2021-03-29
👧🏻Wodafoodie in Ma On Shan勁鍾意食叉燒既我 發現呢間除左出名既燒鵝叉燒都好正 所以我不嬲係佢叉燒既捧場客 但今次下午茶時段特登帶屋企人黎一齊試 無論食物定服務都覺得好失望!!!👎🏻👎🏻👎🏻😤😤😤首先無安心出行要填紙先入得 我以為入去先俾紙我填 因為有d餐廳係咁點知佢話舖出面排隊個位有紙 要我出返去填 但佢既員工完全無提過客人出面放左紙!!🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️我已經入左佢門口 佢個收集箱都係店內 咁佢咪俾紙我企係到填埋先囉 又極唔情願係咁話出面有紙要出去填 之後要我問佢幾次先肯係店內俾紙我🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️👎🏻👎🏻👎🏻✨咕嚕肉飯 $58👎🏻賣相幾靚仔 咕嚕肉份量都多 有椒又有汁 但炸得唔脆 無乜口感 食落仲要好酸肉量係多 但越食越酸 個汁真係較得好差非!常!唔!好!食!👎🏻👎🏻👎🏻✨燒味單拼粉麵 $42 (叉燒 瀨粉)👎🏻叉燒一上菜嚇親 因為勁肥🤢我每次不嬲無特別request 瘦叉燒 但都唔會咁肥我想換瘦d既部位 等左5分鐘店員就走黎話依家換左一批叉燒 最瘦只係半肥瘦 無瘦叉😵問我仲要唔要 唔要就轉食其他咁我見佢原來轉左 咁算囉 照食真係好肥
首先無安心出行要填紙先入得
問我仲要唔要 唔要就轉食其他
咁我見佢原來轉左 咁算囉 照食
真係好肥 我每件都食左一半
今次叉燒份量少過之前 部位又肥 😪
之後又見到佢打單打左燒味雙拼既價錢 ($45)
明明我係單拼😰😰😰
如果唔係我留意到 就真係charge 多我$3
仲要我去買單既時候見到人地食既叉燒瘦好多!!!
係我個碟咁肥 其實即係擺明唔肯換姐🤦🏻♀️🤦🏻♀️
所以我今次真係好!失!望!!!👎🏻👎🏻👎🏻
本身我成日同身邊朋友推介呢間叉燒
但經過今次 我真係唔想再黎
真係食物定服務都令我好失望!!
我決定唔會再食!!
附上之前食開 我最愛既叉燒
因為真係好好食 所以我每次都影
但以後唔會再黎啦!😡
後記:
我屋企人返到屋企先話我知 當佢出左去拎紙填 其實有個店員仲係到俾說話佢聽:「後生細女都唔知要填表」
服務態度會唔會係咁差😰😰😰😰
我自己帶左筆 係等你俾紙我填
依家就怪我唔望下佢出面牆邊放左紙!?!?!?
OMG 真心唔會再黎!!!😤😡😡😡