2022-07-17
🍽大和牛———————————————🐈:朋友特登帶我嚟食,其實好少去九龍灣呢邊,原來咁多野食!好驚喜💓💓,講真初初以為喺啲舊商場入面會好普通,點知咁高質,連服務質素都好好🥰!地點都好近地鐵站,幾方便。———————————————🌟自助吧好正,麵豉湯、沙律同飯都係任添😍,仲有好多唔同款式嘅醬汁,真係估唔到!水都係自助架!_🌟 澳洲M8和牛肉眼鐵板飯Menu形式都係好似Pepper Lunch咁,可以加芝士、蛋、粟米等。但當然係高級版嘅Pepper Lunch,貨真價實啊,充滿牛嘅油香,而且有一定厚度,欣賞👍🏻。_🌟 日本鹿兒島霜降牛柳牛柳粒一樣係粒粒充滿油香,無筋位,每粒都好好咬口,好味啊🥰,我自己比較鍾意呢個多啲!我覺得價錢都好合理,推介!———————————————#九龍灣美食 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食 #食好西 #hkg🇭🇰 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodstagrams #foodlover #hkfoodlover #foodshare #igfood
🌟自助吧
_