夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
男朋友生日🎂揀左呢間好高質嘅日本嘢🇯🇵 夜。鐵板燒( ⑉¯ ꇴ ¯⑉ )👍我哋叫咗呢個✨夜鐵板燒 創意廚師料理 $2388✨!二人餐非常之豐富:▪️季節先付▪️特上刺身盛▪️季節料理一品▪️雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦)▪️日本象拔蚌▪️匈牙利鴨肝▪️米芝蓮級 甘鯛立鱗燒▪️避風塘阿拉斯加鱈場蟹▪️鐵板酸菜東星斑▪️宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒▪️極上和牛炒飯▪️野菜炒▪️日本野菜盛合▪️龍蝦湯▪️日本水果 ▪️自家制甜品特別想講一講我最鍾意嘅某幾樣嘢食✨首先,最吸引我嘅一定係雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦)同避風塘阿拉斯加鱈場蟹!勁多肉,而且好新鮮😍仲有個龍蝦湯湯好濃郁!然後,刺身擺盤好精緻,種類都好多!仲好厚切!連日本象拔蚌都好鮮甜!跟著,六月季節限定嘅日本木魚湯冷浸梅素麵都好吸引,櫻花🌸粉紅色嘅素麵,有啲酸酸甜甜嘅梅味,打卡定味道都非常不錯👍🏻最後,宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒入口都好嫩滑!仲有匈牙利鴨肝,入口即溶嘅口感,令我好難忘!
我哋叫咗呢個✨夜鐵板燒 創意廚師料理 $2388✨!

二人餐非常之豐富:
▪️季節先付
▪️特上刺身
▪️季節料理一品
▪️雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦)
▪️日本象拔蚌
▪️日本水果
▪️自家制甜品

特別想講一講我最鍾意嘅某幾樣嘢食✨
2023-07-06 35 瀏覽
結婚周年紀念同老公去尖沙咀山林道呢一間鐵板燒餐廳,叫咗一個夜鐵板燒 創意廚師料理 ,每位$2388,雖然有啲貴,但一年一次又值得慶祝,一於食豪一餐!匈牙利鴨肝,鵝肝就食得多,鴨肝真係第一次食,佢比鴨肝更結實,食落去有口感好多,亦唔會更油膩,我更加鍾意食佢!宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒,兩片牛肉眼非常好味,略嫌太細塊,唔係好夠喉。另外有兩篇南瓜,食落去好清甜!避風塘阿拉斯加鱈場蟹,成條鱈場蟹肉夾上黎,非常幸福,入口淡淡鮮蟹味,成口都係蟹肉。雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦),呢一份係季節料理,餐廳喺每一個季節都有唔同嘅時令料理。今次就係龍蝦同賴尿蝦,兩種蝦都笑得非常靚,而且蝦肉充滿鮮蝦味!日本木魚湯冷浸梅素麵,嫩粉紅色嘅素麵非常吸引,佢係用梅粉造成嘅,食落去非常清新,同木魚凍湯非常夾。特上刺身盛,赤蝦刺身晶瑩剔透,蝦肉鮮甜。米芝蓮級 甘鯛立鱗燒,甘鯛細細件,整得非常好味,而且擺盤非常靚。日本象拔蚌,新鮮雜菜和菇菌,同爽脆嘅象拔蚌一齊炒,顏色鮮艷營養豐富。鐵板酸菜東星斑,一人份嘅酸菜東星班,東星班魚肉爽脆,配上酸酸辣辣的上湯,非常開胃。成隻龍蝦嘅龍蝦湯,龍蝦味十足野菜炒日本野菜盛合龍蝦湯日本水

特上刺身盛,赤蝦刺身晶瑩剔透,蝦肉鮮甜。

成隻龍蝦嘅龍蝦湯,龍蝦味十足

野菜炒
日本野菜盛合
龍蝦湯
日本水果 (今次系西瓜)
自家制甜品. ( 木糠椰汁奶凍配豆腐雪糕)
2023-07-06 29 瀏覽
今日自己一個出左去尖沙咀整d野,經過呢間餐廳夜鐵板燒, 感到好奇望到個門口😂好想入去try一try, 見到餐廳裝修得好有feel,走全黑色風格, 店內每個鐵板燒區都可劃分成獨立廂房用餐, 感覺舒適又自在, 最緊自自己一個入去食都唔會咁尷尬🙃㕑師同員工都好有禮貌同健談, 唔會怕自己一個食好悶👍我見價錢都好合理, 所以我order咗一個lunch set試試~牛肉香味燒😋我見佢幾抵食, 佢係一個set奉送茶碗蒸,白飯同味噌湯。開頭送左個熱辣辣既茶碗蒸, 味道簡簡單單, 滑嫩細緻口感。之後就係個main dish牛肉香味燒😍真材實料, 份量超多, 超好送飯, 燒牛肉用秘製醬汁作調味, 肉質帶咬勁且軟嫩多汁,值得一試, 好滋味😄最重要既係我咁鬼大食都食得好飽值得推薦呢間餐廳, 環境夠乾淨,坐得好舒服,野食好食同質素都好高🏆🏆🏆🏆🏆下次我一定要試佢d dinner set, menu勁豐富勁吸引👅

2023-07-05 47 瀏覽
今日同好姊妹黎到呢度食好野,$1398既二人餐已經好豐富,又擺碟靚到岩晒打卡!淨係沙律都已經係好好既開始,夠晒新鮮,清下果口食以下唔同既主角就岩岩好💚🩷刺身刺身絕對係重點之一,雖然只係普通刺身,但係都已經好好味,赤身都好鮮,肉質係實既,但係食得出魚既鮮味,夠晒鮮甜!🧡匈牙利鴨肝雖然唔係鵝肝,但鴨肝同樣整得好好,好嫩好滑,食得出好綿好細密,好香鴨味,亦都有啲生果伴住無咁單調!🤎南非鮑魚鮑魚係有燒香過既,鮑魚燒完但唔會好韌好難咬,反而係好有咬口,有啲糖心既感,好香好甘味!💛米芝蓮級 甘鯛立鱗燒呢個魚燒得好好,魚燒到岩岩熟,魚肉仲係好嫩好滑,燒到啲魚鱗都係脆口鬆脆既,加埋秘製醬汁,成個魚都勁鮮味!❤️宮崎A4和牛肉眼 備長炭火燒和律肉眼就咁燒已經好香,燒得好均勻,每咬一啖都食到牛肉既肉香,肉質係鮮嫩多汁,無得彈!🩵西澳龍蝦龍蝦開邊咁燒,燒得岩岩熟,啲肉好彈好嫩,仲好爽口,食得出龍蝦好新鮮,鮮味十足,有啲燒既香味亦有龍蝦本身既甜味,真係一絕!
🩷刺身
🧡匈牙利鴨肝
🤎南非鮑魚
💛米芝蓮級 甘鯛立鱗燒
❤️宮崎A4和牛肉眼 備長炭火燒
🩵西澳龍蝦
2023-07-03 30 瀏覽
尖沙咀《夜。鐵板燒》之前都有同朋友食過,呢間餐廳好高質,咁啱lunch喺呢邊做完嘢,所以就一個人嚟食個lunch❤️✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎佢哋lunch嘅價錢都幾抵食,我叫咗呢個有優惠$138 嘅lunch set《牛肉香味燒🐮 》,牛肉嘅份量都幾多,非常之入味,加上肉質都幾嫩,配埋軟熟嘅白飯超好食!定食仲奉送超嫩滑茶碗蒸,蛋味好香濃!而味噌湯都味道岩岩好!成個set都覺得性價比好高!真係非常之滿意👍🏻下次一定會再嚟食過!見到lunch set仲有幾款都好吸引我😋,決定要試埋另外個幾款先!
✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎

2023-06-30 56 瀏覽
放工同朋友喺尖沙咀食飯,去呢間叫《夜。鐵板燒》餐廳,餐廳以日式鐵板燒為主,有好多係廚師嘅創意料理,大廚係你面前燒每一道菜,燒完即上碟即食。食物🥘🥘🥘🥘🥘環境🩷🩷🩷🩷🩷服務👍👍👍👍👍點咗一份尊貴二人前 $1398,套餐包括有八道菜,送超嫩滑茶碗蒸 /田園野菜沙律 /湯/香物/甜品/珈琲。直送時令刺身,刺身有兩款,分別係吞拿魚和油甘魚,兩款味道都龍肉好味升級活西澳 龍蝦 🦞,龍蝦燒到少少焦香,龍蝦肉鮮甜得來,又大有焦香味,好似一隻生龍蝦喺口度跳咁!南非鮑魚,南非鮑魚燒完之後切片上碟,配上日食沙律菜一齊食,味道更豐富。匈牙利鴨肝,味道鹹香濃郁嘅鴨肝,煮到柔軟嘅香甜蜜桃🍑,呢個配搭非常創新,兩種味道意外地配搭。米芝蓮級 甘鯛立鱗燒,甘鯛魚燒過後,油脂被迫出嚟,油脂包裹住魚肉,魚香味十足,燒焦嘅部份更加好味。宮崎A4和牛肉眼用備長炭火燒,牛肉燒得啱啱好,食落去柔軟又多汁。和牛炒飯,和牛炒飯非常有鐵板氣,廚師一邊炒,炒飯一邊喺鐵板上跳,畫面非常生動。炒飯上枱熱辣辣,和牛,蔥花,雞蛋和白飯嘅香氣,混合埋一齊,令人垂涎欲滴!
食物🥘🥘🥘🥘🥘
環境🩷🩷🩷🩷🩷
服務👍👍👍👍👍

直送時令刺身刺身有兩款,分別係吞拿魚和油甘魚,兩款味道都龍肉好味

外賣自取
2023-06-30 39 瀏覽
平時比較少食鐵板燒,今晚有幸受到朋友邀請到尖沙咀{夜·鐵板燒}食晚飯,可以見識一下依度有名嘅席前鐵板燒😌成晚都食得好滿意,而印象比較深刻嘅嘢食有:🥢日本木魚湯冷浸梅素麵-酸酸地好清新,食完涼浸浸🌀🥢雙龍出海-龍蝦+瀨尿蝦彈性十足,瀨尿蝦仲有甘香嘅蝦膏,人間美味☺️🥢米芝蓮級甘鯛立鱗燒-先燒脆魚皮一面,再用高湯餵煮甘鯛,精緻嘅一道料理🐟🥢避風塘阿拉斯加鱈場蟹-好惹味,炸蒜同辣椒好香,鱈場蟹腳蟹肉一梳梳,甜到不得了🦀🥢鐵板酸菜東星斑-食鐵板燒都有酸菜魚好特別😮記得要飲埋個湯,味道有層次👍🏻🥢極上和牛炒飯-飯炒得粒粒分明,明明已經食到好飽但都輕鬆食完😆甜品環節都無令我失望🫶🏻來自日本嘅西瓜🍉又甜又多汁,而自家制甜品木糠椰汁奶凍配豆腐雪糕口感同味道都好豐富,令人回味😍
成晚都食得好滿意,而印象比較深刻嘅嘢食有:
🥢日本木魚湯冷浸梅素麵-酸酸地好清新,食完涼浸浸🌀
2023-06-29 35 瀏覽
呢間鋪頭係山林道,傳統美食集中地,餐廳裝修幾有氣氛,又有師傅係正你面前燒俾你食,真係唔錯!晚市套餐$2388,頭盤湯主菜甜品齊晒,勁豐富仲要每樣都又靚又好食!刺身既拖羅已經夠晒驚豔,入口即化,魚油充足,另外既魚刺身都係好鮮味,仲有象拔蚌刺身都係好爽口,完全食到鮮甜味!前菜既蕃茄粟米都係日本既,味道特別鮮呀,亦好爽脆好清新!避風塘阿拉斯加鱈場蟹腳勁香口勁惹味,又同時保持到蟹腳既鮮味;燒龍蝦同瀨尿蝦亦都係好爽嫩好彈牙,口感味道一流!和牛肉眼就用關東壽喜燒既方法,肉質嫩滑,岩岩熟既牛肉點上滑溜既月見汁,簡直係味蕾既衝擊呀!就連一品料理,甜品同西瓜都係咁好食,一餐好完滿既omakase!

前菜既蕃茄粟米都係日本既,味道特別鮮呀,亦好爽脆好清新!
2023-06-28 23 瀏覽
個人喜歡吃日式鐵板燒,貪其菜式多樣化,每次可品嚐十幾道菜及食材新鮮,即叫即煮,原汁原味及比較香口惹味。哩晚又約咗好姊妹食好野😋我地久唔久會食餐Teppanyaki,返工咁辛苦食餐好啦😛入到餐廳店員非常友善🔹️季節先付 溫泉蛋入口滑溜味道濃郁🥚蛋香十足😎🔹️避風塘阿拉斯加鱈場蟹造型吸引,蟹肉彈牙且極之鮮美,秘製醬汁及配料爆炒,香口惹味之餘重點係好新鮮,juicy 多汁。🔹️雙龍出海咬下一口龍蝦汁噗滋,止不住的口水~龍蝦同瀨尿蝦肉質爽口彈牙😜 醬汁用返龍蝦膏夾埋海膽調較而成🥳每口都零舍鮮甜惹味🤤🔹️特上刺身盛 每一種刺身都好新鮮,蝦同海膽仲有好fresh嘅海水味!加曬分!🔹️匈牙利鴨肝些少嘅油脂,加上岩岩好嘅鴨肝脆面,完美地呈現俾客人享用💯🔹️日本木魚湯冷浸梅素麵 (6月限定)一上碟時,真係好想狂打卡✅估唔到粉紅色咁搶眼、增加曬我嘅食慾🤪🔹️龍蝦湯岩先龍蝦吃完,還可以把龍蝦殼拿去煮成龍蝦湯唷~太過癮了!由前菜薄燒牛食到甜品,每道菜師傅都用烹調😋環境卻感覺舒適更帶點貴氣,裝修雅致,充滿日本和風小品味道,適合情侶約會!
🔹️季節先付 溫泉蛋
入口滑溜味道濃郁🥚蛋香十足😎
🔹️避風塘阿拉斯加鱈場蟹
🔹️雙龍出海
🔹️特上刺身盛
🔹️匈牙利鴨肝
些少嘅油脂,加上岩岩好嘅鴨肝脆面,完美地呈現俾客人享用💯
🔹️日本木魚湯冷浸梅素麵 (6月限定)
🔹️龍蝦湯
岩先龍蝦吃完,還可以把龍蝦殼拿去煮成龍蝦湯唷~太過癮了!

2023-06-28 39 瀏覽
今日經過尖沙嘴,試左呢間《夜。鐵板燒》既lunch menu,相當抵食而且品質非常高💜我叫既係牛肉香味燒既午市定食($138)🍱牛肉煮得好軟嫩,牛味香濃,索滿湯汁,蔬菜都煮得好軟,超好食💜定食奉送茶碗蒸🥚🍥既非常嫩滑,配料亦都多💜而味噌湯🍲就配料好豐富,非常用心💜呢間既環境亦都相當唔錯,午市唔算特別多人,裝修靚之餘座位舒適,店員既服務都好好,上餐上得好快!呢個價錢係尖沙嘴黎講,真係好抵!絕對值得一試💜

定食奉送茶碗蒸🥚🍥既非常嫩滑,配料亦都多💜

而味噌湯🍲就配料好豐富,非常用心💜

2023-06-27 25 瀏覽
很久沒有見既朋友專登為我預訂咗呢一個價值不菲嘅晚餐~~ 創意廚師料理 $2388~~ 果然令我大開眼界! 回味無窮 ~雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦),呢一度將瀨尿蝦煮到另一個新吃法 。外面很少吃到呢一個煮法,他們處理得很好,瀨尿蝦彈牙,而不比龍蝦遜色。 ~日本象拔蚌,肉質鮮嫩,又爽口,食材新鮮。 ~匈牙利鴨肝,老公非常之creamy醬汁好味 配搭起來又不油膩, 我哋吃到津津有味。 ~避風塘阿拉斯加鱈場蟹🍽 完全冇諗過可以咁樣煮,畀到非常創新感覺,真係好推介! ~宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒,嚟到呢一度,一定要細細品味他的牛肉,非常之誘惑,牛肉味突出。 而且配上日本大雞蛋, 點著蛋黃汁 更加之味 ~龍蝦湯,非常之鮮味。 ~木糠椰汁奶凍配豆腐雪糕配西瓜,完美配搭,為呢一餐飯作完美句號。
~日本象拔蚌,肉質鮮嫩,又爽口,食材新鮮。

~龍蝦湯,非常之鮮味。

2023-06-26 31 瀏覽
今日係下午6點左右到餐廳,因為剛剛開始食飯時間,所以人唔算多,可以同朋友慢慢食坐下傾下計🤩🤩餐廳裝修華麗,亦有好多食物種類比客人選擇😋🍣🍜🍛⭐️夜鐵板燒 創意廚師料理 $2388呢個set, 如果5星為最推薦⭐️我比5粒星!…✨✨特上刺身盛---✨ ✨季節料理一品---✨ ✨雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦)---肉質煮得爽彈,汁料味濃鮮甜如龍蝦湯,加上彈牙且掛汁力強的肉球,每口也是精華所在,令人回味難忘。✨ ✨日本象拔蚌---一樣咁爽口。✨ ✨匈牙利鴨肝--- 好肥美好吃。✨ ✨米芝蓮級 甘鯛立鱗燒----惹味之餘有少少鮮甜。✨ ✨避風塘阿拉斯加鱈場蟹---肉質偏爽口,炒到非常甘香;😍😍口感十足,👍🏻👍🏻✨ ✨鐵板酸菜東星斑---大大兜,燒到金黃色,肉質嫩而多汁。✨ ✨宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒---真係多料同好抵食。餐裡面仲包括😋🍣🍜🍛⭐️:極上和牛炒飯野菜炒日本野菜盛合龍蝦湯日本水果 (今次系西瓜)自家制甜品. ( 木糠椰汁果凍配豆腐雪糕)總結一下先,一嚟價錢合理,二嚟份量足,三係好味呀😋😋😋😋
呢個set, 如果5星為最推薦⭐️我比5粒星!…
✨✨特上刺身盛---
✨ ✨季節料理一品---
✨ ✨日本象拔蚌---一樣咁爽口。
✨ ✨匈牙利鴨肝--- 好肥美好吃。
✨ ✨米芝蓮級 甘鯛立鱗燒----惹味之餘有少少鮮甜。

餐裡面仲包括😋🍣🍜🍛⭐️:
極上和牛炒飯
野菜炒
日本野菜盛合
龍蝦湯
日本水果 (今次系西瓜)
自家制甜品. ( 木糠椰汁果凍配豆腐雪糕)

總結一下先,一嚟價錢合理,二嚟份量足,三係好味呀😋😋😋😋
2023-06-26 21 瀏覽
同男朋友拍拖一周年,他帶我去尖沙咀食鐵板燒,點左夜鐵板燒 創意廚師料理 $2388 一位,有14道菜,每一道都好精緻,好好味。餐廳有四間房,你哋安排坐喺一間"西鈴"的餐區,長身利用燈光效果映照出一個朵花,非常特別。🩷特上刺身盛,最鐘意隻赤蝦,又大隻又鮮甜🩷季節料理.雙龍出海係指龍蝦和瀨尿蝦,兩款都非常好食,龍蝦蝦味濃郁,賴尿蝦鮮甜,🩷日本象拔蚌🪼,象拔蚌同玉豆和菇一齊妙,又爽脆,又鮮甜,非常好味!🩷匈牙利鴨肝,🦆鴨肝燒到焦香,入口幼滑又有香味。廚師的秘製醬汁今鴨肝更加濕潤,味道更濃,好想要塊的士一齊食呀!🩷米芝蓮級 🐟甘鯛立鱗燒,雪白的甘鯛魚配以色彩繽紛的食用花🌸,好有春天感覺,賣相非常靚。甘鯛魚魚肉嫩滑,非常新鮮。🩷避風塘阿拉斯加鱈場蟹,有2隻阿拉斯加鱈場蟹蟹腳,蟹肉夠新鮮,食落去好鮮甜,用以避風塘煮法,辣辣地味道夠刺激惹味!🩷鐵板酸菜東星斑,鐵板燒嘅酸菜東星班都係第一次食,醬汁同東星班非常夾。🩷宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒,望住大廚燒已經流晒口水🤤。燒和牛非常好味,肉質柔軟彈牙,仲有隻溫泉蛋,同燒和牛一齊食非常好味🩷日本木魚湯冷浸梅素麵,涼涼浸浸嘅日本梅素麵,食落去非常彈牙,

🩷特上刺身盛,最鐘意隻赤蝦,又大隻又鮮甜
🩷日本木魚湯冷浸梅素麵,涼涼浸浸嘅日本梅素麵,食落去非常彈牙,木魚湯有好香嘅木魚味。
🩷野菜炒,新鮮即炒,鮮甜好味
🩷日本野菜盛合,有好多款唔同蔬菜
🩷龍蝦湯,橙紅色嘅龍蝦喺湯入邊,湯吸左龍蝦嘅鮮味,非常好飲!
🩷日本白玉米🌽,玉米粒粒飽滿,非常多汁清甜。
自家制甜品. ( 木糠椰汁🥥奶凍配豆腐雪糕)仲有時令水果.西瓜🍉
2023-06-23 44 瀏覽
今日係拍拖時間,同老公黎食高級午餐omakase,$1388二人前有10道菜,仲有廚師係面前煮俾我地食,開心!前菜✌🏻前茶有幾樣,茶碗蒸好嫩滑好細膩,蛋香十足;野菜沙律都好新鮮,啲菜一啲雪味都無,另外既野菜炒就為野菜添佐一份鮮味,亦都唔會好油好咸,炒得岩岩好!刺身🫶🏻刺身都係時令既刺身,今次我地食既赤身同池魚都好新鮮,好厚好足料,赤身雖然有啲筋但都好鮮味,肉質都好好,池魚就更加充滿油份,鮮味十足,魚味香濃,少少地都好足夠!西澳龍蝦👏🏻龍蝦都有半隻,開邊黎燒,燒得好香,龍蝦肉好實淨好彈牙,表面有啲焦香,好香口,又鮮甜,出色!匈牙利鴨肝🤞🏻鴨肝燒到啲油香出晒黎,但又唔會好油膩,好綿滑,又有啲蜜桃伴住黎食,非常唔錯!南非鮑魚🤟🏻鮑魚係原隻咁燒,燒完切好片咁上枱,每一塊都燒得好均勻,厚薄適中,好有口感,好爽嫩,亦好鮮味,超級好食!和牛🫰🏻和牛整低炒飯同埋就咁燒既和牛肉眼,炒飯充滿和牛既油香,飯粒分明,特別滑身,食到軟腍既牛肉又食到軟綿既飯;另外既和牛肉眼粒就更食到牛既濃味,口感好柔嫩,仲保持到牛既肉汁添,勁滿足呀!
前菜✌🏻
刺身🫶🏻
西澳龍蝦👏🏻
匈牙利鴨肝🤞🏻
南非鮑魚🤟🏻
和牛🫰🏻
2023-06-23 30 瀏覽
一直都聽聞夜。鐵板燒好高水準😜雖然店舖不算太大餐廳係山林道地底(好似好神袐甘) ,但每間房可以坐到十幾人,充滿氣氛。每枱都脅師傅係你面前煮,可以邊吃邊看每道菜式煮法,讓大家飽嘗頂級的東瀛料理🇯🇵不過今次我係食佢地個Lunch set🤫因為呢間的南蠻雞真係蠻有有來頭喔!!不知道南蠻雞可以這麼這麼驚人的好吃~味道甜美,肉質緊緻,脂肪比例恰到好處。成個餐連埋有我最愛嘅茶碗蒸同Miso soup。慢慢咁享受嘅個東瀛料理,真係超滿足呢!補充多下,這間地舖地理位置極佳,座位多又寬敞,多人聚餐也適合喔!下次一定要嚟試埋佢地嘅鐵板燒先😎