2024-04-02 2535 瀏覽
連鎖店大瀛喜,現在放題連榴槤、乳鴿都是任食,相當吸引,當然還有其它刺身、壽司、燒物、炸物、料理、飲品、甜品……等,放題任飲任食。餐廳裝修新潮寬敞。自助區范圍都頗大,炸物、熟食、熱食、冷盤、小食……,有炸鮮奶、炸餃子、北海道鮮奶卷、雜錦魚生沙律卷……,及有凍熟蝦、中華沙律、帶子裙邊、藤椒魚皮、枝豆、沙律菜、熟青口、麻辣雞腎、麻辣豬耳、麻辣雞煲,瑞士雞翼……,連椰奶燉雪燕、虫草花膠燉雞湯都有……帶子刺身、希靈魚刺身、空運吞拿魚刺身、挪威三文魚刺身、俄羅斯甜蝦刺身、磯煮鮑魚……,刺身新鮮甜美∼∼花之戀壽司、醬燒牛肉壽司、蒜香牛油熟帶子壽司、海膽手捲,當中最喜愛油香的花之戀壽司及海膽手捲~最喜愛的莫過於餐廳新增的金牌紅燒乳鴿皇,乳鴿香嫩入味∼∼及極品金枕頭榴槤燒,經燒過的榴槤特別香,食完感覺口齒留香,與乳鴿都是點完再點∼∼燒物中的法式香草燒羊架、鹽燒牛舌、西京燒比目魚、蒲燒鰻魚、鐵板鵝肝……, 款式多而且質素不錯,尤其是法式香草燒羊架,燒得香口入味。當中還有非常多的款式,虎蝦天婦羅、榴槤炸彈、芝麻雞翼…… 川味蒸珍寶鮮蠔、金蒜蓉粉絲蒸帆立貝、北海道牛乳海鮮鍋…… ,多款式又美味,質素高∼甜品及
連鎖店大瀛喜,現在放題連榴槤、乳鴿都是任食,相當吸引,當然還有其它刺身壽司、燒物、炸物、料理、飲品、甜品……等,放題任飲任食。

餐廳裝修新潮寬敞。

最喜愛的莫過於餐廳新增的金牌紅燒乳鴿皇,乳鴿香嫩入味∼∼

當中還有非常多的款式,虎蝦天婦羅、榴槤炸彈、芝麻雞翼……

甜品及時令水果都頗豐富,食得開心滿足!😍😋
2024-02-10 5706 瀏覽
每次唔知食咩嘅時候,我一定係會揀放題☺️因為放題食物種類非常多,而且價錢經濟實惠,CP值高🤤不過好多都係質素參差,但係今日介紹呢間絕對係我近期最愛😍已經encore左好幾次😋餐廳位於旺角地鐵站E出口旁邊嘅商業大廈,地理位置非常好又易搵。晚市放題17:30-19:30離座,埋單$258,計埋加一,$300都唔使,抵食👍要知一間放題質素,刺身真係超級重要‼️佢哋刺身真係極新鮮,食咁多次,冇一次覺得唔新鮮,尤其係蝦類!而且佢哋選擇都多,除咗基本嘅刺身,仲有長腳蟹同飽魚,仲有螺刺身🤤🤤另外一個優點係自助區,食物種類多,有壽司🍣卷物、熟食、老火湯、糖水,仲有前菜小食水果🍉甜品選擇都好多款,雪糕櫃嘅雪糕🍦雪條又拎任食,仲可以自己去雪糕機自製雪糕🍦就連軟糖都可以拎😂😂佢哋自助落單入面仲有好多食物,有自創料理乳鴿、酸菜魚、燒物串燒炸物,應有盡有😋😋仲有我最愛嘅榴連🤙🤙每次去到都食唔曬所有野,種類真係冇得輸💯📍大瀛喜日本料理 (旺角)

佢哋自助落單入面仲有好多食物,有自創料理
乳鴿、酸菜魚、燒物串燒炸物,應有盡有😋😋

📍大瀛喜日本料理 (旺角)
2024-01-15
🫶🏻餐廳佔全層大大間,自助區位卡餐廳門口位,凍海鮮、小食、卷物及飲品甜品都是自取的。飲品款式多:汽水/自家茶/啤酒/梅酒應有盡有。不同放題時段收費不同,今天放工後選了8點半後入座,每人都只係$268加一~日式放題最緊要係款式既選擇,我最愛既次序係: 刺身+壽司及手卷+熟食+飲品/甜品♦️刺身併盤(自選,電話落單)🥢松葉蟹腳、磯煮凍鮑魚、帶子🥢油甘魚、吞拿魚、挪威三文魚、希靈魚🥢酒煮榮螺片、俄羅斯甜蝦、大赤蝦、花海蜇🫶🏻嘩,依個自選刺身併盤好架勢~賣相超靚,鋪得超級靚,打卡都打左一輪後先食~全部都係我至愛,放題最好就係每樣都食,可以食晒所有款式!款款刺身都咁新鮮,估唔到有松葉蟹腳、磯煮凍鮑魚既款式。蟹腳新鮮、鮮甜;原隻凍鮑魚有咬口,磯煮甜甜地好味~油甘魚同吞拿魚依兩款魚都係我最愛,入口即溶~各款迷你壽司及手卷必食海膽手卷,細細舊唔怕飽,而海膽好甜~餐廳提供多款壽司款式,最愛燒鹽醬和牛肩胛壽司,和牛好重牛味及肉質軟身好好食~特別菜式:金湯酸菜魚&古法腩煲估唔到係日式放題店可以食到依D咁中式既菜式。金湯酸菜魚只係少少,但湯底好香.。魚片🐟非常滑,配酸菜味道一流。古法羊腩煲的🐐腩肉質軟身連皮食好
🫶🏻餐廳佔全層大大間,自助區位卡餐廳門口位,凍海鮮、小食、卷物及飲品甜品都是自取的。飲品款式多:汽水/自家茶/啤酒/梅酒應有盡有。不同放題時段收費不同,今天放工後選了8點半後入座,每人都只係$268加一~日式放題最緊要係款式既選擇,我最愛既次序係: 刺身壽司及手卷+熟食+飲品/甜品

♦️刺身併盤(自選,電話落單)
🥢松葉蟹腳、磯煮凍鮑魚、帶子
🥢油甘魚、吞拿魚、挪威三文魚、希靈魚
🥢酒煮榮螺片、俄羅斯甜蝦、大赤蝦、花海蜇

油甘魚同吞拿魚依兩款魚都係我最愛,入口即溶~

各款迷你壽司及手卷

特別菜式:
金湯酸菜魚&古法腩煲
估唔到係日式放題店可以食到依D咁中式既菜式。金湯酸菜魚只係少少,但湯底好香.。魚片🐟非常滑,配酸菜味道一流。古法羊腩煲的🐐腩肉質軟身連皮食好邪惡!

🦪川味蒸珍寶鮮蠔燒、蒜蓉蒸帆立貝 & 麻麻小龍蝦
依兩款熟食好邪惡,蒜蓉汁為海鮮提鮮; 兩款海鮮都肉質嫩滑,一啖一隻海鮮!麻🔥小龍蝦雖然細細隻,但得好過癮,小龍蝦肉彈牙好食~

同朋友聚會咩款式都想食,選擇又可以多元化D?一於去「大瀛喜日本料理」擦餐勁~
  • 壽司
呢間大瀛喜仲喺🚇旺角站 E1 出口附近,超級方便就腳👍,自助區有凍海鮮、🥗沙律、湯、幾款炸物同埋熱盤,都係標準嘢,亦都有冷熱🍶清酒、梅酒🥃,同埋幾款啤酒🍺任飲,而且十分熱鬧,🎉氣氛幾好。呢度嘅🔪刺身款式亦都好唔錯🤤,尤其係有鮮甜嘅粒貝🐚同埋肥美嘅日本直送🐟吞拿魚!佢哋仲有幾款🥰特色刺身,久唔久都會轉吓款☺️,都幾有新鮮感🤩。壽司🍣款式同質素亦都唔錯,🤏細細件方便試多幾款😊。依家仲有埋香煎🪿鵝肝多士,外脆內軟😍十分油潤甘香!熟食♨️款式就更加之豐富😋,有蒸有焗有炒🔥,各適其適應有盡有。而且仲有🐦乳鴿同埋榴槤🤩任食,好正!今次令我幾有😆驚喜嘅係佢哋嘅豆豉炒🪿鵝腸,夠鑊氣好入味👍又爽又脆又鮮味。另一方面佢哋嘅🥬酸菜魚都幾有質素,🐟魚肉好嫩滑,香辣🌶️酸甜,加埋入味嘅寬粉🤤好啱我口味!甜品🍮方面都正嘅當然係有🥰 Häagen-Dazs 🍨任食喇!

壽司🍣款式同質素亦都唔錯,🤏細細件方便試多幾款😊。

依家仲有埋香煎🪿鵝肝多士,外脆內軟😍十分油潤甘香!

而且仲有🐦乳鴿同埋榴槤🤩任食,好正!

2024-01-17 2963 瀏覽
都一段時間無食過大本瀛放題啦~食物種類中、西、日、泰、韓等五國美食,食物質素同服務整體都大讚~晚市任食暢飲$258+10%(2小時)1️⃣種類繁多刺身🌊赤蝦,甜蝦、珍寶帶子、北寄貝、馬刀貝、紋甲魷魚、泰式生蝦、日本角螺2️⃣壽司及火炙壽司🍱黑松露珍寶帶子壽司|柚子象拔蚌壽司蝦頭油玻璃蝦壽司|蟹膏珍寶赤蝦壽司火炙香蔥燒鰻魚壽司3️⃣小食🥢手拍青瓜👍🏻涼拌木耳👍🏻麻辣扇貝裙邊4️⃣炸物及天婦羅🦑七味魷魚鬚🍆茄子、秋葵🎃南瓜,炸得乾身唔會太油膩香脆可口👍🏻紫心香芋丸👍🏻榴槤炸彈散5️⃣和風料理清酒煮蜆,韓式人蔘雞湯6️⃣一品料理👍🏻鑊炒薯仔安格斯牛柳粒、辣煮花螺、👍🏻芝士黃金帆立貝、👍🏻秘製香蒜焗廣島蠔7️⃣東亞風味👍🏻泰式冬陰功👍🏻飛天通菜8️⃣爐端燒及鐵板燒👍🏻西京燒比目魚👍🏻鹽燒牛舌、沙嗲雞串、👍🏻燒菠蘿、燒羊架9️⃣火鍋有三款湯底,我哋揀咗壽喜燒👍🏻配料,娃娃菜、蕃茄、豆腐、帆立貝及葛粉🔟甜品方面韓國雪條及岩鹽雪糕都好出色。我哋揀咗"紅棗椰汁桃膠燉雪耳"較為特別,甜潤養顏

1️⃣種類繁多刺身

3️⃣小食
🥢手拍青瓜👍🏻涼拌木耳👍🏻麻辣扇貝裙邊

4️⃣炸物及天婦羅

5️⃣和風料理
清酒煮蜆,韓式人蔘雞湯

6️⃣一品料理

7️⃣東亞風味
👍🏻泰式冬陰功👍🏻飛天通菜

8️⃣爐端燒及鐵板燒
👍🏻西京燒比目魚👍🏻鹽燒牛舌、沙嗲雞串、👍🏻燒菠蘿、燒羊架

9️⃣火鍋
有三款湯底,我哋揀咗壽喜燒
👍🏻配料,娃娃菜、蕃茄、豆腐、帆立貝及葛粉

2024-01-17
  • 壽司
🍣旺角大瀛喜日本料理係E1出口旁,方便又抵食。平日 5:30-7:30pm 時段2小時任食,成人每位只須$258(另需加一服務費)入座暢順方便,自助QR下單快捷舒適。有過百款食品及飲料選擇。最令我上瘾的極品金枕頭榴槤燒,令榴槤更香軟甘甜(一年四季都任食,太正了)😍除了日式的魚生、壽司、一品料理、鹽燒牛舌、西京燒比目魚、蒲燒鰻魚、天婦羅、壽喜燒鍋等,亦有各國fusion:法式香草燒羊架、川味蒸珍寶鮮蠔、中式乳鴿等,每期更換不同款式,次次有驚喜😈自助區亦有多款選擇~🍤炸物:炸雞、餃子、北海道鮮奶卷🍲熱盤:瑞士雞翼、熟青口、豬耳等🥗沙律吧:中華沙律、藤椒魚皮、枝豆及沙律菜🍯湯品及糖水: 椰奶燉雪燕、虫草花膠燉雞湯等有🍹飲品: 不同果汁、茶、汽水或酒精飲品🍰甜品: 水果、蛋糕、布甸、各式雪糕(有haagen Dazs任食)高質的放題正是款式多,而且味道質素保持水準。 海鮮全部新鮮肥美、熟食亦惹味可口。再食埋甜品真係大滿足! 寫完又想食多round😋📍旺角大瀛喜日本料理旺角彌敦道655號5樓(港鐵旺角站 E1 出口, 步行約2分鐘)

入座暢順方便,自助QR下單快捷舒適。

自助區亦有多款選擇~
🍤炸物:炸雞、餃子、北海道鮮奶卷
🍲熱盤:瑞士雞翼、熟青口、豬耳等
🥗沙律吧:中華沙律、藤椒魚皮、枝豆及沙律菜
🍯湯品及糖水: 椰奶燉雪燕、虫草花膠燉雞湯等有
🍹飲品: 不同果汁、茶、汽水或酒精飲品

📍旺角大瀛喜日本料理
旺角彌敦道655號5樓
(港鐵旺角站 E1 出口, 步行約2分鐘)
2024-04-12 0 瀏覽
原來香港還是有不少需要排隊的餐廳,這間大瀛喜即使8:00去到,還是有很多人在排隊等候入座!全個晚上絡繹不絕的人流令人驚訝推介美食無論自己拿取還是手機下單也超級多選擇,當中為大家推介一些必吃之選手機📱下單刺身🍣三文魚 油甘魚 俄羅斯甜蝦 赤蝦 海哲肥美甘甜,尤其三文魚跟赤蝦都很甜又大隻壽司🍣三文魚腩 左口魚邊 龍蝦🦞沙律比單點刺身還要肥美的這幾款,細細一件不會太飽乳鴿外脆內軟,正!貓山王甜美而且Creamy!一塊就已經很滿足了蒜片牛柳粒半熟的牛柳粒口味甜中帶鹹,加上脆蒜片,好吃燒炸系芝麻雞翼 蒲燒鰻魚 鱈魚西京燒這幾款燒灼的美食,賣相未必非常好,但是入口油潤,尤其肥美甘飴的鰻魚,令人10分欣賞!芝士焗系列芝士焗大啡菇 焗蠔 焗開邊蝦這幾款真的要叫,加上芝士去焗口味令人難忘自助區沙律🥗味付螺肉開胃前菜可以一試滷水雞翼雞煲這些雖然比較飽肚,但質素幾好椰汁🥥燉官燕椰汁味非常清甜甜品🍮布朗尼紐約芝士🧀️蛋糕雲石芝士🧀️蛋糕這幾款都相當厚實,很有滿足感雪糕🍧系軟雪糕🍦可以滿足想玩軟雪糕機的小朋友!哈根大師 曲奇🍪 草莓🍓這個牌子就不用多介紹了吧!ekselence 雪條推介他們的脆皮雪條,很好吃!

手機📱下單

刺身🍣
三文魚 油甘魚 俄羅斯甜蝦 赤蝦 海哲
肥美甘甜,尤其三文魚跟赤蝦都很甜又大隻

壽司🍣
三文魚腩 左口魚邊 龍蝦🦞沙律

比單點刺身還要肥美的這幾款,細細一件不會太飽

乳鴿
外脆內軟,正!

貓山王
甜美而且Creamy!一塊就已經很滿足了

蒜片牛柳粒
半熟的牛柳粒口味甜中帶鹹,加上脆蒜片,好吃

燒炸系
芝麻雞翼 蒲燒鰻魚 鱈魚西京燒

芝士焗系列
芝士焗大啡菇 焗蠔 焗開邊蝦
這幾款真的要叫,加上芝士去焗口味令人難忘

自助區

沙律🥗
味付螺肉
開胃前菜可以一試

滷水雞翼
雞煲
這些雖然比較飽肚,但質素幾好

椰汁🥥燉官燕
椰汁味非常清甜

甜品🍮
布朗尼
紐約芝士🧀️蛋糕
雲石芝士🧀️蛋糕
這幾款都相當厚實,很有滿足感

雪糕🍧系
軟雪糕🍦
可以滿足想玩軟雪糕機的小朋友!

哈根大師
曲奇🍪 草莓🍓
這個牌子就不用多介紹了吧!

ekselence 雪條
推介他們的脆皮雪條,很好吃!
有一段時間無同屋企人食放題,難得大家都得閒就搵咗旺角呢間大瀛喜放題餐廳到食飯,餐廳環境好大,近門口位有人自助區,種類好多好豐富,糖水、熟食、冷盤、壽司卷、雪糕、飲品、水果、甜品等等。刺身拼盤有好多種類,而且質素都唔差,好新鮮,我最鍾意食係大赤蝦好鮮甜、磯煮鮑魚好入味,口感好淋好彈牙、三文魚同帶子都肥美😋。壽司款式好多嗌左呢3樣, 左口魚壽司、牛肉壽司、蟹柳壽司魚籽柚子醋鰺魚刺身口感好似魷魚,有埋柚子醋好開胃烤榴槤好濃郁,入口即融唔洗點咬,encore咗幾次😋烤羊架熱辣辣外脆內軟,好濃羊味食落好香口,燒菠蘿好甜好解膩,食得油膩咗可以嗌嚟食吓蒜蓉生蠔好厚身,一啲都唔腥好新鮮蟹黃粥材料好豐富有蝦、蜆、青口等等,令到個粥好鮮甜卷物冷盤

壽司款式好多嗌左呢3樣, 左口魚壽司、牛肉壽司、蟹柳壽司

魚籽柚子醋鰺魚刺身口感好似魷魚,有埋柚子醋好開胃
烤榴槤好濃郁,入口即融唔洗點咬,encore咗幾次😋
蒜蓉生蠔好厚身,一啲都唔腥好新鮮
蟹黃粥材料好豐富有蝦、蜆、青口等等,令到個粥好鮮甜
卷物
冷盤
2024-04-08
2024-04-08 111 瀏覽
😎呢排好鍾意發掘唔同嘅放題~旺角地鐵站一出嚟 就有姐姐派單張 仲要有折誤打誤撞又食到好嘢👏🏻午市嚟食可以食足三個鐘 我12:30嚟到都已經有8成滿(圖係走果陣走咗一批人影嘅)我同朋友都唔太食刺身~所以就skip咗就係見呢度熟食種類繁多 所以唔怕冇嘢食⭐️磯煮凍鮑魚~見到色水咁深,就知夠晒入味壽司就點咗蒜香牛油帶子、醬燒左口魚邊件件bite size 一啖一口,又可以食多幾款都唔怕好快飽⭐️芝士黃金醬燒開邊蝦隻蝦勁大隻,仲有拉絲嘅芝士配埋少少沙律醬⭐️蒸蒜蓉帆立貝~帆立貝新鮮彈牙~配埋好多蒜蓉勁惹味⭐️西京燒比目魚比目魚好滑溜,西京燒汁甜甜地好開胃⭐️酸菜魚煲酸菜魚煲好有驚喜~食落好濃味最正係個薯粉吸晒湯嘅精華炸乳鴿都好香口!重點介紹精品榴槤王燒咗榴槤味更香甜更出 食返勁件即刻回本呀!飲品櫃同雪糕都好多款式㗎!
😎呢排好鍾意發掘唔同嘅放題

旺角地鐵站一出嚟 就有姐姐派單張 仲要有折
誤打誤撞又食到好嘢👏🏻

午市嚟食可以食足三個鐘
我12:30嚟到都已經有8成滿
(圖係走果陣走咗一批人影嘅)

我同朋友都唔太食刺身~所以就skip咗
就係見呢度熟食種類繁多 所以唔怕冇嘢食

⭐️磯煮凍鮑魚~見到色水咁深,就知夠晒入味

壽司就點咗蒜香牛油帶子、醬燒左口魚邊

⭐️芝士黃金醬燒開邊蝦
隻蝦勁大隻,仲有拉絲嘅芝士配埋少少沙律醬
⭐️蒸蒜蓉帆立貝~
帆立貝新鮮彈牙~配埋好多蒜蓉勁惹味

⭐️西京燒比目魚
比目魚好滑溜,西京燒汁甜甜地好開胃

⭐️酸菜魚煲
酸菜魚煲好有驚喜~食落好濃味
最正係個薯粉吸晒湯嘅精華
炸乳鴿都好香口!

重點介紹精品榴槤王
燒咗榴槤味更香甜更出 食返勁件即刻回本呀!

飲品櫃同雪糕都好多款式㗎!
2024-04-06 92 瀏覽
放假約朋友食lunch…諗唔到食乜就揀左旺角大瀛喜…因為放題提供了豐富的美食選擇,包括壽司、刺身、炸物、燒烤等多種菜品。壽司和刺身都非常新鮮,口感鮮美,特別是他們的長腳蟹,讓人回味無窮。炸物中的炸乳鴿都炸得恰到好處,口感香脆。燒蠔蒸扇貝也非常好吃。此外,他們還提供了豐富的酸菜魚、牛肉壽喜燒,讓人可以在享受美食的同時,也不會感到單調。自助區亦有很多選擇:餐前小食、熱湯、甜品、雪櫃,飲品選擇亦非常豐富,除咗汽水、冷泡茶仲有清酒、梅酒
放假約朋友食lunch…諗唔到食乜就揀左旺角大瀛喜…因為放題提供了豐富的美食選擇,包括壽司刺身、炸物、燒烤等多種菜品。壽司刺身都非常新鮮,口感鮮美,特別是他們的長腳蟹,讓人回味無窮。炸物中的炸乳鴿都炸得恰到好處,口感香脆。燒蠔蒸扇貝也非常好吃。此外,他們還提供了豐富的酸菜魚、牛肉壽喜燒,讓人可以在享受美食的同時,也不會感到單調。

2024-03-28
2024-04-04 113 瀏覽
平日夜晚唔知食乜好就搵佢啦。見到佢個價錢大概係三百蚊左右,我無特別期待。不過一入去就有驚喜,前菜唔止有普通嘅野,仲有麻辣魚皮同碗魚子!真係wow,我拎咗好多魚子,乜都加上去食,勁正呀!仲有雪糕都係用咗Movenpick嘅。飲品方面,除咗有啤酒,仲有冷熱清酒任飲㗎。我已經覺得呢個價錢值啦。刺身都OK新鮮,味道鮮美,真係令人滿足。最令我驚喜嘅係佢哋居然有燒榴槤!我真係好鍾意食榴槤,而且係燒過嘅,好特別呀。一食落去,榴槤嘅香氣同味道彈出嚟,真係好滿足。以呢個價錢嚟講,呢個質素真係無得輸啊!呢間好值得一試嘅日本放題餐廳。佢嘅呢個價錢配呢個質素,真係冇得講咩。如果平日夜晚成唔知去邊食好,都會想返黎食返次!

2024-03-29 81 瀏覽
通常一大班人約食飯諗唔到食咩就會想去食放題,人均只係二百零蚊就可以兩個鐘任飲任食,食物種類多,有齊刺身、壽司、燒物、鍋物、炸物及甜品等等,非常多野食刺身款式都好多,松葉蟹腳、三文魚、磯煮鮑魚、帶子、大赤蝦、甜蝦、油甘魚及希靈魚等都有,可以盡情咁食,落完單好快就送到各款壽司及手卷必食海膽手卷,唔算大件唔會好飽肚,仲有吞拿魚蓉手卷都好味各式各樣料理燒蠔風味十足,大大隻蠔肉飽滿肥尾,蒜香味撲鼻芝麻雞翼叫左兩轉都係新鮮炸起,口感香脆又juicy!燒牛舌有驚喜,彈牙爽口,燒得一啲都唔乾。壽喜燒牛肉鍋,湯底甜甜的好惹味,每次食放題必食!飲品亦有好多款,幾個大雪櫃任揀,冷泡茶、汽水、啤酒、梅酒及清酒等都有!甜品當中最受歡迎一定係Haagendazs,仲有好多款雪糕雪條,甜品等,相當之豐富!
通常一大班人約食飯諗唔到食咩就會想去食放題,人均只係二百零蚊就可以兩個鐘任飲任食,食物種類多,有齊刺身壽司、燒物、鍋物、炸物及甜品等等,非常多野食

各款壽司及手卷
必食海膽手卷,唔算大件唔會好飽肚,仲有吞拿魚蓉手卷都好味

各式各樣料理
燒蠔風味十足,大大隻蠔肉飽滿肥尾,蒜香味撲鼻
芝麻雞翼叫左兩轉都係新鮮炸起,口感香脆又juicy!
燒牛舌有驚喜,彈牙爽口,燒得一啲都唔乾。
壽喜燒牛肉鍋,湯底甜甜的好惹味,每次食放題必食!

2024-03-22 131 瀏覽
第一次嚟呢間食放題,無諗過自己會對佢讚讚讚。 今次嚟到同秮朋友仲响樓下收到張9折coupon可以免了加一服務費,埋單入咗會仲有得儲積分。食物質素唔失禮,樓面服務態度好,不停幫客人收碟、收垃圾,務求大家枱面有足夠空間擺食物 👍放題嘛!枱面夠位好緊要!刺生新鮮,壽司手卷唔會大大嚿飯咁俾你,like!乳鴿、牛舌、焗蠔有驚喜!樣樣都好味!經理又有善 💖 若果receptionist 親切啲,少部份食物如雞湯去油、鱔球改燒唔做炆、甜筒轉另一牌子;咁就更美好了!食得太開心都無時間影相,不過咁多食評都影晒啦!雖然多我一張唔會多,但少我提供幾張亦都無損食物美味及員工好服務。I will be back 😎

I will be back 😎
2024-03-21
用餐優惠
優惠券
  • 乳鴿
  • 鹽燒牛舌
2024-03-20 137 瀏覽
慶祝朋友生日,帶咗佢嚟食我至愛嘅放題店, 一直以來都光顧這家,水準有保證,不怕踩雷。食物自助吧前菜選擇多,有日式伴螺肉/沙律菜/酸薑/麻辣鴨腎…光是開胃菜已經有咁多選擇。兩大個雪櫃放滿各式各樣不同口味的飲品, 最驚喜竟然清酒可以任飲,美酒配佳餚,味道清純可口。凍海鮮雖然選擇唔多,但勝在有海水味,海蝦肉質爽彈,值得一吃。刺身與壽司是吃放題的重點環節,製作一點也不馬虎,擺盤/賣相一流,刺身富有鮮味,新鮮而且具有質感,我最怕食到梅嘅刺身。一啖一口的海膽手捲,新鮮鮮甜,值得推介。冬菇炆花膠,勁入味,花膠超厚。榴槤任食,凍的!好似食緊雪糕一樣,又香又甜。燒菠蘿都好高質,酸酸甜甜好開胃。 炸物即叫即炸熱辣辣,香脆非常。食物有好多款選擇,不能盡錄,今期有最愛嘅榴槤任吃,是季節限定,榴槤控不要錯過。

刺身壽司是吃放題的重點環節,製作一點也不馬虎,擺盤/賣相一流,刺身富有鮮味,新鮮而且具有質感,我最怕食到梅嘅刺身

一啖一口的海膽手捲,新鮮鮮甜,值得推介。

冬菇炆花膠,勁入味,花膠超厚。

榴槤任食,凍的!好似食緊雪糕一樣,又香又甜。

2024-03-16 124 瀏覽
刺身拼盤,甜蝦爽脆贊了,🐮牛舌是我的致愛,煎焗兩邊金黃好吃,煎鵝肝,這鵝肝給人感覺入口即化,🍞底層麵包香脆可口,回味無窮。鮮活刺身拼盤,🦐其中甜蝦刺身最好吃,爽甜可口令人胃口大開停不了,🧊北極貝鮮甜。泰式生蝦很好🍤,夠新鮮爽口。花之戀,三文魚鮮美,而且不會很肥,🍙帶上脆脆的蟹籽很好吃。海膽手卷,海膽挺鮮甜的,包上紫菜口感爽脆。😚中意食放題,因為任食又可以選擇多元化,食物新鮮,唔錯嘅選擇。