2022-07-12
作為一個老鼠樂園既fans,我想試呢間復古風樂園主題cafe 好耐了畢竟成日見到朋友同事過黎食飯同消磨自己假日既時間入到餐廳就見到有一幅米老鼠背影既公仔畫左係牆。 我好鍾意呢種好懷舊復古手繪版迪士尼人物風格,覺得好特別我覺得呢度既職員好nice,有耐心推薦自己覺得好食既餐點比我地揀。 我本身想試明太子蟹肉蟹子扁意粉,但係今日就無賣呢款意粉。 最後我地兩個人叫左三款野食。香烤明太子雞翼 ($58)雞翼好惹味同埋係單骨雞翼,進食比較方便Oreo Mocha ($48)雖然飲呢杯野會令到個嘴最好容易污糟,但係oreo 同mocha 係一個好難出錯既配搭黎值得一試黑松露薯條 ($53)除了左係薯條入面有黑松露之外,個沙律醬都有黑松露,黑松露味好夠,好好味!鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉 ($128)因為食唔到明太子意粉,職員推薦左我地叫個虎蝦意粉。可能因為食完黑松露薯條同埋明太子雞翼呢兩款好濃味既小食,個意粉相對上淡口。個意粉有小小辣,建議食小食之前食左意粉先因為餐廳無入座時間限制同d 座位佈置都有空間感,所以我覺得坐得好舒服,好適合想係假日休息下既朋友去坐下hea 下。
最後我地兩個人叫左三款野食。
香烤明太子雞翼 ($58)
雞翼好惹味同埋係單骨雞翼,進食比較方便
Oreo Mocha ($48)
Oreo Mocha
黑松露薯條 ($53)
鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉 ($128)
黑松露薯條 鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉