2025-04-23
#christine開飯日記成日夜晚都唔知去邊度搵宵夜食?!今次就我搵到依間開到凌晨嘅串燒店,啱晒元朗嘅夜貓們呀🥰宵夜又多個選擇啦~🌟夜貓大雞髀🍗($35)佢哋嘅招牌大雞髀一定要試試,外皮好脆之餘仲keep到雞肉嘅肉汁,辣度可以自己揀,中意食辣嘅朋友可以揀辣啲,味道都幾過癮架😆🤣🌟鵝肝多士($76)我記得鵝肝多士係必點item👍一定要趁熱食,加左海苔調味嘅鵝肝多士我都係第一次食,冇諗過都幾夾,唔油膩之餘仲要好香👍推薦🌟爆蒜生蠔🦪($48@1)佢嘅海鮮類都幾唔錯,特別係佢個生蠔,調味好好,而且生蠔本身好新鮮又厚肉👍愛蠔人士要試啦🌟墨魚咀串($30)墨魚咀好爽口而且佢都幾辣架,食落都幾刺激。但味道確實唔錯👍我覺得可以同朋友仔一齊share一串🌟焦糖菠蘿($22)燒菠蘿加上脆脆嘅焦糖👍令菠蘿嘅酸甜更加突出,做甜品就最啱啦~冇諗過元朗都有咁出色嘅串燒店,快啲約埋身邊嘅夜貓一齊去試試啦
🌟夜貓大雞髀🍗($35)
🌟鵝肝多士($76)
🌟爆蒜生蠔🦪($48@1)
🌟墨魚咀串($30)
🌟焦糖菠蘿($22)