2022-07-24
👣 大吃大喝 Guzzle 👣🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪今次已經係我三訪呢間店 因為真係好方便😝一出油麻地b2出口就見到小店架啦!好多上班族同街坊平日會嚟買做早午晚餐成日經過見到人流都幾多小店食物嘅款式多到眼花撩亂 今次再試多幾款野食😝佢地提供三文治 亦有台式蛋餅 手撕雞飯同埋小食等等😝除咗味道高質 價錢真係算抵 所以我都幾推薦大家去試吓!⭐️⭐️芋泥肉鬆三文治🥪 HKD$32⭐️⭐️芋泥好綿密👍🏻食落唔會太過甜 仲有粒粒既芋泥 好有口感😍連埋肉鬆食係好夾又唔膩😜飽腹感好高味道:🌕🌕🌕🌕🌕⭐️⭐️黑松露滑蛋三文治🥪 HKD$27⭐️⭐️黑松露香味好突出😙每啖都有黑松露既味道🥰滑蛋既份量都好多👍🏻同夠嫩滑味道:🌕🌕🌕🌕🌖⭐️⭐️花生醬肉鬆三文治🥜(+ $2烘底) HKD$25⭐️⭐️花生醬控無試一定走寶!入面係厚塗花生醬同夾上滿滿肉鬆 鹹鹹甜甜又烘埋底😝帶少少微脆我最中意就係花生醬嗰種濃稠到漿住個口嘅口感😋味道:🌕🌕🌕🌕🌕⭐️⭐️牛油果碎蛋三文治🥑 HKD$27⭐️⭐️咁岩無哂碎蛋😂所以轉左做炒蛋牛油果夠熟同軟🥳不過蛋味就唔係太出整體個感覺都幾fresh😝味道:🌕🌕🌕🌕🌘⭐️⭐️樽仔奶茶🧋 +HKD$7⭐️⭐️茶
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
今次已經係我三訪呢間店 因為真係好方便😝
一出油麻地b2出口就見到小店架啦!
好多上班族同街坊平日會嚟買做早午晚餐
成日經過見到人流都幾多
小店食物嘅款式多到眼花撩亂 今次再試多幾款野食😝
佢地提供三文治 亦有台式蛋餅 手撕雞飯同埋小食等等😝
除咗味道高質 價錢真係算抵 所以我都幾推薦大家去試吓!
⭐️⭐️芋泥肉鬆三文治🥪 HKD$32⭐️⭐️
味道:🌕🌕🌕🌕🌕