2024-05-01 44 瀏覽
夜麻麻先想搵一間罰咬下吹下水..近近就試吓呢間嘢。唔食唔知伏一食落個下真係懷疑人生 我到底食左啲咩。點解可以難食到放唔入口,咁既垃圾都食千幾蚊我食m記仲開心過佢十倍,我地後面果台 食左一半都無就走埋 半枱野食就咁浪費左。最嬲既係野食等左成粒鐘 賣單仲要千幾蚊…真係粗口🤬講幾十句鬧自己 咁難食就一早叫佢唔好再整其他野食。 佢所有野食都唔係燒出嚟..去廁所時望見間野既野食焗出嚟,…點解佢仲可以生存到依家,唔好再害人地啦 香港地有佢呢啲舖 真係真係錯晒

2024-04-26
$1300 (宵夜)
團年飯
用餐優惠
試食活動
  • 老鼠肉
2024-04-01 45 瀏覽
如果想食明將2.0,就去食啦,簡直成餐飯無好食過,串燒全部無樣係合格,有大部分係淥過再燒,燒蠔燒鱔真係食到lur到lur唔切,服務根本就無服務,仲要收加一,水都係叫先比,刺身無樣野係新鮮,簡直食完成肚氣,仲要價錢唔平,900幾蚊真係唔知自己食緊啲乜野,烏冬本身以為夠曬穩陣,成pat野咁,唔識講
2024-04-01
紀念日
2024-03-09 54 瀏覽
餐廳冇乜人落單後都要等大半個鐘先至有。一上檯,賣相麻麻,無串燒應有既燒焦,就好似廚房蒸完拎出來一樣。一食落口,串燒。。凍既(可能一次過出哂串燒,攤到凍哂)要串燒整得難食真係唔容易!真心差到爆!
餐廳冇乜人落單後都要等大半個鐘先至有。

一食落口,串燒。。凍既(可能一次過出哂串燒,攤到凍哂)

要串燒整得難食真係唔容易!真心差到爆!

2024-03-09
2023-12-01 174 瀏覽
真心做得好差。首先服務,一般般,經常唔見左人,叫個年紀大d那個服務員,講左轉頭又無曬下文⋯到左食物,上來的串燒除了牛舌和雪花牛係熱既,其他都係涼曬既⋯今天天氣唔凍,如果係燒完馬上出來的點會涼曬??雞軟骨居然有難得的一股雞騷味⋯雞翅燒太乾⋯五花肉太瘦了且有豬氣味⋯😖😖真心唔值得唔推薦唔好味!
2023-10-02 154 瀏覽
同朋友經過坐低食晚飯大家都好肚餓 叫咗嘢食之後坐低一路傾偈一路等 大約等咗一個小時,只來左兩隻鮑魚 同1 寸雞翼因為實在太肚餓,又見時間都一小時所以催一催店員 要喺戶外行入去店員先至會理會我哋同佢揮手 佢會扮睇唔到😅同店員講如果未整嘅話就不要了 因為時間太耐了 店員態度非常惡劣 :《 我話唔到事㗎,你入廚房同啲廚師講囉 ⋯》好啦 ⋯禁我真係入去很禮貌地同廚師講 因為等咗1小時我哋都趕時間 而且餓 如果未整嘅話一係由佢 🙏廚房話 : 《差你咩呀? 以加出比你囉! 》因為我哋幾個女仔 有啲驚 所以行返去坐位 最後來多2 碟野 豆腐變壞了⋯ 其他食物都很難食⋯ 都明白到假日比較繁忙 但態度同品質真係令人嚇怕我哋決定埋單 剛剛話唔到事個位店員重要加多一句:《我哋不嬲都係唔夠人手㗎喇⋯⋯》咁大個人都未試過食一餐咁既飯⋯我地都已經非常有禮貌 重要比人鬧返轉頭 🥶
同朋友經過坐低食晚飯
大家都好肚餓 叫咗嘢食之後坐低一路傾偈一路等
大約等咗一個小時,只來左兩隻鮑魚 同1 寸雞翼
因為實在太肚餓,又見時間都一小時
所以催一催店員

咁大個人都未試過食一餐咁既飯⋯
我地都已經非常有禮貌 重要比人鬧返轉頭 🥶
2023-10-02
2023-05-10 341 瀏覽
想試試串燒餐廳非串燒食物的質素,於是點了一客照燒牛肉飯,一客鍋燒烏冬,一碟蟹柳壽司。照燒牛肉飯 $65跟所想的不一樣,以為飯上有滿滿的醬汁。鍋燒烏冬 $70賣相一般,上餐時以為是清烏冬一碗,原來所有配菜都壓在底。份量很足,清淡口味。蟹柳小卷 $30正常發揮,不過不失總結環境感覺不太清潔,椅上或棹面都有黏黏質感。地方不大,坐得不太舒服。而且後欄大門打開,食客邊進食邊觀看後欄情況。但門口位有「戶外」位置進餐,適合煙友光顧,非常方便。

照燒牛肉飯 $65
跟所想的不一樣,以為飯上有滿滿的醬汁。

鍋燒烏冬 $70

蟹柳小卷 $30
正常發揮,不過不失

總結
但門口位有「戶外」位置進餐,適合煙友光顧,非常方便。
2023-04-30
2023-02-07 354 瀏覽
平時黎天后如果想食串燒就會黎呢間食😛 串燒真心好食 燒得好好 好多肉汁 而且味道亦都啱啱好 非常惹味😋 老闆娘仲好親切添! 餐牌相當多選擇 除左一般串燒仲有好多唔同種類嘅熟食同壽司 味道絕對唔會比串燒遜色🙆‍♂️ 價錢方面雖然唔算好平 但係given味道咁好 我覺得仍然係相當抵食👌🏻特別推介燒雞肉,雞皮,同埋茄子真係好好食!!! 尤其係雞肉同茄子新鮮滾熱辣個陣食 真係好正👍🏻👍🏻 希望大家真係試下 一定唔會後悔❤️❤️

希望大家真係試下 一定唔會後悔❤️❤️

雞皮串燒
雞肉串燒
雞皮串燒
雞肉串燒
2023-02-06 227 瀏覽
店內食物多款式,我們點了👇壽司🍣👍👍赤貝、蝦、海膽刺身🐟👍👍👍帶子、希靈魚、劍魚腩串燒🍡👍👍👍鴨舌、雞軟骨、白鱔、燒雪花一口牛、燒大海虎蝦、紫薯食物質素:刺身新鮮,串燒以一口雪花肥牛和白鳝最吸引😊
店內食物多款式,我們點了👇

壽司🍣👍👍
赤貝、蝦、海膽

刺身🐟👍👍👍
帶子、希靈魚、劍魚腩

串燒🍡👍👍👍
鴨舌、雞軟骨、白鱔、燒雪花一口牛、燒大海虎蝦、紫薯

食物質素:
刺身新鮮,串燒以一口雪花肥牛和白鳝最吸引😊

2023-01-20 180 瀏覽
真係差到評唔到未試過食d 咁難食既串燒港式唔緊要 串燒完全唔似係燒出黎 有d 似拎到炸一炸 先燒有d 係叮下先燒 D 肉又有怪味 連d 簡簡單單既 蒜蓉金菇 都可以有怪味D 食材大部分都似無洗 或者唔識處理價錢完完全全對唔起d 食物 個價錢似係日式串燒價見到佢有壽司都覺得怪 都本住試一試出到黎d 紫菜可以係淋到好多浸過水只可以講 無下次 係天后依d 美食咁多既地方 竟然存在依d 咁既餐 真係伏死人依d 餐廳係唔應該存在係香港 或亦都唔應該存在係依個世界
真係差到評唔到
見到佢有壽司都覺得怪 都本住試一試
出到黎d 紫菜可以係淋到好多浸過水
只可以講 無下次
依d 餐廳係唔應該存在係香港 或亦都唔應該存在係依個世界

千祈唔好幫襯呢間餐廳,我特登要開Account去投訴呢間嘢,就知道幾嚴重。諗住冇乜人,又靜靜地,見過侍應婆婆不斷投訴個老闆,所以可憐佢就幫襯下佢。最後明白點解呢間嘢冇乜人,發誓以後唔會再幫襯佢。如果呢間所謂嘅餐廳冇心做,不如讓過位比其他有心嘅餐廳做。一坐低嘅時候,冇講過兩個人要最低消費;但到最後要迫我哋比最低消費。從來冇食過有魚腥味嘅毛豆;亦會俾錢嗰陣時候俾人鬧。餐飯一個人俾咗二百幾蚊,都唔滿意要俾人鬧,叫我哋以後唔好返嚟。我想講;間餐廳根本就冇乜人。呢間嘢就算送嘢食,我都唔會再幫襯。完。

呢間嘢就算送嘢食,我都唔會再幫襯。

完。
2022-04-29 535 瀏覽
差!!差!!差!!重要既野要講3次!!!我地3個人叫左12碟串燒,3個飯,3杯野飲,埋單竟然千幾蚊。。。仲要夠膽收我加一,講真,service charge係俾有service既,你個店員態度甘差,憑咩?串燒紙唔標價又唔俾餐牌,明想誤導消費者姐!串燒唔係特別好食,淡又唔夠味,鰻魚50蚊件但得手指尾長度!鱈魚西京燒168一小塊,出邊大戶屋已經食到個set lunch啦!完全無諗過一間普通到唔普通餐廳食個lunch都要千幾蚊囉。。重點係食完都唔飽吖嘛!用“刻”店黎形容一d都無錯
差!!差!!差!!重要既野要講3次!!!

用“刻”店黎形容一d都無錯
2022-04-29 308 瀏覽
今日和2位兄弟一起去天后見客,途径电器道一間日本歺廳,外面贴上歌神Eason 和店员合照,心想比较可靠,所以入去试下,之后开始了中伏……………當時叫了2个鱼生反加滑蛋朱扒反后,店员好突然推介串燒,本人对串燒也有研究和知價,但是奇怪order 纸上没有列出價錢,亦深信不会亂收费,到埋單時非常有問题…本人亦是香港永久性居民,如果是遊客,必定流血不止。最離譜係一條缦鱼分三件…… 一件$50, 有冇可能…一个字…伏
比较可靠,所以入去试下,之后开始了中伏……………
到埋單時非常有問题…本人亦是香港永久性居民,
如果是遊客,必定流血不止。
最離譜係一條缦鱼分三件…… 一件$50, 有冇可能…
一个字…伏

2022-04-06 238 瀏覽
以前這食屎本來都唔係太好食, 不過地方就腳, 有戶外兩張枱都ok, 今天有機會經過再幫襯, 食物只能很勉強很勉強很勉強食得一半, 串燒凍嘅, 乾曬, 炸魷魚鬚啲粉好鬼厚, 亦都係乾曬,失望, 以後應該唔使幫襯.地點的確係唔錯, 有很多人流, 天后有戶外座位的餐廳很少, 其實可以好好利用, 但係有客人亦都唔會珍惜, 每次過嚟幫襯嘅員工都唔一樣, 證明留唔住員工, 疫情前為疫情後的現像沒有改變, 未免太可惜, 今時今日消費338, 員工唔珍惜, 老闆珍惜嗎?
2021-10-31 426 瀏覽
點餐紙系吾會寫價錢 入面無人 個阿姐見到你入去好似搵到條救命草 我叫外賣比我隔离緊嘅朋友 求其嗌左5串串燒 200幾 午餐肉 肥牛金針菇而已 仲要吾收信用卡 叫你去出面禁錢 我一聽吾收信用卡即刻叫佢幫我取消張單 大佬 岩岩落單一分鐘都無 你同我講話已經煮好曬 死都吾比我走仲要推我 真系痴線。成世人未試過咁痴線嘅餐廳 垃圾 痴線 態度勁差 真系10蚊都吾想幫襯佢 就放長雙眼睇下佢幾時汁各位兄弟 真系吾好去 我平時系根本吾會花時間打篇咁長嘅文出黎 哩間真系好能差!

2021-10-31
20 分鐘 (外賣自取)
2021-07-17 505 瀏覽
入去叫外賣,唔知究竟行埋收錢位叫定向個老闆娘叫,一行入去只係第一時間要閂好道門,埋邊伙記就忙緊,個老闆娘一路行一路嘰尼古嚕!之後叫我講喇講喇講號碼原來唔得既,講完號碼又問係咪乜乜乜叫3個外賣,係唔平二百幾蚊仲要受你氣!味道又一般,以後不了!做街坊生意都係做口碑,你串到咁又貴到咁!真係會同街坊講唔會幫襯你囉!如果你地咁把閉不如揀客做喇有禮貌既客原來你地唔做既話!
之後叫我講喇講喇
講號碼原來唔得既,講完號碼又問係咪乜乜乜
叫3個外賣,係唔平二百幾蚊仲要受你氣!
味道又一般,以後不了!
做街坊生意都係做口碑,你串到咁又貴到咁!
真係會同街坊講唔會幫襯你囉!

如果你地咁把閉不如揀客做喇
有禮貌既客原來你地唔做既話!
外賣自取