又唔順👍🏻·🤍|自家制檸檬薏米水|🤍呢個檸檬薏米水估唔到咁好飲,檸檬嘅酸酸地又解渴,成個味道都好fresh🌟·🧃|紙包檸檬茶|🍋._.
._.
🐂|和牛漢堡|🐂
🍔|芝士牛肉漢堡|🍔
🥔|黑松露醬配粗薯條|🥔
🐥|椒鹽雞軟骨|🐥
雞軟身嘅椒鹽好夠味,又係炸到好香脆✨
🍢|沙嗲雞髀肉串|🍢
🤍|自家制檸檬薏米水|🤍