2004-06-01 15 瀏覽
因為要減肥,所以完全無叫pizza同pastas,落order時個waitress好似好奇怪咁。兩個女仔只叫一客煙三文魚沙律、蔬果沙律同一碟炒雜菜。煙三文魚沙律d三文魚好似隔夜,又實又硬,另外個蔬果沙律好笨,得幾粒粟米菠蘿同幾片青瓜。我o地雖然話減肥,但最後都忍唔住叫多個Tiramisu,真後悔,因為勁難食,都未食過咁難食的Tiramisu,我只食了兩啖就食唔落啦。
兩個女仔只叫一客煙三文魚沙律、蔬果沙律同一碟炒雜菜。
2004-05-20 15 瀏覽
好耐無試過食到d Pizza 咁脆, 就算凍咗都仲係脆(厚批), 真係好難得, 其他食物味道都唔錯, 只可惜呢度衞生麻麻, d 碟唔係好乾淨, 又有好多蚊滋飛來飛去, 乜都俾佢影響哂.
(非會員)
1999-11-30 1 瀏覽