餐廳: 大快活
資訊:

2005-01-03 13 瀏覽
響裏面食之前都冇問題, 今日叫外賣, 返到公司打開發覺D 咖哩汁只佔個外賣碗五分之一. 少到咁>_<, 真係過份得緊要, 連飯都撈唔到幾多汁唉!!!!
唉!!!!
之前吃過沙薑雞套餐,起碼有三份一隻雞,好多,吃到很飽,比大X樂的雞多很多,味道也好一點。記得有一次,我成9點多才去到這間分店,但其實他們已打烊了,但還讓我點菜後才收工,服務態度值得加許。若如果沒有那些嘈嘈弊的客人,環境應該會好一點。
若如果沒有那些嘈嘈弊的客人,環境應該會好一點。
2004-05-17 23 瀏覽
今日lunch一個人黎呢度食...好想食牛,見佢又我中意既筋腩,又好鬼平@$20 + $2又多杯即磨咖啡,就叫黎試下..點知第一啖食既飯只係微暖,再試埋d腩,又係唔夠熱..幾好食都無用...d筋un到乜咁,d 伴飯既配菜仲要係凍架!!!本來諗住係公司咁凍食返d熱飯,點知得杯coffee係熱既....真係慘.
2000-04-19 26 瀏覽
下午茶雖然平, 料平冇問題不過質就差O 的
下午茶雖然平, 料平冇問題不過質就差
O 的