今日放假約朋友傾計,佢帶我去元朗尋到間超正串燒店!隱世但食物質素絕對無得彈,每串都燒得金黃靚仔,份量仲大過出面好多,抵食到想encore十次!🔥必試招牌串燒:• 蜜燒雞中翼:外皮焦香帶蜜甜,咬開肉質嫩滑多汁,蜜糖香滲透每絲雞肉,一串過癮!• 雞全翼:大大隻燒到皮脆肉嫩,連骨都入味,撕開時仲有肉汁爆出,鹹香十足~• 五花腩肉串:肥瘦均勻,油脂香被火喉逼出,咬落脆卜卜唔油膩,鹽燒/醬燒都正!• 煙肉金菇串:煙肉脆香包裹嫩滑金菇,咬開爆汁,鹹鮮味夾雜菇香,一口一個停唔到!• 脆蓉茄子:茄子軟綿入味,表面鋪滿炸得香脆嘅蒜蓉蓉,鹹香惹味,素菜都可以咁吸引!• 豬頸肉串:肉質爽脆有咬口,醬汁調味剛好,帶少少焦香,越嚼越香~老闆火候控制一流,每串都燒得外焦內嫩,絕無燶味!份量真材實料,雞翼、豬頸肉都比出面大份,價錢親民🤣適合朋友仔圍埋開心share~環境簡單貼地,有室外座位吹住風食串燒超chill!

🔥必試招牌串燒: