因為一班舊同事gathering選擇都係來來去去任食啦、打邊爐啦或者中菜 ,因為大家都好似傾向想食任食,而我又唔想去普通嗰啲咩殿呀、大喜屋啊嗰啲 ,於是我好努力咁搵,搵到一間新開嘅和牛任食 ,大家無異議就決定去試吓!其實我本身對任食麻麻地,因為我自己食得少呀嘛 同埋多數d啲質素都係麻麻地 。講真而家呢個年紀梗係要揀啲有質素嘅嚟食啦,自己quota有限呀嘛 我求神拜佛希望呢一間質素會好少少結果都可以接受啦,係d飲品種類同甜品差啲囉 。價錢周六晚大人$398 +10%;小童(身高90至120)$248+10%,抵唔抵就見仁見智啦,不過反而佢送果set海鮮拼盤反而有啲質素,全部都好新鮮 如果嫌和牛太油嘅話大家可以主攻佢嘅燒蠔都唔錯 ,仲有佢嘅甲羅燒都好出色,不過最衰冇得reorder啦!叫和牛既份量每一次都小到有啲驚嚇,可能怕你太多食唔晒掛 其實和牛嘅肥膩感真係唔可以食太多 。結局我覺得我哋食和牛嘅份量唔係太回到本 ,係後尾叫返幾隻蠔食下平衡返 ,就係呢種感覺唔食又好似唔抵咁所以我真係麻麻哋任食 ,可能一大班朋友聚會先食一次半次啦!
其實我本身對任食麻麻地,因為我自己食得少呀嘛

我求神拜佛希望呢一間質素會好少少

結果都可以接受啦
叫和牛既份量每一次都小到有啲驚嚇,可能怕你太多食唔晒掛
呢間燒肉餐廳唔錯,除咗可以燒肉,仲有放題有嘅嘢食!多款精選和牛部位可以任燒!最愛A4宮崎黑毛和牛脊肉🌟霜降花紋豐富,脂香係口中爆發omg,包生菜食真係無得頂!另外A4鹿兒島黑毛和牛肉三角同樣大愛,油脂一樣豐富,肉質更細膩,多一份牛肉香氣😋雖然係燒肉放題,但同樣有刺身、壽司、小食、炸物等🤟🏻依家仲送一份海鮮拼盤,有甲羅燒😳!!蟹膏鮮甜無腥👏🏻帆立貝、海蝦、鮑魚都好新鮮,隻鮑魚仲好生猛!燒完唔會韌~不過海鮮就唔係全部任食,得海蝦同煮蜆,清酒煮蜆好鮮甜!生蠔都係$8隻,幾抵食!刺身全部都唔錯,但壽司就一般🍣可以唔洗試,留位燒和牛吧😍甜品櫃款式較少,但其實都食唔落,而且最後每人都有一個movenpick雪糕,滿足曬🥰
呢間燒肉餐廳唔錯,除咗可以燒肉,仲有放題有嘅嘢食!

雖然係燒肉放題,但同樣有刺身壽司、小食、炸物等🤟🏻
依家仲送一份海鮮拼盤,有甲羅燒😳!!蟹膏鮮甜無腥👏🏻
帆立貝、海蝦、鮑魚都好新鮮,隻鮑魚仲好生猛!燒完唔會韌~
不過海鮮就唔係全部任食,得海蝦同煮蜆,清酒煮蜆好鮮甜!
生蠔都係$8隻,幾抵食!

刺身全部都唔錯,但壽司就一般🍣可以唔洗試,留位燒和牛吧😍
2019-02-20 211 瀏覽
小編多次經過呢間樓下都有人落力宣傳,終於忍吾住要試試佢(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)!上到黎既環境比想像中大,而且空間好充足,吾迫,坐得舒服,適合同朋友暢飲談天。每枱座位設有獨立既燒爐,不過通風比較差,都幾煙霧瀰漫架。以電子平板點菜,仲設有充電添,既新穎又細心,幾過癮呀!刺身種類多,不過食落感覺吾算太新鮮,所以叫左第一淪都冇Encore lu。加錢幾十蚊就可以有海鮮食。燒海鮮真系好正架,所以小編見價錢都幾抵,都忍吾住啦♪(´ε` )黎到主菜燒肉啦!種類繁多,令小編都揀到眼花撩亂添。而且試過多種肉類,燒出黎都系好香、食落有質感。較為推薦牛脊肉,肉質嫩,油脂分佈均勻,燒出黎一級棒٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و除左燒肉,粟米、清酒蜆、菠蘿,都系最易燒,燒出黎亦都好好味,大家不妨試試。最後,食埋個Movenpick雪糕就完滿結束啦(*≧ω≦)

以電子平板點菜,仲設有充電添,既新穎又細心,幾過癮呀!

最後,食埋個Movenpick雪糕就完滿結束啦(*≧ω≦)
2019-01-31
  • 海鮮拼盤
  • 清酒煮蜆
  • 燒肉
2019-02-19 180 瀏覽
今日嚟到銅鑼灣,呢間我哋食開嘅燒肉店喺二月同三月加設左一個和牛放題,於是同朋友嚟試吓海鮮拼盤😍😍呢個海鮮拼盤係以人頭計送㗎, 有扇貝, 甲羅燒, 蝦同埋鮑魚, 鮑魚真係非常之新鮮上枱嘅時候仲係郁緊㗎肉類🥩🥩佢哋嘅肉類, 牛肉, 豬肉, 雞肉等加埋都有幾十款, 個人特別鍾意就係呢個A4宮崎黑毛和牛頸脊, 油脂分布好平均,食落去非常之香口惹味辣酒煮蜆😋😋辣椒煮蜆真係好好味, 其實佢仲有另一款清酒煮蜆, 其實都唔錯, 只不過我好鍾意食辣,所以特別喜歡辣酒煮蜆, 非常滋味, 一個人都可以食幾盆炸物佢哋嘅咋物其實都整得唔錯, 我鍾意食佢哋個雞翼同埋雞軟骨,炸粉唔會太厚刺身仲有好多款刺身可以叫嘅, 個人特別鍾意就係甜蝦同帶子珍寶燒蠔👍🏼👍🏼依家食呢個和牛套餐, 可以免費任叫, 非常正, 我自己一個就已經食咗8隻啦,佢哋喺上面佢加咗啲牛油, 令到蠔更加香滑, 食到停唔到口

海鮮拼盤😍😍

肉類🥩🥩

辣酒煮蜆😋😋

炸物

刺身
仲有好多款刺身可以叫嘅, 個人特別鍾意就係甜蝦同帶子

珍寶燒蠔👍🏼👍🏼
2019-02-19 216 瀏覽
我個honey生日,問佢生日飯想要吃什麼?佢就話想吃海鮮,又想吃焼肉!即係大魚大肉啦!🤣佢又好大食喎!搵到呢間120分鐘A4和牛放題,連燒蠔都可以任食,仲送海鮮船~五款海鮮包括蝦、甲羅燒、蠔、扇貝和鮑魚。和牛油份比較重,燒既時候好搶火😅食落又淋又鬆軟,雖然未至於入口即融,但質素算是中上程度,呢個價錢可以任食係扺嘅!👍🏻👍🏻海鮮都算新鮮,亦都好大隻,尤其是隻鮑魚,燒完都冇咩縮水超新鮮,好味又唔韌。燒果時佢地猛係度掙扎,典吓典吓!生命力很強啊典左好耐!燒菠蘿都好正㗎喎⋯⋯鍾意食榴槤嘅,一定要試吓呢個榴槤炸彈,超正👍🏻👍🏻裏面包住一大pat榴槤蓉,因為好味,我地叫完又叫。第一次叫4粒來4粒,第二次叫8粒6粒,第三次叫6粒來4粒!可能知道我地4個人喔🤭最後還有每人一杯雪糕作總結!但已經鉋到差點吃不到!兩個小時不停吃和牛、海鮮、刺身和各式小吃真幸福啊!
燒菠蘿都好正㗎喎⋯⋯
2019-02-17
慶祝紀念
生日
2019-02-18 116 瀏覽
餐廳股東朋友邀請我尼個專業CD-ROM 肉面包清碟去佢餐廳做神秘顧客同試食。我當然要俾番份包膠俾佢。食物相? 我就無影啦 我唔信咩有圖有真相 因為網上世界太多照騙啦 我只相信我親身體驗同感受。寫包膠 最緊要清楚了解 我去尼間餐廳既目的既然係叫做 和牛 燒肉 放題,餐廳叫得做 燒肉 漁市場 ,咁我既重點應該集中去 肉類 同 海鮮 既質素!首先要講既係 地點 價錢 同 主題 先綜合出性價比。以我既食量去估算,地點 價錢:銅鑼灣 算係中消費 向區內餐廳既晚餐基本消費都要近$200/ 人頭主題:燒肉放題 基本$300/ 人頭 走唔甩主題:日本和牛 閒閒地都要 $500/ 人頭 都未必飽相比向日本食既時候 $500 /人頭 我就夠飽喇。綜合計算:378$ 再加埋10% , 410$/ 人頭向未試食既情況下單單以價錢性價比係絕對絕對絕對 高開餐後評價和牛: 以我向日本食咁多次燒肉 我相信佢地餐廳既和牛係A4 級。和牛:部位都多選擇,唔同既部分的確帶到唔同口感同牛味俾我。和牛:第一碟出來見人 肯定係靚。第二碟再出來既都唔差。咁我都接受牛既唔同部位 會有唔同既脂肪分佈 肉既觀感會有參差。認真食三輪已經
我當然要俾番份包膠俾佢。
食物相? 我就無影啦
我唔信咩有圖有真相 因為網上世界太多照騙啦
我只相信我親身體驗同感受。

寫包膠 最緊要清楚了解 我去尼間餐廳既目的
既然係叫做 和牛 燒肉 放題
餐廳叫得做 燒肉 漁市場 ,
咁我既重點應該集中去 肉類 同 海鮮 既質素!

首先要講既係 地點 價錢 同 主題 先綜合出性價比。
以我既食量去估算,
主題:燒肉放題 基本$300/ 人頭 走唔甩
主題:日本和牛 閒閒地都要 $500/ 人頭 都未必飽
相比向日本食既時候 $500 /人頭 我就夠飽喇。

綜合計算:378$ 再加埋10% , 410$/ 人頭
向未試食既情況下單單以價錢
性價比係絕對絕對絕對 高

開餐後評價
和牛:部位都多選擇,唔同既部分的確帶到唔同口感同牛味俾我。
認真食三輪已經夠皮。

伊比利亞咩黑毛豬:尼個有驚喜 肉質超越平時既豬排太多 如果有蘋果醬配食就正啦。

海鮮盤:鮑魚新鮮 虎蝦要剝殼 太麻煩 。甲羅燒都可以 我建議加多少少味淋 加番重個甜味會更好。

其他食物:
牛:可以 ,食得多和牛,轉一轉口味,牛味都夠。QQ秘制牛個味調得幾好。
雞:同預期一樣 唔會有咩驚喜 ,一般般,接受。
刺身 壽司:比預期差左少少。好彩佢主題係和牛燒肉放題,尼個標準比較還可以。不過試試就算。
炸物:唔會有要求。食炸物 我仲點食和牛? 還可以,雞軟骨大粒少少可以更好。試下就算。
飲品:如果有茶會更好。不過我幾鐘意飲清涼爽。

環境:日本風格不足,裝修有點陳舊,檯面座位有明顯損耗。不過如果佢裝修靚既話 價錢肯定唔會係而家尼個價。

股務:送餐執碟埋單派雪糕 好似都係同一個女超人。我希望老闆可以加許尼個女超人。可惜得佢一個女超人 另外個幾個就相比下明顯懶散。

總結:親民價格高質食材 環境服務一般。尼個狀態來評價 係抵,如果有一日 環境好左 服務好左 價錢不變的話 我諗我要提早一個星期訂位嚕 評價就會係超值。

肉面包清碟 包膠完畢。
2019-02-17
10 分鐘 (堂食)
2019-02-18 162 瀏覽
有圖有真相,新鮮有樣睇😻😻😻,平日晚上都咁多人食,只因新鮮好味,仲要係日本空運A4和牛!.🔺和牛放題 $378/1人任食A4 鹿兒島、宮崎和牛、壽司刺身、燒肉放題😍😍!油脂分佈平均,件件都新鮮肥美😻😻,貨真價實!每面燒十秒左右,點鹽、燒汁或者就咁食都得,牛味超突出,油脂係牛肉之間流出,見到都口水直流。唔同部位既A4和牛都有,而且係任點。.🔺海鮮拼盤飽魚仲郁緊!燒熟你真係對不起😫😫。扇貝最好味,鮮甜大粒👍🏻。仲有甲羅燒都係我既最愛🤤。

🔺和牛放題 $378/1人
唔同部位既A4和牛都有,而且係任點。
🔺海鮮拼盤
2019-02-17 121 瀏覽
想任食和牛燒肉不是夢平時買一塊和牛扒 閑閑哋都過$500逢星期一至四 尚鮮任食都只係$378!用pad就可以自助落單非常方便四位顧客今個月仲送一客海鮮船海鮮款式相當豐富甲羅燒同埋鮑魚已經值回票價鮑魚燒嘅時候仲識郁㗎另外仲可以點刺身 都幾新鮮㗎之後當然要介紹和牛 來自宮崎同鹿兒島縣嘅和牛質素絕對不能挑剔令人回味無窮可以任食真係太幸福燒菠蘿亦都非常香甜另外仲可以點清酒蜆 味道都幾鮮買咗單仲會送上貴價雪糕 認真抵食
想任食和牛燒肉不是夢
平時買一塊和牛扒 閑閑哋都過$500

逢星期一至四 尚鮮任食都只係$378!

用pad就可以自助落單非常方便

燒菠蘿亦都非常香甜
另外仲可以點清酒蜆 味道都幾鮮

買咗單仲會送上貴價雪糕 認真抵食
2019-02-16 205 瀏覽
CP值ok今天旅行後,上fb睇到正野,即刻開波搵腳食好西✌✌✌睇完介紹,就即刻打☎訂位,最快要晚上8:45分,反正唔太餓,是但啦,試下都好呀,睇下係咪真係咁正雖然去到👀見好多walk in 都有位,感覺有點失落感,不過要食好西,唯有🐴💩落地行啦🙄🙄🙄服務質素真♥,是very good環境都很好,如果有圍巾更好如果要同日本比,咁就日本好點,但如果同香港其它店比,CP值係ok其實我真係好少香港食這些東西,因為感覺始終日本食感覺良好點講到🐮喇,其實起初點餐,真是每樣一片試食,不過點完,發現都唔知那種打那種😰😰😰其實我覺得,如果坐低,將點餐暫時停供給任點A4牛先,首先出一盤像日本有晒A4🐮肉名稱部位,然後先給顧客去點選喜歡的牛肉,感覺良好多原味霜降牛五花,安格斯,🐮舌,牛仔骨,A5鹿兒島牛肉眼,🌶酒煮蜆,珍寶蠔,還有炸榴槤,炸奶,其實真係好多都唔差,是上碟部位程序有點,需要改善原Ps:👆最好點原味,醃製過醬汁蓋過牛味,原味唔點汁都唔錯,咁先食到咩叫靚🐮。如果需要調味,可以用店提供的鹽和胡椒而我就沒用過醬汁喇,真係燒完再落監,調下味這樣出餐,根本放在一起,食緊邊啲肉都分唔清,真有點迷茫😩😩😩如果
CP值ok

今天旅行後,上fb睇到正野,即刻開波搵腳食好西✌✌✌

服務質素真♥,是very good
環境都很好,如果有圍巾更好

其實我真係好少香港食這些東西,因為感覺始終日本食感覺良好點

而我就沒用過醬汁喇,真係燒完再落監,調下味

如果講到價💰,咁既質素係ok , 不過最好點大片點牛相,食落感覺良好點,其它小塊有根,唔會入口即容。大塊牛種都有啲多脂肪和少,其實兩種都好食,睇你想食肥點還是瘦點

講完肉,講下其它喇。刺身新鮮的,其它小食都不差。所以總括來說,咁既價💰,食到咁多算不太高品質,但食得落口既野,算不差了

緊記,好似是限定,好似4月收返原價,食就趁早😁😁😁,還有海鮮係新鮮的,就算食🌶酒煮蜆,都食都蜆係鮮甜,所以值得一試

尚鮮日式燒肉漁市場

• 壽司
  • 炸物
  • 燒蠔
  • 清酒煮蜆
誠意推介!一餐食足我幾個月食肉份量!平日唔多鐘意食肉嘅我都係咁燒燒燒!和牛放題就梗係首推任食和牛!無錯係任食和牛,仲要係鹿兒島宮崎A4黑毛和牛!送埋海鮮拼盤,有珍寶蠔、鮑魚、甲羅燒、大蝦、扇具,刺身都係任食以下紅色餐牌就係要另加錢和牛同黑豚肉真係回本到不得了,平日係超市買塊扒靚d都百元起跳,2種肉入口果種juicy肉汁加上均勻比例脂肪,食完一啖真係即刻再落單嚟多round,隔住個mon都回味緊果種味道有特別燒海鮮方法,有清酒或麻辣蜆盤燒,大蝦都好新鮮食多咗肉有其他選擇,蒜蓉牛油金菇同牛油粟米都好香,貪得意燒下車厘茄同菠蘿熟食推介有炸鮮奶,唔係度度地方有用日本烏冬唔係平價貨最後送杯MOVENPICK,完美結束尚鮮日式燒肉漁市場 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓

以下紅色餐牌就係要另加錢

有特別燒海鮮方法,有清酒或麻辣蜆盤燒,大蝦都好新鮮

熟食推介有炸鮮奶,唔係度度地方有

用日本烏冬唔係平價貨

最後送杯MOVENPICK,完美結束

尚鮮日式燒肉漁市場 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓

2019-02-04
2 分鐘 (堂食)
  • 「尚鮮浜燒」海鮮拼盤
  • 特選燒肉
  • 二人前和牛海鮮盛合
2019-02-14 433 瀏覽
情人節$988兩位另外再加一一入到餐廳,地下勁冼(可能係啱啱拖完地啦)但餐廳衛生係吾差的!坐低左之後好快就上左海鮮拼盤同肉類拼盤,海鮮拼盤有鮑魚扇貝蝦甲羅燒同蠔。肉類拼盤有一口牛一口豚同兩件扒。單點食品種類都足夠嘅,但肉類切工實在太差了。。。有塊牛肉仲要瘀左色,勁無胃口。。。。。。。有圖有真相!可以睇下我影低嘅照片。。。總括嚟講,係吾難食的,但吾值!如果$299一位係可以一試,但今日收費$988兩位就吾需要嚟尚鮮食囉!
情人節$988兩位另外再加一

總括嚟講,係吾難食的,但吾值!

2019-02-14 151 瀏覽
今年同老婆第一年慶祝情人節, 因有朋友推介所以去試下食和牛放題$378+1/位 , 一年一次都唔算貴。於事BOOK左2月12日 6:45PM 去食。 去到直接入,唔洗等,環境都算唔錯,比較其他日式放題,呢間座位都好寬敞。 價錢: 合理啦服務: 都OK,上野食速度好快,冇"流"單味道: 都唔錯,可能係肉燒放題既關係,  只係比較多食肉,  肉類既味道不錯, 刺身壽司都不錯. 海鮮一般食物: 刺身壽司種類不多, 和牛牛肉都不錯,其他熟食都可以,飲料種類都多結總一下:  其實整體所有野都OK,  唯一係 除左一開頭一兩次落單黎的A4和牛既肉質比較美(同圖片一樣係雪花和牛) 脂肪同肉既比例好好, 食落口都好好味 。但到之後每次落單後黎既A4和牛同第1、2次落既和牛都唔一樣,都唔知係咩牛, 肉質唔靚, 有D無聊。唯有安慰自己 放題係咁上下啦. 唔通以$378+1/位, 真係俾你無限任食雪花和牛咩!!?? 老婆就話可一不可再, 試完食完就算啦,100分滿分, 整體都有70分的。 值唔值得再食? 咁就 見仁見智啦!
價錢: 合理啦
服務: 都OK,上野食速度好快,冇"流"單

2019-02-12
2019-02-14 145 瀏覽
逢星期一至四只需要$378就可以任食和牛認真吸引今次就同朋友你試吓係咪真係貨真價實驟眼睇傳單上嘅和牛款式都幾多而且匀為A4級數 此外呢度仲有多款海鮮選擇只要係四位顧客就會送一客海鮮船海鮮款式都好精緻有蠔 帶子 甲羅燒 同埋鮑魚鮑魚上枱嘅時候仲係生㗎 非常新鮮就咁燒已經食得出海鮮原有嘅鮮甜味 另外仲可以揀刺身同埋炸物料理呢度仲有好好味嘅榴槤芝士波不容錯過刺身方面選擇唔算特別多但係都新鮮跟住就到左戲肉和牛!!質素真係唔錯 色澤鮮潤而且油花好靚 分布平均和牛真係要比小小耐性燒耐小小因為咁樣先可以令到油份充分散發食落口特別甘香 肉質都好嫩 特別係牛頸脊埋單之後仲每人有一個movenpick雪糕 真係好抵食
逢星期一至四只需要$378就可以任食和牛認真吸引

就咁燒已經食得出海鮮原有嘅鮮甜味

另外仲可以揀刺身同埋炸物料理
呢度仲有好好味嘅榴槤芝士波不容錯過

刺身方面選擇唔算特別多但係都新鮮

跟住就到左戲肉和牛!!
質素真係唔錯 色澤鮮潤
而且油花好靚 分布平均

和牛真係要比小小耐性燒耐小小
因為咁樣先可以令到油份充分散發
食落口特別甘香 肉質都好嫩 特別係牛頸脊

埋單之後仲每人有一個movenpick雪糕 真係好抵食
同老公終於將搬屋呢個大工程搞得8899, 一定要好好慰勞下。難得可以掉低個仔 ,梗係去食燒肉放題啦! 選了對我們最就腳,位於銅鑼灣的【尚鮮日式燒肉漁市場】,搬屋這麼辛苦,我們賞自己吃超邪惡的【至尊和牛放題宴】,價錢是$398 一位,價錢算合理的! 限定和牛放題,任食A4鹿兒島同A4宮崎黑毛和牛,總共有8款牛肉~ 另外還有刺身、壽司、各式小食,非常多的選擇! 選食和牛放題中會送上一盤海鮮,有我最期待嘅甲羅燒、虎蝦、生蠔、帶子同鮑魚。 食海鮮我沒有特別的程序,就選自己喜愛的吃先~甲羅燒燒的方法很簡單,先將蛋撈好燒到差不多乾身就可以了。很好味喲~~~~ 虎蝦、生蠔、帶子及鮑魚都是新鮮,燒起上嚟特別鮮甜! 之後就開始食和牛啦!! 自己食和牛最喜愛的方法就是燒,逼啲油出嚟之餘,又可以食到又香又嫩的肉。 共有八款和牛,都是A4鹿兒島同A4宮崎黑毛和牛,包括一口黑毛和牛、和牛頸脊、和牛板翼、和牛嫩肩肉、和牛脊肉、和牛三角、和牛背峯和和牛腿~ 第一round當然就是每款都點少少來試味~ 每一款牛也很不錯,很新鮮,切的份量剛好 不會令燒的時候很難掌握。和牛油花紋路靚,肉質柔軟

另外還有刺身壽司、各式小食,非常多的選擇!

虎蝦、生蠔、帶子及鮑魚都是新鮮,燒起上嚟特別鮮甜!

之後就開始食和牛啦!!

第一round當然就是每款都點少少來試味~ 每一款牛也很不錯,很新鮮,切的份量剛好 不會令燒的時候很難掌握。和牛油花紋路靚,肉質柔軟。我跟老公一致認為油花偏重的牛脊肉、牛頸脊及一口和牛都是最好味的! 食和牛,都是比較邪惡的、油份較重的比較好味呀! 每吃一口都是幸福(肥)的感覺呀!

再來就是刺身刺身跟燒肉我們是間著吃,刺身也很新鮮,我們也點了兩rounds呀~~

吃完燒海鮮、刺身、燒和牛後, 本身想叫其他小食但都差不多飽了,最後燒多一round和牛就完滿結束! 非常滿足呀!

尚鮮日式燒肉漁市場
地址: 銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓
電話: 21174267
2019-02-01
  • 牛脊肉,牛頸脊,一口和牛,
2019-02-13 384 瀏覽
31/3/2019前限定優惠🤗星期一至四 ($378/位) +1 (原價$438)星期五六日、公眾假期及前夕 ($398/位) +1 (原價$468/位)小童 身高90-120cm ($178/位)限時2小時海鮮拼盤只適用成人收費計算————————————————————因為打著任食A4鹿兒島及宮崎A4黑毛和牛烤肉所以黎左食🤤因為推廣期間人流比較多(也可能因為係情人節前夕😂)所以我們點的肉類沒有放牌仔分類(事前有職員講左都好D🤭)🐮講返D牛先~和牛系列就相當ok既,雪花分佈平均多,有接近少少入口即溶的感覺~但肉的味道不太突出,而且之後部分牛肉比較硬&乾身~不知是否人流多而導致肉質參差🧐🐟刺身還可以,不過通常食三文魚&甜蝦為主😂🦐燒海鮮類還可,大部分冰鮮已解凍~鮑魚新鮮不斷郁嚟郁去🤣🍨每人一客Movenpick 既雪糕🥰發現店內人手不足,有漏單的情況~只是一碗白飯都同左三個店員講,其中一個都未聽完我話漏咩就話吾關佢事走左🤷🏻‍♂️每張枱有貼心的USB充電位,店內冇太強抽風系統,不過食完難得衣服冇咩味🤫整體而言:6.5/10
31/3/2019前限定優惠🤗
星期一至四 ($378/位) +1 (原價$438)
小童 身高90-120cm ($178/位)
限時2小時
海鮮拼盤只適用成人收費計算
————————————————————
因為打著任食A4鹿兒島及宮崎A4黑毛和牛烤肉所以黎左食🤤
🐟刺身還可以,不過通常食三文魚&甜蝦為主😂
🦐燒海鮮類還可,大部分冰鮮已解凍~鮑魚新鮮不斷郁嚟郁去🤣
🍨每人一客Movenpick 既雪糕🥰
整體而言:6.5/10