2021-02-22
開返晚市堂食,見未食過又唔駛等好耐,就揀呢間。一入到去原來要搭枱(4人位中間隔塊膠板),個位真係好窄。環境又好嘈,隔離枱講野又大聲。之前係門口睇餐牌時睇中左個燒肉set, 點知話未有,既然冇應該係出面餐牌貼住未能提供。最後2個人叫左5樣野,韓式蟹籽卷蛋,韓式雜菜蝦餅,芝士溶岩炸雞麵包,芒果沙冰,柚子蜜茶。卷蛋同蝦餅都ok,野飲就普通,食晒之後等左半個鍾個溶岩雞都未黎(眼見都好多炸雞出),追左又冇主動覆返要幾耐,再追先話黎緊,由落單到上枱個炸雞足足等左40分鐘。 黎到仲要唔係熱辣辣(究竟點解要咁耐),最搞笑係原來個炸雞麵包跟個超市有得買既墨西哥片脆片,感覺勁hea(怪自己冇睇清楚就落單),因為等左好耐又麻麻好食,都懶影相,快快食埋就走,但最後都影埋個炸雞先走,因為真係唔值,決定寫食評比大家知。
韓式蟹籽卷蛋
韓式雜菜蝦餅