2022-07-12 55 瀏覽
作為一個老鼠樂園既fans,我想試呢間復古風樂園主題cafe 好耐了畢竟成日見到朋友同事過黎食飯同消磨自己假日既時間入到餐廳就見到有一幅米老鼠背影既公仔畫左係牆。 我好鍾意呢種好懷舊復古手繪版迪士尼人物風格,覺得好特別我覺得呢度既職員好nice,有耐心推薦自己覺得好食既餐點比我地揀。 我本身想試明太子蟹肉蟹子扁意粉,但係今日就無賣呢款意粉。 最後我地兩個人叫左三款野食。香烤明太子雞翼 ($58)雞翼好惹味同埋係單骨雞翼,進食比較方便Oreo Mocha ($48)雖然飲呢杯野會令到個嘴最好容易污糟,但係oreo 同mocha 係一個好難出錯既配搭黎值得一試黑松露薯條 ($53)除了左係薯條入面有黑松露之外,個沙律醬都有黑松露,黑松露味好夠,好好味!鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉 ($128)因為食唔到明太子意粉,職員推薦左我地叫個虎蝦意粉。可能因為食完黑松露薯條同埋明太子雞翼呢兩款好濃味既小食,個意粉相對上淡口。個意粉有小小辣,建議食小食之前食左意粉先因為餐廳無入座時間限制同d 座位佈置都有空間感,所以我覺得坐得好舒服,好適合想係假日休息下既朋友去坐下hea 下。
畢竟成日見到朋友同事過黎食飯同消磨自己假日既時間

最後我地兩個人叫左三款野食。

香烤明太子雞翼 ($58)
雞翼好惹味
同埋係單骨雞翼,進食比較方便

Oreo Mocha ($48)
值得一試
Oreo  Mocha

黑松露薯條 ($53)

鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉 ($128)

黑松露薯條  鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉

2022-06-05
Oreo  Mocha
  • 香烤明太子雞翼
  • 黑松露薯條
2022-07-11 614 瀏覽
喺銅鑼灣嘅依間cafe☕️ 店內裝修走懷舊風🥰有唔少八九十年代裝飾😍 牆身仲畫咗好多米奇老鼠😆 玩味十足👍🏻悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)🐥 ($138)佢係用慢煮嘅方法,所以可以保持到雞肉質感嫩滑🥰 好香蜜糖香草味🍯 仲有好多配菜🥬 有烤薯仔🥔紅蘿蔔🥕車厘茄🍅 同椰菜花🥦鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉🍝 ($128)意粉軟硬度適中👍🏻 配埋大大隻彈牙虎蝦🦐香烤明太子雞翼 ($58)依個好食😋 外面烤到個皮脆脆地,入邊就好Juicy 🥰 加埋辣辣地嘅明太子醬好惹味❤️黑松露薯條🍟 ($53)薯條炸得好香脆👍🏻 上面仲有一大pat黑松露❤️ 再點埋黑松露醬,更加好味😋忌廉檸檬藍青口🍋 ($58)青口都算大粒厚肉,肉質幾鮮嫩, 配埋忌廉汁唔錯😊冷/熱水果樂園🍹 ($43@)係水果加紅茶🍋🍎🍓🥝 因為用新鮮水果做,所以味道比較清甜😍 熱嘅仲會用蠟燭保溫👍🏻 好貼心❤️悉尼樂園銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣2樓A室

悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)🐥 ($138)

鮮濃蝦汁虎蝦扁意粉🍝 ($128)
意粉軟硬度適中👍🏻 配埋大大隻彈牙虎蝦🦐

香烤明太子雞翼 ($58)

黑松露薯條🍟 ($53)

忌廉檸檬藍青口🍋 ($58)
青口都算大粒厚肉,肉質幾鮮嫩, 配埋忌廉汁唔錯😊

冷/熱水果樂園🍹 ($43@)

悉尼樂園
銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣2樓A室
2022-07-09
2022-07-11 25 瀏覽
原來係美食樂園💛依間餐廳非常有特色枱枱凳凳 地面都好有復古氣息有好多懷舊既裝飾 牆上有好多塗鴉 最標誌性就係依隻崩壞版既米奇🐭依到啲野食樣樣都好吸引所以忍唔住叫左好多野食🤭鮮濃蝦汁海鮮意大利飯好足料 有魷魚圈 大大隻蝦 同青口 整體味道好濃郁 啱啱好飯質偏軟身~如果有返小小咬口就更正😍悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)春雞勁嫩滑 好juice 🤤有淡淡香草味~加埋松露醬好夾🫶🏻連d配料雜菜都好好食 好甜香烤明太子薯條對啲香口熱氣野真係零抵抗力🙈依個薯條真係不得了加左明太子醬 咸咸地再加埋芝士 仲用火槍燒過多左一陣焦香味 巧巧痴唷😚😚水牛城雞翼好細心 將佢整成單骨雞翼方便食用外面脆脆地 加上醬汁 酸酸辣辣 好開胃🤤石榴雪糕啫喱梳打係童年既回憶 細細個成日飲大個飲返別有一番味道🤭石榴味汽水 出面好少飲到同雪糕又幾夾喎凍水果樂園水果茶 主調係熱情果味加入左西柚 橙 奇異果等等既新鮮水果 好清新🫶🏻依間餐廳玩味十足 性價比好高下次去埋分店老二花廳試下先😋
原來係美食樂園💛
依間餐廳非常有特色
枱枱凳凳 地面都好有復古氣息

依到啲野食樣樣都好吸引所以忍唔住叫左好多野食🤭

鮮濃蝦汁海鮮意大利飯
好足料 有魷魚圈 大大隻蝦 同青口 整體味道好濃郁 啱啱好
飯質偏軟身~如果有返小小咬口就更正😍

悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)
春雞勁嫩滑 好juice 🤤

加入左西柚 橙 奇異果等等既新鮮水果 好清新🫶🏻

依間餐廳玩味十足 性價比好高
下次去埋分店老二花廳試下先😋
2022-07-10 54 瀏覽
天氣咁熱 想做入室弟子 但又想去迪迪尼樂園不如去銅鑼灣嘅悉尼樂園 探訪崩壞版米奇老尾@sicklyland_cafe 有好多打卡位🐭玩味壁畫食物水準幾高 環境氣氛不錯 岩晒聚餐傾下計·香烤明太子雞翼🍗全晚嘅MVP!超級推薦試的小食 一試難忘明太子口味的雞翼坊間少見 外皮焗得好香脆肉質厚身嫩滑 而且夠入味 加上單骨方便吃用·忌廉檸檬藍青口🦪很喜歡這個醬 濃厚蒜香味 配搭忌廉和檸檬汁藍青口份量幾多又大隻 才$58 CP值十分高·悉尼香草蜜糖慢煮春雞🐔慢煮春雞比平時更易撕開 嫩滑多汁 配菜也不俗帶微微香草和蜜糖味 沾上黑松露醬後更好吃·鮮濃蝦汁海鮮意大利飯🦐在它與明太子蟹肉蟹籽扁意粉兩者間選擇很久幸好意大利飯夠軟身 吸滿蝦汁 是我喜歡的口感飯中還有野菌 燒大蝦 青口 魷魚圈 夠2人分享·水果樂園🍹不愧為樂園推薦之一 大量新鮮水果泡在紅茶中100% fresh 沒有特別要求下 甜度和冰塊都剛好·石榴雪糕啫喱梳打🍧悉尼樂園特飲共有四款 大玩港式茶餐廳懷舊風一球雪糕浸在紅色石榴啫喱梳打上 非常IGable
天氣咁熱 想做入室弟子 但又想去迪迪尼樂園
一球雪糕浸在紅色石榴啫喱梳打上 非常IGable
  • 香烤明太子雞翼
  • 悉尼香草蜜糖慢煮春雞
2022-07-09 39 瀏覽
通常約親朋友都想去啲playful小小 特別cafe試下上網見到呢間啲裝修好特別 (好多奇怪嘅Mickey🤣)就吸引咗我嚟試吓!------------------------------悉尼香草慢煮蜜糖春雞 (half) HKD138明太子蟹肉蟹子扁意粉 HKD128明太子雞翼 HKD58水牛城雞翼 HKD58黑芝麻豆腐latte HKD48水果樂園 (fruit tea) HKD43呢度除咗裝修特別 估唔到食物都咁高質!慢煮燒春雞 呢個價錢來講有半隻雞係超級抵 而且配合蜜糖同香草烹調過 一上枱已經係超香好吸引~通常出邊食呢類型嘅明太子蟹肉蟹子意粉 蟹肉份量一定好少 反而呢間蟹肉蟹子撈埋落意粉 確實食到啖啖蟹肉 好正🤭🫶🏻作為一個雞翼控 如果餐廳小食有雞翼 一定會點嚟試!今次餐廳又明太子同水牛城雞翼兩款 個人偏好明太子口味 特別d而且無咁辣~不過鍾意食辣嘅話就可以試吓水牛城雞翼 都好惹味(不過就真係偏辣啦)🫣今次除咗熱食驚艷之外 估唔到嘢飲都咁出色我嗌咗杯黑芝麻豆腐latte 一飲已經超濃黑芝麻味 絕對唔係用黑芝麻粉沖出嚟嘅普通貨色!飲到底仲可以食到豆腐 有種食緊豆腐花甜品嘅感覺🤣黑
通常約親朋友都想去啲playful小小 特別cafe試下
悉尼香草慢煮蜜糖春雞 (half) HKD138
明太子蟹肉蟹子扁意粉 HKD128
明太子雞翼 HKD58
水牛城雞翼 HKD58
黑芝麻豆腐latte HKD48
水果樂園 (fruit tea) HKD43

呢度除咗裝修特別 估唔到食物都咁高質!
今次除咗熱食驚艷之外 估唔到嘢飲都咁出色
飲到底仲可以食到豆腐 有種食緊豆腐花甜品嘅感覺🤣
黑芝麻控同豆腐控真係必須試!
Revisit: yes🙌🏻(裝修好 食物飲品質素高 真係諗唔到任何挑剔嘅地方)
  • 黑芝麻豆腐拿鐵
2022-07-07 59 瀏覽
誤打誤撞搵到呢個地方,同公司又近,所以決定一試。openrice見佢有意粉有沙律,同事們實有一樣岩啦卦。佢個位有少少難搵,要入大廈上二樓,吾知係會錯過左。上到去,裝飾好懷舊,仲有啲好特別既壁畫。食物吾錯,可以encore
誤打誤撞搵到呢個地方,同公司又近,所以決定一試。
openrice見佢有意粉有沙律,同事們實有一樣岩啦卦。
佢個位有少少難搵,要入大廈上二樓,吾知係會錯過左。
上到去,裝飾好懷舊,仲有啲好特別既壁畫。
食物吾錯,可以encore

2022-07-07
2022-07-02 82 瀏覽
呢間位於銅鑼灣嘅樓上cafe,環境好懷舊好有feel,牆上有好多惡搞嘅米奇老味!Menu亦好吸引,唔係下下得carbonara可以揀,仲有好多其他少見嘅菜式!------------------------------🥦◖烤椰菜花扒配蘑菇意大利飯◗ $123烤椰菜花扒好大塊,grill得好香!意大利飯好濃蘑菇嘅香味,亦有好多蘑菇粒,醬汁好creamy幾入味,但飯就硬咗少少。🧆◖慢煮豬鞍配蘋果蜜糖芥末醬◗ $178伴碟有慢煮豬鞍邊邊好香脆,豬肉難免會有啲鞋。幾鍾意個醬嘅味道同口感,咬落有蘋果蓉,微酸,同豬鞍一齊食幾消膩!🫕◖忌廉檸檬藍青口◗ $58抵讚嘅一道小食!好大粒青口肉,肉質鮮嫩!但係一碟得四隻,唔太夠喉!🍹◖石榴雪糕啫喱梳打◗ $48外表好可愛,仲有一支叉仔同車厘子!石榴雪糕半溶,食落好似cream咁嘅質感!下面嘅梳打酸酸地,係乳酸果種味,仲有粒粒啫喱糖喺底,好有咬口!🍹◖蜜瓜雪糕啫喱梳打◗ $48大致同石榴雪糕啫喱梳打差唔多,上面嘅雪糕變咗蜜瓜味,蜜瓜味都幾清新陣味唔會好化學。Encore指數:8/10------------------------------Main cou
🥦◖烤椰菜花扒配蘑菇意大利飯◗ $123

🧆◖慢煮豬鞍配蘋果蜜糖芥末醬◗ $178

🫕◖忌廉檸檬藍青口◗ $58

🍹◖石榴雪糕啫喱梳打◗ $48

🍹◖蜜瓜雪糕啫喱梳打◗ $48

Encore指數:8/10
Main course仲有其他pasta choice都好吸引!Overall味道幾好,醬汁調配得好出色,唯獨是份量都偏少呢。好欣賞呢間Cafe有好多細節位嘅懷舊裝飾,燈光昏暗有情調,個環境真係好靚好打卡able!
2022-06-28 113 瀏覽
一入到餐廳環境好昏暗,有好多復古嘅裝飾同擺設,睇到個餐牌覺得有啲似第三世界國家嘅主題樂園公仔咁,有少少creepy,整體環境都好靚,好啱打咭用。因為唔太餓,嗌左一個主食同兩個小食。主食揀左明太子蟹肉蟹籽扁意粉 $123 睇落賣相正正常常,食落就唔夠明太子味,意粉汁太少唔夠creamy,蟹肉夾雜住蟹殼有少少un口,麵質都過淋,整體黎講有啲失望。小食嗌左黑松露薯條 $53 同水牛城雞翼 $58, 薯條炸得唔夠熟,咬落係生薯仔嘅感覺😂 黑松露醬都冇乜驚喜,唔係好重黑松露味。水牛城雞翼正正常常,冇乜雪味。哩間餐廳係打咭用,食嘢的話...填飽個肚就算啦

哩間餐廳係打咭用,食嘢的話...填飽個肚就算啦
黑松露薯條
明太子蟹肉扁意粉
2022-06-22 679 瀏覽
💖 悉尼樂園 (銅鑼灣)✨銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣2樓A室〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️️之前已經見過呢個翻版米奇招牌🤫一直都冇話好想黎食😂因為畢竟我自己都係一個迪士尼fans接受唔到老闆被醜化🤣點不知近排見到有啲Foodie寫食評話呢度啲嘢食好好味,咁我梗係唔可以放過😍最緊要啲嘢係好食😆其實一打開門,已經聞到呢度嘅呢度嘅食物香🤤除此之外原來呢度都有好多唔同嘅迪士尼裝飾品,翻版得好少🤣同埋畫得都幾得意,好似細個畫Mickey嘅我😆-鮮濃蝦汁海鮮意大利飯🦐 $138我喺蟹肉意大利麵同埋呢個當中作出左選擇,因為今日真係好想食飯😍平時有蟹嘅話我一定唔會揀蝦🤣好彩冇令我失望😚蝦汁又濃又超香‼️有魷魚圈、大蝦、同埋兩隻大青口😋 魷魚圈煙韌有口感,大蝦同埋青口都燒過👍🏻-悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)🍗$138我記得好多年之前食過慢煮雞肉之後就再冇食過啦,因為係我眼中佢係非常鞋😂今日店員推介食😍保證啲肉滑捋捋😌食落去真係有種蜜糖香之餘肉又滑😋上面仲有Rose Mary。除此之外我最鍾意旁邊嘅甘筍😛甜!-黑松露薯條🍟$53粗薯條萬歲🙌🏻炸得香脆之餘每一條仲係熱辣辣🔥食到底下嗰啲都仲

💖 悉尼樂園 (銅鑼灣)
✨銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣2樓A室

-鮮濃蝦汁海鮮意大利飯🦐 $138

-悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)🍗$138

-黑松露薯條🍟$53

粗薯條萬歲🙌🏻炸得香脆之餘每一條仲係熱辣辣🔥食到底下嗰啲都仲係脆卜卜😍上面仲有黑松露鋪喺面,再配埋黑松露沙律醬,令黑松露味增加提升😍

-忌廉檸檬藍青口🍋 $58

分量比我想像中多🤩有5隻🥳,加咗檸檬更加能夠提升,初頭會諗住可能會好酸可能會有啲奇怪,點不知原來調教得剛剛好有少少檸檬味🙈忌廉味更濃😋

-黑芝麻豆腐拿鐵☕️ $48

芝麻拿鐵飲得多,加埋豆腐嘅就未試過😍都幾夾,黑白配,令到拉花更加突出。比較清淡岩哂我😆係我飲到最後嘅時候估唔到有驚喜🥳原來下面真係有豆腐😆

-Oreo Mocha🍫 $45

好吸引😳好邪惡嘅感覺!有oreo碎、奶泡同埋朱古力醬係面🤭咖啡味好重🤫
2022-06-22
  • 黑芝麻豆腐拿鐵
2022-06-20 73 瀏覽
位於銅鑼灣邊寧頓街嘅尼一間餐廳, 裝修好懷舊, 好多童年回憶喺度搵到, 唔多人, 好多打卡位, 影相一流, 非常好坐, 野我就冇食過啦, 就係叫咗杯凍嘅Mocha,   杯嘢唔難飲嘅, 但係絕對唔可以叫好飲, 最搞笑係我朋友飲完之後肚痛,um..... 我就冇事, 應該唔關你間餐廳事
  • 特濃朱古力
2022-06-19 107 瀏覽
💖你知唔知銅鑼灣都有迪士尼🏰?呢度有間復古搞怪嘅米奇老味cafe,崩壞版米奇配上復古風裝修,一步一個打卡位📸️!今日同朋友黎打卡,佢仲帶埋Ian黎一齊食好嘢😛。1️⃣悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)🐔 $138💖呢個雞肉好嫩滑!雞皮香口但唔油膩,肉汁多,帶微甜蜜糖味🍯,再配上黑椒燒汁🖤,味道豐富!配菜有烤薯仔🥔、紅蘿蔔🥕同車厘茄🍅,配醬汁食好味😋。2️⃣慢煮豬鞍配蜜糖芥末醬🐷 $188💖擺盤幾靚,肉好厚身,呢個比雞更熟🔥,肉質會更有嚼勁,配上香甜微刺激嘅蜜糖芥末醬更提味。配菜有烤薯仔🥔、椰菜花🥦同車厘茄🍅。3️⃣Yuzu espresso tonic☕️ $48💖Espresso tonic係我近排最鍾意嘅咖啡😍,呢度有柚子口味,更添一絲水果酸甜香,搭配清新、帶氣泡🫧嘅tonic water,係好refreshing嘅夏日飲品!4️⃣特濃朱古力(冷)🍫 $43💖推薦,打卡必嗌!足料嘅香濃朱古力味,配上甜香但唔膩嘅鮮奶油,另外仲有棉花糖同朱古力醬。口感順滑,唔會假甜。💖呢度好啱打卡,氣氛好chill,可以舒舒服服咁嘆lunch😌。食物睇得又食得🤩,而且職員👩‍💼態度幾好,黎銅鑼灣可以黎試下呢間樓上cafe!

1️⃣悉尼香草蜜糖慢煮春雞(半隻)🐔 $138

2️⃣慢煮豬鞍配蜜糖芥末醬🐷 $188

3️⃣Yuzu espresso tonic☕️ $48

4️⃣特濃朱古力(冷)🍫 $43

2022-06-18 38 瀏覽
見人推介呢間懷舊嘅特式Cafe💛,真係好心動😆 就搵日約埋朋友過嚟🤣 Cafe係懷舊樂園風~夜晚去食飯加昏暗嘅燈光,感覺格外舒服😌慢煮豬鞍配蜜糖芥末醬慢煮出嚟嘅顏色會比較淡,但豬肉嘅味道會比較出🤩醬汁都會帶出肉味✨ 係一款有𡁻口嘅豬鞍,慢慢品嚐肉香💕悉尼香草蜜糖慢煮春雞正啊😍 好嫩滑嘅雞又少骨👍🏻 就算係雞胸都好嫩滑,咀嚼嘅時候會淡出蜜糖嘅甜~真係好有驚喜😍連配菜都唔錯💕值得一試💕👍🏻香烤明太子雞翼外面烤到脆皮咁,雞翼肉汁好Juicy 💕 特制嘅明太子醬好惹味,有微粒辣所以好開胃✨京都宇治抹茶豆腐拿鐵係一款幾特別嘅飲品😆 抹茶味比較重,落去會有淡淡豆香💕 入面仲有啲甜甜地嘅豆花,最後用匙食好似甜品😆水果樂園水果加紅茶~ 水果味都幾突出✨ 而且真係好多唔同款嘅水果🤩 好足料‼️總括嚟講,食物質素真係唔錯👍🏻 而且環境+音樂+光線都好有情調~ 可以好舒服咁渡過😌 係一個好啱約會嘅地方💐

慢煮豬鞍配蜜糖芥末醬
悉尼香草蜜糖慢煮春雞

香烤明太子雞翼

京都宇治抹茶豆腐拿鐵

水果樂園

2022-06-16 73 瀏覽
銅鑼灣呢間樓上餐廳幾有特色,裝修好有懷舊年代feel,環境都算大食物選擇幾多元化佢嘅set lunch好抵食,包埋嘢飲試咗佢嘅吉列蕃茄豬扒飯同埋卡邦尼意粉啲嘢食嚟到熱辣辣,豬扒揸得好趣佢嘅番茄汁味道偏酸,同一般番茄汁唔同仲有一粒粒蕃茄仔卡邦尼意粉味道都唔錯,意粉軟硬度適中醬汁夠creamy但係唔會好膩配料方面有煙肉同埋蘑菇仲有隻溫泉蛋味道都算幾濃郁,夠黑松露味飲品方面試咗店員推介嘅凍朱古力同埋水果茶凍朱古力賣相好靚,比想像中好飲好多唔會好似普遍嘅凍朱古力咁甜,佢啲cream打得好fluffy,仲有雲呢拿味水果茶味道好清新,而且夠足料有士多啤梨、芒果、奇異果、西柚同橙整體唔錯,店員服務態度親切友善係一間值得到訪嘅小店
食物選擇幾多元化
佢嘅set lunch好抵食,包埋嘢飲
試咗佢嘅吉列蕃茄豬扒飯同埋卡邦尼意粉
啲嘢食嚟到熱辣辣,豬扒揸得好趣
佢嘅番茄汁味道偏酸,同一般番茄汁唔同
仲有一粒粒蕃茄仔
卡邦尼意粉味道都唔錯,意粉軟硬度適中
醬汁夠creamy但係唔會好膩
配料方面有煙肉同埋蘑菇仲有隻溫泉蛋
味道都算幾濃郁,夠黑松露味
飲品方面試咗店員推介嘅凍朱古力同埋水果茶
凍朱古力賣相好靚,比想像中好飲好多
水果茶味道好清新,而且夠足料
有士多啤梨、芒果、奇異果、西柚同橙
整體唔錯,店員服務態度親切友善
係一間值得到訪嘅小店
2022-06-04 142 瀏覽
⚡龍蝦尾青醬意大利粉龍蝦肉已經預先拆好左,一上碟就食得💯龍蝦肉夠爽口,啖啖肉,賣相打卡able☺☺🌟 Cafe佈置得好vintage,仲有山寨Mickey陪你食野relax下🥰🥰🌈 悉尼樂園銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣2樓A室#ktravelneat銅鑼灣 #ktravelneat港島線 #ktravelneat黃小店 #ktravelneat打卡必備 #ktravelneat咖啡店 #悉尼樂園 #sicklylandcafe #vintagecafe #hkfoodies #hkfoodstagram #hkdrinkstagram #stayhungry #香港人加油🇭🇰 #共勉之
⚡龍蝦尾青醬意大利粉
龍蝦肉已經預先拆好左,一上碟就食得💯
龍蝦肉夠爽口,啖啖肉,賣相打卡able☺☺

🌈 悉尼樂園
銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣2樓A室

• 龍蝦尾青醬意大利粉
【野食一般、環境一流🌼唔限時任坐樓上cafe打卡熱點】位於銅鑼灣怡和街圓形天橋附近嘅樓上cafe,。設有打卡地點畀你影相用。今次點咗好多嘢食,最深刻係佢嘅小食拼盤同明太子意粉!今次會分上下兩集介紹,今集講富有舊香港風格既裝修!材料同賣相可以影相睇到,但想知質地、味覺點評,就要得hkdine360嘴刁小編食過先知,繼續睇落去啦!(上集分享左,大家可去睇睇)✏✏✏✏✏✏✏👅味道:7/10🌌環境:8.5/10👍🏻推薦:8/10(另收加一) 💬💬💬💬💬OVERVIEW💬💬💬💬💬食左咁多款呢食,我覺得野食味道麻麻地,食物擺盤好睇,但味道一般。唔知其他reviews點解咁好好既係cafe唔限時,可以chill & chat耐d想打卡的話,可以一試😏
【野食一般、環境一流🌼唔限時任坐樓上cafe打卡熱點】

今次會分上下兩集介紹,今集講富有舊香港風格既裝修!

✏✏✏✏✏✏✏
👅味道:7/10
🌌環境:8.5/10
👍🏻推薦:8/10
(另收加一)

💬💬💬💬💬OVERVIEW💬💬💬💬💬

好既係cafe唔限時,可以chill & chat耐d
想打卡的話,可以一試😏