2023-02-17 193 瀏覽
原來都好耐冇食過放題,咁啱有朋友生日就揀咗係旺角食放題。提前訂位話有人生日會送個蛋糕仔😋😋個蛋糕細但一啲都唔係交行貨,竟然唔係難食朱古力味👍🏻👍🏻一入門口有個自助bar,可以攞炸物 沙律 同酒🫶🏻🫶🏻,雖然我哋食7點鐘出到去個陣就俾人夾哂,但佢哋都有一直refill返。推介食黃金海鮮船👍🏻 腐皮入埋包住堆刺身沙律。冇食飯個種咁飽但又有好滿足既感覺炸雲吞就唔推介,細細粒得一口蝦仔。寧願食炸蝦好過除咗出面既自助bar,其他都係用QR code電話落單。漏單既機會好少,而且show到你之前同幾點叫過口,唔驚重覆落單。燒銀雪魚係必推,其次係羊架同埋玉子燒銀雪魚好香好滑,燒汁既味道同佢好配合。建議襯熱食。羊架就唔硬👍🏻唔推薦食燒牛舌,由一開始叫等咗成個鐘先到。而且好硬👎唔好食。同埋酸菜魚都難食☹️唔夠酸 辣味同佢唔夾其他小食都唔錯既,有啲份量比較少啱一人份。最後雖然冇大牌子雪糕,但有維記都唔錯我哋平日去,埋單先二百尾一個人

炸雲吞就唔推介,細細粒得一口蝦仔。寧願食炸蝦好過

燒銀雪魚係必推,其次係羊架同埋玉子燒

唔夠酸 辣味同佢唔夾

我哋平日去,埋單先二百尾一個人
生日蛋糕
慶祝紀念
生日
2023-02-16 110 瀏覽
每次約朋友食放題都好開心,可以食到多款不同種類嘅食物,今次就嚟到位於旺角大瀛喜日本料理,鍾意呢度食物選擇多,刺身壽司有好多選擇,地方寬敞,入座後用QR code落單好方便👍食物未到之前,我哋就去到自助區取小食,有大量炸物、冷盤、熱湯、甜品、水果及飲品等🤤刺身刺身有十幾款,我們點了三文魚、北寄貝、帶子及螺肉,刺身樣樣都好新鮮,鮮甜無比,食完一轉再一轉,好滿足👍紅燒乳鴿這個乳鴿值得推介,啖啖肉好入味,肉質鮮嫩多汁,好好味😋蟹黃膏蟹粥粥底軟綿綿,加入蟹膏煮又香又滑,蟹肉好實好多肉!炸物有榴槤炸彈、紫心香芋丸和芝麻雞翼,炸得香脆可口,榴槤有流心效果,每一啖都充滿榴槤香味,雞翼好香好惹味👍極尚磯煮凍鮑魚鮑魚煙煙韌韌,食到淡淡的清酒味道,好爽口!其餘嘅食物都好好食,最後食埋雪糕做甜品,呢一餐好滿足😋
刺身
紅燒乳鴿
這個乳鴿值得推介,啖啖肉好入味,肉質鮮嫩多汁,好好味😋
蟹黃膏蟹粥
粥底軟綿綿,加入蟹膏煮又香又滑,蟹肉好實好多肉!
炸物
極尚磯煮凍鮑魚
鮑魚煙煙韌韌,食到淡淡的清酒味道,好爽口!
其餘嘅食物都好好食,最後食埋雪糕做甜品,呢一餐好滿足😋

2023-02-14 140 瀏覽
趁農曆新年一定要食個夠,所以就去食放題喇!雖然好耐無食,但去大瀛喜食放題依然十分熱鬧。一入門口就見到自助位,沙律、各種自助小食及雪糕、甜品……等等,除自助,QRcode落單好方便,落單幾分鐘就齊曬。非常喜歡日本料理的我同朋友仔都首先叫了壽司同刺身!其中我最喜愛的三文魚、挪威三文魚刺身、北海道帶子刺身及吞拿魚刺身……等等,都是我的最愛,無論叫多少件,全部刺身都會以冰底供應上,絕對新鮮,叫完好快就到!講到三文魚,點少得花之戀!花之戀無論三文魚份量、厚度同埋沙律醬的比例都剛剛好,不會太多,可以岩岩一口食完,實在太滿足了!我都忍不住叫了幾次~在等下一份熱食的期間,我到外面小食吧拿了北海道牛乳鮮奶卷同埋紫心香芋丸等等,提到呢兩樣炸物都恰到好處。鮮奶卷入口的牛奶味重,不會假。然後炸皮也十分鬆脆,作爲放題小食來説,我覺得是必嚐推介!另外紫心香芋丸,吃起來令我想起台灣的夜市,芋香滿滿,正適合喜歡甜食的我。當我吃小食到一半,壽喜燒牛肉鍋就上桌了。今年的冬天特別冷,非常適合吃壽喜燒,非常有氣氛!入面牛肉大大片,仲好足料,食完牛肉鍋已經成身暖曬~另外仲有燒物,鹽燒雞軟骨串同埋炭燒廣島蠔等等。串燒都係我食日料

一入門口就見到自助位,沙律、各種自助小食及雪糕、甜品……等等,除自助,QRcode落單好方便,落單幾分鐘就齊曬。非常喜歡日本料理的我同朋友仔都首先叫了壽司刺身

另外仲有燒物,鹽燒雞軟骨串同埋炭燒廣島蠔等等。串燒都係我食日料理最中意食的,呢兩樣食物上桌烤香撲鼻,雞軟骨爽脆,廣島蠔很入味!味道都好豐富~

最后見餐單有一款醬漬吞拿魚他他,見是刺身時無試過,就試下那個他他。果然有omakase的感覺,食落有檸檬鮮味,吃過一輪正餐和燒物,再試這一個他他正好清一下喉嚨,非常清新,是一個很滿足的完結!
2023-02-14 133 瀏覽
每個月都會同屋企人食放題,今日就嚟到旺角大瀛喜,呢間放題食物應有盡有,用QR code落單非常方便,食物款式選擇好多,包括有刺身、壽司、鍋物、生果、雪糕、炸物和甜品等!坐低第一時間點左盤刺身包括有三文魚充滿魚油香味!仲有我最鍾意嘅北海道帶子新鮮軟滑!赤蝦大隻鮮甜!希靈魚既獨特味道我也喜愛!赤貝及海蜇夠哂爽口!另外海膽手卷一啖一口非常甘甜!燒羊架每件燒至金黃色,生熟度適中咬落仲有好多肉汁!黑椒蜜汁一口牛炒到好夠穫氣,唔錯!花膠扒西蘭花花膠充滿膠原黏口,西蘭花嫩綠食落清甜爽口!串燒牛舌即叫即燒熱辣辣,口味香濃,爽口咀嚼勁!炸物榴槤炸彈榴槤咬開即時流出好香濃!炸雲吞炸到金黃色好香脆!焗芝士蝦也相當好食!最後食埋雪糕呢一餐真係非常滿足!
每個月都會同屋企人食放題,今日就嚟到旺角大瀛喜,
呢間放題食物應有盡有,用QR code落單非常方便,食物款式選擇好多,包括有刺身壽司、鍋物、生果、雪糕、炸物和甜品等!

另外海膽手卷一啖一口非常甘甜!
燒羊架每件燒至金黃色,生熟度適中咬落仲有好多肉汁!

黑椒蜜汁一口牛炒到好夠穫氣,唔錯!

花膠扒西蘭花
花膠充滿膠原黏口,西蘭花嫩綠食落清甜爽口!

串燒牛舌即叫即燒熱辣辣,口味香濃,爽口咀嚼勁!

炸物榴槤炸彈榴槤咬開即時流出好香濃!
炸雲吞炸到金黃色好香脆!焗芝士蝦也相當好食!

最後食埋雪糕呢一餐真係非常滿足!

2023-02-13 112 瀏覽
旺角最多野食,又是購物區,所以閑時最喜愛到旺角,晚餐今晚又選擇了食放題,就是彌敦道的大瀛喜日本料理。上到餐廳,真是可以用人頭湧湧來形容餐廳卡位舒適,座位寬敝。自助區位於門口,有沙律,凍食、熟食、小食、炸物……等,還有湯、糖水、甜品、梅酒、清酒、汽水……等等,放題任飲任食……自助的紫心香芋丸,炸得香口,食起來芋香滿滿~網上qrcode點的有壽司、刺身、燒物、炸物、料理……,好多款式。挪威三文魚刺身肥美~吞拿魚刺身鮮甜~北寄貝刺身清爽~北海道帶子刺身 鮮~尤其是花之戀,甜美油香~三文魚腩壽司、醬燒蟹棒壽司柚子油甘魚腩壽司、蒜香牛油熟帶子火炙壽司、鵝肝壽司鵝肝壽司……彷如親身到了日本食。鹽燒牛舌,經燒過特別油香~鹽燒雞軟骨串,香脆~碳烤羊鞍好厚肉,調味夠,瘦中有肥好香~炭燒廣島蠔肉汁豐富,甜美~最後結尾的當然會是水果及甜品,放題性價比高,食得非常盡興。

上到餐廳,真是可以用人頭湧湧來形容

餐廳卡位舒適,座位寬敝。

自助區位於門口,有沙律,凍食、熟食、小食、炸物……等,還有湯、糖水甜品、梅酒、清酒、汽水……等等,放題任飲任食……

自助的紫心香芋丸,炸得香口,食起來芋香滿滿~
網上qrcode點的有壽司刺身、燒物、炸物、料理……,好多款式。

挪威三文魚刺身肥美~
吞拿魚刺身鮮甜~
北寄貝刺身清爽~

北海道帶子刺身 鮮~
尤其是花之戀,甜美油香~

三文魚腩壽司、醬燒蟹棒壽司

彷如親身到了日本食。

鹽燒牛舌,經燒過特別油香~

鹽燒雞軟骨串,香脆~
碳烤羊鞍好厚肉,調味夠,瘦中有肥好香~

炭燒廣島蠔肉汁豐富,甜美~
最後結尾的當然會是水果及甜品放題性價比高,食得非常盡興。
2023-02-12 156 瀏覽
好耐冇自己一個食放題😋琴晚特登走去search放題邊間好,見依間好耐冇食,碌吓啲相見到有人post乳鴿隻眼即刻發光🤩今日走咗去食,出去自助吧攞嘢食嗰陣感覺 啲嘢食豐富咗,到自己掃QRcode落單見到啲嘢食覺得終於放題同lunch set有大分別,雖然放題價錢加咗價,嘢食質素好過以前,起碼加入咗新菜式有乳鴿任食等😋。保留嘅食物款式都比以前靚仔咗,相機食先影出嚟賣相都好過以前😍乳鴿每人最多每次叫兩客,一客得4分一邊雖然感覺比外面賣嘅細小,但不得不讚送到嚟好過酒樓水準,新鮮、熱辣辣、超脆皮👍
好耐冇自己一個食放題😋

2023-02-10
  • 炸乳鴿
2023-02-11 110 瀏覽
放工同同事去左位於旺角嘅「大瀛喜」日本料理,因為太耐冇食過日式放題啦😂係時候要放肆一下啦😝實在有太多種類選擇啦😍包括:刺身、壽司、一品料理、手卷、串燒、燒物、炸物、天婦羅 同 煮物😋超過一百種嘅食物任君選擇😬試極都試唔完!刺身類:三文魚、油甘魚、冰鎮花海蜇、吞拿魚、北寄貝、甜蝦、赤貝、帶子、赤蝦、希靈魚、螺片、虎蝦😊實在太多款式選擇,多到都不能盡錄!如果鍾意試唔同種類嘅朋友,就岩哂啦!可以黎旺角嘅呢間「大瀛喜日本料理」!

實在有太多種類選擇啦😍包括:刺身壽司、一品料理、手卷、串燒、燒物、炸物、天婦羅 同 煮物😋超過一百種嘅食物任君選擇😬試極都試唔完!

每次一有朋友問去邊度食放題我就會想起Lee間🤣環境方面,今次去左旺角分店,地方好大,好多位,近門口係一d自助嘅區,如果點餐未到之前覺得餓可以食住先,款式都幾多,分好曬一個個區域,乾淨整齊👍🏻食物種類都好多,只係自助區都已經好多正野🤣唔少得嘅當然係有好多炸物,但比較驚喜嘅係有京蔥拖羅蓉塔同埋小龍蝦🦞另外仲有沙律菜自助區tim💕點餐方面都係用qr code 掃碼然後線上落單,當晚我地係晚上8點半後入座,$248加一,個人覺得Lee個價錢來講算係多野食選擇,壽司刺身就基本啦,仲有好多串燒,炸物,中式菜,壽喜燒,蟹粥都有,而且食物質素都唔錯,cp值真係幾高💕而以下係我個人認為係必點嘅3款心水食物🤭🤭◽️極尚磯煮凍鮑魚 🐚Lee個鮑魚有咬口得黎有好淋,食落個磯煮汁甜甜地,慢慢帶點磯煮柴燒嘅香味🤤超正💕◽️ 黃金醬燒開邊蝦🦐食落好香好juicy,淡淡燒烤香味,但蝦肉一d都唔韌💕 ◽️西京燒銀鱈魚🐟超級大推薦💕💕個人覺得Lee個係mvp🤣魚肉超級滑,絕對係同外面百幾蚊嘅定食一樣嘅味道🤤超正📍 大瀛喜日本料理 (旺角)旺角九龍旺角彌敦道655號5樓#日式放題 #銀鱈魚 #CP值高放題#旺角好去處#鮑魚#大瀛
每次一有朋友問去邊度食放題我就會想起Lee間🤣

◽️極尚磯煮凍鮑魚 🐚

◽️ 黃金醬燒開邊蝦🦐
食落好香好juicy,淡淡燒烤香味,但蝦肉一d都唔韌💕

◽️西京燒銀鱈魚🐟

📍 大瀛喜日本料理 (旺角)
旺角九龍旺角彌敦道655號5樓

#日式放題 #銀鱈魚 #CP值高放題
#旺角好去處
#鮑魚
#大瀛喜
2023-02-09 593 瀏覽
旺角性價比高日式放題好耐無食放題啦,今日放工同朋友去旺角想一齊刷餐勁。旺角呢間8:30pm後兩個鐘放題$248+1,平日晚上都超多人,記得提早預約~餐廳用手機自助下單,好方便,圖文並茂,簡單易明。上菜快,無乜漏單重~餐廳環境熱鬧,半自助形式拎熱食、炸物、甜品、冷盤。飲品我一定揀冷泡茶,香得來又唔會好甜,仲有清涼爽,食啲熱氣嘢飲返啲涼茶啱晒,另外,有多款獨立包裝雪糕雪條。刺身推介:三文魚、帶子、甜蝦、赤海蝦、泰式生蝦。壽司建議可以試吓火炙壽司,全部都好香口,尤其是火炙左口魚裙邊、鵝肝壽司🍣推介金牌紅燒乳鴿皇,脆皮嫩乳鴿髀位,還有牛舌串燒,彈牙惹味。炸#芝麻雞翼 ,香脆多肉。仲有金湯酸菜魚好好味,必叫!入面有薯粉同埋嫩滑無骨魚片,連埋啲酸菜一齊食少少麻BB辣好夠酸,越食越過癮~仲有鮑魚食,一定要食,回本位雪糕可選紅色獨立包裝的夾心三文治,朱古力脆皮包著牛奶雪糕,細個岩曬做飯後甜點服務質素:7/10環境舒適度:6/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
旺角性價比高日式放題

刺身推介:三文魚、帶子、甜蝦、赤海蝦、泰式生蝦。

推介金牌紅燒乳鴿皇,脆皮嫩乳鴿髀位,
還有牛舌串燒,彈牙惹味。
炸#芝麻雞翼 ,香脆多肉。
仲有金湯酸菜魚好好味,

服務質素:7/10
環境舒適度:6/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10

2023-02-07
2023-02-09 106 瀏覽
而家出街食日本餐閒閒地三,四舊水一個人,原來唔系要求環境優美的話,其實放題真系唔錯的選擇位置有少少迫的,不過野食出得快而準,補番曬晚市放題$295刺身,壽司,燒物類掃QR code 落單,食物黎得快而準,sofar 都無漏單刺身方面難得有大大隻刺身蝦,好肉地壽司好款式,細細粒可以試多幾舊燒物必食羊架,多肉肥瘦適中,唔會瘦猛猛乾爭爭另外出面有自助熱食同甜品區,fill得幾密炸物試左香芋丸,QQ軟軟系正的雪榚機有芒果同雲呢拿,陣味唔會假,有D似雪葩

位置有少少迫的,不過野食出得快而準,補番曬
晚市放題$295
刺身壽司,燒物類掃QR code 落單,食物黎得快而準,sofar 都無漏單
刺身方面難得有大大隻刺身蝦,好肉地
壽司好款式,細細粒可以試多幾舊
燒物必食羊架,多肉肥瘦適中,唔會瘦猛猛乾爭爭
另外出面有自助熱食同甜品區,fill得幾密
炸物試左香芋丸,QQ軟軟系正的
雪榚機有芒果同雲呢拿,陣味唔會假,有D似雪葩

2023-02-09 98 瀏覽
太耐冇食放題 真係唔知原來放題而家晏晝都可以咁旺 全場幾乎坐滿 平日晏晝二百幾蚊位 都算抵食嘅 因為 食物款式真係好多餐廳使用QR code落單 送餐速度非常之快 是一間非常有效率的餐廳點完嘢食之後出去自助區打個圈睇下有咩嘢食先,湯物/炸物/日式韓式前菜/沙律菜/甜品/飲品樣樣齊凍海鮮有青口和海蝦,新鮮程度唔錯,肉質彈牙有鮮味。炸物食嘅時候仲係熱辣辣, 剛剛炸起非常香口,脆卜卜。刺身來了!!好豐盛唷,種類好多,一般三文魚/吞拿魚/帆立貝/甜蝦 放題必有的,但令我驚喜的是有螺刺身及海蜇提供,個人認為羅刺身幾好食,超脆口!壽司手捲都幾好㗎,款式選擇及味道唔會比壽司店差, 件件小巧精緻,可讓客人食多幾種唔同款式。串燒之中我最愛牛舌,質感爽彈有咬口 juicy。最有驚喜估唔到係燒菠蘿 超甜超多汁。放題有得任食鮑魚,餐廳果然落重本,食多幾隻回本冇難度。蟹粥 粥底綿滑,有粒粒橙黃色嘅蟹膏, 味道鮮甜甘香,真材實料。酸菜魚都值得一吃,魚肉嫩滑,湯底開胃。最後記得留肚食雪糕 雪條, 除咗有現成嘅雪糕雪條之外,仲有餐廳自家製嘅甜品,如果我有十個胃就好啦,樣樣都好想食。

平日晏晝二百幾蚊位 都算抵食嘅 因為 食物款式真係好多

凍海鮮有青口和海蝦,新鮮程度唔錯,肉質彈牙有鮮味。
炸物食嘅時候仲係熱辣辣, 剛剛炸起非常香口,脆卜卜。

串燒之中我最愛牛舌,質感爽彈有咬口 juicy。

最有驚喜估唔到係燒菠蘿 超甜超多汁。

放題有得任食鮑魚,餐廳果然落重本,食多幾隻回本冇難度。

酸菜魚都值得一吃,魚肉嫩滑,湯底開胃。

2023-02-08 93 瀏覽
四人同行日子是四年來的首次,遠遊不同地方,心亦同在。我們品嚐了多款美食,由刺身(油甘魚,三文魚,吞拿魚,帶子,甜蝦赤蝦)十分鮮味,令人食指大動。赤蝦肉彈牙,甜蝦超鮮,帶子大大件。芝士帶子味濃,蒜泥𧐢夠香,羊架大件,燒鰻魚好味,仲有天婦羅蝦,蟹棒ichiban。貪心的人,一定有好味牛肉鍋,豆腐滑,牛肉鮮仲有鮮蛋大大隻,開心停不了。飲品多樣,要汽水,花茶,甜茶,解茶外,啤酒有日式手工啤,有凍梅酒凍清酒,獨愛熱清酒,但沒有靚靚酒樽,用杯盛也可以。開心無制限,仲有推介的榴槤雪條及荔枝雪糕。
四人同行日子是四年來的首次,遠遊不同地方,心亦同在。

開心無制限,仲有推介的榴槤雪條及荔枝雪糕。

2023-02-07 83 瀏覽
其實我自己比較少食放題,不過偶爾一兩次都係唔錯既選擇,因爲咩都有得食。今次就去左旺角既【大瀛喜】,20:30後入坐有得平D。位置非常多,不過座位會比較逼同間距比較少。部分食物、飲品係外面既自助區,包括某D壽司卷、炸物、冷盤、甜品、湯等等。最特別係酒類都任飲。 刺身種類都好多,個人推薦赤蝦、花海蜇同吞拿魚。赤蝦肉質唔會霉、非常鮮甜;花海蜇非常爽口,而且好少地方有得食;吞拿魚油脂分佈好靚。 自助區推薦龍蝦沙律多士、吉列炸蝦、芒果龍蝦沙律塔同牛油果壽司。龍蝦沙律整得非常不錯、芒果龍蝦沙律塔加左芒果鹹鹹甜甜好開胃。 熟食推薦:牛舌、芝麻炸鷄翼、西京燒銀鱈魚、磯煮鮑魚同黃金醬燒海虎蝦。牛舌肉厚、牛味重;芝麻炸鷄翼新鮮炸起、非常香脆、而且調味非常不錯;西京燒銀鱈魚好嫩滑、燒得岩岩好;磯煮鮑魚非常軟霖;黃金醬燒海虎蝦肉質彈牙、醬汁好食。 個人覺得係座位逼左D,其餘都above average、CP值高、推薦!
2023-02-06 89 瀏覽
難得平日放假,去到旺角大瀛喜食放題,基本上食親放題都係諗起大瀛喜系列嘅舖頭,貪佢哋質素夠穩定,價錢亦相對合理!😃前菜區係我比較欣賞大瀛喜嘅一個位,因為我本身幾鍾意食日式前菜🤣放題有得任食好多平時要散叫嘅前菜,可以滿足到我嘅食慾😋估唔到而家仲有啲炸物,等緊刺身、壽司上枱嘅時候就可以攞少少嘢食住先🤣重頭戲就係刺身喇,三文魚、吞拿魚、油甘魚、甜蝦、赤蝦、北寄貝、帶子、榮螺,通通都叫晒🤩三文魚厚切,大大件😍肉質嫩滑,魚味濃郁😬叫得好瘋狂,係放題先可以盡情咁樣嗌😝飲品櫃有Apple Cider、Asahi呢兩款比較高質嘅罐裝飲品!店舖亦有提供自家製嘅冷泡茶,今次就飲咗白桃烏龍茶🍹健康得嚟又解膩,提供罐裝飲品以外嘅選擇!
估唔到而家仲有啲炸物,等緊刺身壽司上枱嘅時候就可以攞少少嘢食住先🤣
三文魚厚切,大大件😍肉質嫩滑,魚味濃郁😬
叫得好瘋狂,係放題先可以盡情咁樣嗌😝
2023-02-04 124 瀏覽
嚟開旺角 又想食日本野 刺身魚生壽司🍣任食係最爽😆😆我同朋友嚟咗大瀛喜刺身同壽司都好新鮮,叫完好快就到叫咗啲刺身包括有三文魚、帶子、北寄貝、劍魚腩、油甘魚、八爪魚片、花海蜇、蝦刺身全部都好新鮮🤤🤤🤤食到唔停壽司種類都有好多鹽燒三文魚腩壽司好正燒鹽醬和牛肩胛壽司都好好食😋出面有啲麻辣豬耳、麻辣雞腎等小食自取好惹味,好好味呀,我夾咗好多😋😋青口都好吸引,又係必食每次必食嘅就係羊架,好香😀出面自取嘅牛油花甲,諗住應該唔會太飽肚,我夾左好多😆😆好味😋蟹王蒜蓉粉絲蒸扇貝好多蒜茸同粉絲,勁正🤩炭燒廣島蠔連埋金菇一齊,好味😋炸饅頭都有😍榴槤波波,趁熱食好正最後叫咗個蟹黃膏蟹粥暖返個身 作一個完美總結❤️
嚟開旺角 又想食日本野 刺身魚生壽司🍣
任食係最爽😆😆我同朋友嚟咗大瀛喜
刺身壽司都好新鮮,叫完好快就到
全部都好新鮮🤤🤤🤤食到唔停

壽司種類都有好多
鹽燒三文魚腩壽司好正
燒鹽醬和牛肩胛壽司都好好食😋

出面有啲麻辣豬耳、麻辣雞腎等小食自取
好惹味,好好味呀,我夾咗好多😋😋
青口都好吸引,又係必食

每次必食嘅就係羊架,好香😀
出面自取嘅牛油花甲,諗住應該唔會太飽肚,
我夾左好多😆😆好味😋

蟹王蒜蓉粉絲蒸扇貝
好多蒜茸同粉絲,勁正🤩

炭燒廣島蠔
連埋金菇一齊,好味😋

炸饅頭都有😍

榴槤波波,趁熱食好正

最後叫咗個蟹黃膏蟹粥
暖返個身 作一個完美總結❤️