2021-04-18
大圍又多一間新餐廳!終於有韓國嘢食!平日下晝2:00嚟到竟然仲要排隊,就知道佢人氣有幾高🙈不過好快有得入座👍🏻睇到本Menu超厚,午餐菜式都有超級超級超級多!😂選擇困難症真係好難揀😂拌飯烏冬粉絲炒飯水冷麵真係咩都有咁滯,仲要每樣都有唔同嘅款式,午餐來講真係好誇張🤣午餐包一杯飲品,而且仲有得追加唔同嘅小食,大部份都係加$10,可以一試👍🏻今次我哋加咗三款小食,每樣都係$10-$15,正正🤩涼拌大豆芽 +$10新鮮爽脆嘅豆芽配上泡菜汁,酸酸辣辣,好有韓國風味🤣作為餐前小食好開胃!芝士夾餅 +$15熱辣辣嘅芝士夾餅,入邊嘅芝士仲係溶嘅,份量唔會太大所以唔使驚好飽或者好滯脆香牛油雞翼 +$10最推介嘅小食👍🏻性價比高,超級新鮮炸出嚟,外皮好香脆!終於到咗主菜😋辛辣茄子牛肋焗泡菜炒飯 $68鋪滿可以熱溶咗嘅芝士好邪惡好吸引🤩泡菜汁令炒飯辣辣地更加香口牛肋骨肉質嫩而且份量大👍🏻北寄貝水冷麵 $68有好多北寄貝🤩 爽口新鮮湯底清涼,味道酸酸地,超級開胃冰冰地嘅湯底同埋冷麵,夏天食簡直一流!一樣份量超多,都幾飽肚而且出面都好少食到性價比高嘅水冷麵雖然食飯時間限時,但係午餐性價比超高抵食👍🏻款式多而且味
今次我哋加咗三款小食,每樣都係$10-$15,正正🤩
涼拌大豆芽 +$10
芝士夾餅 +$15
脆香牛油雞翼 +$10
最推介嘅小食👍🏻性價比高,超級新鮮炸出嚟,外皮好香脆!
終於到咗主菜😋
辛辣茄子牛肋焗泡菜炒飯 $68
鋪滿可以熱溶咗嘅芝士好邪惡好吸引🤩
泡菜汁令炒飯辣辣地更加香口
牛肋骨肉質嫩
而且份量大👍🏻
北寄貝水冷麵 $68
有好多北寄貝🤩 爽口新鮮
湯底清涼,味道酸酸地,超級開胃
冰冰地嘅湯底同埋冷麵,夏天食簡直一流!
一樣份量超多,都幾飽肚
而且出面都好少食到性價比高嘅水冷麵
雖然食飯時間限時,但係午餐性價比超高抵食👍🏻款式多而且味道都唔錯,仲有好多小食選擇,坐得都舒服而且地點方便!一定會再嚟過👍🏻