無需多介紹,一向人氣爆燈嘅三文治外賣店大吃大喝,已經幫襯過無數次,全因三文治款式有特色,全部大大份,即叫即整,超級新鮮,我喜歡嘅食材只有這裏做得啱我口味,例如勁芫荽炒蛋三文治同埋佢哋嘅皇牌奶茶,每次一想食,放工就會即刻去朝聖,位置超級方便,油麻地地鐵站一出即刻見到,每次無論幾多點去到,都係勁多人喺度等外賣,人氣十足👍🏻👍🏻🥪▪️招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治烘底 $ 34每次必食,因為我係芫荽控,爆多芫荽炒滑蛋,厚厚嘅午餐肉外脆內軟,唔會乾身,配上即叫即控嘅麵包,芫荽芫荽真係太好食🥪▪️香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治烘底 $ 34第二最愛,鹹牛肉炒蛋炒得好滑,鹹鹹香香,芝士溶化在滑蛋和麵包中間,重點係加咗蔥,充滿蔥香,所有食材加埋一齊,完美的三文治🥪▪️牛油果碎蛋三文治烘底 $ 29第一次食呢個,碎蛋加上牛油果,好清新,碎蛋沙律醬料唔會太多剛剛好,和牛油果好夾,健康之選🍢▪️椒鹽炸燒賣 兩份 $ 20小食之選,燒賣除咗蒸,炸一樣咁好食,外層超級香脆,內裏煙煙靭靭,加上椒鹽好香口🍠▪️炸紫番薯餅 $ 10紫薯薯餅細細件,易入口,外皮脆脆,紫薯蓉好幼滑,微微甜,是紫薯原有的甜味,好食🧋▪️皇牌奶茶 $ 15奶茶粉絲必

🥪▪️招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治烘底 $ 34

🥪▪️香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治烘底 $ 34

🥪▪️牛油果碎蛋三文治烘底 $ 29

🍢▪️椒鹽炸燒賣 兩份 $ 20

🍠▪️炸紫番薯餅 $ 10

🧋▪️皇牌奶茶 $ 15
奶茶粉絲必飲推介,茶味香濃,少甜,原枝雪涷冇加冰,原汁原味,好正,每次必飲

🥤▪️祛濕薏米水 $ 15
去濕清熱氣之選,自家煲制,完全冇加糖,淡淡薏米香,健康又清新

✨不停會回訪再回訪,成日都心思思想食,用心製作,真心好食又抵食,大家行過路過都可以幫襯下

• 勁芫荽餐肉滑蛋三文治
  • 香蔥芝士咸牛肉滑蛋治
  • 樽仔奶茶
2022-07-29 30 瀏覽
嚟到呢間外賣小食店🥡真係可以大吃大喝🤭佢哋嘅三文治非常高質 每一款都爆曬餡🥪個人最鍾意️就係芫荽炒蛋餐肉三文治❤厚切鹹香餐肉配上嫩滑嘅炒蛋同爽脆嘅芫荽 食落真係勁香口 口感都好豐富‼️
2022-07-27 43 瀏覽
終於試咗呢間港式三文治外賣店🤩 佢地將平時茶餐廳嘅茶餐變咗三文治🥪 即叫即整熱辣辣得嚟又足料🫶🏻-🐮 香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治呢款好特別!! 有香濃嘅沙嗲牛肉都好腍👍🏻-🧀 香蔥芝土咸牛肉滑蛋三文治有牛肉嘅咸香, 加埋香蔥同熱溶咗嘅芝士, 令滑蛋治更加吸引🥰-🍠 芋泥肉鬆三文治除咗港式三文治佢地都有台灣早餐店嘅口味🙌🏻 -🥞 士林台式香酥蛋餅蛋餅可以自選唔同配料, 我揀咗拉絲芝士同埋肉鬆🧀 蛋餅質感有啲似手抓餅好酥脆😋-🧋樽仔奶茶🫖樽仔羅漢果水奶茶夠滑, 羅漢果水唔會過甜😉
🐮 香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治
呢款好特別!! 有香濃嘅沙嗲牛肉都好腍👍🏻
🧀 香蔥芝土咸牛肉滑蛋三文治
🍠 芋泥肉鬆三文治
除咗港式三文治佢地都有台灣早餐店嘅口味🙌🏻

🥞 士林台式香酥蛋餅

🧋樽仔奶茶
🫖樽仔羅漢果水
奶茶夠滑, 羅漢果水唔會過甜😉
2022-07-27 53 瀏覽
其實呢家我見佢長期都要排隊,可能因為近地鐵站而且又唔貴,所以都好多人食。咁既然佢三文治咁出名就一定要試吓牛油果碎蛋三文治。佢餡料好飽滿,沙律蛋好多醬汁。不過如果牛油果再多啲更好,雖則食一件已經飽肚了。但我最鍾意都係台式香酥蛋餅,我覺得一定要揀咗拉絲芝士同埋火腿!我好欣賞佢火腿有煎過,配搭埋塊餅皮(好酥!),十分之邪惡但真係好好食其他評價:地鐵站一出黎就見到,好易搵,絕對可以再去食,佢招牌係芋泥肉鬆

其他評價:
2022-07-25 53 瀏覽
油麻地大吃大喝 出名充料抵食厚切三文治🥪 今日終於試到 除咗三文治之外 仲有不同台灣特色小食 喺附近返工嘅朋友真係幸福😍🥪香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治佢哋厚切三文治真係非常足料 有大量沙嗲牛肉同滑蛋😍 沙嗲牛肉調味得宜 惹味十足👍🏻 叫埋烘底非常好食😋🥪黑松露滑蛋厚切餐肉三文治黑松露嘅味道真係非常香 其實吳家餐肉已經好好食 加咗就更加滿足👅🥚士林台式香酥蛋餅蛋餅非常酥脆 揀左拉絲芝士 粟米同埋肉鬆做餡料😍 餡料好多 味道好夾 值得一試🤤🍴椒鹽炸燒賣燒賣本身口感軟糯 外皮炸得香脆👍🏻🥢炸紫薯薯餅$10有2件 食落仲有紫薯粒 綿密好味😋🦐脆炸鮮蝦角咖喱角嘅外型包住鮮蝦 香脆爽口 點沙律醬超正 食2隻都唔夠🌟

🥪香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治

🥪黑松露滑蛋厚切餐肉三文治

🥚士林台式香酥蛋餅

🍴椒鹽炸燒賣
燒賣本身口感軟糯 外皮炸得香脆👍🏻

🥢炸紫薯薯餅
$10有2件 食落仲有紫薯粒 綿密好味😋

🦐脆炸鮮蝦角
👣 大吃大喝 Guzzle 👣⁡🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪⁡今次已經係我三訪呢間店 因為真係好方便😝一出油麻地b2出口就見到小店架啦!好多上班族同街坊平日會嚟買做早午晚餐成日經過見到人流都幾多小店食物嘅款式多到眼花撩亂 今次再試多幾款野食😝佢地提供三文治 亦有台式蛋餅 手撕雞飯同埋小食等等😝除咗味道高質 價錢真係算抵 所以我都幾推薦大家去試吓!⭐️⭐️芋泥肉鬆三文治🥪 HKD$32⭐️⭐️芋泥好綿密👍🏻食落唔會太過甜 仲有粒粒既芋泥 好有口感😍連埋肉鬆食係好夾又唔膩😜飽腹感好高味道:🌕🌕🌕🌕🌕⭐️⭐️黑松露滑蛋三文治🥪 HKD$27⭐️⭐️黑松露香味好突出😙每啖都有黑松露既味道🥰滑蛋既份量都好多👍🏻同夠嫩滑味道:🌕🌕🌕🌕🌖⭐️⭐️花生醬肉鬆三文治🥜(+ $2烘底) HKD$25⭐️⭐️花生醬控無試一定走寶!入面係厚塗花生醬同夾上滿滿肉鬆 鹹鹹甜甜又烘埋底😝帶少少微脆我最中意就係花生醬嗰種濃稠到漿住個口嘅口感😋味道:🌕🌕🌕🌕🌕⭐️⭐️牛油果碎蛋三文治🥑 HKD$27⭐️⭐️咁岩無哂碎蛋😂所以轉左做炒蛋牛油果夠熟同軟🥳不過蛋味就唔係太出整體個感覺都幾fresh😝味道:🌕🌕🌕🌕🌘⭐️⭐️樽仔奶茶🧋 +HKD$7⭐️⭐️茶
👣 大吃大喝 Guzzle 👣

🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪

⁡今次已經係我三訪呢間店 因為真係好方便😝
一出油麻地b2出口就見到小店架啦!
好多上班族同街坊平日會嚟買做早午晚餐
成日經過見到人流都幾多
小店食物嘅款式多到眼花撩亂 今次再試多幾款野食😝
佢地提供三文治 亦有台式蛋餅 手撕雞飯同埋小食等等😝
除咗味道高質 價錢真係算抵 所以我都幾推薦大家去試吓!

⭐️⭐️芋泥肉鬆三文治🥪 HKD$32⭐️⭐️

好健康既飲品 飲落好清新🤪
解渴又解膩

味道:🌕🌕🌕🌕🌑
2022-07-23 71 瀏覽
行過見到一間門面裝飾得幾好既小店,有好多唔同種類既三文治,大大份咁,就買左一份嚟試😍😍出爐啦🤩真係同張相一樣,夠哂料夠巨型,味道都唔錯架👍👍👍下次想試下沙嗲牛肉果個,不過餐肉蛋先係我永遠既最好~~🤗炸燒賣都夠哂溫度,食落去熱辣辣,都係我最中意既小食之一❤❤我仲叫左薯條,不過薯條拎到番去肯定會有少少淋🥀 但係又唔算差,正正常常,醬料都幾有款揀😋😋 下次試下其他款先~如果樓下有間咁既三文治店,我可以日日去買早餐

炸燒賣都夠哂溫度,食落去熱辣辣,都係我最中意既小食之一❤❤

建議:如果唔想烈日當空等太耐,可以考慮打電話落定單☎️ 尋日明明仲陽光普照🌞 路經油麻地打算買個三文治食個快Lunch🥪 醒起#大吃大喝 就係附近,一直都食開佢地既#勁芫荽滑蛋三文治 😌 佢地既爆荽三文治真係好岩#芫荽控 💚 (有興趣可以睇番 #fifthfloor_油尖旺 ) 每次黎到都打算試新野,但係最後都係會叫番爆荽😂 今次本身想一試#蛋餅 ,價錢上同三文治差不多 (蛋餅2️⃣款配料既話係HK$32,3️⃣款配料就HK$37)。不過餐牌上都提及左製作需時,而且可能係平日Lunch Time既關係,排隊落單到拎野食都已經好多人等緊😌 所以最後決定一試芋泥X肉鬆三文治 💜 今次試左:▫️芋泥肉鬆三文治 (HK$32)▪️凍樽仔奶茶 (+HK$7)▫️炸紫薯餅 (2️⃣件 HK$10)不論係蛋餅定三文治都係新鮮即叫即整,最後大概等左🔟分鐘就有得拎。#芋泥肉鬆三文治 繼續爆餡,麵包食落軟熟,芋泥既甜度適中,每啖入面仲有少少芋頭粒。一份三文治以為會唔夠飽⁉️ 其實份量真係好足,飲埋枝奶茶,真係超飽😂 以快Lunch黎講,絕對滿足到需求😈 記得如果想三文治脆口啲可以係落單時同店員講要烘底。另外,仲可以轉麥包😋小食
建議:如果唔想烈日當空等太耐,可以考慮打電話落定單☎️

今次試左:
▫️芋泥肉鬆三文治 (HK$32)
▪️凍樽仔奶茶 (+HK$7)
▫️炸紫薯餅 (2️⃣件 HK$10)

小食方面🍠 之前試過#炸燒賣,今次就一試#炸紫薯餅 。雖然係炸物,不過食落唔算特別油膩,而且成舊都係紫薯蓉,味道正常。下次如果時間充足啲會黎試埋蛋餅 或者沙嗲牛滑蛋治都好吸引❤️

2022-07-20 77 瀏覽
大吃大喝 (油麻地) @guzzlehk 好多人介紹過既一間外賣小店一出油麻地站就見到佢地主打爆餡三文治🥪🥪選擇同配搭都幾多,都係即叫即制都有啲小食、飯盒、蛋餅同飲品🌟芋泥肉鬆三文治 🥪$32芋泥肉鬆既蛋餅就食過,三文治就第一次鹹甜既組合,個人幾鐘意🫶🏻芋泥份量好多,唔係好甜,會食到粒粒芋頭食晒成份會好飽🌟香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治🥪 $32芝士、鹹牛肉、滑蛋係經典配搭炒蛋好滑,加上半溶芝士同鹹牛肉打開已經好香🌟招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治 🥪$32人氣之選,賣相好吸引🙌🏻超厚餐肉,加上芫荽炒蛋啖啖都食到好重芫荽味🌟香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治🥪 $32沙嗲牛肉都有三文治😆味道會比較濃好有港式茶記既feel~~🌟樽仔奶茶 +$7🌟樽仔咖啡 +$7每份三文治都加配飲品我去到飲品賣淨得返3款價錢唔貴,又幾好飲唔會太甜📍大吃大喝 (油麻地)油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
大吃大喝 (油麻地) @guzzlehk

好多人介紹過既一間外賣小店
一出油麻地站就見到
佢地主打爆餡三文治🥪🥪
選擇同配搭都幾多,都係即叫即制
都有啲小食、飯盒、蛋餅同飲品

🌟芋泥肉鬆三文治 🥪$32
芋泥肉鬆既蛋餅就食過,三文治就第一次
鹹甜既組合,個人幾鐘意🫶🏻
芋泥份量好多,唔係好甜,會食到粒粒芋頭
食晒成份會好飽

🌟香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治🥪 $32
芝士、鹹牛肉、滑蛋係經典配搭
炒蛋好滑,加上半溶芝士同鹹牛肉
打開已經好香

🌟招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治 🥪$32
人氣之選,賣相好吸引🙌🏻
超厚餐肉,加上芫荽炒蛋
啖啖都食到好重芫荽味

🌟香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治🥪 $32
沙嗲牛肉都有三文治😆
味道會比較濃
好有港式茶記既feel~~

🌟樽仔奶茶 +$7
🌟樽仔咖啡 +$7
每份三文治都加配飲品
我去到飲品賣淨得返3款
價錢唔貴,又幾好飲唔會太甜

📍大吃大喝 (油麻地)
油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
2022-07-20 92 瀏覽
大吃大喝一向出名厚厚既三文治!原來而家有埋飯添啦!!今次路過試下買左手撕雞飯、港式厚切餐肉雙蛋飯同埋一個芋泥肉鬆三文治!手撕雞有麻醬同麻辣醬可以揀,味道都幾香,雞肉唔會「鞋」!!厚切餐肉雙蛋飯望落去十分吸引,厚切既餐肉好正呀,同埋太陽蛋撈飯好好味呀!!芋泥肉鬆三文治非常足料,厚厚一層芋泥,面包夠鬆軟,好滿足!!飯既套餐$50仲包括埋自家製既樽仔咖啡、奶茶同埋檸茶,質素都幾高,整體黎講性價比好高呀!
大吃大喝一向出名厚厚既三文治!原來而家有埋飯添啦!!

手撕雞有麻醬同麻辣醬可以揀,味道都幾香,雞肉唔會「鞋」!!

手工厚切三文治打卡真係一流。我都唔執輸join 埋一份。咁啱今日wfh 又唔想食太多,專登行過去試試!款式真係好多下,心大心細唔知揀邊款好。除咗三文治🥪外,仲有手撕雞飯🐔同埋蛋餅🫔,望落去都幾吸引!因為鋪頭只可以外賣,就叫咗佢個皇牌三文治!黑松露滑蛋🥚,入面仲加左肉鬆同埋黑膠蘑菇!分量好足,黑松露味道好出好正!其實整滑蛋真系好需要功夫,過火成件事就會好失望!不過呢個三文治整得岩岩好!好滑好綿。幾種配料加起身個配搭真係可以俾個93.27分!剩低如果可以堂食就好啦☺️

2022-07-18 57 瀏覽
I bought this as a breakfast today. It need to wait about 10 minutes. The taro isn’t very sweet and I quite like that. But it is not like the tai wan style, is Hong Kong style toast.
Hong Kong style toast.
2022-07-18 148 瀏覽
芫荽控必食試過無數次摸門釘之後終於成功買到對上一次成功電話落單,但去到已經關門大吉了面包好鬆軟,讚👍記得記的加$7樽仔奶茶好飲,茶身濃,口感順滑飲完夜晚會失眠啦
芫荽控必食
試過無數次摸門釘之後終於成功買到
對上一次成功電話落單,但去到已經關門大吉了
面包好鬆軟,讚👍
記得記的加$7樽仔奶茶
好飲,茶身濃,口感順滑
飲完夜晚會失眠啦
芋泥肉鬆三文治
招牌芫荽厚切餐肉滑蛋三文治
題外話/補充資料: 建議打咗電話落單先去自取
2022-07-03
15 分鐘 (外賣自取)
芋泥肉鬆三文治
招牌芫荽厚切餐肉滑蛋三文治
  • 招牌芫荽厚切餐肉滑蛋三文治 $32
2022-07-17 53 瀏覽
油麻地地鐵一出就見到呢一間勁吸引嘅三文治店!佢裏便居然有芫荽滑蛋三文治,亦都有沙嗲牛肉三文治,總之就係各種特色嘅又飽肚的三文治😂😂我買咗佢嘅沙嗲滑蛋三文治(32),佢沙嗲非常夠味,而且都啖啖牛肉而且唔好睇佢好似好少份量咁,由於佢比較足料,所以我食到¾嘅時候都飽飽地🤣🤣真心值得一試佢加$7就有多一支飲品,本身想飲佢薏米水可惜賣晒所以飲咗羅漢果水,味道都OK 㗎
油麻地地鐵一出就見到呢一間勁吸引嘅三文治店!
2022-07-17 1142 瀏覽
每次去油麻地 都情不自禁來到 @guzzlehk 大吃大喝 以手工製足料大份三文治作招徠除此之外🥡更有飯類 飲品 炸物 蛋餅等小食無論早餐 午餐 下午茶 晚餐 都可以大吃大喝·香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治🐮這個三文治很厲害 事關我第n訪後終於買到而且仲要係最後一份!即刻+$2轉烘底慶祝下沙嗲牛肉份量激多 幾乎看不見滑蛋 完全係爆餡 肉質軟腍 濃郁沙嗲 不死咸重花生味🥜好好食·厚切餐肉蛋三文治🐷基本上我每次都會點的一款三文治 心目中no.1餐肉厚切再煎香 外層焦脆 配搭極厚香濃滑蛋看似簡單 卻比坊間吃到的餐蛋治不同 推介~·汁燒日式肥牛滑蛋飯🍚千萬不要看輕這個外賣飯盒 一打開就驚艷了肥牛份量好多 重牛肉味 食得出不是便宜貨牛肉汁再加上滑蛋一起用來拌飯 很快就吃光·樽仔奶茶☕️跟餐只需要$7就能喝到 價錢會不會太佛心凍飲也夠香濃幼滑 茶色尚算掛杯 甜度適中·椒鹽炸燒賣🍢記得之前燒賣關注組有介紹過 絕對係口痕之選即叫即炸真係冇得輸 外脆內軟 再灑上椒鹽粉·一口鹽酥雞🐔與其說是一口鹽酥雞 倒不如話佢係脆辣雞塊炸漿酥脆微辣 肉質幾嫩滑多汁 整體CP值高
每次去油麻地 都情不自禁來到 @guzzlehk
肉質軟腍 濃郁沙嗲 不死咸重花生味🥜好好食
厚切餐肉蛋三文治🐷
基本上我每次都會點的一款三文治 心目中no.1
餐肉厚切再煎香 外層焦脆 配搭極厚香濃滑蛋
看似簡單 卻比坊間吃到的餐蛋治不同 推介~
汁燒日式肥牛滑蛋飯🍚
千萬不要看輕這個外賣飯盒 一打開就驚艷了