2005-07-30
露筍牛肉卷+ 牛油帶子+ 和民沙律半客+ 海鮮炒烏冬+ 波菜餃子+ 叉燒豬骨湯麵+ 蟹子蝦壽司露筍牛肉卷: 好味, 露筍爽口, 個汁惹味, 但牛肉"un" 左少少同埋份量少, 得3串, 每串得4小舊牛油帶子: ok好味, 有5粒, 不過唔覺有牛油味和民沙律: 不過不失, 冇咩特別海鮮炒烏冬: 有幾隻蝦仔, 幾粒蚊型帶子, 普通波菜餃子: 似人地spxxxxxxx既薯蓉混吞, 不過變左波菜汁, 唔算難食,但唔係好味叉燒豬骨湯麵: 普通一碗, 冇特別印象蟹子蝦司: 唔得, 混左沙律醬, 唔知係唔係d飯熱, 攪到個沙律醬暖同埋變水咁既質地, 唔好食食物一般ok, 但份量細, 同侍應真係唔掂雖然佢地學日本居食屋, 落單時要跪地, 但佢地d態度超級唔掂.坐底好耐, 冇人理你都算, 問佢杯水, 佢舉手應你, 但大大聲同你講: 落單陣間搵同事同你落, 咁就走左去卒知走到埋黎, 同佢講: 3杯熱水唔該, 佢立即變臉咁走左,番轉頭放低3杯凍水即閃.再叫人換3杯熱水, 嘩, 佢地個面黑過關公.我地好有禮貌咁請佢地換過3杯水姐, 冇話不滿或者要鬧人, 佢d態度好似我係侍應佢係客咁. 完全唔掂.食到一半時,
+ 波菜餃子+ 叉燒豬骨湯麵+ 蟹子蝦壽司
牛油帶子: ok好味, 有5粒, 不過唔覺有牛油味
和民沙律: 不過不失, 冇咩特別
海鮮炒烏冬: 有幾隻蝦仔, 幾粒蚊型帶子, 普通
叉燒豬骨湯麵: 普通一碗, 冇特別印象
食物一般ok, 但份量細, 同侍應真係唔掂
食到一半時, 間唔中佢就拎d菜(我地冇叫)上黎, 我地冇叫當然叫佢返走, 佢既態度好似我玩佢咁, 叫左扮冇叫. 睇單都知有冇喇, 佢地唔理三七廿一, 放低就算.
咩都食哂, 佢都仲係咁上菜, 我地咪頂唔順同佢講, 你地係咪落錯單呀, 佢地先如夢初醒咁, check 人地d單....卒知埋單時, $0.1貼士都冇俾
下次唔會再去呢間和民>.<