2025-06-03
今次叫咗小胖嘅台灣便當🍱,真係好抵!😆我叫咗個椒麻微辣豬柳便當🌶️🐷!嘩!個椒麻豬柳真係正到冇朋友!😋 外脆內嫩,椒麻味香濃惹味,但又唔會太辣!🌶️ 便當仲有飯🍚、菜🥬同埋滷蛋🥚,營養均衡!💯 跟餐嘅梔子花綠茶🍵都好清新,好解渴!👍🏻同事就叫咗個三杯蜜汁烤雞排便當🍯🐔!個雞排烤得香噴噴,蜜汁甜甜哋,好惹味!😋份量十足👍🏻 佢跟餐嘅芙香蘋果茶🍎都好香甜,充滿蘋果味!🍏我哋仲叫咗個夜市鹽酥雞海🍗嚟share!鹽酥雞炸得香脆,海苔味濃郁,真係好似去咗台灣夜市咁!仲有小胖嘅會員,你食得愈多,儲得愈多積分,就可以換領唔同嘅獎賞🎁!仲有迎新優惠同升級優惠添!🤩有好多唔同折扣嘅優惠券可以用!💰 仲有預付卡增值,增值愈多,回贈就愈多!🤑 真係抵到爛!如果一大班朋友或者同事一齊叫外賣,就可以考慮小胖便當PARTY外賣團餐優惠喇!🎉 便當套餐$62起,買得愈多,折扣就愈多!20個起9折,40個起85折,60個起更加有8折!😱 不過記得要兩日前預訂呀!